Socialistisch geregeerd Frankrijk lijdt onder record werkloosheid

Screenshot_8

Het socialistisch geregeerde Frankrijk lijdt onder een nieuwe record werkloosheid. Op dit moment zijn er 3,279 miljoen mensen in Frankrijk werkloos. Bijna een week geleden had staatspresident François Hollande nog verkondigd dat de werkloosheid tot het eind van het jaar merkbaar zou dalen.

Hollande kruipt steeds vaker in de rol van een politicus die de crisis “mooi praat”, maar in de zakelijke politiek geen efficiënte maatregelen neemt om het roer voor de economie om te gooien. Alleen al van mei tot juni is de Franse werkloosheid met een half procent omhoog geschoten.

Stijgende werkloosheid en hoge staatsschulden

Maar niet alleen de werkloosheid stijgt steeds meer in Frankrijk, ook bij de belastingen en de staatsschulden bevinden de Fransen zich in een bovenwaartse spiraal. Hoewel onder Hollande de belastingen sterk zijn gestegen, stijgen de staatsschulden nog steeds. Een andere toetssteen zou na een dreigende ineenstorting van de Griekse banken kunnen plaatsvinden. De Fransen zijn daar altijd sterk betrokken en kunnen hun kop alleen uit de strik halen als de door de zuidelijke E_-landen gepropageerde banken- en schuldenunie er komt, omdat dan opnieuw de Duitsers, Oostenrijkers en Nederlanders het gelag moeten betalen voor de geruïneerde “broederlanden”.

Screenshot_7

Bron:

http://www.unzensuriert.at/content/0013547-Sozialistisch-regiertes-Frankreich-leidet-unter-Rekordarbeitslosigkeit

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in euro, Eurocrisis, Frankrijk, Socialisten. Bookmark de permalink .

23 reacties op Socialistisch geregeerd Frankrijk lijdt onder record werkloosheid

 1. Tom Hendrix. zegt:

  En dankzij het wurgcontract, het ESM-verdrag, draait de Nederlandse belastingbetaler, ook voor deze schulden op. Even ter memorie, we hebben in Nederland een staatsschuld momenteel van ca. 425 miljard Euro, omgerekend van grijsaard tot zuigeling ca. 30.000 Euro. En momenteel is de GEKTE al zover, dat NEDERLAND geld leent, omdat tegelijk weer uit te lenen aan de EUSSR, voor de schuldenlanden: Griekenland,Portugal, en Italië. Het is toch niet te geloven zeg. En GRIJNS RUTTE, brengt wel weer een kruiwagen met miljarden Eúro”s naar de clinic-clowns in Brussel! We hebben over onze eigen schatkist geen moer meer te vertellen! Dit loopt uit op een gigantisch drama.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   @Tom Hendrix 9.56u. Over grijns gesproken, Tom, denk nog eens aan dat schilderijvan Jack Terrible!
   Op 21 september is hij van plan, het mee te nemen. Zou meteen een prachtig aanknopingspunt zijn!
   Toe, kom ook, als je wilt èn kunt! Ik hoop zó dat ik zelf kan! Je moet met alles rekening houden, natuurlijk, maar volgens mij ís er een kans, dat het prachtig zou kunnen worden!

   Like

   • Tom Hendrix. zegt:

    @Theresa Geissler 10.17. uur. Bedankt voor je warme woorden Theresa. Ik zal dan met de trein reizen van Limburg naar Den Haag. Moet nog even uitvogelen hoe ik het beste op de plaats van de demonstratie kan komen. Het is toch bij de Tweede Kamer Theresa?

    Like

   • Tom Hendrix. zegt:

    @Theresa Geissler 10.17. uur. Ik heb mij opgegeven Theresa!

    Like

  • KCMO zegt:

   Als het zich tot een drama beperkt, OK, maar er komt gewoon oorlog, lokaal, regionaal nationaal en internationaal.

