Ik hoop dat de executie van de nazislamitische hoeren Femke Halsema, Jolande Sap , Karin Dekker, Ineke van Gent en Claudia de Breij verloopt als die van . . . . . . (2)

Screenshot_13

(Door: Martien Pennings)

En toen volgde bij eerste publicatie op 11 februari 2012 een passage waarin Oriana Fallaci een YouTube-filmpje beschrijft waarin te zien is hoe drie dames in boerka met een pistoolmitrailleur casual afgeknald worden op een parkeerplaats in Kaboel. De bedoeling van mijn tekst was om de bovengenoemde dames, die allemaal net zo casual over de boerka deden als de afknalling van die drie dames zich voltrok, met de neus op . . . . . eh . . . . . op de stenen van die parkeerplaats in Kaboel te drukken.

Onder het linkse leipenistendom brak vervolgens een twitterorkaan los, waarin ik ervan werd beschuldigd klaar te staan om bovengenoemde dames net zo te executeren als die Talibanist op die parkeerplaats in Kaboel. Joost Niemöller wist zelfs te melden dat ik het ook op de kinderen van een van die dames had voorzien. Op de website van HP/De Tijd gaf Bas Paternotte blijk van zijn onvermogen tot begrijpend lezen. Maar het resultaat was in elk geval dat mijn ode aan de boerka-babes iets van 30.000 views kreeg.

Ik schreef indertijd, toen het boerkastuk verscheen, nog op een nogal elitaire en avantgardistische website, geheten Amsterdam Post, want net zo min als het linkse grachtengordel-zelfmanifestantendom hou ik ervan om mij met het gewone volk af te geven. Dat recht-voor-zijn-raperige is niks voor mij. Het kan mij niet bijdehand, snobistisch en exclusivistisch genoeg zijn: enfin, men ziet waar ik nu schrijf. Op Amsterdam Post is het stuk overigens niet meer te lezen, omdat de advertentie-inkomsten van die site ernstig bedreigd werden bij handhaving van mijn tekst. Ja, de wereld van de commercie is, zoals bekend, er een van hoge waardenethiek en normatieve moraal.

Ik zelf ben erg slecht. Dat komt omdat ik, vergeleken met de Goede Mensen, wel eens last heb van de onderbuik en ook bezit ik nog dat residuele stukje reptielenbrein dat de mens agressief maakt. De Goede Mensen zijn evolutionair verder gevorderd. Maar ik  – ocharme! – heb wel eens een impuls richting bloedpap, vlammenwerpers, mitrailleurs, over het asfalt uitgesmeerde hersens, met blote handen operatief ingrijpen en wurgen. Ik heb die impulsen wel kunnen bedwingen tot nu toe. Mijn blanco strafblad heb ik niet te danken aan het feit dat ik niet betrapt ben.

Ik schrijf dit allemaal weer eens op, omdat ik dezer dagen een e-mail-discussie had met een vriend over deze oude kwestie. Zodoende las ik mijn eigen stuk nog eens aandachtig door. Waarna ik aan die vriend het volgende mailde:

En nu ik zelf die tekst nog eens doorlees:
Wat een kwaliteit!
Wat een literair en polemisch vermogen!
Wat een morele en intellectuele klasse!
Wat een geestelijke volwassenheid!
Ik word steeds trotser op die tekst!
En wat een geestelijke armoede als je daar alleen maar een vermeende “bedreiging” uithaalt.

Wie het boerka-stuk gaat lezen, zal onderaan drie linkjes vinden naar teksten die ik schreef naar aanleiding van de hysterie die het opriep:

1) Femke Halsema durft niet met mij in debat, oftewel: de valse “bewogenheid” van nep-links
2) Twitter-kwetter-tsjilp: paniek in de volière
3) Femke Halsema: vanwege bedreiging door moslims uit de politiek?
______________________________

Door:

Martien Pennings

(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", Appeasement, Dhimmitude, Elite, Islam, Islamisering, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Moslims, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme. Bookmark de permalink .

24 reacties op Ik hoop dat de executie van de nazislamitische hoeren Femke Halsema, Jolande Sap , Karin Dekker, Ineke van Gent en Claudia de Breij verloopt als die van . . . . . . (2)

 1. Wachteres zegt:

  http://www.dewereldmorgen.be/artikels/2013/05/13/open-brief-aan-etienne-vermeersch

  Martien, de jou wel bekende Etienne Vermeersch krijgt op zijn donder omdat hij zijn verachting voor de islamitische cultuur heeft uigesproken..

