In Europa woedt de jihad

Screenshot_46

De vlag van de jihad

(Door: Esther)

Moslims aller landen, verenigt u!

Gisteren besteedde Joost Niemöller uitgebreid aandacht aan de reactie van de extremistische website De Ware Religie op de detentie van een 19-jarige moslima die er van beschuldigd wordt Nederlandse jongeren te ronselen voor de Syrische jihad. Hoewel details over de beschuldiging aan het adres van dit meisje ontbreken, doet haar jeugdige leeftijd het vermoeden rijzen dat degenen die ze rekruteert ook niet al te oud zullen zijn. Waar een volwassene zijn eigen plan moet trekken, ook als dat een zekere zelfmoord in een zinloze oorlog is, ligt dat bij kinderen toch iets anders, en ook jongvolwassenen die de volledige consequenties van hun daden nog niet geheel kunnen overzien, verdienen het beschermd te worden tegen gewiekste mensen die, veilig vanuit hun Nederlandse moskee, mensen de dood insturen uit naam van Allah, die kennelijk wreder is dan God ooit zou kunnen zijn.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

11 reacties op In Europa woedt de jihad

 1. Jan zegt:

  Kijk er niet van op. Vorig jaar stonden deze meiden lachend met de jihadvlag in hun handen, weliswaar te stupide om te zien dat zij hem 180 graden moesten draaien maar toch.
  En erbij stond Jaap Hamburger, Gauleiter van de EAJG

  Like

  • Luchtpint zegt:

   Lachen lachen lacheeeuuuuuuu. Zo zie je weer hoe bedroevend het gesteld is met moslims. Van generatie op generatie geindoctrineerd worden zorgt ervoor dat je een mierenbrein krijgt.

   Dat Maghrebijnen de superieure taal van Allah zelf al niet meer kunnen lezen. Wat zou Mo daarvan gedacht hebben moest hij nog leven ?

   Like

 2. luckybee zegt:

  Wij zijn allemaal de bastaarden van onze held Karel Martel . Zijn bloed vloeit in onze aderen.Wij zullen de islam nog eens verslaan en kapot maken net als toen. Dus kom maar op idioten.Wij hebben julie toen verslagen en doen het in de toekomst weer!.

  Like

 3. Ex-Moslima zegt:

  Deporteer deze achterlijke mohammed-slet naar Syrië als beloning voor de jihadisten. Een andere moslima uit België is ook naar Syrië vertrokken voor een “jihadhuwelijk”. Bij terugkomst gewoon hun nationaliteit afnemen en ze ongewenst verklaren. Niemand die er wakker van ligt, alleen maak ik me wel zorgen voor Israël nu buurland Syrië een broeinest voor terroristen is geworden.

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @ Ex – Moslima 14.10. uur. Beste ex moslima, ik ben het roerend met U eens. Ook ik vrees voor de situatie rondom de enige democratie in het Midden-Oosten, Israel. Maar het meest erger ik mij, aan de wegkijkende politici, in wezen zijn die meer te verwijten als de moslims! Want deze walgelijke politieke nullen hebben zelf ingestemd met de ” Resolutie van Straatsburg”, uit 1975, waar de OLIEBELANGEN belangrijker werden gevonden dan de Europese burgers! En toen kwam de stortvloed van moslims Europa en Nederland binnengestroomd! Dat beste ex- moslima, dat is de oorzaak!

   Like

 4. koddebeier zegt:

  Stompzinnige politiek ontwaakt !!!! Voor het te laat is !! De klok staat op 1 minuut voor twaalf.
  Linkse Gutmensch als zij de baas worden zal ook jou kop rollen !!!

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @Koddebeier 14.42. uur. De politiek zal niet ontwaken koddebeier. Wij zullen het zelf MOETEN OPKNAPPEN. De POLITIEK heeft ONS VERRADEN!

   Like

 5. Helena zegt:

  Laat maar eens flink knallen, het wordt tijd.

  Like

 6. Jan zegt:

  Lachwekkende en water vervuilende sharmuta (Almere-strand?):

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s