Deense psychiater: “Moslims zijn gewelddadig vanwege de islam; ze zien gewoon niet dat datgene wat ze hebben gedaan, verkeerd is”

Screenshot_6

Wat deze Deense psychiater zegt, is een open deur, maar soms moet ook het voor de hand liggende worden vermeld. De islam leert op zoveel manieren dat het kwaad goed is, terwijl het goede kwaad is en indien het gedrag van de “profeet” van de islam zelf de religie van “Allah” op een zodanige wijze weerspiegelt dat voor elke beschaafde samenleving het profiel van een buitengewone gèk zou passen, waarom zouden niet al zijn devote volgelingen zich op dezelfde manier gedragen? De wassende maan. Het is een passend symbool voor ideologische waanzin

Jesaja 05:20 a: “Wee hen die het kwade goed en het goede kwaad noemen; Wie duisternis tot licht stellen, en het licht tot duisternis …”

BT.dk via Nicolai Sennels, Islam versus Europe – “Radicale islam is een reële en toenemende bedreiging voor de Deense samenleving en het wordt tijd dat politici wakker worden.”

Dat zegt forensisch psychiater en schrijver Henrik Day Poulsen, auteur van een boek over fanatisme. Poulsen komt regelmatig islamisme tegen in zijn werk met criminelen. …

“Wanneer we de criminele allochtone jongeren nemen, dan speelt islamisme vaak een rol. Ze zijn ingeprent met een totaal vertekend wereldbeeld waarin het direct of indirect oké is om geweld te plegen of een bank beroven, omdat het hele leven een strijd is tussen Denemarken en de islam, waarbij zij aan de goede kant staan. En wanneer ze worden gearresteerd en gestraft, dan denken ze nog steeds dat het een uiting is van die strijd. Dat is het gevolg van racisme. Ze kunnen gewoon niet zien dat datgene wat ze hebben gedaan, verkeerd is. Het is heel moeilijk om de criminaliteit die plaatsvindt met dat uitgangspunt te bestrijden en de ontwikkeling is dan ook zeer gevaarlijk, “zegt Henrik Dag Poulsen.

Screenshot_5

“Dat is de consequentie als we nauwelijks nog participatie in de samenleving nodig hebben. Als ze als kinderen met zo’n wereldbeeld opgroeien, is het duidelijk dat ze zich gemarginaliseerd voelen en het moeilijk vinden om succes te hebben wanneer zij met de rest van Denemarken op school en met de arbeidsmarkt worden geconfronteerd.”

“En dat is precies het gevoel dat extremisten misbruiken. Als we de ontwikkeling willen stoppen, moeten we ophouden naïef te zijn en beginnen meer eisen te stellen met betrekking tot de integratie”, zegt Henrik Dag Poulsen.

“Tegelijkertijd moet de Deense samenleving stoppen en de rol van elke vorm van positieve discriminatie van moslims en mensen van andere etnische achtergronden terugdraaien”, zei hij.  “Als je positieve discriminatie toestaat, helpt u extremisten een beeld te schetsen dat ze een groep zijn met bijzondere rechten.”

“Daarom lijkt het mij volkomen verkeerd voor de traditionele Deense waarden om te buigen door alleen halal vlees in ziekenhuizen en scholen te serveren.”

“Het is een discussie die we moeten voeren, ook al lijkt ze nog zo moeilijk”, zegt Henrik Dag Poulsen.

Screenshot_4

Bronnen:

Islam versus Europe

Midnightwatcher

Vertaald uit het Engels door:

vederso

(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Denemarken, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid. Bookmark de permalink .

33 reacties op Deense psychiater: “Moslims zijn gewelddadig vanwege de islam; ze zien gewoon niet dat datgene wat ze hebben gedaan, verkeerd is”

 1. 3 Strikes Law ! All we have to know about so-called “Integration” of Muslims in the Western Culture… did we learn in FORT HOOD !

  Like

 2. bobzelf zegt:

  Goh , is er iemand wakker geworden , het is gloeiende gloeiende 31 juli 2013 ,
  en geen 1968 toch ???
  Waarom zetten al die gestudeerde minkukels nou altijd als het over wereldwijsheid gaat
  altijd die ene werkende hersencel uit ??
  Misschien omdat ze nog nooit 1 dag gewerkt hebben voor hun vreten ?

  Like

 3. Ron V zegt:

  Geen woord aan toe te voegen.

