Khan-aanslag: Stefan Salim Nagi in voorarrest

Screenshot_25

In de zaak van de aanval op de islamkritische schrijver Zahid Khan (zie hier) trekken langzaam de nevels op. De 36-jarige drugsverslaafde, die geprobeerd had Khan met een mes aan te vallen en daarbij door deze uit zelfverdediging werd aangeschoten, zit intussen wegens poging tot gezamenlijke moord in voorarrest. Hij heeft verklaard voor de aanslag betaald te zijn door de islamitische extremist Stefan Salim Nagi (foto boven). Het kantongerecht Offenbach heeft voor hetzelfde delict ook tegen hem een arrestatiebevel uitgevaardigd.

Stefan Salim Nagi is voor regelmatige bezoekers van PI-News.net geen onbekende. Eerste mediale aandacht kreeg hij voor zijn mislukte poging om Zahid Khans boek “De misdaden van de profeet Mohammed” te laten verbieden. Dit plan mislukte voor Nagi zowel bij het kantongerecht Seligenstadt als bij de arrondissementsrechtbank in Darmstadt. Voor de zitting van de arrondissementsrechtbank had de fundamentalist in een YouTube-video de verantwoordelijke rechters subtiel bedreigd en een exemplaar van het boek van Khan verbrand:

Nagi was bovendien belangrijk betrokken bij de organisatie van islamitische straatprotesten tegen het boek:

Hierbij trad hij ook op als spreker. Nagi kreeg opnieuw mediale aandacht door de bewering dat de islamitische prediker Pierre Vogel hem tegen betaling van € 30.000,- zou hebben aangeboden Khan te laten doden. Achteraf bekeken diende dat er vermoedelijk alleen maar toe om de verdenking voor de latere aanslag op iemand anders te laten vallen. Een onderneming, die grondig is mislukt.

PI is blij met het snelle succes van de autoriteiten. Enige minpunt: het oorverdovende stilzwijgen van de Duitse mainstream media – ondanks dat het komkommertijd is.

Bron:

http://www.pi-news.net/2013/08/khan-attentat-stefan-salim-nagi-in-u-haft/#more-347900

Bewerkt en vertaald door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Duitsland, Islam, Moslims, Salafisten, Terrorisme, Vrijheid van meningsuiting. Bookmark de permalink .

6 reacties op Khan-aanslag: Stefan Salim Nagi in voorarrest

 1. Tom Hendrix. zegt:

  Prima van PI news. Wat mij niet verbaast is het volgende. Laatste zin; ” Enig minpunt was het oorverdovende stilzwijgen van de Duitse MSM”. Nou, dat is toch echt wel met de beste bedoelingen-kots- want de RODEN en de LINKSEN in totaal- die de MSM in handen hebben- vinden gewoon de MUZELMENSEN HEEL LIEVVVV hoor. En wij WITMENSEN zijn het allemaal schuld hoor, en natuurlijk Wilders. Wat een stelletje vuile smeerlappen werken er toch bij de Pers en de Media, alles wordt gedaan om “de islamisten”, te pleasen, alles.En in Nederland is het krek hetzelfde. Bah!

  Like

 2. luckybee zegt:

  Moordenaars voor Allah moet in Europa uitgezet worden zonder pardon.

  Like

 3. Urbanus zegt:

  Maar er is niks aan de hand hoor in Europa.
  MSM doet er niets mee, wij lezen het toevallig hier en je collega, buren of vrienden weten van niets.
  En reken maar dat in DL elke broeder en zuster (strijder en baarmoeder) hier van gehoord heeft. Soort van teambuilding net zoals rammeldan.

  Like

 4. Tom Hendrix. zegt:

  Die HAATJURKEN roepen steeds om “allah snackbar”, weet iemand waar die “tent”staat?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s