Kijk naar de overkant van de grote plas Amerikanen, daar is de Islamitische Republiek Europa al aanwezig. Wat gaan jullie eraan doen?

Screenshot_32

De meest hardnekkige mythe van het westerse dhimmi verhaal is dat moslims een minderheid vormen en speciale bescherming en huisvesting moeten krijgen. Maar moslims vormen geen minderheid. Er zijn wereldwijd 1,5 miljard soennitische moslims, die opwegen tegen de katholieken als de op één na grootste religieuze groepering van 1,1 miljard en hindoes van 1 miljard. Ze zijn nog steeds een minderheid van de totale bevolking in de westerse landen, maar demografisch lijken ze een meerderheid te worden.

In het Verenigd Koninkrijk bezoeken meer mensen moskeeën dan dat mensen diensten in de Church of England [Anglicaanse staatskerk] bijwonen, dat maakt dat de islam daar de grootste functionerende religieuze groepering is. Mohammed was het vorige jaar de meest populaire babynaam, voor Jack en Harry. In Frankrijk zijn, in deze generatie, meer moskeeën gebouwd dan katholieke kerken en in Zuid-Frankrijk zijn er al meer moskeeën dan kerken. Mohammed-Amine is de meest populaire dubbele naam, en steekt daarmee Jean-Baptiste, Pierre-Louis, Leo-Paul en Mohammed-Ali de loef af.

GROOT-BRITTANIË

 

In België is 50% van de pasgeborenen moslim en lege Belgische kerken worden omgebouwd tot moskeeën. De meest populaire naam voor een baby is Mohammed en van de top 7 babynamen waren er 6 islamitisch. Een vierde deel van Amsterdam, Marseille en Rotterdam en een vijfde deel van Stockholm is al islamitisch. De populairste naam voor een baby in Amsterdam, Utrecht, Rotterdam en Den Haag is … Mohammed.

BELGIË

 

De moslimbevolking van Europa is in de laatste generatie verdubbeld, en is erop ingesteld om zich opnieuw te verdubbelen. In 2025 (anderhalve decennia verwijderd van nu), zal een derde van alle geboortes in de EU islamitisch zijn. Demografisch staat dit al op de wand geschreven. Een derde van de moslims in Frankrijk en Duitsland is tiener of jonger, tegenover een vijfde van de autochtone bevolking. Een derde van de moslims in het Verenigd Koninkrijk en België is onder de 15, tegenover een vijfde van de autochtone bevolking. Als alle leeftijdsgroepen worden meegeteld dan zijn ze in de minderheid. Maar in de demografie van de generaties zullen moslims snel een meerderheid vormen.

Als we naar deze cijfers kijken dan kunnen we moeilijk beweren dat de moslims in de minderheid zijn. Ze zijn momenteel niet in de meerderheid, maar in de meerderheid zijn is niet alleen een statistische momentopname, maar een culturele en demografische trend. Landen worden niet bepaald door het verleden, of zelfs door het heden, maar door de toekomst. Door de richting waarin ze koers zetten. En de toekomst van Europa is aan een moslimmeerderheid. De meeste Europese regeringen hebben dat aanvaard en handelen er naar. Er zijn momenteel meer autochtone Europeanen dan moslims, maar de cultuur wordt gedirigeerd door de aanname van een islamitische toekomst.

FRANKRIJK

 

Amerika is niet zo kwetsbaar voor de islamitische demografische bom, omdat het minder socialistisch en meer multicultureel is. Het heeft ook geen voormalige islamitische koloniën, zoals Engeland of Frankrijk. Of in ieder geval had het die eerder niet. Maar de bevrijding van Irak heeft een zwerm van ‘vluchtelingen’ ontketend die naar de Verenigde Staten verhuizen. Hoewel sommigen van hen christen zijn, is de meerderheid islamitisch. Volgens de wet zijn wij verplicht om 5000 per jaar op te nemen. De doelstelling van 2008 voor  immigratie uit Irak was 12.000, veel meer dan het totale aantal dat uit  de voormalige Sovjet Republieken komt. Niet alleen zijn dat substantiële aantallen, maar ze maken ook deel uit van een groter geheel.

