“Kohl wilde helft Turken uitzetten”

Screenshot_6

Margaret Thatcher en Helmut Kohl in 1982

Bondskanselier Helmut Kohl van de Duitse Bondsrepubliek heeft eind 1982 met de Britse premier Margaret Thatcher gesproken over een plan om de helft van de in Duitsland wonende Turken het land uit te zetten. Volgens de christendemocraat was het voor Duitsland onmogelijk zo veel Turken op te vangen.

Lees verder>>>

(h/t “win”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

32 reacties op “Kohl wilde helft Turken uitzetten”

 1. Tom Hendrix. zegt:

  Tja, Kohl zal dat best wel geopperd hebben, maar dat was al een verloren zaak! Want in 1975, had met medewerking van de CDU in het Europees Parlement, datzelfde Parlement besloten, om MOSLIMS royaal toe te laten in Europa, en wel door aanname van ” De resolutie van Straatsburg”. Verder vergeef ik KOHL niet, dat HIJ en MITTERAND de EU erdoor hebben gedrukt op de top van Maastricht in 1992.

  Like

 2. Cathja zegt:

  Was het maar zover gekomen, dat de helft van de Turken uitgezet werden! Dan was de populatie nu niet zo groot geweest. Wat moet Duitsland met 3 miljoen Turken die zich voortplanten in een tempo die de autochtone Duitser niet wil evenaren? Ik zal het misschien niet meer meemaken, maar als dit zo doorgaat, wordt Duitsland op termijn een moslimland.
  In ons land zou er wat mij betreft een immigratiestop mogen komen. Ook wij zitten inmiddels aan de grenzen van wat we aankunnen.
  Maar onze overheid zal de instroom echt niet tegengaan, want ‘we hebben deze mensen nodig in verband met de vergrijzing’.
  Jaja…

  Like

  • Daiyu-ninja zegt:

   Cathja zegt:
   Maar onze overheid zal de instroom echt niet tegengaan, want ‘we hebben deze mensen nodig in verband met de vergrijzing’.
   Jaja…
   ————————————————————————————————————————
   Ben het helemaal met uw reactie eens.
   Al het geld ”7 a 12 miljard” die we per jaar kwijt zijn aan het onderhouden van werweigerende allochtonen, hadden we kunnen gebruiken om de vergrijzing op te vangen.

   Like

  • Seculiere zegt:

   Je loopt achter, sinds 2006 krijgen Turken juist minder kinderen dan de autochtone bevolking.
   En er keren ook meer Turken terug naar Turkije dan dat er komen en zo staat op Wikipedia dan de Turkse bevolking niet meer stand kan houden in Europa.

   Like

   • BertG. zegt:

    Iedereen kan een wikipedia pagina aanmaken.
    Alles bestaat uit ingebrachte artikelen.
    Ik neem vrij weinig als waarheid aan, wat ik daar lees.

    Like

   • Dit is feitelijk onjuist, Duitsland staat wereldwijd op de laagste plek wat betreft de geboorteaanwas, deze wordt nog enigszins geflatteerd omdat de turken er lustig op doorfokken, ze krijgen weliswaar minder kinderen dan voorheen maar staan nog steeds op eenzame hoogte.

    Like

 3. Theresa Geissler zegt:

  Ja, Kohl had een vooruitziende blik.En groot gelijk had hij eveneens. ‘Totaal andere cultuur, ja: De toenmalige Italiaanse en Portugese gastarbeiders, waar hij op doelde hadden een veelal conservatieve maar wel westerse (Katholieke) achtergrond, de Turken een islamitische. En dan kon de goede man toen nog niet eens weten dat de Túrken dan nog nu en dan mentaal beïnvloed waren door het seculiere beleid van Kemal Atatürk, maar dat het westen aan de later oprukkende Marokkànen een nog grotere kluif zou krijgen. En aan al die andere Noord-Afrikanen en wat dies meer zij. Enfin, het is duidelijk, dat indertijd aan zijn oproep geen gehoor gegeven is -Ook alweer vanwege Straatsburg ’75, natuurlijk. Berouw komt altijd te laat.

