Iedere week arriveert er een Tsjetsjeens dorp

Screenshot_18

De Duitse minister van Binnenlandse Zaken meldde onlangs dat in de eerste zes maanden van dit jaar 9.957 Russen een asielaanvraag in Duitsland hebben ingediend. In het hele jaar daarvoor waren dat er maar 3.200. Uit veiligheidskringen is te horen, dat bijna 90% van de Russische asielzoekers uit Tsjetsjenië komt. Het asielrecht wordt in 90% van de gevallen misbruikt om sociale en economische voordelen te behalen.

Daarom verbaast het niet, dat de mensen uit de Kaukasus de 3000 kilometer lange reis naar de Poolse grens, met onzeker resultaat, ondernemen. Een Tsjetsjeens gezin met drie kinderen, dat in Duitsland asiel zou aanvragen, zou een inkomen hebben waarvan de meeste mensen in de Noord-Kaukasus alleen maar van zouden kunnen dromen.

Zoiets verspreidt zich als een lopend vuurtje, want de communicatie tussen de asielzoekers en de thuisblijvers zou (dankzij de mobiele telefoon) uitstekend functioneren. De verhuizing zou in de meeste gevallen “sociaal toerisme” zijn.

(Een korte samenvatting van een artikel uit de “Frankfurter Allgemeine Zeitung”! Tsjetsjenen zijn overwegend moslims en velen worden als criminelen gevreesd. Kom maar binnen! Verder met het asielbedrog!)

Bron:

http://www.pi-news.net/2013/08/jede-woche-kommt-ein-tschetschenisches-dorf/#more-348087

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Criminaliteit, Duitsland, Immigratie, Islam, Islamisering, Krankzinnigheid, Moslims, Multiculti, Naïviteit, Tsjetsjenië. Bookmark de permalink .

13 reacties op Iedere week arriveert er een Tsjetsjeens dorp

 1. Roni Thome zegt:

  Met dit soort asielzoekers kan men een ding doen. Ze uitermate slecht behandelen en dan direct in een CON-AIR achtige vliegtuin (een oude Antonov of so) eruit sodemieteren. Vragen aan Putin of hij ze beter niet de andere kant kan sturen …richting Siberië. We is zo gek om vuurgevaarlijke mensen als de Tsjetsjenen opvangen? Men kan beter een hele lading Cobra’s en Mamba slangen naar binnen laten. Die zijn minder gevaarlijk voor de gezondheidszorg.

  Like

 2. dutchess43 zegt:

  ha, ha, het merendeel is moslim!
  Wie zou dàt nou gedacht kunnen hebben?
  Europa is niet vol, het vloèit over!
  Kunnen de europeanen teminste naar Afrika en Rusland verhuizen, schijnt dat daar nog meer dan plaats genoeg is.

  Like

 3. BertG. zegt:

  Die Russen zijn allang blij dat ze van dat agressieve tuig af zijn.
  Hoeveel zullen er al in NL aangekomen zijn en met open armen ontvangen zijn.
  Dat hebben ze vast niet bijgehouden om niet te veel te willen stigmatiseren.

  Like

  • Luchtpint zegt:

   Russen hebben doorgaans geen hoge pet op van Kaukasische volkeren, en al helemaal niet als het moslims zijn. Gelukkig voor hen dus dat we in West-Europa zo “tolerant” zijn.

   😦

   Like

 4. Geert zegt:

  Nou dan haalt Duitsland hardcore nekdoorsnijders binnen, wordt nog heel leuk daar bij onze oosterburen.

  Like

 5. Opzouten met die cultuurverrijkers!

  Like

 6. Cathja zegt:

  Europa wordt één groot rampgebied als dit zo doorgaat! Hoe denken ze deze problemen op te lossen, en waarom stuurt Duitsland ze niet direct terug? Hebben ze wel door dat die kinderen een keer naar school moeten, terwijl ze geen woord ‘over de grens’ spreken, en uit een totaal andere wereld komen? Dit gaat conflicten geven. Duitsers voelen zich ooit vreemden in eigen land als ze worden overspoeld met vreemdelingen. Nog even en de grenzen gaan ook open voor Bulgaren en Roemenen, en ook dát zal voor nieuwe spanningen gaan zorgen. Beseft de Duitse regering wel waar ze mee bezig is? Brussel beseft het wel degelijk, want het zijn kwade bedoelingen, en het past in hun plan om alle rassen met elkaar te vermengen. Dat dit verschrikkelijk uit de hand gaat lopen, zal ze een worst zijn. Misschien dat de oudere generatie Nederlanders er nog niet al teveel van zal merken, maar denk eens aan onze kinderen en hun kinderen! Als ik dan Mark Rutte en soortgenoten hoor zeggen dat ze de staatsschuld van Nederland niet mogen doorschuiven naar de volgende generatie, dan gaat dat alleen nog maar om geld. Dat onze kinderen en kleinkinderen straks in een wereld moeten leven waar van vrijheid geen sprake meer is, dan vind ik dat véle malen erger dan een staatsschuld!
  Onze overheid, en Brussel in het bijzonder, hebben heel wat op hun geweten als ze zo doorgaan! En ik ben ervan overtuigd dát ze gewoon doorgaan! Hun haan zal koning kraaien! Dat ze vele miljoenen mensen in het ongeluk storten, daar zitten ze niet mee.
  Je moet wel een ontzettende hekel aan je medemens hebben als je deze rotstreken uithaalt!!

  Like

  • Roni Thome zegt:

   Europa lijkt nu al op een overbevolkte dierentuin of een Safaripark; niet met grasetende kuddedieren maar met gevaarlijke beesten die als maar door naar prooi zoeken. Als wij niet oppassen worden wij, net als in de film ‘Jurassic Park’, opgevreten.

   Like

 7. Tom Hendrix. zegt:

  En dat gaat maar door en door, dag aan dag. Dankzij de VOLLIDIOTEN van LINKS, de EUSSR, gaat het maar door. Ze zullen ons de ISLAM door “de strot”, duwen, de gore vuile ploerten van politici. Ik ben helemaal klaar met deze RODE BENDE!

  Like

 8. luckybee zegt:

  Wat vervelend is over Tsetsenen dat ze blond en blauwogig kunnen zijn, je ziet helemaal geen verschil met onze mensen.Alleen hun gedachten die zijn totaal verkeerd.

  Like

 9. oogenhand zegt:

  Reblogged this on oogenhand and commented:
  Femke Halsema kan met gemak voor een Tsjetsjeense schoonheid doorgaan. Kom maar op! Vay Noxchiin Mott büütsa!!! Vay Golllandxoin borzash vu, tsa Örsiin!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s