In 2005 werden bijna 100.000 moslims legale inwoners van de VS. In 2009 waren dat er 115.000. En de aantallen blijven elk jaar stijgen. Dat betekent dat zij al ongeveer 10% van de immigranten naar de VS vormen. Het aantal Egyptische en Syrische immigranten is meer dan verdubbeld sinds 9/11. Het aantal Turkse immigranten is meer dan verdrievoudigd. Het aantal Afghanen is verdrievoudigd. De Somaliërs zijn gestegen van bijna 3.000 naar bijna 14.000 per jaar. Pakistan had een recordaantal van 21.000 in 2009 en de Saoedi’s zijn met 50% gestegen.

ZWEDEN (Het Engels begint op 0:10)

 

Op zich zijn dat geen cijfers die het land vernietigen, maar laten we eens naar de [immigratie]cijfers kijken in relatie tot de geboortecijfers. Het geboortecijfer van de Verenigde Staten was 13,5. Het Pakistaanse geboortecijfer is 24,1. Het Egyptisch geboortecijfer is 24,6. Het Saoedische geboortecijfer is 19,3. Het  Afghaanse geboortecijfer is 37,3. Het Somalische geboortecijfer is 42,7. Dit betekent dat we islamitische immigranten importeren met een geboortecijfer dat twee of zelfs drie keer hoger is dan dat van ons.

Het geboortecijfer van De Verenigde Staten wordt al opgedreven door hun eigen immigranten, waaronder grote aantallen Latino’s en meer dan een miljoen moslims die al in de VS zijn, dus de getallen waar we nu van uitgaan zijn nog erger. Maar deze aantallen zijn al erg genoeg, zoals de sociale diensten van Amsterdam of Malmö u zouden kunnen vertellen. We importeren geen 115.000 moslims per jaar. Nee, we importeren maar liefst 2500 moslim baby’s per jaar in onze demografische poel [gezamenlijke voorziening].

DUITSLAND

 

Vergelijk dat met de 25.000 Koreaanse immigranten in 2009, die uit een land komen met een gemiddeld geboortecijfer van 8,5. Vervijfvoudig de Koreaanse immigratie tot die het jaarlijkse aantal islamitische immigranten overtreft, en je importeert nog niet eens 1000 baby’s per jaar. Duizend Somalische immigranten zijn het demografische equivalent van 5.000 Koreaanse immigranten, omdat het Somalische geboortecijfer 5 keer het Koreaanse geboortecijfer is. De 25.000 Koreaanse immigranten staan slechts voor 212 baby’s per jaar, maar de 14.000 Somaliërs staan voor 600 baby’s per jaar.

Op deze manier woekert de demografische zelfmoord van landen langzaam voort. En het geeft ook een onvolledig beeld. Het percentage van het aantal Koreaans-Amerikaanse gemengde huwelijken is meer dan 50%. Er zijn geen statistieken van het aantal gemengde huwelijken van Somaliërs in de VS, maar moslims doen geen afstand van hun religie in een huwelijk. En in Zweden en Noorwegen zijn de cijfers van gemengde huwelijken door Somaliërs erg laag. Wat betekent dat de ‘Kleine Mogadishu’s’ die in de Verenigde Staten ontstaan, daar blijven. En op een bepaald ogenblik  zal er een ‘Klein Mogadishu’ in uw stad zijn.

NOORWEGEN

 

Desondanks zal Mohammed niet op korte termijn de populairste naam voor een baby in de Verenigde Staten zijn. Maar een bevolkingsexplosie van moslims zal ons onverwacht besluipen. Die is er nu al. Toch vormen de moslims wat populatie betreft een minderheid. Maar zijn ze dat echt?

Screenshot_34Er zijn twee soorten minderheden. De eerste soort komt uit landen waar ze een minderheid vormden of onder vreemde heerschappij waren. De Ieren, de Joden, de Tibetanen, de Armeniërs en de Noren zijn daar allemaal voorbeelden van. De tweede soort minderheid is eigenlijk niet echt een minderheid. Deze ‘minderheid’ immigreert uit landen waar ze de regerende meerderheid zijn. Ze worden niet vervolgd en ze hoeven voor niets te vluchten, alleen voor het feit dat ze in een land wonen waar zaken mis zijn gegaan.

Deze “minderheden die uit een meerderheidssituatie komen” worden als minderheden aangewezen door politiek correct denken, maar ze zien zichzelf niet als een minderheid of gedragen zich als een minderheid. Ze zijn eraan gewend om de dominante cultuur te zijn en als ze vijandig zijn dan is het niet vanwege een gevoel van vervolging, maar vanwege vreemdelingenhaat. Terwijl ze als een minderheid aangeduid worden, gedragen ze zich in werkelijkheid alsof ze tot een meerderheid behoren.

