Geld voor project homoacceptatie allochtonen

Screenshot_24

De vier grote steden in Nederland willen het onderwerp homoseksualiteit bij andere culturen en gemeenschappen meer bespreekbaar maken. Het ministerie van OCW maakt daarvoor 800.000 euro vrij. Dat zei minister Jet Bussemaker vrijdag in het radioprogramma ‘Met het Oog op Morgen’.

Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Den Haag richten zich op de Turkse, Marokkaanse, Surinaamse en Antilliaanse gemeenschappen in hun steden. Op de jaarlijkse botenparade in Amsterdam wordt zaterdag een begin gemaakt met het project.

Lees verder>>>

(h/t Helena)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

23 reacties op Geld voor project homoacceptatie allochtonen

 1. KCMO zegt:

  Geweldig project lijkt me, helpen we weer een paar van die softsosjoos mee door de crisis.

  Like

 2. Krijgen we ook 8 ton om een onderzoek naar Jodenhaat onder, de andere culturen en gemeenschappen te onderzoeken? Ik denk dat Jodenhaat even meer ingeworteld is als homohaat

  Like

 3. Tom Hendrix. zegt:

  Jawel hoor, linkse gelduitgevers, gooi er nog maar wat miljoenen tegen aan. De PINOKKIO RUTTE zal dat ook best wel gaaf vinden hoor. Ondertussen liggen onze ouderen, in de verzorgingshuizen, in hun “poepluiers”, omdat er GEEN GELD VOOR DE ZORG IS! Met de dag wordt mijn haat tegen deze arrogante POLITIEKE NITWITS GROTER! Zum kotzen!

  Like

 4. Luchtpint zegt:

  Twee woorden: weggegooid geld

  Bruggen bouwen over de “culturele grenzen” heen, dat gaat weer overloze zeikdiscussies geven die natuurlijk tot niets leiden.

  Nog een woord erbij: tijdverspilling

  ———–> weggegooid geld + tijdverspilling = verloren moeite plus een financiële put

  Dankjewel overheid !

  Like

 5. Helena zegt:

  Kortom, hoe maak ik “water naar de zee dragen” aanschouwelijk.

  Like

 6. Rick zegt:

  En maar geld blijven pompen in deze bodemloze put!!
  Deze uit barbaren bestaande “doelgroep” laat zich voor geen enkele prijs beïnvloeden en/of sturen.
  Hun met de paplepel ingegoten haat tegen alles dat Westers en dus niet islam is, is “koeltoer” en geïnspireerd op het grote sprookjesboek van ene allah bah bah en zijn honderden miljoenen rovers. Valt dus onder geen enkel beding aan te tornen en is dus verspilde moeite en weggegooid geld!! (zal wel weer verdwijnen in e.o.a. (S)linkse stichting en/of bevriende broekzak)

  Like

 7. Theresa Geissler zegt:

  Denken ze nou echt dat het helpt om hier geld in te pompen?
  Nutteloos. Weggegooid. Zoals KCMO al opmerkte: Je dreëert er tijdelijke baantjes mee voor geitenwollensokken socio’s, waar uiteindelijk niets uit komt. Hoe denken ze de ècht homo-gevaarlijke lui, m.a.w. de moslims te bereiken èn te overtuigen? Op welke manier? Die lachen zich immers rót om de toenaderingspogingen van wat zij als dhimmi’s beschouwen! En wie kan weer voor de kosten opdraaien? Juist, Jan Modaal via de belastingdienst! Dit land is immers te belazerd om voor één keer een familie v. A. in Wassenaar een poot uit te draaien! Duvel op met je hemelbestormersplannen; persoonlijk ben ik ddit jaar al genoeg geruïneerd door jullie, zónder dat deze onzin er nog bij komt!

  Like

 8. Nico Omen zegt:

  Dit knuffelproject voor probleemgroepen heeft momenteel uiteraard de allerhoogste prioriteit.
  Dat we in de zwaarste economische crisis van de laatste 80 jaar zitten, waarbij ons land nu al 5 jaar lang steeds dieper in het moeras wegzinkt, is daarbij vanzelfsprekend volstrekt van ondergeschikt belang. Ook de wachtlijsten bij de voedselbanken, de huisuitzettingen vanwege betalingsonmacht en de regen aan faillissementen van ondernemers en particulieren zijn natuurlijk totaal ondergeschikt aan dit essentiële homoproject van de 21e eeuw!
  Of zou Jetje Bussemaker (potsenmaker lijkt meer van toepassing) misschien vanwege de desastreuze peilingen tóch stiekem bezig zijn om met de door ons zuurverdiende en ons vervolgens onder dwang afgeperste 800.000 euro belastinggeld PvdA-stemmen te kopen bij deze ‘doelgroepen’?

  Like

 9. Wat een verspilling lekker blijven knuffelen hoor Den Haag.Je eigen mensen gaan wel naar de voedselbank en onze ouwetjes 1keer in de Week onder de douche en worden ook nog eens mishandeld.Gehandicapten moeten het ook zelf maar uit zoeken.Volgens mij sporen jullie niet en weten ook niet hoe de Nederlanders het zelf maar moeten rooien.

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @Rietvanweelden 16.49. uur. En dan zegt MARX RUTTE, dat ze bezuinigen? Wat een gotspe, deze lutsers hebben niet anders gedaan dan LASTENVERZWARINGEN inbrengen op kosten van BEDRIJFSLEVEN EN BURGERS. En deze lutsers, hebben zich 2 maanden vakantie gepakt, omdat ze zo moe zijn, van het ONS VOORLIEGEN EN BEDRIEGEN. Buiten de PVV-en zeg ook maar SGP- vertrouw ik geen enkele PARTIJ in de 2e Kamer meer!

   Like

 10. s breget zegt:

  Hoe lang blijft ook deze minister met smoezen komen om de islamieten van onze gelden te voorzien ,werkelijk een walgelijke instelling om te denken dat met geld de menselijke beschaving zij”n intrede zal doen .

  Like

 11. Tistochwat zegt:

  Aan dat artikel in De telegraaf heb ik me ook ontzettend zitten ergeren.
  Ja hoor: allochtone homo’s door hun eigen soort laten accepteren op onze kosten!
  Laten die lui hun eigen ‘probleemgevallen’ oplossen; en wel het liefst in hun eigen land!
  ALWEER een voorbeeld van hoe ons geld over de balk wordt gesmeten.
  En wanneer zouden we te horen krijgen dat er wederom een uitermate nuttig project is mislukt?

  Like

 12. Joop Klepzeiker zegt:

  Er moeten wat macho poten mocro,s gaan rammen, is het snel afgelopen
  Help een boot uit de boot en geef ze gratis boks en karate lessen

  Like

 13. Het wordt hoe langer hoe krankzinniger hier! De voedselbanken kunnen het niet meer aan en dit soort “projecten” moeten wij weer bekostigen! Als ze het hier niet bevalt dan donderen ze maar op! Het is hetzelfde als je voor logeetjes, die constant naast de pot poepen, een dure cursus moet betalen hoe die zich in jouw huis moeten aanpassen!!!

  Like

 14. Theodoor zegt:

  Bussemaker doet een Vogelaartje, krankzinnig!!!!!!!!!!!!!!……………….. echt PvdA

  Like

 15. guusvelraeds zegt:

  Elke allochtone potenrammer meteen het land uit flikkeren lijkt me verstandiger.

  Like

 16. Republikein zegt:

  Potten en pannen, een zacht eitje kan je koken of bakken.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s