  En weer wordt door deze open brief de bedoeling van de islam duidelijk: deel uitmaken van ….. en daarna overheersen.

  Ongetwijfeld zijn er ook weer mensen die het met dit betoog van een moslim best eens zijn.

  Op het stuk dat ik in opdracht van jou 😉 vertaald heb, staat een link naar een artikel van ‘Joop:

  “Waarom we wegkijken van moslimgeweld”. ..

  http://www.joop.nl/opinies/detail/artikel/22247_waarom_we_wegkijken_van_moslimgeweld/

  Ik denk dat het inderdaad belangrijk is om de waanzin die er door links uitgegooid wordt in de praktijk aan te pakken.

  Jij bent daar mee bezig en ik denk dat dit heel zinvol is, opdat mensen zien hoe ze worden verleugend in hun denken.

  Like

  • Lucky9 zegt:

   De wereldmorgen.be is dan ook een linkse troep. Niets maar dan ook absoluut niets van wat ze er schrijven strookt met de waarheid. Het is de Belgische pravda van links die beweert dat de regen van beneden naar boven valt. Dat is hun ideologie. Kritiek op deze ideologie wordt niet geduld. Alleen met gezond verstand dat een doorslaggevend argument formuleert dat de ogen laat open sperren, doorbreek je heel even de invloed van zo een leugenmachine.

   Al is het boerkastuk van Martien Pennings nog zo geniaal geschreven toch zal het vertroebelde geest van een door links gehersenspoelde medeburger nauwelijks beroeren. Vooreerst omdat het een litterair meesterwerkje is wat bewezen werd door de jaloezie die het opriep. Maar vooral omwille van het feit dat kritische argumenten op gehersenspoelden geen vat hebben. Alleen eigen belevenissen en ervaringen hebben zo’n macht.

   Bij moslims komt daar nog bij dat ze geoefend zijn in Takiyya, liegen uit eigenbelang en omwille van de islamitische jihad, is er bij hen ingebakken.
   Inzake Vermeersch wordt dat uitstekend geïllustreerd op: http://de-bron.org/content/de-verzonnen-en-de-echte-koran Waar deze methode toegepast door de turkse socialist Selahatin Koçak, ontleed wordt.

   Liegen en bedriegen is zowel voor collectivisten (links) als voor moslims een tweede natuur.

   Like

  • Martien Pennings zegt:

   Ah ja! Je was inderdaad door mij getipt over het stuk http://bit.ly/13Ku5lv van Ibrahim. En ik besef bij herlezing pas hoe belangrijk dat stuk is: het legt opnieuw de genadeloosheid en het sluioende gevaar van de islam bloot en de misdadige blindheid van westerse journalisten daarvoor.

   Ik heb inderdaad je link naar dat stuk op “de Joop” aldaar in de comments gevonden.
   Ik ben iets minder verwonderd dat stuk daar aan treffen dan jij, want . . . . . het is tenslotte toch weer een dom stuk, dat precies laat zien waarom Ibrahim en de Boeddhisten die hij beschrijft zo’n verschrikkelijk gelijk hebben.

   Van dat stuk op “de Joop” van ene Joyce Brekelmans http://bit.ly/16ljPFs luiden namelijk de laatste alinea’s aldus:

   “We zijn bang dat de komst van naar ik begrijp in totaal ongeveer 1 miljoen moslim-gelovigen ons land verandert, maar in werkelijkheid zijn wij degenen die die veranderingen invoeren door onze regelgeving zo op te rekken dat we menen dat de regels die al sinds mensenheugenis gelden zoals het respecteren van elkaars geloof moeten worden opgerekt om mensen die in de Islam geloven te mogen beledigen onder het mom van “vrije meningsuiting”. En als het dan een keer spaak loopt door iemand die daardoor door het lint gaat zijn niet wij maar zij de grote schuldigen.