SPANJE

 

Zij gedragen zich alsof ze tot de meerderheidscultuur behoren – wat ze in hun gedachten ook zijn. Moslims zijn “een minderheid die zich als een meerderheid voelt”, die handelen alsof ze alle rechten en privileges van een meerderheid bezitten. Als Somalische taxichauffeurs weigeren passagiers die belastingvrije drank bij zich hebben op een luchthaven te vervoeren, of als bijna de helft van de moslims in het Verenigd Koninkrijk wil dat de sharia wordt ingevoerd – dan gedragen ze zich alsof ze al in de meerderheid zijn en het recht hebben om hun cultuur, hun wetgeving en hun religie op te dringen aan de minderheid. En in hun ogen zijn wij de minderheid, omdat ze geen culturele traditie hebben die hun heeft geleerd hoe je je als minderheid moet gedragen.

De Ieren, de Joden en de Afro-Amerikanen hebben een cultureel geheugen voor vervolging, dat ze vasthouden in liederen en in verhalen. Maar moslims hebben heel snel de schande uitgewist dat ze kort onder het Europese kolonialisme hebben geleefd, door die te reflecteren naar de gouden eeuw, toen zij de onderdrukkers waren; ze laten het kalifaat herleven en ze trekken hevig van leer bij zelfs de geringste kritiek op hun religie.

Moslims in Amerika en in Europa zijn nog steeds numeriek in de minderheid, maar ze gedragen zich alsof ze in de meerderheid zijn. En ze doen alles wat ze kunnen om een meerderheid te worden. Als men hen als minderheid behandelt, maakt men een fout die Europa nu al betreurt en waarvan we nu pas in de gaten beginnen te krijgen hoe dwaas die wel is. Moslims kunnen of een minderheid vormen of een meerderheid. Als ze ervoor kiezen om zich als een meerderheid te gedragen, omdat ze hun cultuur, religie en wereldbeschouwing aan anderen opleggen – dan moeten ze als zodanig worden behandeld.

 

Bron:

BareNakedIslam

Bron oorspronkelijk artikel:

http://sultanknish.blogspot.nl/2013/07/muslims-are-not-minority.html

Auteur: Daniel Greenfield

Vertaald uit het Engels door:

Wachteres & Henk V.

(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Europa, Islamisering, Verenigde Staten. Bookmark de permalink .

31 reacties op Kijk naar de overkant van de grote plas Amerikanen, daar is de Islamitische Republiek Europa al aanwezig. Wat gaan jullie eraan doen?

 1. Ekster zegt:

  Beangstigend hoe de islam momenteel doorwoekert, zelfs in de USA. Als onkruid, nee als een ongeneeslijke ziekte grijpt het om zich heen en we staan er met zijn allen bij te kijken maar doen niets. Zelfs de Amerikanen laten zich hun land langzaam afpakken. Hetzelfde is al in Canada gaande.. Arme wereld.. arme beschaving, waar kon het toch zo mis gaan en waarom hebben we toch overal zulke domme politici?

  Like

  • Leo zegt:

   Domme politici ???
   De wereld wordt geregeerd door hebzuchtig egocentrsich rood schorem, gedreven door de multinationals in samenwerking met de banken
   Waar je ook kijkt.

   Like

 2. luckybee zegt:

  Tsia wat moet ik tegen zeggen?

  Like

 3. Theresa Geissler zegt:

  Moest even die laatste alinea p me laten inwerken, maar kan er nu mee instemmen. Natuurlijk: Als moslims zich als een meerderheid wensen te beschouwen, moeten zij ook als zodanig behandeld worden. Alleen betekent dat in dit verband niet: extra voorzieningen en privileges. Juist niet. Zij zijn GEEN kleine kwetsbare groep en moeten dus gewoon beoordeeld worden naar de normen van het land in kwestie en niet worden behandeld als ‘uitzonderingen’. So far so good. Feit is echter dat in dat geval niet de MEERDERHEID essentieel is, maar de oorspronkelijke normen, waarden en wetten van het land, waar die meerderheid vertoéft. Terwijl de moslims van mening zijn, dat,als zij dan een meerderheid vormen, die normen, waarden en wetten dienen te worden ingeruild voor de húnne. Dat is iets totaal anders en onaanvaardbaar, zodat het zaak zou moeten zijn,dit die ‘meerderheid’ ondubbelzinnig aan het verstand te brengen. Beschouw ze aldus niet langer als zwakke, kwetsbare groepering en zet ze eens stevig op hun nummer! -Misverstanden zijn er om uit de weg geruimd te worden, tenslotte.
  Alleen had het natuurlijk allang moeten gebeuren en hebben de goedmensen het misverstand tot op heden niet door.

