Geert Wilders als eurosceptische leider bij uitstek

Screenshot_13

Volgens de Economist is Geert Wilders dé leider van de internationale eurosceptische beweging.

Er is vandaag een interessant artikel verschenen in de Economist (dank aan lezer OphEUffen voor de link) over Geert Wilders. In het artikel wordt de Nederlandse politicus neergezet als dé leider van de internationale eurosceptische beweging. Ik citeer:

In July Geert Wilders, a far-right politician known for calling on the Netherlands to ban the Koran and exit the euro, wrote them a piquant epitaph. Mr Wilders announced he would hold talks with right-wing parties in other countries about forming an anti-Europe bloc in the European Parliament elections this autumn. He has since spoken with Marine Le Pen’s National Front in France, a party similar to Mr Wilders’s Freedom Party in many ways, and with the Lega Nord in Italy. Having shattered the multi-cultural Netherlands, which once brokered the integration of Europe, Mr Wilders is now proposing to undertake Europe’s dismantling.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

80 reacties op Geert Wilders als eurosceptische leider bij uitstek

 1. rakkertje zegt:

  En niet vergeten, Geert Wilders heeft ook contact gehad met het Vlaams Belang ….
  Samen sterk ! Eigen volk eerst !

  Like

 2. bobzelf zegt:

  ja , en dat is heeeeeeeel goed en perfect gezien !
  Heerlijk , eindelijk hulp voor de geweldige Nigel Farage , die al jaren weet waar het ongekozen zooitje randdebielen daar in brussel mee bezig is !
  Dus na afgelopen september bij het achteraf GEWELDIGE STRATEGISCH stemmen krijgt U allen nog 1 keer de kans !!!!!!!!!!!!!!!!
  Zit u dan allen nog naar Boer naait vrouw te kijken , dan is het over uit uit voor u allen !
  Dan mag u razendsnel terug naar 1930 !
  En dan hebben de schurken , zakkenvullers , en de GOLDMAN SACHS oplichters , de veroorzakers van deze chaos gewonnen !
  Onze Bea Bilderberg en familie incl. Rutte , Pechthold c.s. zullen wel TEGEN zijn !
  Want wij de burger, het gajus , het gespuis , het stemvee begrijpt er niks van !
  Heerlijk Geert naast Nigel om de idioten op hun ratten gedrag te wijzen !
  21 september komt er ook snel aan , !!!!!
  SLOOP HET GEKKENHUIS !!!!!!!!

  Like

 3. Joop Klepzeiker zegt:

  Als er maar geen ego,s in de weg gaan zitten.

  Like

 4. Theresa Geissler zegt:

  En dàt heeft de auteur van dit artikel heel juist opgemerkt! Zo is het maar net!
  Bovendien: NIet alleen is Wilders de enige Nederlandse politicus die zijn hoofd boven het maaiveld uitsteekt, op internationaal niveau is hij óók nog de politicus, die dat het nadrukkelijkst doet. Hij is degene die de halve wereld afreist, die de internationale contacten legt. Hij is degene, die door andere nationalistische groeperingen overal ter wereld wordt uitgenodigd en onveranderlijk enthousiast binnen gehaald Hij is degene, hoe men ook verder over hem denkt, wiens naam in en buiten Europa algemeen bekend is! Om hèm kan niemand heen!
  Het heeft echt geen zin, hem met andere nationalistische politici te vergelijken; Wilders is enig in zijn soort. Hèt boegbeeld van de vrijheid van meningsuiting!
  Laten we blij zijn, dat we iemand als Geert hebben, laten we TROTS op hem zijn!
  Leve Geert Wilders!

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @Theresa Geissler 22.39. uur, op 3/8. Hij is inderdaad, de enige politicus in Nederland, die wat op heeft met ons, de van geboorte Nederlanders. De rest heb ik al volkomen afgeschreven, daar verwacht ik op landelijk gebied helemaal niets meer van.

   Like

 5. Joop Klepzeiker zegt:

  Kijk best een slimme zet zo een stukje in een Engels blad en je stook zo misschien wel een vuurtje op als de heren zich dat niet realiseren en hun ego achterna hollen.

  Ik ben de baas , nee ik ben de baas, ik zie het al gebeuren.

  Heren geen penisverlenging in deze , de zaken zijn veel te belangrijk hiervoor.

  Like

  • Helena zegt:

   Ja Joop, je gaat bijna denken aan dubbele agenda’s bij dit artikel.
   Misschien wel bedoelt om te stoken in een goed huwelijk.
   Die Marxisten in Brussel zie ik er toe in staat.

