Wat die roker op tv zegt

Screenshot_1

Hallo en welkom bij de crossover showb´24 Uur later met een Zomergast op het Derde Scherm´. We durven willen er eigenlijk niet te veel over zeggen, want al dat olie op het vuur is nou eenmaal niet zonder gevaar in het Nederland van wijlen Pim Fortuyn en wijlen Theo van Gogh. Hans Teeuwen zei het gisteren nog, na de Islam-rant van Pat Condell: “Ik ben bang voor geweld. Ik loop niet de hele tijd met angst rond. Ik ben wel ergens tegenaan gelopen, dat het niet vrijblijvend meer is om er grappen over te maken of te ridiculiseren.” Of deze: “Islamofobie is een raar begrip. Alsof kritiek op een religie een ziekte is. Ik denk niet dat het een ziekte is om weerzin te hebben tegen religie in het algemeen en in het bijzonder tegen de islam.” Hans Teeuwen ziet zichzelf niet als ridder van het vrije woord, dat zei hij ook nog.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

17 reacties op Wat die roker op tv zegt

 1. BertG. zegt:

  Ik moet de aflevering nog bekijken maar het meest achterbakse komt er al weer achteraan.
  De VWA die wel even zal bekijken of ze ‘m niet terug kunnen pakken omdat ie rookte op tv.
  Dat ze er niet van houden als er iemand ze mening geeft is wel duidelijk en dat zullen ze laten merken ook. De tekst zal ook nog wel woord voor woord uitgeplozen worden of er niet nog een zaak tegen ‘m valt te voeren. Want pakken zullen ze je hier. Smerige NSB’ers zijn het.
  Dat is het vrije woord anno 2013 in NL nog waard.
  Het liefst hadden ze ‘m vannacht nog uit ze bed getrokken als ze nog wat verzonnen hadden waar ze ‘m op hadden kunnen pakken.

  Like

 2. Theresa Geissler zegt:

  Het is duidelijk dat Hans Teeuwen in elk geval nog bepaalde dingen naar buiten WIL brengen hoewel hij langzamerhand ook bang wordt voor de gevolgen. Maar hij MOET het voor zichzelf doen, omdat hij het het nog veel benauwder krijgt als hij het níet doet, althans zo stel ik me dat voor. En dat is ook uitstekend na te voelen.En dapper. Net als met dat roken op TV. Het wordt tijd dat dat die muggenzifterij eens wat minder wordt en dat een gast in zo’n programma, met toestemming van de presentator, best een rokertje mag opsteken zonder dat daar hysterisch over gedaan wordt. Het begint anders in dat opzicht steeds meer op Amerika te lijken met al haar hysterie en ik heb al vaker opgemerkt, dat ik dat een kwalijke zaak vind. Laat dit land zich druk maken over ingrijpender zaken. De Islam bijvoorbeeld. Als dàt gevaar beter zou doordringen, zou zo’n presentator, Wilfried de Jong of een ander, niet meer zo verwonderd vragen ‘of men daar bang van is’ maar dit zonder woorden begrijpen. -Ga toch nog eens bij gelegenheid die hele uitzendin g opzoeken, ergens.

  Like

 3. Martien Pennings zegt:

  Op 12 juli, toen ik hoorde dat Hans Teeuwen op 28 juli zou optreden in “”Zomergasten” heb ik hier een stuk geschreven http://bit.ly/11IFLeh onder de titel “Hans Teeuwen: voor 99% verstikte islamkritiek”.
  Daarin legde ik uit dat Teeuwen voorzichtig is en dat zulks terecht is.
  Het vertonen van die anti-islam-rant van Pat Condell vond ik dus al heel moedig, vooral omdat hij over een maand vader wordt.
  Als je kinderen hebt, zo kan ik me voorstellen, ga je heel anders aankijken tegen spotten met de maffia . . . . . . pardon: de islam.
  Ik wist toevallig dat Teeuwen ook op de hoogte was van de antisemitische serie “Khaybar”, die in Egypte zeer populair is en die ik hier http://bit.ly/19u9qdE behandeld heb.
  Jammer dat hij die serie niet aan de orde heeft gesteld.
  Dat zou zoveel zinniger zijn geweest dan de nihilistische en vulgaire “trash humpers” of die uiterst zeer bijzonder virtuoze vertolker van de aller-allergrootste componist aller tijden ter wereld: Johan Sebastiaan Bach.
  Dan zou de discussie breder getrokken zijn en zou ook het tweede grote probleem van deze tijd aan de orde hebben kunnen komen: Israël en de nieuwe Jodenhaat.
  Dan zou die zeikerd Wilfried de Jong – God, wat heeft die vent toch een gereformeerd aangelaat! – misschien niet geklaagd hebben dat Condell misschien wel een beetje generaliseerde.
  Nee, dat zei De Jong niet om de discussie gaande te houden, dat kwam uit hemzelf en dat meende hij.