  Like

  • Wachteres zegt:

   Wij vielen ook meteen over die zin, Theresa. En ik denk dat jouw uitleg precies is wat de schrijver bedoelt.

   Alleen ….. ik moet er niet aan denken dat ze een meerderheid worden, want dan gaan we wat beleven.

   Iets wat de schrijver niet naar voren heeft gebracht..

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    @Wachteres, 13.41u. Daarom zou het ook zaak moeten, zijn, Wachteres, om de imaginaire meerderheid stevig op haar plaats te zetten vóór zij de kans krijgt, een feítelijke meerderheid te worden.
    Zweden en Noorwegen hebben dit niet naar behoren gedaan en Engeland eigenlijk ook niet, getuige die geannexeerde wijken in Londen. Tot op heden is het hier minder uit de hand gelopen, hoewel de ‘goedmens-spirit’ ook hier aanwezig is.Maar ergens, geloof ik, komt dat tóch door de in Nederland welhaast heilig verklaarde vrijheid van meningsuiting, die zelfs door de Nederlandse goedmens erkend wordt. Dàt is onze kracht, die wij moeten blijven aanwenden! Waarom denkt U, dat uitgerekend wij een nationalistische leider als Wilders hebben, die zijn nek verder uitsteekt dan welke nationalistische leider in Europa dan ook, op dit moment? Hij is óók Nederlander! Als iets echt niet in de haak is,zègt de Nederlander het nog altijd , correct of niet! Dat kon nog wel eens onze redding worden!

    Like

  • beny zegt:

   iedereen doet in zijn broek voor de islam want die zouden kunnen rel schoppen of aanslagen plegen,dus uit voorzorg blijven toegevingen doen. maar wat als de toegevingen op zijn?dan word het volgens mij nog veel erger dan wat rellen,de mensenrechten waar de linksen zo fanatiek over zijn en zelfs aan een cannibaal of gorilla zouden toekennen zal het eerste zijn wat zal verdwijnen indien de moslims erin slagen om de boel over te nemen. men moet de islam aanspreken in de taal die ze begrijpen,namelijk geweld. met een sociale assistent of straathoekwerker of andere linkse pamper-methode kan men geen vat krijgen op deze groep.is een spijtige vaststelling maar de realiteit.

   Like

 4. Theresa Geissler zegt:

  1e regel bovenaan: p moet natuurlijk zijn: op.

  Like

 5. oogenhand zegt:

  Reblogged this on oogenhand and commented:
  Moeten wij demonstraties houden om abortus gelegaliseerd te krijgen in Marokko en Saoedi-Arabië? De Islam vernietigt zichzelf al in Syrië.

  Like

 6. Helena zegt:

  “The future of this country does not belong to those who critizise islam”

  Like

 7. Helena zegt:

  Na september kunnen we dit hele verhaal herschrijven, tenminste als Edward Snowden gelijk krijgt. Het verklaart wel de enorme toename van de FEMA camps.
  Nog een dikke maand de tijd jongens en meisjes om te doen wat je altijd al had willen doen.

  Misschien is dit wel de beste oplossing. Alleen jammer dat die uitroeiing niet selectief zal plaatsvinden.
  http://www.chronicle.su/news/edward-snowden-solar-flare-killshot-cataclysm-imminent/

  Like

 8. Tom Hendrix. zegt:

  En alles met MEDEWETEN en MEDEWERKING van onze EIGEN VERRADERS VAN POLITICI. Ik heb ze al zo vaak genoemd. En van de Amerikanen, hoeven we NIETS te verwachten, zeker niet met de moslimmol Obama in het “Witte Huis”. Tenzij we ons gaan wapenen en verweren, gaan we eraan. Op ons Nederlandse leger kunnen we ook niet meer rekenen, daar zitten de moslims ook al in grote getale in.

  Like

  • Luchtpint zegt:

   Van Amerikanen hoeven we niets te verwachten en ik ga je zeggen waarom.