  Like

 4. bobzelf zegt:

  een dooie duitser met hersens , graaf op de kerel

  Like

 5. luckybee zegt:

  Waar om hebben Helmut Kohl en Margareth Tatcher dat niet gedaan?

  Like

 6. Tiny zegt:

  Sorry, wat gebeurt er nu weer, reactie komt helemaal ergens verkeerd terecht.

  Like

 7. Tiny zegt:

  Nog een keertje dan

  Wij zitten in Nederland al heel ver over onze capaciteiten heen Cathja, en er komen dag voor dag steeds nieuwe bij, wat toch al verzwegen wordt.
  Met pijn en moeite worden er eens toevallig twee uitgezet en dat wordt dan trots in de kranten gepubliceerd.
  Doe eindelijk die grenzen dicht, geef geen geld, voedsel en onderdak aan die, die hier niet horen.
  Laat ze mouwen opstropen en hun eigen land in orde brengen i.p.v. hier handje op te houden en een grote bek te hebben. Daarbij tevens weigeren ook maar de taal te leren, zich fatsoenlijk te gedragen en aan het werk te gaan.
  Geen papieren? Per kerende post terug. Met papieren idem, we zitten vol, we hebben geen geld meer en ook geen huisvesting.

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @Tiny 09.46.uur. Klopt, en in mijn reactie van 11.34. uur, heb ik aangegeven, hoe er LINKSE VERRADERS RONDLOPEN, die keihard durven te beweren, dat NEDERLAND NIET VAN DE GEBOREN NEDERLANDERS IS! Zo een figuur als Johnny Quid op GeenStijl laat precies de nieuwe NSB stijl zien, waartoe de RODEN en ander LINKS GESPUIS zich voor lenen. Wat worden wij door eigen volk verraden, en daarom gaat de instroom van onaangepasten gewoon door. De socialisten hebben besloten dat WIJ KAPOT MOETEN!

   Like

 8. Jean zegt:

  Toen was Kohl al ziekjes in het hoofd, hij had dadelijk 100% Turken én Marocs én alles wat met islam ook maar iets te maken had het land moeten uitflikkeren.
  In het land B loopt nu een simpele van geest rond die zegt dat “criminele illegalen” het land uit gezet moeten worden? M.i. is die nog zieker dan Kohl, dat MOET uiteraard worden: “ALLE ILLEGALEN ÉN ALLE CRIMINELE ALLOCHTONEN HET LAND UIT FLIKKEREN” dat is pas handelen in het voordeel en het belang van de eigen bevolking, de taak van een politieker is werken voor het welzijn van het eigen volk en niet voor dat van vreemdelingen want die overlast hebben we echt niet nodig.
  Wie geen bijdrage levert kan en mag hier NOOIT één eurocent vangen, dus mensen kies voor de juiste partij zodat er eindelijk een einde komt aan die roofpraktijken om klaplopers en parasieten aan de vreet te houden.

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @Jean 10.52. uur. Precies Jean, waarom zouden wij potverdomme de “hele wereld”, aan het vreten moeten houden? Maar dat alles omdat de RODEN, de Links-Liberalen, de Groenen, en de Linkse Christen-Democraten, ” een fijn gevoel in hun hoofd”, willen hebben. En daartoe zijn ze bereid, de EIGEN BEVOLKING TE LATEN BARSTEN! Zo werkt dat bij ons en in België Jean!

   Like

 9. Tom Hendrix. zegt:

  En op dit moment op http://www.geenstijl. nl de anti-semiet en eigen volk hater Johnny Quid, die durft te BEWEREN DAT WIJ GEEN RECHT HEBBEN OP NEDERLAND. We moeten volgend deze “halve zool”, de moslims en andere vluchtelingen MASSAAL TOELATEN-KOTS. Manmanman, zo’n figuren zorgen er wel voor dat eerdaags de vlam in de pan slaat!

  Like

  • Daiyu-ninja zegt:

   Inderdaad,……………… een halve zool, Tom Hendrix.
   Dat Nederland volgens die halve zool niet alleen van ons is maar van iedereen, wil niet zeggen dat onze portemonnee van de hele wereld is.