   Like

   • Joop Klepzeiker zegt:

    he publication belongs to The Economist Group, half of which is owned by Pearson PLC via the Financial Times. A group of independent shareholders, including many members of the staff and the Rothschild banking family of England,[7] owns the rest. A board of trustees formally appoints the editor, who cannot be removed without its permission.

    The Economist generally supports free trade, globalisation,[24] and free immigration. It has been described as neo-liberal although occasionally accepting the propositions of Keynesian economics where deemed more “reasonable”.[25] The news magazine favours a carbon tax to fight global warming.[26] According to former editor Bill Emmott, “the Economist’s philosophy has always been liberal, not conservative.”[27

    http://en.wikipedia.org/wiki/The_Economist

    Like

   • Helena zegt:

    Tja, dat verklaart een hoop. Met dank.

    Like

 6. JiepMK zegt:

  Doe mij de charismatische en intellectuele Marine en Marion Le Pen maar

  Like

 7. Republikein zegt:

  Champagne, de vlag uit, baas in eigen land.Ga ik het toch meemaken?

  Like

 8. willemientje zegt:

  Het enige grote nadeel van Nigel Farage is dat hij wil samenwerken met de gematigde moslims, onlangs een intervieuw met hem gezien, dat ging over de eventuele samenwerking met Wilders in het Europarlement,

  Hij is heel blij met de Eurosceptische houding van Wilders, maar niet blij met zijn islamkritiek, hij ziet meer in samenwerking , hij gelooft dat er een gematigde islam bestaat, ’t is dat ik hem dat zelf hoorde zeggen, je kunt toch bijna niet geloven dat zo’n inteligente man deze uitspraken doet, sindsdien denk ik wat gereserveerder over Farage

  Maar ja, samenwerking in het Europarlement is een begin

  Like

 9. Henny Clemens zegt:

  Wie de beste is maakt mij niet zoveel uit, al gaat mijn voorkeur naar Wilders, hij is en tegen de islam en tegen eu.
  Beide waar ook wij tegen zijn, en dat is niet bij Nigel Farage en niet bij Le Pen, of ze houden het een beetje stil dat kan ook.
  Maar Farage is wel de meest charismatische alhoewel Wilders idd breder is gaan werken, door vele landen te bezoeken om te waarschuwen tegen de dreiging van de barbaren.
  Stem Wilders, een betere keuze is er niet!!

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   @Henny Clemens, 9.27u. Marine Le Pen houdt het echt niet zo stil, Henny. Denk bijvoorbeeld aan haar uitspraak over de onzalige gewoonte van moslims om hun vrijdaggebed massaal op straat te houden, waardoor haar nu een proces boven het hoofd hangt.
   Ze houdt haar gedachten en uitspraken meer binnenslands, dàt wel.
   Wilders heeft van meet af aan al meer aan de weg getimmerd dan welke nationalistische politicus dan ook. Ze begonnen hem te vragen in Berlijn, Londen, New York en tja, als het even kan, gaat hij er op in. Dat maakt hem nu juist zo uniek! En zijn Duits en Engels zijn daar dan ook goed genoeg voor, om die bezoeken tot een succes te maken. Wij hebben aan hem gewoon een heel extraverte politicus, die op meer dan gangbare wijze zijn nek uitsteekt. Daarop mogen we trots zijn.
   Maar dat wil niet zeggen dat de anderen het -meer op eigen terrein- niet doen. Alleen, ja, Nigel Farrage dus echt niet zozeer. Wèl de EU, niet het Islamprobleem.

   Like

 10. willemientje zegt:

  Ondanks dat ik stil ben om persoonlijke redenen, lees ik wel mee hoor, ik ben jullie niet vergeten!!

  Like

 11. bobzelf zegt:

  Laten we nu met zijn allen blij zijn ,dat er goed overleg is onder deze mensen die het voor de burgers opnemen en dat zij dag en nacht tegen het gedrocht brussel / EU willen vechten .
  En laten we het zoeken naar spijkers op laag water , nou maar bewaren , want deze mensen zijn tot nu toe niet bezig geweest om te kijken wie DE GROOTSTE HEEFT !
  GAARNE WEL POSITIEF BLIJVEN DENKEN !!!
  DIT ZIET ER GEWOON GEWELDIG UIT !!!
  NU GAAT ER IN IEDER GEVAL BERGEN TEGENGAS KOMEN
  HOERA !!!!!!!!!!!!!
  FARAGE STAAT DAAR IN BRUSSEL AL SINDS 2004 OP DE BARRICADES !!!
  en aangezien ik deze kanjer al volg sinds 2004 , kan ik u allen vertellen dat ik hem nog NOOIT op 1 leugen heb kunnen betrappen !!
  REST MY CASE !!!