   Kennelijk zijn we de campagnes tegen pesten op school en op de arbeidsplek vergeten waarin keer op keer werd gesteld dat je met woorden mensen soms nog erger kan kwetsen dan met fysiek geweld. Of moet ik er maar aan wennen dat we niets van dat soort uitspraken menen op het moment dat het ons even niet te pas komt?”
   Roelf-Jan Wentholt en ik hebben in onze gesprekken een steeds weerkerend grapje dat precies deze starnakelse stupiditeit bij “links” dekt.

   Als wij het hebben over de 86 miljoenste misdaad in heden of verleden van de islam, dan zeggen wij vaak tegen elkaar: “Dat krijg je nou van dat islambashen!”
   Maar je ziet: wij brengen het als grap, maar deze juffrouw Brekelmans is bloedserieus.
   Het is niet de schuld van de islam, maar van het gebrek aan respect voor de islam.
   Ik heb het al vaker gezegd: er zullen nog veel meer apocalyptische toestanden nodig zijn na de Twin Towers, de metro’ s van Madrid en Londen, Bali en Moembai en enzovoort voordat dit soort totale idioten bij zinnen komt.

   Like

 2. Bob Fleumer zegt:

  Ik heb zojuist het boek ” Eurabia” gelezen van Bat Ye’or, al is de helft maar waar van dat boek dan zijn wij jaren geleden al verkocht/verraden aan de Arabische wereld in ruil voor olie.
  Onze eigen overheden hebben achter onze ruggen om allerlei verdragen getekend die ons nu de das om doen. Het is een stevige pil maar het lezen waard er vallen een hoop stukjes van de puzzel op zijn plaats. Nu er zoveel energie is gevonden in de USA, Engeland en Australie kunnen we die verdragen opzeggen en kan de westerse wereld zijn eigen broek ophouden en kunnen de Arabieren hun olie voor hun primussen gebruiken.

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @Bob Fleumer 11.08. uur. Geloof het maar Bob, het is de volkomen WAARHEID wat U gelezen heeft. Het VERRAAD vond plaats in 1975, op voorwerk van een linkse christendemocraat uit Belgié, werd in het toenmalige Europa Parlement, de Resolutie van Straatsburg aangenomen, een volledig VERRAAD aan ons Europese burgers. Let wel ze stemden allemaal JA, de LIBERALEN,de LINKS-LIBERALEN, de SOCIALISTEN, en de SOCIAAL -DEMOCRATEN! Allemaal volksverlakkers. En deze RESOLUTIE had de instemming verder van: BILDERBERGKLIEK-BEA BILDERBURG- de NWO, en de EUROPESE WERKGEVERS. Ook is deze verradersstreek bekend onder: ” Oil for Immigration”.

   Like

 3. Theresa Geissler zegt:

  Wat je op AmsterdamPost schrijft over de ondoenlijkheid van een live-debat met Halsema, Sap, c.s. klopt natuurlijk als een bus, Martien. Dat is gewoon een feit. Terwijl zij uiteindelijk echt niet het gelijk aan hun kant hebben.Maar zolang dat niet onomstotelijk bewezen is, zijn ze nu eenmaal in de gelegenheid om de gesprekspartner monddood te maken met valse argumenten en dat doen ze dan ook. Roelf-Jan heeft dat een tijdje geleden gedemonstreerd in een schitterend comment dat hij zelf als ‘advocaat van de Duivel spelen’ betitelde en toen ik hem enthousiast complimenteerde -want ik vond het werkelijk subliem- was hij zo vriendelijk om uit te leggen dat hij deze manier van praten en argumenteren als jongen al geleerd had doordat zijn moeder deel uitmaakte van de “Vrouwen voor Vrede” en regelmatig huisvergaderingen belegde. -Zelf betitelde hij deze club als ‘de vredesheksen’ Enfin….Dit schijnt dus iets te zijn, dat met name wij vrouwen goed kunnen. Mogelijk. Mijn gedachten gingen nog wel even terug naar het Vlaamse live-debat, enige tijd terug, waarbij Etienne Vermeersch zich gelukkig prima staande wist te houden tegenover de vergelijkbare schijn-argumenten van Bert Anciaux, maar, al blijf ik dat een prestatie van gewicht vinden, Professor Vermeersch had misschien wel een klein beetje geluk, dat zijn tegenstander in deze géén vrouw was.
  Het is mogelijk inderdaad het verstandigste, je te bepalen tot schríftelijke debatten met zulke dames. Die win jij vast en zeker!