   1) Veel Amerikanen hebben een soort afgeschermde mentaliteit, die een soort “splendid isolation” tov de rest van de wereld impliceert. Dat maakt veel Amerikanen naïef, in de zin dat ze niet kunnen begrijpen dat wat zich elders afspeelt ook een invloed kan hebben in hun eigen land. Amerikanen kennen de tendenzen niet, het raakt vaak ook hun koude kleren niet, de buitenwereld bestaat bijna niet voor hen.

   2) Je mag ook niet vergeten dat veel Amerikanen nog steeds in het rurale “small town America” wonen, in het type dorpen en gemeenten die bij wijze van spreken uit niet veel anders bestaan dan één tankstation, één 7-Eleven, één wegrestaurant voor truckers, één kerk en 200 tot 300 huizen die door kilometers weiden van mekaar gescheiden zijn en waar uiteindelijk de zondagsmis als het hoogtepunt van de week wordt beschouwd door de oudere generaties. Wat de afgeschermde mentaliteit van veel Amerikanen mee verklaart.

   3) De mentaliteit van Amerikaanse politici is het product van die realiteit. Als je ze bezig hoort, dan blijkt vaak duidelijk dat ze het buitenland niet kennen en niet weten wat er gaande is, plus meestal wordt hun politieke visie ook nog eens doorspekt met het gedram van de Amerikaanse “domineesmentaliteit”: dwz veel gewauwel over moraal, maar weinig kennis of inhoud in het betoog.

   Like

   • KCMO zegt:

    Wauw, exact zoals je het formuleert. ‘k heb er gewoond, weet er alles van. Burdik, Morris County, KS.

    Like

   • Luchtpint zegt:

    @ KCMO

    Wat ben je daar gaan doen ?

    Like

   • KCMO zegt:

    Ik had met mijn twee zoons een ICT bedrijfje in Kansas CIty, Missouri vandaar de KCMO
    Ik ben getrouwd met een Native met Joods bloed, half om half so to speak, maar MOOI. LOL

    Like

 9. Henk.V zegt:

  Theresa interpreteert de laatste zin uit het artikel en geeft daarmee tegelijkertijd impliciet aan wat in het Westen gaande is:
  ”Natuurlijk: Als moslims zich als een meerderheid wensen te beschouwen, moeten zij ook als zodanig behandeld worden. Alleen betekent dat in dit verband niet: extra voorzieningen en privileges. Juist niet’!

  Gebeurt hier iets mysterieus? Iets natuurlijks en vanzelfsprekends? Iets onontkoombaars waarvoor wij moeten vrezen??

  Voor wie het zich niet allemaal meer herinnert:
  In het jaar 1972 vond de laatste Arabische poging plaats om zich definitief militair van Israël te ontdoen.
  Ik vond daarover een heel interessante, leesbare link,
  http://www.franklinterhorst.nl/De%20Jom%20Kippoer%20oorlog.htm.

  De Jom Kippoer oorlog werd ook wel de oktoberoorlogen de Ramadan(…) oorlog genoemd.

  De afloop kennen wij en sindsdien heeft de Arabische wereld succesvol haar accenten in de strijd tegen Israël verlegd.
  Na de catastrofe van 1972 werden de vrienden van Israël, die het land hadden gesteund, economisch aangevallen en de Arabische oliekraan ging in 1973 dicht.

  In de westerse wereld streden kooplieden en dominees toen met elkaar. De kooplieden wonnen en de dominees pasten hun prediking over rechtvaardigheid en recht verschaffing wat aan, wat er op neer kwam dat de verhouding tot Israël ”genuanceerd” zou worden bekeken.

  Morreel wankelmoedig geworden na de oliecrisis, maar wel verrijkt met fijne nuances in de opvattingen over het Midden Oosten wierp de Europese Unie zich in 1975 in de geopende broederarmen van de Arabische wereld. Het Verdrag van Straatsburg was daar.
  Nooit meer oneindigheid met der Arabieren, nooit meer tekort aan olie, nooit meer belemmeringen in de export naar de Arabische wereld..

  Maar tegelijkertijd ook nooit meer onverdeelde steun voor Israël…. Het Westen liet haar trouwste vriend in de steek.

  In dat jaar1975 ligt de kiem van wat ons bezig houdt.
  De moslim vloedgolf die Europa zou overspoelen – waartoe bij verdrag was besloten- kwam op gang, vergezeld van de kiemen van de zeer beschermde islam. Beide ‘zegeningen’ hadden in 1975 carte blanche gekregen om het oorspronkelijk joods- christelijk- humanistische leefgebied te bedekken en grondig te veranderen.