  Like

 4. Tom Hendrix. zegt:

  Nee hoor, daar hebben we de “rode, en linkse kerk”, weer. Gelijk krijsen als Teeuwen een sigaretje rookt, maar o wee, als er ook maar 1 kritisch woord over moslims wordt gezegd, dan is het land te klein. Wat een spuughekel heb ik toch aan die islamknuffelaars! En ik ben het ook eens met @ koddebeier, dat de Nederlandse “gestapo”, bestaat. Het zijn dezelfde verraders als tussen 1940 en 1945, en komen vooral uit de socialistische hoek!

  Like

  • Tistochwat zegt:

   @ Tom Hendrix

   Ik had vorige week ’s avonds mijn hand verbrand en dat was zó pijnlijk dat ik na een paar uur koelen de ‘eerste hulp’ heb gebeld.
   Met dat advies waarmee ik niets kon omdat het kwaad al was geschied, moest ik het doen. Ik had die avond niemand die pijnstillers voor me kon gaan halen.
   Er werd me tijdens dat telefoongesprek van alles gevraagd; ook mijn BSN (Beatrix Slaven Nummer) want dat advies moest worden betaald door mijn ziektekostenverzekering.
   Ik wed dat als een moslima kermend aan de telefoon had gehangen, men met gierende sirenes was langsgekomen om de allah-dienares met alle mogelijke middelen GRATIS te kunnen ‘pamperen’!
   Kijk, dat zou ook zomaar een voorbeeld van ‘islam-knuffelen’ kunnen zijn!

   Like

   • Daiyu-ninja zegt:

    Tistochwat zegt:
    30 juli 2013 om 11:21

    Er werd me tijdens dat telefoongesprek van alles gevraagd; ook mijn BSN (Beatrix Slaven Nummer)

    LOL (smile)

    Like

  • beny zegt:

   ” Het zijn dezelfde verraders als tussen 1940 en 1945, en komen vooral uit de socialistische hoek!”,het is niet voor niks dat nazi-nationaal-SOCIALISME is

   Like

 5. topsporter zegt:

  Wilfried de Jong is totaal ongeschikt voor de TV.
  Hij zal het vrije woord niet verdedigen, logisch hij is een kruiper.
  Wilfried de Jong is uitermate geschikt voor de TV.
  Hij moet kruipen voor zijn salaris, dat hij ongelooflijkerwijze zonder schaamte opstrijkt.
  Hij zal kruipen in een bak met olie, de zandbak niet ontgroeid.
  Voor degene, die gelooft in het hiernamaals: voordat deze middelmatige tv-jongleur het paradijs instapt zal hij een jaar of wat in een bak met stront zijn handstandjes naast evenbeeld een zekere Mohammed mogen oefenen.

  Like

 6. luckybee zegt:

  Ik kom bij Geenstijl niet binnen. Ik moet wel toegeven dat ik geen sociaal media gebruiken kan, ze zijn te kort om de boodschappen van God onder te brengen.

  Like

 7. Jan zegt:

  VPRO krijgt €600 boete omdat Teeuwen rookte tijdens de uitzending
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/21773282/__Boete_VPRO_voor_sigaretje_Teeuwen__.html

  (alcohol drinken mag wel) Nederland gidsland in achterlijkheid

  Like

 8. Avidia zegt:

  Ik heb volop genoten van Teeuwen, eindelijk iemand die zich uitspreekt, als ik een beroemdheid was zou ik mij ook zo uitspreken,
  Teeuwen voor mij ben je een held!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s