“Zuidlandse geschoolde krachten” vallen ambulancepersoneel aan

Screenshot_22

De mannelijke verplegers in Berlin-Neukölln hadden het eigenlijk moeten weten dat men een vrouwelijk persoon met migratieachtergrond niet zomaar mag betasten. Ook niet om het leven van de vrouw te redden, want in dit opzicht zijn de familieleden niet mals. Vreemde mannenhanden op het lichaam van hun vrouwelijke familielid? Dat is nogal cultuurgevoelig en bovendien een absoluut No-Go in enkele cultuurkringen. Dan kun je erop rekenen dat de heersersnaturen een beetje boos worden en gaan slaan…

Berliner Kurier:

Als mannen met elkaar op de vuist gaan, gaat het vaak om een vrouw. Zo was het ook ´s avonds in het zwembad van Neukölln. Daar ging het echter niet om liefde, maar om een geval van hulpverlening.

Tegen 19.50 werd een vrouw plotseling heel onwel. Dat verplegers haar in het zwembad aan de Columbiadamm te hulp kwamen, is eigenlijk absoluut normaal en vanzelfsprekend. Deze dame echter had familie met migratieachtergrond.

Volgens de Berliner Kurier sloegen de mannen helemaal door, toen ze mannenhanden op het lichaam van hun vrouwelijke familielid zagen. Dat is niet bij alle “Zuidlanders” zo, zij echter gingen volledig door het lint en werden handtastelijk.

Eerst werd er luid gescholden, toen gingen de twee ook nog met de vuisten los op de weerloze en compleet verraste verplegers. De rest van de familiebende ondersteunde de aanval met woeste beschimpingen. Waarom weet eigenlijk niemand. Ook niet wie ze nu eigenlijk hadden uitgescholden.

Desondanks: tien patrouillewagens met politieagenten en de nodige busjes pepperspray kwamen er aan te pas om de verplegers in veiligheid te brengen. Gelukkig raakte er bij de actie niemand ernstig gewond.

Om de vrouw, die de aanleiding was van de actie, bekommerde zich uiteindelijk niemand meer…

Screenshot_23

Bron:

http://www.zukunftskinder.org/?p=42723#more-42723

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", Berlijn, migrantengeweld. Bookmark de permalink .

12 reacties op “Zuidlandse geschoolde krachten” vallen ambulancepersoneel aan

 1. Theresa Geissler zegt:

  Wat betreft die laatste zin: Nee,dat zel wel weer niet. Zij is maar een vrouw en dus uiteindelijk ‘bezit.’ Bezit van de echtgenoot of anders de naaste man in de familie, die door de andere aanwezige mannen geassisteerd wordt. Allemaal ten behoeve van de mannelijke ‘eer’. Wat er met het mens aan de hand is en of ze misschien op het punt staat, de pijp uit te gaan, het zal ze worst zijn, zolang de mannelijke eer maar niet wordt aangetast. Vraag me af, hoe ze gereageerd hadden, als er een màn onwel geworden was. Dat hadden de verplegers waarschijnlijk gewoon hun werk kunnen doen en was er ook wat meer aandacht geweest voor wat er nu eigenlijk met hem aan de hand was. Bij een vroúw kan dat nu eenmaal niet verdommen; Die laat je ook rustig bezwijken onder een x-aantal zwangerschappen plus bevallingen, bijvoorbeeld. Als joúw eer als man maar goed in het zicht is.Walgelijk! Maar ja, die stomme trutten stellen er zich ook veel te weinig tegen te weer……..

  Like

 2. BertG. zegt:

  Hoe halen sommige het toch in hun kop om te denken dat ambulance hulp er is om eindelijk eens lekker aan een vrouw te kunnen zitten/betasten.
  Alleen als je zelf een zieke geest heb kom je hier op. Het zegt veel over de aard van zo iemand.
  Voortaan dan maar even van te voren vragen of het om een man of een vrouw gaat.
  Indien het een vrouw is mededelen dat ze het zelf maar moeten oplossen.
  Of worden ze dan ook weer boos dat er niemand even naar wil kijken of aanzitten.
  Moeilijk hoor zo’n 2 strijd in je hoofd als booslim.

  Like

 3. Wans Horst zegt:

  Er is slechts 1 oplossing mogelijk: op het moment dat er alleen een mannelijke arts aanwezig is, de vrouw aan haar lot overlaten. Zij kiest er toch voor om gemengd te blijven met mensen waarvan ze kan weet dat die niet willen dat een vrouw geholpen wordt door een man?

  Like

  • Latraviata zegt:

   Volgens mijn oudste zoon die arts/medisch specialist is gebeurt dat ook. Mijn zoon is een Hercules van een man en heeft eens zonder pardon de protesterende familie van een moslima de kamer uitgezet, met de woorden, ik heb alleen met de patiënt te maken en als ik niets doe gaat ze dood en nu wegwezen!! Dat hielp.
   Op hoge toon om een vrouwelijke arts vragen, wel dan zul je tot morgen moeten wachten er is op dit moment geen vrouwelijke arts aanwezig.

   Like

 4. Tom Hendrix. zegt:

  Wedden dat het lichtgetinte verrijkers waren, volgers van de idioot MO de pedo profeet!

  Like

 5. Cathja zegt:

  Er komt een keer een moment dat vrouwen met een moslimachtergrond aan hun lot overgelaten moeten worden als hen iets overkomt. Dit soort toestanden wil je als hulpverleners toch niet keer op keer meemaken? Je loopt natuurlijk wel de kans, dat áls het verkeerd afloopt met het slachtoffer, je moet rekenen op veel (verbaal) geweld!

  Al met al opnieuw weer een treurige vertoning van die cultuurverrijkers!

  Like

 6. louis-portugal zegt:

  Idd moet het maar dat bij hulp aan lichtgetinten eerst gevraagd wordt of men überhaupt mag helpen en alleen bij duidelijke toestemming verder gaat.
  Misschien helpt het een beetje om dat volk uit te dunnen.

  Like

 7. Joannes den Hollander zegt:

  Gewoon zonder pardon dood laten gaan.
  Dat geldt trouwens ook voor de reuen.

  Like

 8. De enige oplossing: Als de baardapen geen mannelijke artsen of hulpverleners willen, dan zetten we ze toch allemaal in de dierentuin, waar vrouwelijke dierenartsen hen kunnen verzorgen! Dit is een GECIVILISEERD continent waar primaten niet los mogen lopen!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s