Bosnië: goede condities voor Algerijnse terroristen

Screenshot_18

De 37-jarige Abu Djamil heeft meerdere jaren aan het hoofd gestaan van de Algerijnse organisatie GIA (Groupe Islamique Armee) gestaan; hij is lange tijd in Bosnië geweest. Volgens hem is men daar de moedjahedien zeer vriendelijk gezind; ze zouden daar uitstekende condities hebben, beter dan in Marokko.

Hij heeft in Bosnië ervaring opgedaan als strijder en terrorist. Juist deze verdiensten in het buitenland en de positieve beoordeling van zijn collega´s aan het front hebben hem deze functie opgeleverd. De Algerijnse extremisten, zijn al lang bereid tot terreuraanslagen in Europa. Bosnië is al lang veranderd in een goed oefenterrein voor nieuwe strijders voor de zaak van de islam.

De kampen van de moedjahedien in het gebied van Tuzla en Orasac zijn op dit moment niet bezet. In het plaatsje Orasac is het opleidingskamp echter nog wel actief om illegale nieuwe kaders voor de zuivere islamitische zaak te smeden. Dat vindt plaats met de grootste zorgvuldigheid en in het diepste geheim. Een terrorist, die uiteraard onder pseudoniem in Bosnië werkzaam is, heeft verklaard: “We zoeken naar mogelijkheden om te sterven, om Allah in het paradijs te ontmoeten. Hoe meer levens we met ons meenemen, des te meer genade zullen we in de hemel krijgen.” De terrorist is er van overtuigd dat de Amerikanen, die Bosnië sinds 1995 onder strenge “controle” houden, zijn speciale eenheid, die zich verborgen houdt in de Bosnische bergen, niet kunnen vinden. “Weldra zal de hele wereld horen van onze groep, die de naam ´Bosnisch-islamitische Jihad´ draagt”, aldus de fanatieke fundamentalist.

Het wereldwijde radicaalislamitische netwerk heeft zich precies in die jaren in Europa genesteld toen er oorlog heerst in Bosnië en Herzegovina. 10.000 moedjahedien en Iraanse “revolutiewachters” hebben van Bosnië met steun van de CIA een soort “springplank” voor islamitische terreurgroepen midden in de Oude Wereld gemaakt. Daarna hebben ze hun invloed uitgebreid en ermee begonnen actief te worden in Albanië, Kosovo, Macedonië en Zuid-Servië. Het Bosnische oefenterrein, waar ook veel strijders hun militaire opleiding hebben gekregen, vormde de basis voor de opkomst en de opleiding van terroristen. Wie de oorlog in Bosnië en Herzegovina had meegemaakt, kon probleemloos aan alle regionale conflicten deelnemen.

Ik heb overigens al genoemd, dat een deel van de “Bosnische veteranen” legaal het staatsburgerschap van Bosnië-Herzegovina heeft gekregen en zich met dit paspoort volledig veilig in de hele wereld kan bewegen. Onder bevinden zich ook 75 Egyptische terroristen, die door veel geheime diensten in de wereld gezocht worden wegens veelvuldige terreuraanslagen. Tijdens de oorlog werden er meerdere speciale gevechtseenheden gevormd, die bij de “Hanschar-Divisie” hoorden. Deze bestond uit 6000 elitesoldaten en ongeveer 4000 personen die verantwoordelijk waren voor de logistiek. Het geheel werd geleid door experts van Osama Bin Laden en door veteranen uit Afghanistan en Pakistan. Na het einde van de oorlog in Bosnië vertrokken de “islamitische oorlogshonden” naar speciale kampen in Albanië, daarna namen ze deel aan de oorlog in Kosovo en in Macedonië. Nu heeft een deel van hen zich in Sandžak in het zuiden van Servië gevestigd, waar Servische moslims wonen.

Bron:

http://german.ruvr.ru/2013_07_29/Bosnien-gute-Bedingungen-fur-algerische-Terroristen-9351/

Auteur: Konstantin Katschalin

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Bosnië-Herzegovina, Islam, Islamisering, Jihad, Terrorisme. Bookmark de permalink .

5 reacties op Bosnië: goede condities voor Algerijnse terroristen

 1. Tom Hendrix. zegt:

  Het is een zeer goed artikel, en volkomen waar. Ik weet dat het MOSLIMGEDROCHT ORIC, tussen 1992 en 1995, 100 Servische dorpen heeft UITGEMOORD. En het VUILE VERRAAD van Clinton, de Europese Unie, en de NAVO zal ik ook nooit vergeten. De Serven kregen “de zwarte piet”, en de GEITENEUKERS annex MUZELMANNEN werden “Heilig “, verklaard. Stik toch vuile verraders van politici.

  Like

 2. luckybee zegt:

  Zonder twijvel daar worden ze door zo wel de Britten als de Amerikanen (Bill Clinton) met wapenen en instructuren geholpen.Voor al de Corupte BBC was daar aanwezig.die de serviers aan genocide in hun dodes kampen zouden hebben begaan.Het bleek allemaal een foto shoppen geweest.

  Like

 3. Ekster zegt:

  Die hele Bosnische oorlog was een smerig spelletje waarin de Serviers steeds de schuld kregen van alles wat daar gebeurde, terwijl de moslims zogenaamd niets anders dan slachtoffers waren. Er was geen plaats voor de minste nuancering, de Serviers moesten hoe dan ook de oorlog verliezen. Toen zijn mijn ogen voorgoed open gegaan. Nooit zal ik meer de reguliere media kunnen vertrouwen, ze zijn de propagandamachines van het westen. Aangezien de westerse politiek lafhartig partij heeft gekozen voor de islam (uit angst en vanwege oliechantage), hebben ze het Servische volk (van oudsher bondgenoot van het westen) keihard laten vallen. Niets dan verachting verdienen ze bij de NOS, de BBC en al die andere media die ons leugens hebben verkocht. Walgelijke moslim “appeasers” zijn ze, bereid om hun eigen superieure, westerse cultuur te verkwanselen ten faveure van de barbaarse, primitieve islam.
  In die oorlog heeft het westen uiterst effectief propaganda leren maken. Die kennis passen ze nu nog steeds dagelijks toe in de huidige berichtgeving over het Midden-Oosten en de pislam. Onze politici en media gaan hand in hand met onze grootste vijand; de islam, en begeleiden ons zo naar onze ondergang.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s