  Like

 4. catherine zegt:

  Die discussie is helemaal niet moeilijk maar de westerse mens heeft moeite met authentiek zijn, laten zien wat in hem leeft. Dat kan je van de moslimse medemens niet zeggen; die leeft het duister dat in hem/haar is gegoten. Maar leeft de westerse mens( christen, atheist, gnosticus) dan het licht wat er in hem/haar zit? Is die westerse mens niet net zo uit balans als zijn moslimse evenknie die zijn agressie vol uitleeft? Wat durft een westerse mens nog eerlijk te zeggen over het gedrag van zijn medelanders? Is het niet volstrekt begrijpelijk dat zij zich superieur wanen en dat bevestigt zien in onze onmacht????

  Like

 5. Theresa Geissler zegt:

  Ja- fijn om het allemaal weer eens te lezen, maar dít is dus precies datgene, wat WIJ hier inmiddels allemaal weten. Nu de politici nog. En de uitvoerende en rechterlijke macht.
  Want als DIE blijven doorgaan met het fluwelen-handschoentjeswerk, privileges en al het overige meten-met-twee-maten, zal alles wat wij inmiddels weten de moslims aan hun kónt roesten.
  En probeer dan ook maar niet, met ze te blijven discussiëren, want op die manier is er geen beginnen aan!
  De óverheid zal haar houding moeten veranderen, dàt is noodzaak!

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @Theresa Geissler 17.09. uur. Beste Theresa, even buiten de orde, maar krijgen we van de PVV een bevestiging omtrent de demonstatie op 21 september?

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    at hoop ik, Tom. Ik heb gisteren even gekeken, maar er was nog niets gekomen. . Ik zal vanaf nu elke dag kijken. Zodra ik de nieuwsbrief heb, waarin het duidelijk aangegeven wort, meld ik het hier onmiddellijk. -Kan ook nog zijn, dat een ander hier me voor is; daar moeten we ook maar op letten.

    Like

   • maartje zwang zegt:

    die gaat toch door alleen niet op het binnehof daar kreeg hij geen toestemming voor bij het malie veld nu

    Like

 6. BertG. zegt:

  Er is zelfs nagedacht over je je reet moet afvegen. En zo de hele dag door over alles wat je doet.
  Dat kan toch geen enkel mens normaal verwerken. Een volledige debielen training is het waar je opvoeding uit bestaat of wat er maar op moet lijken.

  Like

 7. Wie zwijgt stemt toe! Het overgrote deel van de Westerse samenleving zwijgt over die islam, over die grote gek die zichzelf profeet waande. Uit respect dat gestoeld is op angst. Schijtlijsters!

  Like

 8. Helena zegt:

  Ander nieuws uit Denemarken, ja inderdaad ziekenhuis gaat halal.
  http://tundratabloids.com/2013/07/danish-hospital-goes-full-halal.html

  Trouwens ik zeg het maar even voor wie er wel eens een lekker broodje koopt ook Sub-Way is halal.

  Like

 9. Jan zegt:

  En daarom dient men dan ook dit holenvolk het land uit te schoppen, tot de laatste persoon.

  Like

 10. Jean zegt:

  Steeds meer lichtjes gaan branden waardoor de blinde politiekers misschien toch nog iets gaan zien voor het te laat is betreffende die achterlijke gewelddadige barbaarse smeerlapperij ons opgedrongen door die EU criminelen die maar 1 doel hebben nl. Zelfverrijking via vernietiging van de eigen samenleving. Door het gigantisch verraad dat gepleegd wordt staat weldra niets nog overeind van onze seculiere beschaving. De rekeni g zullen ze krijgen, zeker weten.

  Like

 11. Theodoor zegt:

  Vroeger had ik nog ontzag voor de statige politici in de Tweede Kamer, of ze het altijd goed gedaan hebben is een tweede. Tegenwoordig moet ik altijd lachen om de kleuterklas die daar bijeen zit om elkaar de vlooien af te vangen maar aan een land besturen hebben ze geen weet van. De PVV is de enige uitzondering, dat wel.
  Domme maar vooral laffe mensen daar op het pluche willen zitten.
  Wat ik al vele jaren tegenkom op de verschillende sites is dat de Mohammedanen nooit zullen integreren, dat had het `kleuterklasje` Den Haag toch ook kunnen weten, of is zo dat ze het wel weten maar gewoon bang zijn. In het laatste geval zeg ik gewoon, hou er dan mee op, u bent ongeschikt een land te leiden.