  Dus in 1975 begon onder de goedkeurende ogen van de politiek correcte vertegenwoordigers van de Europese Gemeenschap (ongetwijfeld geruggensteund door het groot kapitaal en de multinationals!) de langstdurende poging tot eliminatie van de zittende bevolking, onder het mom van “”verrijking van de cultuur”, in de praktijk neerkomend op de terreur van de gedwongen afgedwongen vermenging van de culturen.
  Sinds 1975 vindt er hier een sluipende genocide plaats en de zittende bevolking laat het -in slaap gesust- gebeuren.

  Het multiculturalisme is van de drang tot vermenging en overgave aan islamitisch denken vervuld.De mevrouw die voordien op de troon zat stak er voortdurend de loftrompet over uit.
  Wij worden dus hier geconfronteerd met mensenwerk, met opzet.

  En de vraag wordt dan: wat verlamt de mensen dan het meeste ?

  Is dat om het aantal moslims groeit? en dat aan die groei geen halt kan worden toegeroepen?

  Of horen wij de nagalm van de smerigste overeenkomst uit de Europese geschiedenis nog, die uit 1975? .Een hypnotische stem die zegt Dat gaat BESLIST gebeuren? Jullie worden allemaal islamitisch hier, vreemden in eigen land?

  Is hier dus sprake van een soort zelf vervullende profetie die de mensen op voors hand tot slaven en angsthazen maakt? Een profetie die politiek correct absoluut wil laten uitkomen?

  Maar mensen, de islam kan zich wel als heerser beschouwen, maar wij zijn nog steeds in de meerderheid! En als die meerderheid aan de noodrem gaat hangen komt de suïcidale trein WEL tot stilstand.

  Als menselijk handelen iets op gang kan brengen moeten mensenhanden ook iets kunnen afremmen en of stoppen. Het is maar waartoe je besluit.

  Wie zich bij de gang van zaken wil neerleggen, moet gewoon een gebedsmat kopen met een kompas erbij..
  Maar wie zegt: NEE Verdomme, ik ga hier niet in mee, die kan beter aan de noodrem gaan hangen.

  Misschien crasht de trein, maar deze dodenrit van de waanzin moet zeker tot staan worden gebracht.Aan waanzin en geprogrammeerde vernedering werken wij niet meer mee..

  Like

  • beny zegt:

   het verdrag dat in 1975 gesloten is kan ook afgesloten worden,wij beschikken reeds decenia over de technologie die ons onafhankelijk maakt van olie maar die word tegenhouden,nikola tesla ea.
   het is een bewuste keuze van onze laffe linkse poltici om afhankelijk te blijven van olie.
   ze offeren gewetensloos en gedreven door lafheid de toekomst van alle niet islamitische burgers op,inclusief de toekomst van hun dierbaren,politiemensen hun dierbaren,militairen hun dierbaren,,…….dit kan nooit of te nooit blijven duren.

   Like

   • Tom Hendrix. zegt:

    @beny 18.22. uur. Uw reactie is volkomen naar waarheid. Er zijn alternatieven voor olie, maar dat wordt tegen gehouden door de grote oliemaatschappijen-Shell en BP- en de BILDERBERGMAFFIA!

    Like

   • Tistochwat zegt:

    En daartoe behoort ook die ‘koninklijke’ Beatrix, die nog steeds door zovelen wordt aanbeden en afgelebberd!

    Like

  • Henk.V zegt:

   ”moreel wankelmoedig”, in plaats van ”morreel..”

   Like

 10. louis-portugal zegt:

  Ik blijf het herhalen.
  Wie moet die moslims aan het vreten houden???Ze kunnen nu nog profiteren van onze werklust.
  De overheden krijgen hun begrotingen al lang niet meer rond wat voor een niet onbelangrijk deel door uitkeringen komt.
  Daar komt nog bij dat er telkens meer eigen mensen geen werk meer kunnen vinden waardoor de situatie verergerd wordt.
  Door het geld te lenen lukt het nog enigszins maar de schulden worden alsmaar groter tot de bom barst en dat is dichterbij dan velen denken.

  Like

 11. Tistochwat zegt:

  Apen met de grootste bekken, krijgen/pikken van de andere apen de meeste bananen.
  Zo is het ook met islamieten.

