VIDEO: Raymond Ibrahim over Egypte en wat de westerse media verzwijgen over de Obama-regering

 

Geplaatst door:

E.J. Bron

(h/t vederso)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

9 reacties op VIDEO: Raymond Ibrahim over Egypte en wat de westerse media verzwijgen over de Obama-regering

  • Henk.V zegt:

   Obama trekt zich nergens meer ergens iets van aan.Hij is immers al herkozen. Het enige gevaar dat hem nog kan bedreigen is ‘impeachment’ (afzetting) wanneer men overduidelijk kan aantonen dat de man beslist de belangen van de vrije wereld schade toebrengt en Amerika te gronde richt.

   Dit is de eerste moslim president die Amerika ooit heeft gehad.Voor zijn verkiezingen verdoezelde hij dat nog door te benadrukken dat hij naar de kerk ging, maar die kerk was op zich al heel merkwaardig.De stemming daar was uitgesproken vijandig tegenover de Verenigde Staten en Obama distantieerde zich later van de voorganger, maar ook toen dit incident niet speelde waren de Obama’s in het geheel niet betrokken bij het kerkelijk leven.
   Verder verwijs ik naar het laatste artikel van de hand van Leon de Winter dat op deze site staat.Leon toont aan hoe Obama gewoon een linkse agitator is.

   Dat hij nu zijn voorkeur voor een zeer gewelddadige anti-Israëlische organisatie als Hamas openlijk laat zien is alles zeggend.Net zoals de regering Obama consequent overal het islamitische fundamentalisme steunt.

   Ik herhaal het: deze man is een ramp voor ons en Amerika en zeer zeker voor Israël.
   Het is verontrustend dat hij daar tot dusverre mee weg kan komen

   Like

   • Tom Hendrix. zegt:

    @Henk V 23.47. uur, op 31/7. Precies Henk, Obama is niet meer dan een moslimmol, door socialisten-de Democraten- in het Witte Huis gezet. Zo blijkt telkens weer dat de RODEN een diepe haat hebben tegen de oorspronkelijke bewoners -de blanken- in Europa, en de blanken in de Verenigde Staten. De linksen zijn een monsterverbond aangegaan met de nazi ideologie der islam. Ik weet zeker, dat Raymond Ibrahim gelijk gaat krijgen, een burgeroorlog in Egypte, waarbij de MUZELMANNEN zullen trachten ALLE CHRISTENEN te vermoorden, met medeweten van de Obama kliek, en de RODEN.
    En krijg die Obama maar eens weg via een impeachment procedure, dat wordt heel lastig.

    Like

 1. guusvelraeds zegt:

  Natuurlijk zal de linkse mainstream pers nooit toegeven dat joden, christenen, de westerse samenleving, het slachtoffer zijn en in de toekomst nog meer slachtoffer zullen zijn als de islam mag blijven expanderen. Zou de linkse pers dit eenmaal gaan toegeven dan stort hun hele wereldbeeld dat ze de afgelopen 75 jaar hebben opgebouwd met donderend geraas in elkaar. De exotische mens zal en moet het slachtoffer blijven kost het wat het kost. Zodra links deze leugen niet meer in stand kan houden is het afgelopen met de politieke macht van links. Links is hier erg van doordrongen en het is ook niet voor niets dat ze elk ander geluid verketteren. Dit zullen ze blijven doen tot hun laatste ademtocht. Dit is waarom de linkse Obama liever het islamisme steunt dan dat hij de echte vrijheidslievende en democratische krachten steunt. Wie had ooit gedroomd dat links op zekere dag alles in het werk ging stellen om een religie te beschermen en nota bene ook nog de mens vijandige islam. De ware vals manipulerende agitator Obama kwam duidelijk aan het licht in de zaak van de latino Zimmerman. Zonder slachtoffers en daders is links uitgerangeerd. De omkering dader, slachtoffer is altijd een gemakkelijke geweest voor links.

  Like

 2. luckybee zegt:

  Ik moet eigenlijk blij zijn dat mijn TV het niet doet.Van al die rottigheden dat nu gebeurd weet ik niets van.

  Like

 3. marijke zegt:

  Pat Robbinson heeeft zijn talk show .Hij heeft het heel vaak over de problemen met de moslims.Hij is een bekend figuur in de states.Moesten ze hier eens doen

  Like

 4. marijke zegt:

  moest heeft zijn .

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s