  Like

 12. Tom Hendrix. zegt:

  @Theodoor 19.00. uur. Op 21 september Theodoor, kunnen we ons ongenoegen uiten, in een demonstratie opgezet door de PVV in Den Haag. Laten we zoveel mogelijk meegaan. Het is genoeg geweest, dit land gaat naar “de knoppen”.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   @Tom Hendrix 19.19u. Ik heb ‘m, Tom! 21 September van 13.00u tot 14.00u op het Koekamp in Den Haag! Nu nog uitzoeken wat en waar dat is! Zal er eens even Google Maps bij halen!

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Niet ver! zo”n 800 meter via het Kon. Julianaplein en de Bezuidenhoutseweg . -in Het Haagse Bos. Zegt het voort!

    Like

   • @Tom en Theresa; De Koekamp ligt naast het Malieveld. Een paar honderd meter van CS Den Haag. Ik ben er ook met mijn schilderij van minister-president Mark Rutte die naar de pijpen danst van Herman Van Rompuy, president van de Europese Unie! Als ik kom word ik vergezeld door mijn lijfwachten…

    Like

   • Tom Hendrix. zegt:

    @Theresa 20.01. uur. Heb het genoteerd. Zal in Den Haag vragen of er een bus of tram die richting uitgaat. Bedankt voor de info Theresa.

    Like

   • @Tom Hendrix; je kunt het lopend af… het is hooguit twee_ of driehonderd meter vanaf CS Den Haag!

    Like

  • KCMO zegt:

   Jaren her was er een vredesdemonstratie in Den Haag van het IKV en Pax Christie nog een paar van die zwevers. De Haagse gemeentereiniging is toen twee dagen bezig geweest met de “route van afval te ontdoen” om niet te zeggen de pleuriszooi op te ruimen, dat dient geen herhaling te krijgen, toch?

   Like

 13. Helena zegt:

  Ja, TOTAAL VERKNIPT.

  Like

 14. delamontagne zegt:

  Ik kijk nog weleens naar Di-avond-programm öpsporing verzocht ( weet ik in ieder geval waarom we o.a. hier wonen…………….)
  Het is me op gevalllen dat de laatste 1 a 1-1/2 jaar nooit meer bij de vreselijkste dingen die o.a die ouwetjes worden aangedaan wordt gezegd::……………” weten ze wel wat ze die mensen aandoen “./
  Zijn er meer mensen die dit is opgevallen.?

  Like

 15. Lucie zegt:

  Moslims zijn gewelddadig omdat ze van huis uit allemaal dezelfde opvoeding krijgen.

  De man is de baas,de vrouw is niks waard,de westerling is een hoer of aap,en een jood is nog minder dan niks.

  Like

 16. Theresa Geissler zegt:

  @Jack Terrible 22.01u De Google maps sprak van zo’n 800 meter en ca. 10 minuten lopen, Jack. Niet dat het er veel toe doet: In beide gevallen kan het natuurlijk te voet gedaan worden. Of jij moet het weer over een ander zijweggetje hebben, natuurlijk.

  Like

 17. M.A.L. Sion zegt:

  Worden er op 21 september extra treinen ingelegd? Is het al bekend dat gevraagd is dat de thuisblijvers die dag HALF STOK VLAGGEN? Ook de deelnemers aan de demonstratie kunnen als er nog mensen thuis blijven laten vlaggen! En als we een vlaggetje meenemen kan dat wellicht ook in de HALF STOK MODUS getoond worden?
  Heel Nederland moet zien dat een hele grote massa Geert Wilders steunt in het verzet.
  De Partij van de Allochtonen moet het er benauwd van krijgen.

  Like

 18. Republikein zegt:

  Ik voorzie een verbod of zo iets, moeten we weer matten,zoals bij de dood van Pim, ik hoop wat erger, Wim Kok keek voor het eerst in zn leven in de ogen van de rechtvaardige mede burger, hij zag erg bleek.

  Like

 19. Jan zegt:

  Vrij naar Caravaggio:

  Like

  • @ Jan; dat verhaal van die onthoofding in het schilderij staat volgens mij in één van de vijf katholieke bijbelboeken. De katholieken zien dat als vijf bijbelboeken maar de protestanten niet.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s