  Like

 12. Tistochwat zegt:

  “Door een coalitie samen te smeden, waarvan hij ongetwijfeld de de facto leider is, stelt Wilders zijn ideologische bondgenoten in staat om samen met hem een vuist te vormen in het hart van Europa.”

  GO FOR IT, GEERT!

  Like

 13. schnoebel zegt:

  Farage heeft geweigerd in het anti-EUblok van Wilders te stappen en wel vanwege Wilders’ anti-islamhouding. Farage wil samen werken met “gematigde” moslims. Alsof die met hem willen samenwerken! De zognaamde “gematigden” zitten onder de plak van de echte moslims. Daar onderuit kruipen betekent uitsluiting en eventueel de dood. Geen enkele moslim zal samenwerking met een “ongelovige”, de vijand van de islam, aangaan. Hoogstens zal er een hoop takiya verkondigd worden.
  Uiteraard is Farage een charismatische en vooral fantastische debater en ook ik geniet van zijn betogen in het EU-parlement. Het probleem echter is dat velen graag stemmen op iemand met charisma, maar charisma zegt niets over iemands kunde en doelstellingen. Hitler werd ook als charismatisch omschreven!
  Farage is ofwel naïef, ofwel hecht hij aan een leven zonder 24/7 beveiliging. Dat is begrijpelijk want er zijn niet zoveel, misschien minder charismatische politici, met durf die de mogelijkheid tot het stichten van een gezin en wonen in eigen huis zo maar opgeven ten gunste van anderen (landgenoten).

  Like

 14. bobzelf zegt:

  Nigel Farage is niet naief , WANT EEN DOMME AANNAME !!!
  DEZE MAN WEET/ wist ALS 1 VAN DE WEINIGEN al jaren WAAR die geweldige EU naar toe wil , heeft verstand van geld , heeft verstand van banken , en wast al maanden / jaren van te voren de EU’s oren

  Enig idee in welke landen deze man al op televisie is geweest ?
  In nederland wordt hij natuurlijk doodgezwegen en mocht hij 1x !!!!! in de afgelopen jaren optreden bij Ivo Niehe en verder ???

  Misschien weet u ook niet dat Wilders regelmatig met Nigel spreekt ????
  .
  Wie begon met : Heer Baroso waar is uw plan B voor Griekenland ??
  Wie vertelt dan ook wie er allemaal aan het bailout infuus gaan ?

  Wie sprak Baroso en von Rompuy aan over het ondemocratisch afzetten van berlusconi ?
  ooit iets over gelezen in de nederlandse kranten .?
  Wie beschuldigde Baroso en von Rompuy , toen de griekse president toen hij een referendum over uit de EU wilde houden en met DE DOOD WERD BEDREIGD ??

  Wie vertelt dat de Spaanse banken geen 100 Miljard nodig hebben , maar 500 miljard ?
  Wij hebben achtereenvolgen 2 kanjers die beweren dat het geld met rente terug komt !

  Deze KANJER stelt prioriteiten en wil uit de Eu , EN DE GRENZEN DICHT , EN opzouten met de ongekozen Ratten , heeft U enig idee , hoeveel van ons gekleurde mede mensen legaal en illigaal Engeland in geslopen zijn ??
  Dus duidelijk dat deze man niet vanaf dag 1 op 2 paarden wil wedden !

  Als Engeland dus niet uit de EU stapt krijgt hij n.l. het Islam probleem ook niet opgelost !

  Dus dat is zeer waarschijnlijk zijn visie !!!

  Ga mij nou effe niet vertellen , wat een energie deze man , DAAR ALLEEN !!!!!! MET DE
  UKIP SINDS 200 EN EEN BEETJE INGESTOKEN HEEFT !!!
  OF DACHT U DAT HIJ HULP HEEFT GEHAD VAN ONZE GEWELDIGE VOLGEVRETEN
  HANS VAN BAARLE ( OOK VVD ) of van meeklappende SPers ???

  Deze Ukip onder leiding van Nigel vecht zich daar dood tegen hele volksstammen met ongekochte EU leden zoals Croatie en de droplul uit Belgie! verhoffstad , en kampleider
  hrrrrr. SS Schultz.

  Heeft U de laatste stemmingen gezien in Engeland ?
  Wie daar als een raket hele grote zetelwinsten heeft behaald ??

  Dus eerst nog een paar uurtjes via google naar Nigel Farage gaan zitten kijken en dan
  nog eens proberen een paar domme opmerkingen te maken !!!.
  Engeland gaat straks met een grote meerderheid voor uittreding van de EU stemmen !
  DANKZIJ WIE ????? HEEFT u ENIG IDEE ???
  DANK u

  Zo die moest ik effe kwijt !!!

