Bruidjes als beloning naar Syrië

Screenshot_3

Een 16-jarige Vlaamse met Marokkaanse roots vertrok vorige week naar Syrië om aldaar in het huwelijksbootje te stappen. Experts vrezen voor wat zij noemen ‘huwelijksjihadisme’: meisjes worden geronseld, naar Syrië gestuurd en trouwen daar een jihadstrijder.

Het meisje uit Vilvoorde zou de afgelopen maanden erg geradicaliseerd zijn, weet De Morgen. Inmiddels heeft zij laten weten dat ze getrouwd is. “Meisjes met radicale geloofsovertuigingen zien mannelijke leeftijdsgenoten naar het front vertrekken om deel te nemen aan de jihad en vragen zich af wat zij kunnen doen om te helpen. Het antwoord dat ze op internet krijgen is: trouwen”, aldus imam Brahim Laytouss, die aan de Universiteit Antwerpen doctoreert over radicaliserende moslims.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", België, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Jihad, Moslims, Syrië. Bookmark de permalink .

10 reacties op Bruidjes als beloning naar Syrië

 1. Helena zegt:

  Prima bericht, dit moeten we STIMULEREN!!
  Stel je voor, wij van een hoop van die teven af ( wel paspoort inleveren bij vertrek).
  Bijkomend voordeel misschien minder christelijke meisjes uit bv Egypte verplicht
  als hoer geëxporteerd dar heen.

  Like

 2. heer bron,zou u mij geen berichten meer willen zenden?het uitschrijven staat allemaal in dat kut engels.
  daarom maar op deze manier ,mijn mailbox kan alle berichten niet verwerken,
  Vriendelijke groet,hijmen.

  Like

 3. Cathja zegt:

  Dus: een huwelijk om de seks. Niks anders! Ik heb er overigens geen enkele moeite mee als deze grieten hun leven willen vergooien hoor. Ze doen maar, maar kom niet terug. Wij moeten jullie niet meer. Jullie horen hier niet.
  Hopelijk is de Vlaamse regering niet zo stom om ze weer binnen te laten als ze daar uitgeraasd zijn. Het is ook niet te hopen dat ze daar zwaar letsel oplopen, waardoor ze definitief naar Europa terugkeren en hier voor de rest van hun leven gebeiteld zitten met een riante uitkering.
  Dan kunnen ze beter maar defintief naar het ‘paradijs’ vertrekken, want dát is eigenlijk waar ze voor gaan!

  Like

 4. Theresa Geissler zegt:

  Inderdaad, zestienjarigen of zo, vanwege de maagdelijkheid. En weet U waarom volgens mij nog meer? Omdat die trutten op dat moment nog te jong zijn om zich te realiseren, dat ze worden gebruikt als dood-ordinaire beloning voor jihadstrijders! Je kunt het ze nú nog verkopen als iets zéér eervols en zij trappen er zonder enige discussie in! Ach. nou ja, dat radicaliseren deden ze toch ook uit vrije wil, als je het artikel mag geloven. Laat het ze allemaal maar aan den lijve ondervinden. Ik kan me de wanhoop van de ouders wel voorstellen, maar tja, dat zijn zelf toch ook moslims -want er wordt gesproken over ‘radicaliseren’ in plaats van ‘bekeren.’ Als je dat moordenaarsgeloof na de nodige tijd in Europa niet eigener beweging de rug toekeert, heb je dit soort dingen te verwachten, helaas……
  Spreek jullie Imams er maar op aan; díe dragen schuld, met hun opjutterij.

  Like

 5. luckybee zegt:

  Dat heeft geen enkele nut.Karel Martel heeft met de overwinning in Tours met een slag de hele Khalifaat naar de Fillistijnen gestuurd.Zinds dien was de Sultan van Istanbul de gezachtdrager van de islam.Probeer dat maar weer terug te draaien.Dat kunnen ook de Wahabisten niet.Toen niet en ook vandaag de dag niet.De Turken zijn nog steeds de sterkeren, in vergelijking met dat Arabieren.Ze kunnen niet eens Assad dat een alevit is overwinnen.Aleviten zijn door de Turken gedoogd.

  Like

 6. BertG. zegt:

  Theresa, het is vandaag inderdaad nog steeds karel martel dag wat luckybee betreft.
  Maar het kan ook zijn dat morgen iedereen weer een marxist is, i.p.v. iets met de bijbel

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Ja, kan ook…….

   Like

   • Tom Hendrix. zegt:

    @Theresa Geissler 18.41. uur. Beste Theresa, ik bescheur me nog alleen maar met Lucky. Ik denk dat het goed is, als we ook een clown in ons midden hebben. Verder wat je reactie betreft, daar stem ik volledig mee in. Laat deze stomme trutten, ook maar “kogels gaan koppen, bij ome Assad”. Iedere Haatbaard of Haattrut minder scheelt weer, minder uitkeringen, minder last. En als ome Assad kogels te weinig heeft, gewoon een zooitje sturen, met als achterliggende gedachte, hij is bezig om het haatbaard probleem bij ons aan het oplossen. Hup, hup, echte muzelmannen vechten in Syrië, de 72 maagden wachten…o wacht, of was het een geit van 72 jaar.

    Like

  • Luchtpint zegt:

   Ik kan geschiedenis zo ruim open trekken als ik wil. (Ottomanen vs Safaviden, 16e eeuwse godsdienstoorlogen, the Great Game [Russen vs Engelsen in Centraal-Azië], de nederlaag van Napoleon in Rusland,….enz)

   En ik leer via internet nog elke dag weer wat nieuws. Bij hem is het altijd hetzelfde afgezaagde kloteverhaal. 😦

   Moe wordt een mens ervan. 😦

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s