   Like

  • Daiyu-ninja zegt:

   Tom Hendrix. zegt:
   30 juli 2013 om 09:56
   We hebben over onze eigen schatkist geen moer meer te vertellen! Dit loopt uit op een gigantisch drama
   ———————————————————————————————————————Goed geschreven Tom H. Ik sluit me helemaal bij uw reactie aan.
   Lees waarom de eu een gevaar is voor het hele Westen en het volk.

   Door symptomen te beschrijven aan de hand van achterhaalde informatie, laten wij, burgers, toe, dat een ongekozen macht achter de schermen ongehinderd voort kunnen gaan met een agenda, die naar wereldheerschappij streeft. Omdat wij “denken” in staat te zijn op allerlei manieren deze symptomen te “bestrijden”, geven wij ongewild carte blanche voor deze “uitverkoren elite”. Deze “uitverkorenen”

   Het opstoken van conflicten, het financieren van beide partijen in die conflicten, het bemiddelen voor vrede tussen die partijen, het dicteren van de voorwaarden, zoals nieuwe grenzen en/of fusie van staten en het leggen van de kiem voor een nieuw conflict is de natuurlijke aard van die doctrine. ALLES wordt in het werk gesteld om de bevolking onder controle te houden, zodanig dat de werkelijke macht ver uit de buurt van de burger blijft.

   Wie de geschiedenis bestudeert weet dat een ontmanteling van een staat of het afstand doen van de macht nooit zonder bloedvergieten is gegaan. Dat zal bij de ontmanteling van de EU niet anders zijn, mocht dit al gebeuren. De enige manier om een onwettige unie als de EU bij elkaar te houden is met geweld, in dit geval door financiële terreur. De bevolking wordt eenvoudig voorgehouden dat ieder alternatief slechter is en leidt tot herhaling van de machtsgreep van figuren als Stalin en Hitler. De bevolking onderschat de sitauatie waarin we nu verzeild zijn geraakt: een samensmeling van het Dritte Reich en de Sovjet-Unie.

   De Europese Unie is onwettig tot stand gekomen. De redding van dit onwettige gedrocht gaat nu dus over de brede ruggen van burgers met als reden dat landen, banken en de Europese eenwording ten koste van ALLES overeind moeten worden gehouden. Altijd zal er iets of iemand de plaats tussen de burger en zijn recht op zelfbeschikking innemen, ongevraagd en dus ONWETTIG. Dat wordt gerealiseerd en kan ook alleen, doordat de terreur het rechtssysteem in stand houdt en het rechtssysteem de terreur in stand houdt. Twee zwaarden in de handen van één en dezelfde zwaardstrijder.

   Er mag niets in het geding komen om het doel te bereiken: de dwangneurose van psychopaten om wereldheerschappij te bewerkstelligen – “UNAM SANCTAM”.

   Lees het hele verhaa:
   http://herstelderepubliek.wordpress.com/2013/07/28/waarom-de-eu-gered-moet-worden

   Lees ook:
   /http://langleveeuropa.nl/2013/07/wat-blijkt-de-nieuwe-wereldorde-bestaat-reeds/

   Like

   • bobzelf zegt:

    beste ninja ,
    Waarom in hemelsnaam , hebben wij dan wel !!! het licht gezien !
    Zo moeilijk is het toch niet , om te zien dat we richting 1930 stormen,
    naar de armoede ,want inderdaad al dit gekloot ” IS NIET EEN ONGELUKJE ”
    en vragen om werk met de pet in je handen !
    en onze geweldige Bea , heeft uiteraard gewoon Ja, ( dat is goed ) gestemd , ( Ik , de koningin , zal alles doen voor mijn burgers dan wel ONDERDANEN )
    MOGE ZIJ BRANDEN IN DE HEL !!!
    Denk dat zelfs haar aftreden hiermee te maken heeft , die T muts dacht ja , ik ben pleite, die linten doorknippen dat doet mijn jongen , prins Biertje wel , dat zal hij toch wel kunnen , zonder domme opmerkingen te maken ??
    Dus lang leve Bea Bilderberg , kussie x x x x x x
    Waarschuw nogmaals iedereen , en vraag of ze allemaal komen op 21 september ,
    en laat onze strategisch gekozen hersenloze regeringsmalloten nou eens echt
    schrikken !
    Laat dan voor 1 keer , a,u,b, voor 1 keer de PLEURIS UITBREKEN , en laat zien dat u allen het spoeg dan wel stront zat bent !
    OF MOET U NET TOEVALLIG DIE DAG MET UW VROUW NAAR EEN VERJAARDAG OF DE BIJENKORF , want dat kon niet wachten ?
    Dus kom , kom , kom , met grote getalen , zodat u later aan uw kinderen en kleinkinderen kan vertellen , WIJ , je oma en opa , en duizenden anderen , met hersens HEBBEN DE NEDERLANDSE BASTILLE BESTORMD !!!!
    Nu kan het nog, MAAR HET IS HAAST TE LAAT !!!!!!!
    KUS X X X X X