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @Tistochwat 18.03. uur. Dat klopt! Islamieten zijn net als een sprinkhanenplaag, eens alles kaal gevreten, gaan ze verder om nog meer onheil aan te richten!

   Like

 12. Tom Hendrix. zegt:

  On topic, ik lees net op http://www.geenstijl. nl dat de HAATJURKEN a.s. donderdag in Den Haag gaan demonstreren, om af te DWINGEN dat de RONSELAARSTER-annex HAATVROUW vrij dient te worden gelaten. Tenslotte moet het ronselen van HAATJURKEN voor de strijd in Syrië doorgaan. En gloeiende sodeju, onze politieke kaste in Den Haag geeft de HAATJURKEN ook nog TOESTEMMING ook. Dit land gaat naar de kloten!

  Like

 13. Trucker zegt:

  http://www.barenakedislam.com/ is een website die VERPLICHTE kost zou moeten zijjn voor elke Rechtse islamofobe human being, volg deze site reeds lang, heb de visionaire video maanden terug reeds verstuurd naar de vrienden van http://nageltjes.be/wp/
  Ook de webstek http://atlasshrugs2000.typepad.com/atlas_shrugs/ van het moedige meisje Pamela Geller is aanbevolen lectuur voor wie meer wil weten over de voortdurende aanvallen op Rechts en islamofoob.
  Het filmpje “europe in 2029” geeft EXACT weer hoe EURABIA er in MINDER dan 15 jaar zal uitzien.
  De islamiet gebruikt nu reeds de tacktiek van elke keer een stap verder.
  Wie dit niet doorheeft is DOM IDIOOT, LINKS, MULTIKUL, GEITENWOLLENSOKKEN VOLKSVERRADER of simpelweg een ISLAMOFIEL en jammer genoeg zijn er in het toekomstige kalifaat EURABIA meer van de opgenoemde SOORTEN als er Rechtse (dus per definitie intelligente) islamofoben zijn.
  De moedige mensen zijn Geert Wilders en Filip Dewinter (ik doe onrecht aan diegenen van “onze” partij die ik niet vernoem maar ik hou het bij de meeste bekende naam) die vechten tegen een overmacht die ALLE middelen heeft : overheid, media, handlangers op alle niveau’s en als laaste de talloze VOLKSVERRADERS die geen probleem zien in stemmen op partijen die de multikul en islamofiele SMEERLAPPERIJ als programmapunt hebben. Wil het nog eens herhalen want velen beseffen niet hoe ze hun eigen natie NAAR DE KLOTEN HELPEN door te stemmen op ALLE partijen behalve de PVV van Gert Wilders, net als bij ons wie stemt op een andere partij als het Vlaams Belang helpt de islamofiele ETTERBUIL groter worden.
  Bij ons is het ALLE partijen die PRO multikul zijn, ALLE dus in feite heb je als kiezer de macht om die smeerlapperij af te stoppen maar daar het kiezerkorps uit lieden bestaat die hun herseninhoud niet weten te gebruiken, in tegenstelling tot pakweg een vlieg die is uiterst slim als je de 1/10000 gram hersens ziet tegen de enkele kg’s die de DOMME kiezer torst) zodus is het belangrijkrijkste voor dezen wie dat of gene wint van wat weet ik veel of welke soap leuk is…realiteit, bah dat is een vies woord ik kijk liever naar een goednieuwsshow op tv en het is hardstikke leuk om te weten dat er veel ellende is in de wereld maar niet bij ons. Dat die ellende enkel en alleen van islamieten komt…willen ze nog veel minder weten.
  Tja die DOMMERIKKEN vergeten wel als het gisteren regent in pakweg Australie het enkele weken later hier ook zal regenen, weet het boutade maar simpel volk beschrijf je in simpele bewoordingen
  Tussen haakjes ik ken geen enkele collega die geen gebuur heeft die een turk/marrokaan/irakees of GODVERDOMME welke islamiet dan ook, die zegt als ik, nee ze kwaken allemaal mijn gebuur is een goede islamiet…tja dan weet je weet je het zeker.

  Like

 14. Helena zegt:

  Ze zijn in Florida anders ook al heel goed op weg met de islamisering.
  Het is om te janken.
  http://www.washingtontimes.com/news/2013/jul/29/florida-school-under-fire-pro-islam-anti-christian/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s