  Like

 15. bobzelf zegt:

  Heb ik gedaan , en het resultaat ??
  Nigel wordt te belangrijk , en gaan we dus met stront gooien net als bij Geert Wilders !
  Dit wordt waaarschijnlijk door brussel gestuurd , oude truc !!!

  Like

 16. schnoebel zegt:

  @bobzelf
  Wat een opgewonden (KAPITALEN) reactie! Volgens mij heeft u mijn reactie niet goed gelezen. Farage vindt ik een aanwinst v.w.b. zijn EU-kritische houding. Mijn “naïef” doelt op zijn houding jegens de islam. En als het geen naïviteit is dan is het waarschijnlijk gegronde angst voor de reactie van de islamieten zoals ik al aangaf. De link van dhr. E.J. Bron bevestigt mijn vermoeden.

  Like

 17. bobzelf zegt:

  Dan heeft U waarschijnlijk niet gezien dat ik denk dat Nigel PRIORITEITEN stelt ?
  En een beetje excuus over de grote letters wat sommige mensen als schelden zien , maar ik zit op een chinesche computer te timmeren met een UKRAINE/ RUSSISCH
  toetsen bord , dat af en toe dingen doet wat ik niet wil , maar als ik het dan 3 x probeer te veranderen gebeurt er weer iets anders !
  Dus dat doe ik dikwijls niet expres , wordt er zelf gek van af en toe !
  dus verschoning , hr. schnoebel , zeg maar sorry .
  Kijk ik krijg ook de kriebels als Geert Wilders er van wordt beschuldigd dat een van zijn
  volgers ,, door een brievenbus heeft gepist !
  Dat dit niet is gebeurd maar wel mee gedreigd, en dat krijgt dan Wilders op zijn bordje !
  Dus beide mensen waar we allemaal blij mee zouden moeten zijn , krijgen zo van alles wat er gebeurd de schuld en op hun bordje geschoven !!
  Zoals ook in het geval van NIgel , Die man is jezus niet , maar een gewone sterveling , en ja malloten hebben we in iedere partij .
  Sommige partijen barsten er zelfs van . de VVD bijvoorbeeld , D’66 en P.v.d.A
  en daar wordt ook nog gewoon opgestemd !
  gegroet

  Like

 18. schnoebel zegt:

  Wordt waarschijnlijk gestuurd door Brussel????
  Ik geef het op.

  Like

 19. bobzelf zegt:

  Mijn mening is gewoon dat Nigel prioriteiten stelt , en dat is waar hij zich al jaren sterk voor maakt
  engeland uit de EU , en de grenzen dicht , probleem 1 opgelost , en dan probleem 2 aanpakken .
  dat is toch zo gek niet , om zonder doodsbedreigingen Europa en eerst Engeland van het gekkenhuis Brussel te ontdoen ?
  Sorry voor de hoofdletters , ik zit op een computer uit China te timmeren met een ukrain/Russisch toetsenbord !
  Wordt er zelf gek van , iedere keer gokken wat ik getikt heb en dan na 3 x het anders te doen er weer hoofdletters in/tussen staan of geheel andere letters .
  En dat er in je partij af en toe wat miis gaat ?
  Moet ik dat Nigel farage toerekenen ??
  Zonder deze man moesten we waarschijnlijk iedere maandag naar brussel bellen welke sokken U aanmag !
  En als het te goed gaat , dan verzint brussel wel iets om deze mensen in een kwaad daglicht te zetten .
  De geschiedenis herhaalt zich !!!
  Laten we nou maar blij zijn met de opkomst van de WARE FINNEN, mevr. Le Pen , Nigel en geert Wilders , Vlaams belang c.s.
  Anders zaten we met alleen die mongolen in nederland opgescheept , allen PRO EU , de perfecte banenmachine lacht u toe tenslotte !
  Komt U ook 21 september ??? zonder hoofdletters , whahahahahaha

  Like

 20. Joop Klepzeiker zegt:

  Wat is dat toch dat mensen zo graag naar een grote leider op zoek zijn, komt dat voort uit een onzekerheid over hun eigen positie, zoeken ze steun bij de grote leider als zijnde een vervanging van de religie ?

  En de grote leider zal alles doen om de macht te krijgen, uiteraard voor het welzijn van de goegemeente, daarom worden ingenomen posities langzaam aangepast aan het politiek niveau waarin de grote leider zich bevind.je moet je immers aanvaardbaar maken voor het grote zombie publiek

  noemen we ook wel opportunisme.

  Like

  • Tistochwat zegt:

   “Wat is dat toch dat mensen zo graag naar een grote leider op zoek zijn”

   Ik ben natuurlijk het liefst mijn eigen ‘grote leider’ maar om uit de walgelijke situatie in dit land te komen, zijn we helaas aangewezen op een ‘leider’ die iets in de melk te brokkelen heeft. Ik zou momenteel geen betere weten dan Geert Wilders, die tot op heden steeds gelijk heeft gehad.