    Like

   • Tom Hendrix. zegt:

    @Daiyu-Ninja 13.19. uur. Bedankt voor deze uitgebreide uitleg Daiyu, die helemaal correct is!

    Like

 2. bobzelf zegt:

  Beste Tom , uitstekende weergave van de situatie !!!
  Want ook met het tekenen van het E.S.M. hebben 16.000.000 nederlanders niets te horen gekregen van onze KANJERS Pinokkio en die volgevreten de Jager , met een grote grijns van de totale idioterie op hun gezicht , hebben ze bij het kruisje getekend !!
  Als er dus geroepen wordt straks betalen !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Dan moet dat binnen 8 DAGEN , zonder enige tekst en uitleg !!
  En al deze personen , kunnen niet dan wel nooit strafbaar gesteld worden , en NIEMAND heeft geloof ik de moeite genomen om onze totale ONDERGANG effe te googleen , en deze onzin staat dus gewoon leesbaar op internet !
  Dus roep straks niet , OOOOOOOH dass haben wir nicht gewusst !!!!
  ONGELOFELIJK , misschien nog iets leuks op TV ???
  Boer neukt vrouw ofzo ????

  Like

 3. bobzelf zegt:

  en gloeiende , gloeiende , gloeiende , van die 150 figuren in de 2e kamer hebben er dan toch ook heel veel lekker zitten slapen, of nog erger ,
  ZE HEBBEN GEEN ENKEL BENUL IN DIT LEVEN VOOR WELK MOERAS IN DIT LEVEN ZE GEKOZEN HEBBEN !
  WAT EEN GENIALE DOMHEID !!!!!!!!!!!!!!!
  Maar gloeiende , gloeiende NIET OP GEERT STEMMEN HOOR !!!
  Want die heeft van dat rare haar .
  dat is veeeeeeeeel belangrijker .
  OP NAAR DE TOTALE ONDERGANG VAN ONS MOOIE LANDJE !!!

  Like

 4. louis-portugal zegt:

  Het kan niet snel genoeg gaan.
  Hoe eerder Franfrijk omvalt hoe sneller de €uro-misere voorbij is.

  Like

 5. Lucie zegt:

  Zou Rutte ook een inteelt product zijn?

  Like

 6. luckybee zegt:

  Niet de werkeloosheid is in Frankrijk gedaald maar de Franse industrie.

  Like

 7. Theodoor zegt:

  Socialisten maken meer kapot dan je lief is.
  En kapot zal het moeten nietwaar Vogelaar, behalve dan dat je goed voor jezelf zorgt met integreren en zo. Een goudmijntje was het, is het. Ja die socialisten weten het allemaal wel.

  Like

  • Lucie zegt:

   Laten we haar bankrekening plunderen,daar heeft ze genoeg reserves opgezet voor later,uiteindelijk is het toch ons geld.
   Als dat eens zou kunnen,al die graaiers hun gestolen geld afpakken,wat zullen ze janken.
   Maar nee,dit is een droom die nooit……..of misschien ooit uit zal komen.

