Hafid Bouazza, mad as hell

Screenshot_1

Hans Teeuwen deed dus iets belangwekkends, afgelopen zondag. Iets moedigs, iets eerlijks, iets waar wij aan deze zijde van de fatsoenskloof een voorbeeld aan kunnen en moeten nemen: hij deed zijn mond open en gaf zijn mening, ondanks het feit dat hij aangaf wel degelijk soms bang te zijn voor moslim-agressie. In een bizarre uitzending van Knevel en Nijntje, een dag later, werd de aldus opkalefaterde moreel van de vrijheidslievende burger weer krachtig een paar levels teruggeslingerd. Bijna naar het niveau van, zeg, de bange dagen kort na de moord op Van Gogh. Politicologe Monique Samuel deed haar schokkende relaas over Islamitische bedreigers. Zij zag geen andere optie dan voor hen te buigen. Deining in de opinievijver, waar de vrije meningsuiting nog altijd vertroebeld wordt door policor fatsoensmoraal.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

16 reacties op Hafid Bouazza, mad as hell

 1. Martien Pennings zegt:

  Die in licht hysterisch lettertype gezette “bindende leestip” van Geen Stijl verwijst naar een stuk van Hafid Bouazza bij “Loor”. Mwah. Ik mag graag bewonderen en ik vind Bouazza sympathiek, maar mijn stuk was beter: http://bit.ly/1cjTj1Q .

  Overigens: wat is er toch met lesbiennes, islam-liefde en Israël-haat? Ook Monique Samuel blijkt nu van de vrouwenliefde: http://bit.ly/16KFBiK . Ze schrijft naar aanleiding van haar optreden bij Knevel: http://bit.ly/19xeFt2 . En nee hoor! Nergens spijt van! Of die nog ooit bij haar verstand komt . . . . . .

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   @Martien Pennings 23.44u. Ik kon het niet laten om na het lezen van jouw comment die laatste link meteen eens op te zoeken, Martien. Inderdaad, het is nog ernstiger dan zich op TV liet aanzien. Waarom bekeert die trut zich niet meteen ten tweede male, nu tot de Islam? Ze heeft er zo’n verschrikkelijk ontzag voor,dat ze, zoals het er nu naar uitziet, nooit meer innerlijke rust zal kennen, ofschoon ze het wel heeft over afkeer van de moslimbroederschap en dergelijke. Men zou zeggen: Als je er zo’n afkeer van hebt, dan hark je toch al je trots bij elkaar en distantieer je je er onmiddellijk van. Maar nee, meiske Samuel blijft knievallen maken. Naar de Islam èn naar het Koptische Christendom, waartoe ze zich tenslotte al eerder bekeerde. Op zich niets tegen, maar die griet heeft kennelijk iets heel ziekelijks met religies en blijft er aan verschillende tegelijk hangen.. Pathologisch! En bovendien een uniek geval, want in déze vorm zijn we het nog niet eerder tegen gekomen, zeg nou zelf. Ik sneerde er in mijn comments op het onderwerp-zelf al op, maar het is nog veelerger dan ik dacht.
   Vanhetgoor had gelijk, in zijn comment op hetzelfde onderwerp: Het was totaal onverantwoord van de EO om zoiets voor de camera’s te halen. Ik meende immers al te bespeuren,dat Knevel er, op dat moment, ook niet blij mee leek; die had het natuurlijk eveneens in de gaten, nu het kind er eenmaal zàt. Tja, berouw komt altijd te laat.
   Je slaat, hoe dan ook de spijker op de kop: Het is twijfelachtig of het met dit kreupele schaapje -psychisch kreupel- ooit nog goed komt.
   Toch nog even gauw een enkel woord over Hafid Bouazza en je zult wel kunnen raden van welk soort: Wàt een verschil van dag en nog is het toch: Hij of zijn verbeten, clan-verdedigende,borderline-like zuster! HIJ heeft de keuze duidelijk gemaakt. Zij blijft maar tussen twee werelden in zitten en geeft dan weer de ene, dan weer de andere een veeg uit de pan! Zie jij trouwens óók een overeenkomst tussen haar en het kreupele schaapje? Juist! Zal wel een typische vrouwenkwaal zijn: De hele wereld willen pleasen, maar tegelijkertijd geen keuzes kunnen maken.

   Like

   • Marc Bouwman zegt:

    We kunnen Monique Samuel hier wel kritiseren, maar wat ik gezien heb is een uitgesproken angst voor de islam. Ik begrijp haar woorden heel goed. En de opmerking van Knevel kan je afdoen als slap, maar als hij over de woorden van Samuel spreekt als over een ‘levensverzekering’, dan typeert hij daarmee op rake wijze de essentie van de islam als iets waarvoor je moet buigen.

    Alweer moet ik het oneens zijn met kritiek op K&B. Ik vind juist dat ze, door bijvoorbeeld Samuel zo aan het woord te laten, de kijkers thuis informeren over de ware aard van de islam.

    Het tegendeel is ook waar: de kijker thuis wordt getoond dat buigen voor de islam een uitkomst kan zijn om uit een persoonlijk benarde situatie te komen: dhimmitude.

