Nieuwe site: “Meldpunt Linkse Censuur”

Screenshot_25

Heeft u zich ook weer geërgerd aan de eenzijdige, linkse berichtgeving van uw eigen belastingcenten? Aan de verdraaiingen en de censuur van de staatsmedia? 

Bent u kriegel van praatprogramma’s met zorgvuldig geselecteerde gasten die met hun antwoorden keurig binnen de lijntjes van de gevestigde orde blijven?

Vindt u dat u er recht op heeft te weten wat er bij de EU gebeurt, waar uw geld naartoe gaat en welke minachting men in Brussel voor de Nederlandse identiteit heeft?

Wordt u moe van de politiek correcte berichtgeving over klimaatverandering, ‘islamofobie’, ontwikkelingshulp, mensenrechten, immigratie en internationale ontwikkelingen? 

Bent u aangewezen  op GeenStijl en E.J. Bron voor echte informatie over de multiculturele samenleving en de corruptie bij de VN?

Hier ga je naar PopNedhttp://www.popned.nu/

En hier naar Tegenwindhttps://ejbron.wordpress.com/2013/04/17/tegenwind/


Hier is uw kans op weerwoord:

 http://www.meldpuntlinksecensuur.nl/

 

Geplaatst door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

20 reacties op Nieuwe site: “Meldpunt Linkse Censuur”

 1. Republikein zegt:

  Staat al weken bij mn badwijzers.

  Like

 2. delamontagne zegt:

  Wanneer komt nu die POP-zender eens in de lucht ( ook via de satelite hoop ik!!!!!). // Ik hoor en lees graag wat die mijnheer Niemöller te vertellen heeft. Hij wordt weleens uitgenodigd bij dat praatprogramma op radio 1 rond 13.00 hr voor ,t nieuws. Het viel ons op dat de onderwerpen waarover dan zijn mening wordt gevraagd NOOIT gaan over moslims, multi-culti, marocanen etc. ( 1 uitzondering daargelaten ). [ zou hij anders niet meer worden uitgenodigd?? ]
  Wat linkse propaganda betreft, daar kunnen ze in England (BBC ) ook wat van. Gister-avond waren we uitgenodigd bij een van onze Engelse buren. Hadden ook logees over. Bij .t “natafelen” en met de nodige wijn, kwam ,t gesprek o.a op die allah-hakbar roepende nigeriaanse moslim die soldaat Rigby heeft afgeslacht.
  Voor ik ,t wist kreeg ik te horen dat dat een “fundamentalist” was en .t helemaal NIETS met islam had te maken (conform Boris & Cameron ) EN dat de Christelijke fundamentalisten in .t Z van America b.v. veel erger zijn. Je slaat er steil van achterover, zoveel naiviteit. M,n vrouw zat me onder tafel maar aan-te-schoppen ( voor je ,t weet heb je ruzie ). Werd nog meer achterlijks over Dubai gezegd, maar toen dacht ik l.m.l = laat-maar-lullen.
  Voor degenen die via schotel T.V. kijken en rechtstreeks Israelisch nieuws willen zien/horen = in ,Engels. Bij ,t opnieuw uitrichten van de parabole-schotel kwam ik op Hotbird: de zender JN 1 tegen ( Jewish News One )
  11034 MHz / 27500Msps / V
  Er is nog een andere Israel-zender in de maak ( nog niet in de lucht ), maar de naam schiet me niet gauw te binnen.

  Like

 3. Tom Hendrix. zegt:

  @delamontagne 23.25. uur. O maar in Nederland is het precies hetzelfde hoor. De grote menigte, slikt alles wat TV NOORD-KOREA/NOS en VARA, hen verteld. En natuurlijk zijn de rest van de omroepen, en de gehele pers en msm, ook geheel overgenomen, om ALLEEN de HEILIGE LINKSE MENING te vertolken. En anders hebben ze nog wel wat domme spelletjes in huis, om de goegemeente te sussen. Wat mij betreft GEEN GELD meer van ons, naar de omroepen!

  Like

 4. koddebeier zegt:

  meldpuntlinksecensuur ????? Hallo, dan kan gelijk alle nederlandse kranten en tv zenders erop zetten.

  Like

 5. Petrossa zegt:

  Had zoiets in 2009 opgezet. Weinig animo http://slechtingelichtekringen.nl/ . Kreeg alleen maar spam dus de comment sectie maar dichtgegooid.

  Like

  • Daarom hebben wij ook geen comment-optie.
   Het is een mogelijkheid je hart te luchten.
   Om de zoveel tijd komen we met een overzicht.
   Veel sensatie nu over de sigaret die Teeuwen rookte, daarmee geen aandacht voor de censuur t.a.v. de islam die hij zichzelf gedeeltelijk oplegt.

   Like

 6. luckybee zegt:

  De eesrte die Allah bij de Britten heeft geintroduceerd was Freddy Mercury. Waarschijnlijk uit Mombassa meegenomen.

  Like

 7. KCMO zegt:

  Kunnen we er dan ook een rubriek “prutsjournalistiek” aan toevoegen.
  Waar we gewoon artikelen van bijvoorbeeld de Televaag opnemen waarin gewoon herhaaldelijk een loopje genomen wordt met de werkelijkheid of erger de waarheid.

  Veroorzaakt dat een Server overflow, lap ik bij voor extra bandbreedte.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s