NSA kan wereldwijd alle online-activiteiten meelezen

Screenshot_17

Zoals nu blijkt uit publicaties van de Britse krant “Guardian”, controleert de Amerikaanse geheime dienst NSA het totale wereldwijde internetverkeer. De “Guardian” verwijst daarbij naar documenten, die de krant toegespeeld kreeg van Edward Snowden. Daarbij gaat het om het geheime NSA-programma “XKeyscore”.

Met “XKeyscore” heeft de geheime dienst van de VS rechtstreeks live toegang tot alle E-mails, chats en alle andere online-activiteiten wereldwijd. Daardoor is de NSA in staat om tijdens het schrijven van E-mails “live” mee te lezen. Binnen een maand verzamelt het programma “XKeyscore” op die manier tot 41 miljard data.

Screenshot_21Ook Facebook wordt gecontroleerd

Behalve telefoonnummers, IP-adressen en adresboekgegevens in het internetverkeer worden ook sociale netwerken zoals Facebook gecontroleerd. Met een zogenaamde “DNI Presenter” geven NSA-medewerkers de Facebook-namen van een internetgebruiker aan en kunnen dan diens chats meelezen. Toen het Facebook-account van de voorman van de Oostenrijkse FPÖ, H.C. Strache, werd geblokkeerd, had deze daarvoor heftige kritiek geuit op de controle door Amerikaanse geheime diensten zoals de NSA.

Screenshot_16

Bron:

http://www.unzensuriert.at/content/0013602-NSA-kann-weltweit-alle-Online-Aktivit-ten-mitlesen

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Censuur, dictatuur, Mensenrechten, New World Order, Privacy, Socialisten, VS. Bookmark de permalink .

20 reacties op NSA kan wereldwijd alle online-activiteiten meelezen

 1. HenkV zegt:

  Ze doen maar. Wij gaan onze gang, of de Verenigde Staten en de heer O te W dat nu goed vinden of niet.

  Like

 2. luckybee zegt:

  Van mij mogen de NSA mee lezen als ze er behoefte aan hebben.Jammer genoeg heb ik geen sociaal media. geet twitter of Face book.Te kort om de boodschappen van God te versturen.

  Like

 3. Theresa Geissler zegt:

  En wat denken ze dan wel te vinden? Burgernetwerken, die snode plannen ontwikkelen ten koste van die arme moslims, of zo?

  Like

 4. Anneke zegt:

  WWW – 666 …..Het lettterlijke Wereld Wijde (spinne/spy) Web, vakkundig in elkaar geknutseld. Een ware valstrik, voor velen. “Gelukkig eveneens voor de creators van dit 666-web”. Zèlf zitten de NWO-engeltjes ook in de grijptang van hun opperwezen. Helaas beseffen zij dit niet à la moment, zien eveneens niet in dat hun toneel-maskers (in een vlot tempo) afvallen en het ware gezicht (voor al heel veel burgers) zichtbaar is !!! ! !!!

  Like

 5. Helena zegt:

  Ze doen maar, ik mail en facebook me suf allemaal stijf staand van de anti EU, anti policor en bovenal anti islam informatie. Bovendien ook nog eens pro Israël, pro PVV en patriottische stukjes.
  Ik hoop van harte dat ze er wat van leren.

  En voor wie nu meeleest live of achteraf FUCK YOU!

  Like

 6. oogenhand zegt:

  Dat heb ik al geregeld in de praktijk meegemaakt. Dat de authoriteiten real time met je postings etteren. Aangezien iedereen dus meeleest:
  http://oogenhand.wordpress.com/2013/08/02/seks-met-moslimslavinnetjes-had-de-kruistochten-kunnen-redden/
  “De kruisvaarders die in 1198 Akko belegerden hadden eveneens last van een gonorroe epidemie. Dit werd waarschijnlijk verspreid door de prostituees die het leger vergezelden.”

  Like

 7. Helena zegt:

  Wat is er nog aan toe wil voegen is dat ik werkelijk verbaast ben over het enorme aantal anti islam blogs e.d. er bestaan. Iedere dag ontdek ik nieuwe, echt helemaal geweldig vind ik dat.
  We staan echt niet alleen.

  Eén van mijn vondsten van vandaag kafircrusaders.wordpress.com met een artikel over
  een paard neukende pakistaan, die zijn verdiende loon kreeg.
  http://kafircrusaders.wordpress.com/2012/07/17/muslim-needs-facial-surgery-after-horse-he-tried-having-sex-with-kicks-his-head-in/

  Nog dierenliefhebbers werkzaam bij die NSA misschien?? Nou kijk dan hier maar eens naar.
  http://kafircrusaders.wordpress.com/2012/07/13/214/

  Like

 8. Tom Hendrix. zegt:

  En zo is het boek van George Orwell 1984, realiteit geworden.

  Like

 9. Jan zegt:

  Als de NSA meeleest:

  Woman believes feds searched her home because family googled backpacks and pressure cookers
  Michele Catalano, a writer for Forbes, published an account of what happened on Medium today, saying six plain-clothes cops showed up at her home, and proceeded to interview her husband about pressure cookers and search her house.
  http://www.dailymail.co.uk/news/article-2382791/Woman-believes-feds-searched-home-family-googled-backpacks-pressure-cookers.html#ixzz2amGxOmqB

  Like

 10. Hans Jacobs zegt:

  Natuurlijk kunnen ze dat.
  Alle domains staan uiteindelijk geregisteerd in hun DNS.
  De core van het WWW ligt in USA.
  En dat rijmt ôk nog ôk nog ôk…

  Like

 11. Luchtpint zegt:

  Ik ben het er volmondig mee eens: laat ze maar lekker meelezen, misschien leren ze er nog wat van. Waarschijnlijk zal alles maar pas tot hen doordringen als het acuut te laat begint te worden.

  Like

 12. Republikein zegt:

  Kunnen ze mn stront ook uitlezen? Je hebt koffiedrek en stront lezers, of is dat op een ander blog.

  Like

 13. Helena zegt:

  Misschien wordt ik gek? Ik heb nu vanavond tot drie keer toe een lang commentaar geschreven op The Jewish Press, onder een artikel over de EU. Een niet zo’n complimenteus commentaar, hoewel er geen woord van gelogen was. Tot 3 maal toe, als ik bijna klaar ben, ververst de pagina zich vanzelf (wat anders nooit gebeurt) en is mijn hele commentaar weg! ??
  Nu ga ik de vierde poging ondernemen.

  Like

 14. Avidia zegt:

  Ik schrijf ook wat ik wil, wie er ook mee leest, hopelijk diverse mensen, dan weten zij tenminste wat ons bezig houdt, de meer hoe liever, lees je even mee? Oke! Daaag! Groetjes van mij :-}

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s