   Like

   • Tom Hendrix. zegt:

    @Tistochwat 17.58. uur. Dat zie ik precies zo. Eerder had ik al in een reactie aangegeven, dat de rest van de politieke partijen, ons absoluut niet uit de ellende halen, en daar ben ik voor mezelf 100% zeker van!

    Like

   • Tistochwat zegt:

    @ Joop Klepzeiker om 19:12

    Zeg Joop, u zit nu wel een beetje te klepzeiken hoor.
    Weet u wat? Als nu nu eens een partij opricht, dan zal ik op u stemmen; lijkt dat u wat?

    O ja, en dit land bezie ik allang niet meer als mijn ‘vaderland’ hoor en ik ben er ook nooit trots op geweest. Het enige wat ik wil, is een leefbaar en aangenaam bestaan zonder onrecht, zonder dictators en zonder achterlijke ‘cultuur’..
    Het zal mij een zorg zijn waar dat is, als je er maar vrij kunt zijn.
    Ik ben hier geboren maar ik zou net zo lief in Schotland zitten; daar is het tenminste niet zo druk en het is er lekker koel.

    Like

   • Joop Klepzeiker zegt:

    U is komisch , echt waar.

    Deze zin doet mij schaterlachen.

    aangewezen op een ‘leider’ die iets in de melk te brokkelen heeft. Ik zou momenteel geen betere weten dan Geert Wilders.

    Dat neem niet weg dat ik GW best waarder, maar meer dan een zuurstok voor een klein gedeelte van de NL bevolking is hij echt niet op het ogenblik.

    Op wereld niveau is hij echt volkomen onbetekenend, en weet u wat die wereld daar draait het echt om en niet om dat unithoekje wat wij zo trots on vaderland noemen,.

    Het is dan ook VOLKOMEN onmogelijk dat wij alleen als minuscuul landje uit de ellende komen.

    Waar is de realiteitszin gebleven, vervangen door de hoop en droom ?

    Like

 21. bobzelf zegt:

  Dus ik begrijp dat U of VVd stemt , of de moed opgegeven heeft , dankzij alle teleurstellingen in uw leven ?
  Ben blij dat de engelsen en amerikanen c.s. er is 40-45 ook niet zo overdachten !
  Dan had u nu vloeiend duits gesproken !
  Toen Chamberlaine juichend terug kwam dat Hitler getekend had , waren er gelukkig ook mensen als Winston Churchill die daar hun ideen over hadden .
  Dus u vind het wel goed zo, Uw mooie landje weggegeven door Balkenende , mensen die bij het kruisje tekenen omdat Bea zo’n lekker ding was om Rutte en Pechthold effe mee te nemen naar de Bilderberg vergadering !
  De Jager die ook effe tekent voor het E.S.M !! , had u niet graag ook even over Uw portefeuille en die van uw kinderen en kleinkinderen ZELF willen beslissen ?
  Uw complete democratie weggestuft , door ongekozen Goldman Sachs rasklootzakken .
  Nou petje af zou ik zo zeggen , ben trots op U als mede nederlander !
  Boer neukt vrouw vanavond op de TV , ???
  Dus volgens U graag terug naar 1930 en hurray for the EUSSR ,
  De dank is overweldigend van 500.000.000 europeanen , die volgens u aan het gas mogen !

  Like

  • Joop Klepzeiker zegt:

   U laat blijken er geen ene bal van te begrijpen, dat geeft ook niets hoor, maar u schijnt mij heel goed te kennen zo te lezen.

   Maar u schijnt nog steeds niet door te hebben dat door de diezelfde oorzaken hoe het zover gekomen is het ook onmogelijk is het tij te keren.

   En aan die oorzaken is niets veranderd, dat blijkt wel uit uw tirade.

   Hersenloos gebrul en gebral.

   Like

   • bobzelf zegt:

    Beste klepzeikert , ben blij u niet te kennen , maar als u vandaag tegengas krijgt ,?
    Je moet effe stilzitten als je geschoren wordt .
    U bent gewoon een negatief mens , dus u zou zelfs niet in mijn kennissen kring kunnen voorkomen .
    Blijf lekker stil zitten , en wacht tot er Aufmachen geroepen wordt , kan je daar bij die groep voorop gaan lopen .
    Sacherijn
    En natuurlijk begrijp ik er niks van , U wel , als negatieve nederlander ?
    U denkt dat deze stront alleen maar in Brussel opgelost kan worden .
    Nou beste zeikert , ik denk dat ze gewoon door de economie ingehaald gaan worden , want je kunt geen geld door blijven schuiven !
    Of denkt u dat de zuidelijke landen ooit 1 euro terug kunnen betalen ?
    Greece , Italie , Spanje , Portugal , Ierland , en natuurlijk Frankrijk niet te vergeten .
    Het geld is op beste zooienstekert !
    Maar het gaat U goed , negatieve man .
    jezus je zult daar mee getrouwd zijn .
    wat een azijnzeiker.

