Peter Breedveld en Hassnae Bouazza en de ontwikkeling van hun gekte

Screenshot_6

Hassnae Bouazza

Screenshot_7Veel mensen hebben wel eens gehoord van het komisch duo Breedveld (kleine foto) en Bouazza en de website “Frontaal Naakt”. Maar er zijn niet zoveel mensen die iets weten van de geschiedenis van deze Drievuldigheid. Daarom een mooi stukje van een anonieme auteur op de website Lux & Libertas uit 2010. Een gouwe ouwe!

Lees verder >>>>

(h/t Martien Pennings)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

7 reacties op Peter Breedveld en Hassnae Bouazza en de ontwikkeling van hun gekte

 1. Tom Hendrix. zegt:

  En dit alles natuurlijk bekostigd via de Partij van de Allahtonen. Schande, driewerf schande, dat deze verraders der democratie, overal hun gif kunnen spuien. De hele dag, zie je niets anders als ellende met de islam, en wat doen deze klootzakken, het ook nog overal goedpraten. Maar dat weten we wel van de RODEN, en hun volgende slijmjurken van Links-liberale, en christen-democratische zijde. Dus kan ik het weer volledig eens zijn met bovenstaand artikel.

  Like

 2. luckybee zegt:

  Ik ben uit de Frontaal naakt allang uitgesmeten Om dat ik critiek uitoefende aan de dichter des vaderlands, Najib Amhalie, dat schijnbaar de vriend is van Peter Breedefed is.

  Like

 3. Theresa Geissler zegt:

  Tja, dit is iets wat je in de geschiedenis vaker tegenkomt: Het mannetje dat zich door het vrouwtje laat beïnvloeden. Koning Achab volgens de bijbel door zijn vrouw Jezebel, Julius Caesar door Cleopatra, Henri II en LOUIS XV van Frankrijk door de dames de Poitiers en de Pompadour, de Chinese keizer Hsien Feng door zijn concubine Tse’Hsi en ga nog maar even zo door.
  Die Breedveld bevindt zich dus in een illuster gezelschap, al is hij zelf m inder illuster te noemen.
  Wat een loser om zich van een zelfstandige vrijgevochten westerling te laten omvormen tot een Islam-appeaser omwille van die clanzieke Hassnae Bouazza! En dat allemaal omdat ZIJ niet kan kiezen tussen twee werelden! Zielig, zéér zielig.
  Ik had al geen hoge muts van hem op, uiteraard, maar soms moet je iemands achterdrond een beetje leren kennen om zekerheid te krijgen, waarachtig!
  Ik zou me meteen bekeren, als ik hem was: voor bewonderaars van een haatbaard als El Qa’aradawi is zo’n stap niet meer dan logisch!

  Like

 4. Theodoor zegt:

  Beide figuren zijn prototypes van de volken waaruit ze voortgesproten zijn, hij links, laf en zich zelf wegcijferend en zij praten met een gespleten tong gebaseerd op leugens.

  Like

 5. schnoebel zegt:

  Onder de kop: “Frontaal Naakt” staat geschreven: “Ongesluierde opinies, interviews & achtergronden”. Volgens mij wordt het tijd dat Breedveld dat “ongesluierde” verandert in “gesluierde”. Het is één en al pro-islam en anti-autochtoongebazel dat daar verkondigd wordt. En uiteraard is de “boze blanke man” de hoofdschuldige.

  Like

 6. Na de aanslag van Breivik ging Breedfeld op zijn blog ongekend tekeer, toen ik in antwoord daarop schreef dat ik mij dezelfde verontwaardiging niet kon herinneren na de aanslag in Mumbai kwam mij dit te staan op een scheldkannonade zonder weerga, of ik daarna ook een ban had heb ik niet afgewacht en nooit uitgeprobeerd, iemand die het zichzelf toestaat op een dergelijke ongenuanceerde en onfatsoenlijke manier van leer te gaan en tegelijkertijd het anderen niet toestaat weerwoord te geven is een loser bij uitstek.
  Daarbij is enigszins onderbelicht dat deze hedonistische vreemdganger intussen wel een vrouw met drie of vier kinderen achterliet (eentje die er trouwens stukken beter uitzag dan zijn nieuwe geliefde die om het voorzichtig te zeggen zeer onaantrekkelijk is)

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s