   Like

   • bobzelf zegt:

    Lieve Lucie ,
    Als de nederlanders , eindelijk een keer dat bord voor hun kop weghalen , en beseffen dat er maar 1 MACHT IS IN DIT LAND !!!!!
    Dan wel de POWER OF THE PEOPLE !!! , DUS van de burgers , dan zult U er van versteld staan , hoe snel STRONT opgelost kan worden
    Of denkt U dat het zo goed gaat, en U vertrouwen moet hebben in een mislukte homofiele geschiedenisleraar , die geloof ik 8 jaar ? voor zijn papiertje nodig had ?
    of in een of andere , greenpeace mongool , met diezelfde Hitler vinger omhoog ?
    of een afgestudeerde stront deskundige als hoofd van de geld molen in Europa ?
    Wat ze doen, is tekenen bij het kruisje x !!! zonder te lezen !
    Ja , dat krijg je als je van onze bea Bilderberg een dagie mee mag naar de vergadering !!!
    Maar de malloten hebben niet in de gaten dat ze in dezelfde puinhopen straks moeten leven als wij , de uitgeknepen burger, het plebs , de bevolking , de landgenoten !
    OF DENKT U DAT ZE HIER STRAKS MEE WEGKOMEN , ???? met bea voorop
    Canada HERE WE COME ( AGAIN !!!! )
    Of op een nog niet ondekt eilandje ergens op de wereld .???
    DENK HET NIET, DENK HET NIET !
    DUS ga naar buiten , gooi de brienenoord dicht , het prins clausplein dus
    maak een vuist , en U maakt ZELF dan de dienst uit !
    NIETS IS MACHTIGER , DAN DE WIL VAN HET VOLK !!!!
    dus op wilders gestemt ???,
    anders heeft U geen recht van spreken !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Dan heeft u hier rechtstreeks zelf voor gekozen en dat al jaren !!!

    Like

 8. Theresa Geissler zegt:

  “@Tom Hendrix 15.49 en 16.12u. Te gek, Tom! Ja, de lokatie: Moeten we nog even in de gaten houden. Het zou eerst op het Plein zijn, maar inmiddels, geloof ik, is er toch sprake van het Malieveld (grotere oppervlakte) Never mind, er gaan er hier meer. Zal mijn mailbox eens checken. -Doe ik onregelmatig want er gaat erg weinig in om, maar ik ontvang wèl de PVV-nieuwsbrieven.
  Het wordt echt wel op tijd duidelijk. We moeten nog proberen, elkaar te herkennen als we gaan. Tistochwat had het eerder over polsbandjes om de rechter pols in rood, wit of blauw. Ik weet niet, hoeveel dat helpt, maar Jack gaat beslist met dat schilderij om z’n nek, zegt hij. Moet-ie zeker doen, want dat is een prachtig aanknopingspunt!
  We zien wel, we komen er wel uit. Het zou tóf zijn om jou en nog misschien wat anderen eens ècht te spreken! Fijn, als je mee gaat!

  Like

 9. Daiyu-ninja zegt:

  bobzelf zegt:
  30 juli 2013 om 14:51

  beste ninja ,
  Waarom in hemelsnaam , hebben wij dan wel !!! het licht gezien !
  Zo moeilijk is het toch niet , om te zien dat we richting 1930 stormen,
  naar de armoede ,……………………………

  Beste Bob,
  Mijn ervaring is dat veel mensen van niets willen weten, want dan moeten ze in actie komen, of na gaan denken en daar hebben ze geen zin in. Ook willen velen het niet horen omdat ze het goed en gezellig in hun hoofd willen houden.
  Er zijn ook mensen die het niet willen weten omdat ze bang zijn. Ze sluiten zich voor de feiten af omdat ze niet bang willen zijn. Als je van niks weet, dan kun je ook nergens bang voor zijn. Toch!

  Like

 10. bobzelf zegt:

  dank voor de hulp en uitleg , nog 1 miljoen mallotem zoals wij en we hebben ons mooie nederland terug !
  Dus geef nooit op !!
  groten aan Ninja

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s