Een moslimfamilie, die ervoor zorgde dat een dame die de maaltijden op school verzorgde [ ‘dinner lady’] ontslagen werd, verhuist in augustus naar de Verenigde Arabisch Emiraten

Screenshot_10

Miss Waldock (foto) gaf hun dochter per ongeluk varkensvlees te eten, omdat het kind daar zelf om vroeg. De moslimfamilie gaat in feite verhuizen, omdat de man gezwendeld heeft [ hij bedonderde o.m. de belasting] met zijn bedrijf. Hij kreeg een verbod opgelegd om een nieuw bedrijf op te zetten, maar deed dat toch.

Ze zeggen dat ze naar dit strengste moslimgebied gaan, omdat de kinderen daar hun identiteit als moslim kunnen bewaren.

De moslimvrouw eiste het ontslag van de ‘dinnerlady’ en kreeg haar zin. Miss Waldock heeft geen behoeft om terug te keren naar de school en naar de instantie waarvoor ze werkt, ze wil alleen dat haar naam gezuiverd wordt.

Bron:

Mail Online

Korte samenvatting:

Wachteres

(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

18 reacties op Een moslimfamilie, die ervoor zorgde dat een dame die de maaltijden op school verzorgde [ ‘dinner lady’] ontslagen werd, verhuist in augustus naar de Verenigde Arabisch Emiraten

 1. dutchess43 zegt:

  opgeruimd staat netjes tòch…
  nee, niet echt op zijn pik getrapt door dat varkensvlees, maar door zijn eigen aan de kaak gestelde fraude!
  gezichtsverlies is dan ook fnuikend door deze “bonafide” zakenlieden.

  Like

 2. Henny Clemens zegt:

  Voor mij is haar naam al gezuiverd, alleen vraag ik mij af voor wat?
  Ze heeft niets misdaan, en ik hoop dat het gezin de, oplichters, idd naar de verenigde emiraten vertrekt.
  Dus eigenlijk heeft ze een goede daad verricht, dank je daarvoor Miss Waldock.

  Like

 3. BertG. zegt:

  Hier mag je dus ook geen opmerkingen maken op arabieren. Verslag en uitspraak.
  Gisteren speelde de rechtszaak tegen Robert de Jonge. Hij noemde Arabieren ‘kontebonkers.’
  http://www.dagelijksestandaard.nl/2013/08/maakt-de-islam-kontebonkers-van-arabieren

  Like

 4. Typisch een moslim afleidingstactiek: Je eigen fraude /criminele handelingen afleiden door anderen te beschuldigen (zoals: “wij worden gediscrimineerd”!)

  Like

 5. Tistochwat zegt:

  Die achterlijke islamieten mogen geen varkens eten, maar ze mogen van hun krankzinnig wrede ‘allah’ wél de hoofden van mensen afsnijden en er leuke fotootjes van maken met hun mobieltjes.
  Wat een logica hè?

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   @Tistochwat 13.06u. Of frauderen. Dat mocht hij van zijn geloof ook, want hij benadeelde alleen ongelovigen. Maar vàrkensvlees eten, dàt was een brug te ver……
   Laat zealsjeblieft gauw opdondere naar de Emiraten! En aan die Miss Warlock zou ik willen zeggen: Wàt valt er dan te zuiveren? U heeft toch niets op uw geweten!

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Sorry: Moest natuurlijk zijn Miss Waldock.. Het is de hitte……

    Like

   • Tistochwat zegt:

    Zeg dat wél, die hitte. Raak je al niet verhit van woede over dat islam addergebroed, word je het wel door het warme weer. Aan dat laatste kun je nog iets doen door een koelelement uit de vriezer op je knieën te leggen.

    Like

 6. guusvelraeds zegt:

  Miss Waldock heeft geen behoeft om terug te keren naar de school en naar de instantie waarvoor ze werkt, ze wil alleen dat haar naam gezuiverd wordt.

  Je naam gezuiverd willen zien omdat je een Arabisch kind dat erom vroeg varkensvlees hebt gegeven. Ooit een kind meegemaakt dat zegt, wil ik hebben. Het is ver gekomen met Europa en haar inwoners. Hebben we ons ooit druk gemaakt om de leefgewoonten van Joden, van Katholieken, van Protestanten, van Nederlands Hervormden, van Sikhs, van zevende dag adventisten? Dacht het niet. Hoe sneller de islam uit Europa verdwijnt hoe beter het is voor Europa en haar bewoners van welke gezindte ook.

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   Het is om te janken. Dat MOSLIMGEBROED en GAJES maakt de pleitmove, en het slachtoffer van hun handelen, Mw. Waldock, is haar baan kwijt. Zo zijn MOSLIMS ALLEMAAL kapot maken, vernielen, vermoorden, halsafsnijden, en HATEN. Dat is hun ARMZALIGE LEEFWERELD dankzij MO de PEDO PROFEET!

   Like

 7. Helena zegt:

  Voorspelbaar, ik weet het. Toch zet ik het maar weer even neer er is natuurlijk weer een petitie.
  En Guus heeft gelijk, het kind vroeg er nota bene zelf om, bovendien heeft ze er nier eens van gegeten. Misschien wil ze dan wel niet terug, begrijpelijk als je er 11 jaar hebt gewerkt en dan door zoiets als dit zomaar op straat gezet wordt, maar als zou het alleen maar zijn om te laten zien hoe belachelijk we dit besluit vinden. Teken.

  http://www.britainfirst.org/dinner-lady-sacked/

  Like

 8. Hans zegt:

  Ik weet wel wat plekjes waar ik de saté prikkers bij de familie kan plaatsen voordat ze aan de reis beginnen

  Like

 9. louis-portugal zegt:

  Ik moet steeds weer met lol denken aan de gebroeders v.d.Laan die miljoenen subsidies kregen van de EU en nog meer verdienden door varkensvlees te mengen onder ingeblikt kalfsvlees dat als halal verkocht werd aan arabieren.

  Like

 10. Helena zegt:

  Nigel Farage heeft zich er ook over uitgesproken.
  Hij zei o.a. The reason that Alison’s been sacked is that we’re so terrified in this country of causing offence to anybody, particularly the Muslim religion

  http://www.express.co.uk/news/uk/419006/Nigel-Farage-attacks-culture-of-political-correctness-amid-growing-sacked-dinner-lady-row

  Like

 11. Urbanus zegt:

  Bij het artikel in Mail Online staat een reactie van een Mohammedaan. Die kantinejuffrouw had het nooit mogen geven, je geeft ook een kind geen pinda’s of schelpdieren als een kind daar allergisch voor is, dat is precies hetzelfde.
  En die krijgt dan nog ruim 800 kudo’s ook. Engeland is verloren.

  Like

 12. Daiyu-ninja zegt:

  Urbanus zegt:
  2 augustus 2013 om 18:49

  Bij het artikel in Mail Online staat een reactie van een Mohammedaan. Die kantinejuffrouw had het nooit mogen geven, je geeft ook een kind geen pinda’s of schelpdieren als een kind daar allergisch voor is, dat is precies hetzelfde.
  ===========================================================================
  Die allergie van hen – moslims – bestaat enkel tussen hun oren.Ze hebben zichzelf aangepraat allergisch te zijn voor varkensvlees, vrouwen, kerken, kruisen, wijn, korte rokjes, ongelovigen, honden, apen, homo’s, de geschiedenis, Joden, Christenen, de holocaust, Armeense genocide, muziek, dansen, etc, etc.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s