Standbeeld voor massamoordenaar Stalin in Georgië

Screenshot_7

In Georgië worden weer standbeelden voor de communistische massamoordenaar Stalin gerestaureerd en opgesteld, die vele miljoenen mensen naar de Goelag deporteerde en liet vermoorden. En in Peking mag iedere buitenlandse politicus die de regering wil bezoeken onder een reusachtig portret van Mao Zedong doorrijden, die geldt als de grootste massamoordenaar aller tijden. En laat niemand zeggen dat de waarheid overwint. Geschiedenis wordt gemanipuleerd, miljoenen mensen worden belogen en laten zich beliegen.

Bron:

http://www.pi-news.net/2013/08/denkmal-fur-massenmorder-stalin-in-georgien/

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Communisme, Historie. Bookmark de permalink .

23 reacties op Standbeeld voor massamoordenaar Stalin in Georgië

 1. bobzelf zegt:

  Ben ik toch heel benieuwd wanneer ik onder de standbeelden van o.a. Pinokkio , de jager , Rutte , Samson , Zalm en balkenende mag DOOR !! rijden .
  Maar met veel liefde , maar dan ZONDER standbeelden , wil ik er vandaag wel OVERHEEN rijden !
  graag , graag ,graag , ruitenwissers aan en karren maar !!

  Like

 2. Pingback: BOINNK!!! | Mao heeft in China al een machtig portret van zichzelf hangen, Stalin krijgt nu een standbeeld in zijn geboorteplaats, dus dat beeld van een gerenommeerde en alom aanbeden anti-christ komt er dus ook wel

 3. henk schroemges zegt:

  Ben inmiddels toch ook wel benieuwd geworden naar het verlangen van mogelijk ook vele mensen naar de situatie in de jaren 1933-1938 (niet de jaren 40-45) in Duitsland!?

  Like

 4. Republikein zegt:

  Geen afgod behalve God. Hoe zou ie eruit zien, trouwens?

  Like

 5. Roni Thome zegt:

  Stalin is hun eigen vlees en bloed en daar zijn de Georgiërs erg trots op. Ze kunnen simpel weg niets beters voortbrengen. Nobelprijs winners hebben ze niet.

  Like

 6. Theresa Geissler zegt:

  @Franklin Ryckaert 11.11u. Inderdaad: Je reinste waanzin!

  Like

 7. Luchtpint zegt:

  “Alle info over ABRIKOZENPITTEN met vitamine B17/Leatrile”

  ?????????? Wat is dat allemaal ??????????

  Like

 8. Tom Hendrix. zegt:

  @Franklin Ryckaert 11.11. uur. Zo is het, de “linkse kerk”, onder aanvoering van de PvdA vindt linkse dictators nog steeds te verkiezen boven rechtse of andere dictators. De socialisten pretenderen, dat alleen zij “de waarheid”, weten, en dat wij vol ontzag naar hun prestaties moeten kijken. Tja, over hypocrisie gesproken!

  Like

 9. Luchtpint zegt:

  Waarom bouwen ze geen monumentaal Stalinorgel, nu ze toch bezig zijn ?

  Like

  • bobzelf zegt:

   daar hebben ze er nog zat van !!

   Like

   • Jules Vismale zegt:

    Als ze daar in Rusland of Georgië nog een heleboel Katjoesja’s (Stalinorgels) hebben, dus vrachtwagens met orgelachtige raketinstallaties, dan mogen ze wat mij betreft daar alle standbeelden van dat zwijn van een Jozef Stalin ermee aan gruizementen schieten! Hij wantrouwde en haatte iedereen, behalve zijn ergste aartsvijand Adolf Hitler! Net als de huidige linkse politieke islamliefhebbers was de afschuwelijke Georgiër in 1941Oost-Indisch doof voor alle waarschuwingen van binnen- en buitenaf dat Hitler hem wilde gaan aanvallen en hij probeerde deze af te kopen met miljoenen tonnen grondstoffen en slijmerijen! Hitler gedroeg zich echter, net als tegen alle correct-linkse westerse politici voor Stalin, precies als de radicale moslimterroristen en viel Rusland alsnog aan waarbij Hitler ongeveer 30 miljoen Russen en niet-Russen afslachtte, net zoveel als dat Stalin tijdens zijn schrikbewind had vermoord!
    Feitelijk hadden zij beiden een nieuwe Total Krieg geschapen in de symbolische vorm van een mensenetende draak en hij verslond vooral miljoenen jongemannen op het slagveld, in de concentratie- en vernietigingskampen en in minderde maten honderdduizenden meisjes of vrouwen. Magere Hein, de Dood en daarmee de vierde ruiter van de Apocalyps, kreeg toen gewoon overwerk te doen dankzij de eerste drie ruiters, Oorlog, Honger en Pest, die door Hitler en Stalin erop uit werden gestuurd. Niettemin verwoestten zij beiden in Rusland duizenden kerken, kloosters, tempels en moskeeën en brachten daarbij ontelbare christenen, katholieken, protestanten, moslims e.a. om het leven!
    Hoe jammer is het eigenlijk niet dat ze in de VS standbeelden van James Finlayson, de Schotse komiek, die een groot medeacteur was van Stan Laurel en Oliver Hardy, zouden oprichten of in Groot-Brittannië of Schotland standbeelden van James Barrie, de schepper van Peter Pan. Deze twee besnorde Schotten en met hun voornaam James hebben 2000x meer recht op een standbeeld dan de vreselijke klootzak Stalin!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s