    Like

 22. Joop Klepzeiker zegt:

  @Tistochwat

  Ik een partij oprichten??

  Wat denkt u wel niet van mij, zo dom ben ik nu ook weer niet hoor.

  Maar u mag wat mij betreft in en democratische oplossing blijven geloven, gezien de uitslag van de laatste verkiezingen benadert dat het niveau van een religie, en daar doe ik niet aan mee.

  Like

  • Tistochwat zegt:

   Maar wat is uw oplossing dan, heer Klepzeiker?
   Stemmen op Geert Wilders is binnen het huidige systeem de minst slechte keuze en dan is het te hopen dat hij een kamermeerderheid zal behalen zodat hij niet zal hoeven ‘onderhandelen’ oftewel water bij de wijn zal moeten doen (dat heet trouwens ‘kiezersbedrog’ als Wilders dat doet).
   Het liefst zag ik dat er een zakenkabinet kwam met deskundige, goed opgeleide mensen die dit land besturen zoals dat bij een gezond bedrijf gebeurt. En wel tegen een normaal en redelijk salaris.
   Geert Wilders heeft van alle ‘politici’ ideeën die het best passen bij een zakenkabinet.

   Like

   • Joop Klepzeiker zegt:

    Ik heb op het ogenblik geen oplossing, dat komt omdat u mij om een oplossing vraagt.

    We zullen er doorheen moeten gaan , zodat de pragmatische zintuiglijke waarnemingen
    het overgrote gedeelte van de bevolking in de westerse wereld zal dwingen de realiteit onder ogen te zien.

    Op een intellectuele oplossing heb ik al heel lang geleden de hoop opgegeven, dat is nog een brug te ver voor de mensheid ( wat ben ik weer diplomatiek )

    Ik beperk mij dan ook tot het geven van wat informatie en wat relativerende opmerkingen.

    Verder lees ik uw commentaar welk ik best waardeer als een kindersprookje vol met hoop en droom maar met geen enkele realiteitszin.

    Like

   • bobzelf zegt:

    Beste Tistochwat deze klepzeikert heeft geen oplossing , weet geen oplossing en wil geen oplossing .
    Hij wil alleen zeiken , vandaar de naam ook .!

    Like

   • TistochwatT zegt:

    Dank u voor deze uitleg, heer bobzelf.
    Ik begon me al af te vragen wat heer Klepzeiker nu eigenlijk wil.

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    @Tistochwat 20.40u. Lààt nou maar…….
    Joop heeft voor alles zo zijn eigen wegen. Bepaalde onafhankelijke geesten stuur je niet.
    Zolang het reageren híer hem maar niet tegenstaat, op z’n tijd, ben ik al lang blij;
    Verdómd interessant, af en toe.

    Like

 23. Joop Klepzeiker zegt:

  @bobzelf

  Je gaat veel te snel, ik heb geen oplossing is correct , maar ik weet wel een oplossing en ook wat ik wil als oplossing, maar die laatste 2 zijn veel te moeilijk voor je, helaas niet alleen voor jou, maar voor het overgrote gedeelte der soortgenoten, dat vereist nog een treetje hoger op de lader der evolutie .

  Lieve help ik ben geïnfecteerd door de heer Pennings met arrogantie en narcisme, zou het ooit nog goed komen met mij ?

  Gelukkig ben ik maar een reiziger en geen team builder , dus het kan geen kwaad.

  En bobbes jij mag mij best een tokkie noemen hoor.

  En wat dat negatieve van mij betreft heb je het dan ook wederom weer fout, ik ben juist heel positief over wat er gebeurd, het kan mij niet snel genoeg gaan.

  Ik vergeef je die vergissing dan ook maar en wijt het dan ook aan het niet begrijpen van het effect van die primitieve maar o zo effectieve pragmatische zintuiglijke waarnemingen, waar we het blijkbaar van moeten hebben gezien het ontbreken van een gezond intellectueel proces.

  Dat begrip komt echter vanzelf wel, of je dat nu leuk of niet leuk vind, kijk en dat vind ik nu positief.

  En het leukste is, ik hoef daar niets voor te doen. zelf niet over na te denken, maar het hele proces gewoon als reiziger in de geschiedenis te aanschouwen, in de wetenschap dat ik het al een hele tijd geleden wist, daarom ben ik een reiziger geworden, ik heb nooit die pragmatische zintuiglijk waarnemingen nodig gehad .

