Doemdenkers willen dit niet weten: ‘t Gaat picobello met de meeste ijsberen

Screenshot_32

Bewoners van poolgebieden: We hebben nog nooit zo veel beren gezien.

Wie twijfelt er aan? IJsberen sterven langzaam maar zeker uit. Ze zijn het ‘levende’ bewijs van de rampzalige invloed van de opwarming van de aarde. Iedereen kent het plaatje van de zielige ijsbeer op de minuscule ijsschots.

Wie dat beeld koestert, moet niet verder lezen. Wie wil weten hoe goed het op de meeste plaatsen met ijsberen gaat, moet wél verder lezen. De boodschap van ijsberentellers: ‘There is no doom and gloom‘.

Zelf zien? Tik bij Google eens de vraag in How are polar bears doing?’ en je ziet de resultaten. De krantenkoppen (vertaald uit ‘t Engels): ‘Het gaat best goed met de ijsberen‘, ‘Groeiend aantal ijsberen verbaast doemdenkers‘ en ‘De ijsberen zijn niet in gevaar‘.

Lees verder>>>

(h/t felix)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", klimaat, Linkse Kerk, Milieu. Bookmark de permalink .

9 reacties op Doemdenkers willen dit niet weten: ‘t Gaat picobello met de meeste ijsberen

 1. Jan zegt:

  Global warming is niets anders dan wealth distribution. Stelen van werkenden en geven aan ‘armen en zieligerds’. Zorgt er voor dat de staatscontrole nog verder toeneemt.

  Like

 2. Napoleon Planta zegt:

  Ik zou er niks op tegen hebben met dit weer te veranderen in een ijsbeer, dan emigreerde ik meteen naar Svalbard en dan kon ik mijn flesjes Cola gewoon op de ijsschotsen zetten om ze koud te houden….:-D

  Like

 3. Napoleon Planta zegt:

  😀 Een smiley werkt blijkbaar niet vlak na een punt 😀

  Like

 4. guusvelraeds zegt:

  Ooit over nagedacht waarom het voor bijna 100% allemaal oud communisten of linkse mensen zijn die zich op het kunstmatig opgeroepen klimaat leed gestort hebben. Na de val van het communisme zijn ze zich kapot geschrokken en hebben zich uit angst macht te verliezen met z’n allen gestort op de nieuwe opkomende valse ideologie die uit volle borst rondbazuint dat de blanke christelijke heteroseksuele conservatieve man schuld is van alle ellende op aarde inclusief klimaat, milieu, hongersnoden, kap tropisch regenwoud enzovoorts. Klimaat, ijsberen, regenwoud interesseert deze oud communisten natuurlijk geen bal als het erop aankomt, waarom ook want de oud communistische landen waren de grootste milieu vervuilers ooit. Waar het hun wel omging was macht vergaren, behouden en controle uitoefenen op de mensenmassa. Lukt je dat niet meer via een communistische partij dan toch zeker via een milieu en/of klimaat partij. Een andere prettige bijkomstigheid voor deze maatschappij hervormers was natuurlijk dat zij via steeds hogere milieu heffingen en windmolen parken het kapitalistisch economisch systeem van binnenuit konden uithollen. Uithollen zodat de door hun gehate kapitalistische staat uiteindelijk zou bezwijken onder al de absurde duurzame (duurzaam ook zo’n new speak woord) klimaat regels, boeteregelingen en belasting verhogingen. Wat mij het meest irriteert van al deze linkse waanzin is het opschrift op bepaalde goederen dat zegt: “”Dit product dat U gekocht heeft is klimaat neutraal geproduceerd””. Het zijn allemaal compleet overbodige leugens gebaseerd op massieve propaganda die ze aan de man brengen.

  http://www.klimaatfraude.info/flitspost/overzicht-van-de-geo-engineering-waanzin_170797.html

  Like

 5. henk schroemges zegt:

  Het zijn toch veelal de suffertjes die het politiek correcte linkse dom gezwets over opwarming etc. aannemen maar er toch verder niets mee doen. De grote meerderheid van de echte deskundigen op dit terrein maar ook op alle andere gebieden, worden doodgezwegen. Bovendien is er nog nooit iets uitgekomen van de absurde spookverhalen die de linkse meelopers uitkramen. Alleen velen van die simpele geesten begrijpen er niks van of willen er niks van snappen. Dit ligt aan hun gen.afwijking v.w.b. het zieligheidssyndroom. Dagelijks kun je als oplettend lezer en kijker vaststellen dat Prof. Dr. Rossiter gelijk heeft (gehad) met het definieren van linksdenken gedachtengoed.

  Like

 6. Helena zegt:

  Ben ik alleen, als ik zeg videootje doet het niet?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s