   Like

   • Republikein zegt:

    Je moet ruimdenkend zijn.Je horizon verbreden, jouw huis is mijn huis. Was het met schulden ook maar zo, lekker omslaan over oliebaronnen, en dan een halalhypotheek zeker, zonder rente, want dat mag niet van allah. Wanneer gaan die soepjurken eens wat presteren? Ik voorspel u, nooit en te nimmer. Het is drijfzand en zal nooit anders zijn.
    Nooit, nooit en duizend maal nooit.Sterf in je zand, onmensen,produkt van de duivel.

    Like

 10. henk schroemges zegt:

  Ja op dat moment had Kohl gelijk omdat hij kennelijk plotseling de gevolgen van die mateloze immigratie inzag, maar tegelijkertijd herinnert hij zich dat hij samen met die Fransman de EU overheersing in Europa er had doorgedrukt en dus zweeg hij verder en ging op zijn lauweren rusten. De geboorteexplosies van moslims in heel Europa zal dit hele contignent tzt vernietigen en dan zullen die sprinkhanen weer verder trekken naar b.v. de USA en daar welkom worden geheten door de moslimbroeders olv van Obama en zijn clan. n.b. in NL zijn we bovendien jaarlijks veel meer dan 7 miljard euro kwijt aan het pamperen en voeren van al die cultuurverrijkers hier.
  En zo druppelt de emmer steeds voller in de hele EU. Waar zal de grote keiharde schoonmaak eindelijk gaan beginnen??

  Like

 11. Richard zegt:

  Kunnen we niet alle moslimimmigranten ruilen voor hoog opgeleide chinezen? Er zijn blijkbaar nog genoeg landen binnen europa die ze willen toelaten……

  Like

  • Republikein zegt:

   Juist, ik had al eerder geschreven dat alleen de chinezen dit grote probleem gaan oplossen. Het is de politiek boven het hoofd gegroeid.

   Like

  • Seculiere zegt:

   Na de Chinees brengt de Turk het meest op voor de staatkast in West Europa, dus wat ik hier allemaal lees dat jullie de Turken te eten moet geven is incorrect, het vangt de vergrijzing juist op, dit wil niet zeggen dat dit ook geld voor andere minderheden.

   Like

 12. Seculiere zegt:

  Zijn zoon is nu met een Turkse getrouwd…

  Like

 13. Seculiere zegt:

  Ahja de Turken zijn eigenlijk niet veel beter als je dit leest…
  http://www.standaard.be/cnt/dmf20130802_00679017

  Like

 14. bobzelf zegt:

  dus beste Tijl ,

  geef nog maar een nieuw klein geitje door !!

  Like

 15. Seculiere zegt:

  Wie mijn niet geloofd dat Turken pak minder kinderen krijgen dan de gemiddelde Europeaan moet maar is deze column hieronder lezen. Het is zeer interessant!
  http://www.volkskrant.nl/vk/nl/3184/opinie/article/detail/3454672/2013/06/07/De-geldsmijterij-van-Erdogan-heeft-de-Turken-een-enorme-kater-bezorgd.dhtml

  Op lange termijn kent Turkije nog grotere gevaren. Een land in ontwikkeling kan zich geen geboortecijfers permitteren die tot een snelle toename van het aantal afhankelijke ouderen leiden. Het gemiddeld aantal kinderen van mensen met Turks als moedertaal daalt al 15 jaar gestaag tot 1,5, en de Turkse bevolking vergrijst snel, waardoor het sociale zekerheidsstelsel een tekort heeft van bijna 5 procent van het bbp. ‘Als de huidige (vruchtbaarheids)trend doorzet, zitten we in 2038 met een ramp’, waarschuwde Erdogan in een toespraak in 2010. Binnen één generatie spreekt dan de helft van de Turkse mannen van dienstplichtige leeftijd Koerdisch.

  Like

 16. Republikein zegt:

  Die Gerrit Komrij, gekke Gerrit, of niet?

  Like

 17. Pingback: Nigel Farage bekritiseert de overdreven activiteit van de regering met de buitenlandervijandige postercampagne | E.J. Bron

 18. Jan zegt:

  Rußland wilde in 1990 Oostpreußen teruggeven– Bonn sloeg het aanbod af en eiste geheimhouding

  https://deutschelobby.com/2017/02/04/02-07-1990-russland-will-ostpreussen-zurueckgeben/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s