  Ik wens je dan ook heel veel pragmatische zintuiglijke ervaringen toe, zodat ook bij jou het begrip snel nederdaalt , en eventueel een realistische oplossing, ik verwacht dan ook heel veel van je de komende tijd, iets meer dan stemmen, maar dat had je immers toch wel begrepen .

  Like

  • tjonge zegt:

   man, wat zit je toch te zeveren !
   zit hier een heel vaag verhaal neer te pennen en uiteindelijk zeg je geen moer !
   je had wel een broer van laarmans kunnen zijn.

   Like

   • E.J. Bron zegt:

    @tjonge

    Wat je ook van Joop wilt zeggen, maar dat laatste is toch echt héél ver bezijden de waarheid! 😦

    Like

   • E.J. Bron zegt:

    O, en trouwens, wil je s.v.p. die naam hier niet noemen op het blog? Daar ben ik uitermate allergisch voor! 😉

    Like

   • Joop Klepzeiker zegt:

    Voor jou vaag, en daarom ben en blijf ik dan ook maar een reiziger.

    Wat jij nodig hebt kan ik je niet geven.

    Maar ook dit zal je wel niet begrijpen.

    Like

 24. Joop Klepzeiker zegt:

  @ Theresa

  Ach die onderbuik van mij ook zeg, best een stevig exemplaar hoor !

  Like

 25. Joop Klepzeiker zegt:

  @ Bobbes

  Bob trek je het niet aan, ik ben maar een eenvoudig tokkie.

  Like

  • bobzelf zegt:

   Beste Joop
   ik trek het me niet aan!
   Maar geef mensen die het goed voor hebben , zoals al deze mensen op deze site,
   niet een schop onder hun hol , door hun DE HOOP OP EEN GOEDE UITKOMST te ontnemen .
   Wij houden allemaal ons hart vast , voor de toekomst van onze kinderen en kleinkinderen.
   En ik heb te weinig verstand van de Islam om me in die discussies te mengen.
   Maar van Brussel c.s. weet ik wel alles van , en geen woord van alles wat ik schrijf over dat zooitje is gelogen dan wel verzonnen en de waarheid en niks anders dan de waarheid !
   Maar het gaat je goed , tenslotte is het jouw mening , en die waardeer ik ook , want van iedere 2 mensen op deze wereld is 1 het er niet met je eens .
   Maar dat begrijp ik ook
   nogmaals , help gewoon lekker mee , wij op deze site hebben de moed nog niet opgegeven !
   hug x

   Like

   • Tom Hendrix. zegt:

    @bobzelf 09.51. uur. Respect voor deze reactie Bob. We hebben elkaar hartstikke nodig in ons gevecht tegen de perfide EUSSR en uiteraard de islam. Het maakt niet uit, ieder van ons reageert zoals hij/zij in elkaar steekt, en daar is niks mis mee. Belangrijk is echter, dar WIJ reageerders ons DOEL c.q. DOELEN niet uit het oog verliezen. En Joop geeft vaak ook heel goede hints en verwijzingen, waar we ons voordeel mee kunnen doen. Groet Tom.

    Like

   • Joop Klepzeiker zegt:

    Het is goed Bob, .

    Like

  • bobzelf zegt:

   beste Joop
   Maar waarom schrijf je al deze stukkies met zoveel vraagtekens .
   Leg het dan uit , wat je denkt , of denkt gezien te hebben of gezien hebt of gelezen of meegemaakt !
   En dat is een serieuse vraag , misschien heb jij wel de oplossing waar niemand aan gedacht heeft ?
   En zitten wij allemaal op het verkeerde spoor !
   Nu praat je in raadselen , je weet het wel, maar je zegt het niet ?
   of ik zou het niet begrijpen ?
   Is het alleen voor mensen met een IQ van boven de 170 ?.
   Of denk je misschien lachen ze me wel uit .?
   Wie zijn wij dan wel om iemand uit te lachen , we zijn allemaal gewone simpele zielen , waarbij mijn vader dan altijd opmerkte : Ja, en als we allemaal in onze blote kont staan , ben ik de mooiste !
   Nou ik in ieder geval niet , ik ben gewoon reuze benieuwd wat jij denkt hoe deze mestvaalt weg te krijgen is !
   Graag zelfs liever vandaag dan morgen

   p.s. een nieuwe kalashnikov kost euro 476 ,=

   gegroet bobzelf

   Like

 26. Republikein zegt:

  Hallo luitjes, we gaan toch niet vechten tijdens het ruziemaken?

  Like

 27. Republikein zegt:

  Tijdreizen lijkt me een leuke hobby, gewoon, om eens een andere kijk op dingen op te doen.

