Palestine “Judenrein”?

Screenshot_10

De Israëlische minister-president Benjamin Netanyahu wil tegen de wil van de meerderheid van de bevolking van zijn land 104 moordenaars zonder berouw vrijlaten en daarmee hun slachtoffers bespotten. Alles alleen maar, opdat de Palestijnen zo vriendelijk willen zijn om weer met Joden te praten. Dus kwam men maandag bij elkaar bij de Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken John Kerry voor een gezamenlijke vastenmaaltijd. Een extra aanmoediging voor de chef van de “Palestijnen” Mahmoud Abbas om alvast een balletje op te gooien over de oplossing die hij zich voorstelt: een “Palestina” zonder één enkele Israëli. En de woordkeuze van de “final resolution” herinnert onmiddellijk aan de “final solution” – “die Endlösung”, de nazistische “definitieve oplossing van het Jodenprobleem”.

“In a final resolution, we would not see the presence of a single Israeli – civilian or soldier – on our lands.”

Dat zou Mahmoud Abbas maandag tegenover overwegend Egyptische journalisten in Cairo gezegd hebben. Nu zal men zeggen dat “final resolution” strikt genomen een andere betekenis heeft dan “final solution”. Wij weten ook niet in welke taal Abbas dat gezegd heeft en wie het vertaald heeft. Dus weten we ook niet of hij daadwerkelijk van een “Endlösung” heeft gesproken of niet. Maar wat hij bedoeld heeft, moge duidelijk zijn: een “Palestina”, waarin geen enkele Israëli meer geduld wordt. Met andere woorden: een “Judenrein” Palestina. Een visie, die de harten van Obama-aanhangers en linksen en Groenen vermoedelijk sneller doet slaan. Zo ziet het er dus uit wanneer Palestijnen-president Mahmoud Abbas de als “teken van goede wil” genoemde vrijlating van 104 terroristen beantwoord.

Benjamin Netanyahu was in ieder geval nog zo intelligent de terroristen niet in één keer vrij te laten, maar hun vrijlating over de komende maanden te verdelen en afhankelijk te maken van vooruitgang bij de onderhandelingen. Dan rest er voor de vrienden van de staat Israël nog slechts de hoop dat deze “vredesonderhandelingen” mislukken voordat alle 104 terroristen vrijgelaten zijn. Mislukken zullen ze sowieso, tenzij men een Jodenvrij “Palestina” als “vrede” beschouwt. Niemand dient te vergeten, dat een “Judenrein” Palestina in tijden van de zogenaamde “Arabische Lente” zal zorgen voor een enorme trek in een “Endlösung” in de vorm van een “Judenrein” Midden-Oosten. En of je dat nu in het vocabulaire van de nazi´s, de moslimbroederschap of van Mahmoud Abbas omschrijft, maakt niet uit. Bedoeld wordt sowieso hetzelfde.

Screenshot_2

Bron:

http://www.pi-news.net/2013/07/palestine-judenrein/

Auteur: Peter H.

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Palestijnen", "Palestina", antisemitisme, antizionisme, Israël, Israël-vijandigheid, Joden, Jodendom, Jodenhaat. Bookmark de permalink .

15 reacties op Palestine “Judenrein”?

  1. Joost Visser zegt:

    Zouden er handen geschud worden met de vrouwelijke Israelische afgevaardigde? Vind het eigenlijk wel sterk om een vrouwelijke afgezant te zenden naar moslimafgezanten.

    Like

  2. Tom Hendrix. zegt:

    Weer een overbodige praatsessie, op instigatie van de socialistische Kerry. ” Vrede, met de arabieren en palestijnen, is slechts dan mogelijk, als de moslims en de zgn. palestijnen, meer van hun kinderen houden, dan dat zij Israel haten”. Uitspraak van Golda Meir.

    Like

  3. Dr. Kwast zegt:

    Judenvrei-rein.

    Like

  4. Israël

    Als alle Israëlieten
    in het Midden-Oosten
    hun wapens
    zouden neerleggen
    wordt Israël morgen
    van de kaart geveegd.

    Als alle Arabieren
    in het Midden-Oosten
    hun wapens
    zouden neerleggen
    is het morgen vrede!

    Jack Terrible

    Like

  5. Jodenhaat

    De as van het kwaad
    draait wegens Jodenhaat.
    Velen kruipen voor Allah.
    Bah!
    Laten zich misleiden
    door een valse ‘profeet’…
    een moordlustige pedofiel
    die kon liegen bij de vleet.

    Jack Terrible

    Like

  6. Roni Thome zegt:

    Nethanjahoe is een flapdrol zonder ruggengraat. Ik vraag mij af hoe zou zo’n C-klasse politicus zich in een oorlogstijd handhaven? Deze man is om eerlijk te zeggen niets waard!.

    Like

  7. Helena zegt:

    Niet dat we het hier allemaal niet weten, gelukkig is dat wel zo.
    Toch hier nog een leuk lijstje.

    https://www.facebook.com/notes/zionops-lion/free-palestine/268836579905736

    Like

  8. Helena zegt:

    De leider van de moslim broederschap in Jordanië doet ook nog even zijn zegje.
    Haat, haat, haat! Leugens, leugens, leugens.
    http://www.israelunseen.com/leader-of-jordanian-muslim-brotherhood-peace-talks-with-israel-are-heresy/#.UfrEPm3XDSs

    Like

  9. heleen zegt:

    http://israeltoday.nl/headlines/9-nederlands/3392–palestina-voor-joden-verboden

    De Palestijnse Autoriteit blijft onder Abbas in feite ook de doodstraf handhaven voor iedere
    Arabier die het ‘aandurft’ land te verkopen aan Israëlische Joden.

    Tiens, ik dacht dat de joden alleen maar land “stelen” en niet kopen.

    Like

Plaats een reactie