    Het is feitelijk een zaak voor het openbaar gezag: zij zijn degenen die falen, zij maken het mogelijk dat zo iemand als Samuel zich niet beschermt genoeg voelt om gewoon haar mening te kunnen uiten. Maar ja, wat wil je met zo’n zak als Ivo Opstelten als minister van Justitie? Je weet wel, die man die als burgemeester van Rotterdam de dag na de moord op Van Gogh het werk van een kunstenaar liet verwijderen waarin deze stelde “Gij zult niet doden”.

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Hoe kom ik hier nou weer bij: nog (7de regel van onderen) moet natuurlijk zijn: nacht.

    Like

 2. Republikein zegt:

  De eerste eigenschap van stijl is helderheid.

  Aristoteles

  Like

 3. KCMO zegt:

  Dat rooie schuim gaat langzaam doorkrijgen dat straks hun “mening” ook in bloed gesmoord gaat worden.
  Dat andermans kinderen straks de loopgraven in, en de barricades op moeten hindert ze niet,
  Zij zijn met hun socialistische hersenbeschadigingen alweer bezig de volgende waanzin te bedenken.
  Tenzij we voor eens en voor altijd met ze afrekenen.
  Maar dat doen we niet, daar zijn wij te sociaal voor.

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @KCMO 00.16. uur. En daar zijn de RODEN al 40 jaar mee bezig waarde KCMO. En ze zijn verdomme ook nog succesvol geweest ook, overal is de RODE BACIL geinfiltreerd, in het Onderwijs, bij de rechterlijke macht, bij de Omroepen, en bij de Pers en de overige MSM. Overal kom je de haat van de RODEN tegen, die iedereen demoniseren die NIET SOCIALISTISCH of CULTUREEL MARXISTISCH wenst te denken. De ploerten hebben grote delen van onze bevolking gehersenspoeld! En ze gaan maar door met MOSLIMS te kont likken en ze binnen te halen, geholpen door Links-liberalen, en linkse christen-democraten. Het gaat niet over, niet vanzelf!

   Like

 4. luckybee zegt:

  Zinds de uitzending van Knevel met Monique Samuel,Doet mijn TV niet meer.Mischien is het beter zo nu wordt ik door niemand meer belazerd.

  Like

 5. Jan zegt:

  ‘To know what you prefer instead of humbly saying Amen to what the world tells you ought to prefer is to have kept your soul alive’
  (Robert Louis Stevenson)

  Like

 6. Jan zegt:

  Over indoctrinatie, vrijheid van meningsuiting gesproken. Binnenkort uitgebreid in een boek hoe al in de jaren ’30 Hollywood volledig onder zelfopgelegde censuur stond om nazi-Duitsland tegemoet te komen omdat anders de afzet van films zou stagneren.

  New Book Reveals Hollywood’s Dark Ties to Nazi Germany
  In 1937, Paramount chose a new manager for its German branch: Paul Thiefes, a member of the Nazi Party. The head of MGM in Germany, Frits Strengholt, divorced his Jewish wife at the request of the Propaganda Ministry. She ended up in a concentration camp….
  Give Us This Night was scored by a Jewish composer, so the studio offered to dub in music by a German composer instead. The General Died at Dawn had been directed by Lewis Milestone,who had also directed All Quiet on the Western Front, so the studio offered to slash his name from the credits.
  http://www.breitbart.com/Big-Hollywood/2013/07/31/new-book-reveals-hollywood-nazi-ties

  Ten tijde van Ronald Reagan was Hollywood vergeven van de communisten (1) en nu staat het onder zelfcensuur om moslims tevreden te stellen (2)

  1. Ronald Reagan, A Leading Man: 1946–1962
  http://www.sparknotes.com/biography/reagan/section4.rhtml

  2. Islamopproved: Hollywood Begins Hiring Muslim Clerics To Censor Movies Of Whatever They Deem Offensive To Islam
  http://patdollard.com/2012/10/hollywood-begins-hiring-muslim-clerics-to-censor-movies-of-whatever-they-deem-offensive-to-islam/

  (Overigens, 99,99% van de Hollywood-acteurs en actrices heeft een strafblad, wat genoeg over hun geestelijke gesteldheid zegt)

  Like

 7. Azraël zegt:

  Een jaar maar het kunnen er ook 2 zijn, geleden zat zij bij ‘Schepper & Co’ (EO). Daar hield zij een betoog over haar zienswijze m.b.t. religie/godsdienstig zijn. Haar knieval voor de islam blijft belachelijk maar het verklaard misschien waarom zij dat deed. Sommigen zijn van mening dat alle religies hetzelfde doel nastreven en vereren. Alles moet bij elkaar komen in One Religion; het Jodendom, het Christendom en de islam.
  Vaak zijn die ‘sommigen’ ziende blind.

  Like

 8. BertG. zegt:

  Is dit misschien nog iets wat de aandacht verdient?

  “vrije burgers van Nederland. Vandaag voor het hekje: het recht op vrijheid van meningsuiting. Om 9 uur dient wederom een Rechtszaak van de Eeuw in de Bunker aan de Parnassusweg te 020.” Robert de Jonge. Hij staat terecht omdat hij Arabieren beledigd zou hebben
  http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2013/08/hee_niemoller_heb_jij_nog_sigaretten.html

  Like

 9. Helena zegt:

  Oké, oké ik weet het, weer Engels, maar zo gaaf.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s