  Like

 28. Avidia zegt:

  willemientje zegt: 4 augustus 2013 om 07:49

  Dat valt me erg tegen van Farage, zou hij bedreigd worden?

  Like

 29. Avidia zegt:

  bobzelf zegt: 4 augustus 2013 om 12:53

  Dat is zo bobzelf, ik ben ook een fan van hem, kan niet genoeg krijgen van de filmpjes waarop hij die hele boel in Brussel de pan uit veegt :-} Maar wel jammer dat hij in de Islamzaak niet sterker van leer trekt, maar wat ik hierboven schreef, misschien heeft hij zijn redenen.

  Like

 30. BertG. zegt:

  Zo vraag ik me nog steeds af waarom ik als NL’er dit boek niet kan lezen in me eigen taal.
  http://www.bol.com/nl/p/marked-for-death/9200000000933867/
  En wel meer boeken van ‘m.
  Als Geert er is voor de NL’ers waarom moet ik dan eerst goed Engels leren lezen en begrijpen.
  Of is het niet zo belangrijk dat ik weet wat hier in staat als NL’er.
  NL’s is toevallig een taal waar in ik communiceer. Kan ik niks aan doen.

  En verder geloof ik ook niet in 1 leider (onze heilland) die ons wel even zal redden uit de ellende.
  We moeten juist eerst uit dat hele EU en dan opnieuw beginnen. Niet andersom.

  Hier nog een artikel waarin Lilian Helder (PVV) vind dat alle politieagentjes maar DNA moeten afstaan. Maar zelfs agentjes vertrouwen de opslag hiervan niet.
  “De PVV in de Tweede Kamer vindt het ‘ontoelaatbaar’ dat nog niet alle agenten in de databank zijn opgenomen. “Het opsporingsbelang wordt op deze manier geschaad”, zegt Lilian Helder. Het PVV-Kamerlid wil dat alle agenten verplicht worden hun DNA af te staan. De PVV gaat hierover Kamervragen stellen aan minister Ivo Opstelten.”
  https://herstelderepubliek.wordpress.com/2013/08/03/politie-agenten-willen-hun-dna-niet-inleveren/#more-22211

  Dat is nog eens opkomen voor de eigen vrijheid van de bevolking. Dus niet.
  Laten ze beginnen met de oranjes. Is dat ook meteen helder of ze daar wel rechtmatig zitten of al jaren identiteitsfraude plegen.

  Like

 31. Theresa Geissler zegt:

  Dat laatste doen ze dus pertinent níet, juist omdàt iedereen donders goed weet, wat de uitslag zou zijn.
  Driekwart van het Parlement lijdt nog steeds aan hermelijnkoorts en is tevens als de dóód dat het land in chaos raakt als ene W. A. v. A. zich niet langer koning zou mogen noemen.
  Zelf zie ik bij God niet, waarom dat automatisch zo zou moeten zijn. Of ze moeten denken, dat iedereen dan opeens koning zou willen worden en dààrover gaan vechten.Waanzin natuurlijk, maar ergens ook weer niet. Ik herinner me een oud BBC- dramafragment, waarin een tante van Wallis Simpson, maîtresse van Edward VII op een gegeven moment aan haar vraagt: “Maar Bessiewallis, zou je dan echt koningin willen worden?” Waarop zij antwoordt: “Wie niet?”
  En ik moest toen toegeven: Je hebt nog gelijk ook: Wie niet?

  Like

 32. Joop Klepzeiker zegt:

  hermelijnkoorts, prachtige uitdrukking Theresa

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   @Joop Klepzeiker,12.43u. Oh, die is niet van mezelf Joop.
   Die is van wijlen Hans van den Bergh, één van de oprichters van het Republikeins Genootschap èn van het Nieuw Republikeins Genootschap. Hij introduceerde het begrip in een essay, dat jaren geleden in HP/De Tijd verscheen. Jaren geleden heb ik hem wel enige keren ontmoet.
   Een aristocratische persoonlijkheid, maar toch een beminnelijke man. En, opmerkelijk genoeg, verschríkkelijk gebeten op alles, wat met de monarchie te maken had.
   Ergens, denk ik, zat er bij hem ook achter, dat hij vond, dat de Nederlanders van importantie, zoals de vooraanstaande industriëlen, niet genoeg respect kregen van Bea en de rest van de zogeheten ‘Kon. familie.’
   Hij vond natuurlijk, dat adel er in deze tijd niets meer toe behoorde te doen.
   En gelijk had hij!

   Like

 33. henk schroemges zegt:

  WILDERS for President! Ook van de EU!
  p.s. en van mij mogen alle PVV-leden altijd door alle linkse brievenbussen zijken en niet alleen dat!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s