  Like

  • Martien Pennings zegt:

   Ik zou nóóit een live-debat aangaan met een islamofiele gek of het nou een man is of een vrouw.
   Die zeggen dingen waardoor je zeker 26 minuten en zeven seconden sprakeloos met je bek open zit te kijken.
   Altijd schriftelijk!
   En dan met repliek en dupliek en tripliek in 26ste termijn!
   Tot het gaatje!

   Like

 4. jowitteroos zegt:

  Een link van dit artikel “wederom” ( deel 1 ook toen!) in reactie op De dagelijkse standaard van Joost Niemoller: We zijn een land van lafbekken ( alwaar hij zich afvraagt waarom

  Like

 5. Dr. Kwast zegt:

  Ebru Umar

  Zou de moslimvrouw in het algemeen niet in het verzet komen. Eindelijk uit de verdrukking van een grootte slachters club. En de Nederlandse dollemina’s kunnen dan eindelijk ook weer hun gezicht tonen en dat zonder te denken verkracht te worden. Kom op dames jullie zijn zij die leven verbreiden en jullie kunnen het ook stoppen, aan jullie de macht maar zonder geloof of een ideologie.

  Like

 6. manna zegt:

  nu weten we het wel martien. je bent een begaafd schrijver maar je hebt ook narcistische trekjes.je moet kunnen begrijpen dat veel mensen niet ‘op jouw niveau’ teksten kunnen interpreteren. 95% vd nederlandse bevolking denk ik zo. verplaats u in de ontvanger en vermeerder hiermee uw lezers…

  Like

 7. GT zegt:

  @Martien Pennings

  Hier haal je de juiste toon, snaar ‘ ook ik voel die woede groeien en die linkse facisten komen hier niet mee weg, ze maken onze vrijheid naar de verdommenis ze spelen met ons leven ze vermoorden ons……tot dat ik er vroeg of laat mee geconfronteerd wordt als het zover komt ik zal ze de strot afbijten, ja dat bewust zijn is er ! Vechten voor je vrijheid.

  daarmee verzwakt men het op zich góede doel, waarvoor men strijdt.”
  Kijk, Gielah (5), je snapt het dus niet.
  Zelfs als medestanders het verkeerd begrijpen, al is het er ook maar één, zal ik toch maar even overgaan tot het erbij pakken van de aanwijsstok en het gaan uitleggen.
  Okay.
  Mijn stuk, dit stuk http://bit.ly/zgSlJ2 is een afwijzing van en een waarschuwing tégen geweld.
  Ik waarschuw dat nep-links collaboreert met een nazi-ideologie, de islam.
  Ik waarschuw dat, als ze niet gaan luisteren naar argumenten, de toekomst er een van geweld zal zijn en wel van twee kanten.
  Van de kant van de islam en van de kant van de mensen die het niet meer nemen dat nep-links én deze nazislam faciliteert én niet daarmee wil ophouden.
  Sterker nog: dat ze zelfs totaal doof blijven voor de noodkreten over het gevaar.
  Dus dat ze zelfs geen argumenten wensen uit te wisselen met degenen die fundamentele kritiek hebben op die collaboratie.
  Ik gebruik de gewelddadigheid die ik in mezelf voel groeien om te waarschuwen tegen wat vele mensen moeten voelen.
  Het enige verschil met “vele mensen” is dat ik in staat ben en bereid ben die groeiende gewelddadigheid in mijzelf te erkennen en als signaal naar buiten te brengen.
  Waaraan ik een eind wil maken is de geestelijke onvolwassenheid van onze nep-elite, die denkt dat ze eindeloos door kunnen gaan met hun bevolkingsexperimenten en niet in de gaten hebben dat ze met vuur spelen.
  Maar in het stuk staat géén oproep tot geweld.
  Ik tart iedereen, ook jou Gielah, dat aan te wijzen in de tekst.
  Wat er in staat is een bewustzijn van gewelddadigheid die ook in mij groeit, maar de strekking is een waarschuwing.

  Like

 8. Republikein zegt:

  Nog niet erg lang geleden werden genoemde vrouwwezens huppelkutjes genoemd.Ik denk dat we ze toen nog aanzagen voor onnozele zwaantjes, maar inmiddels is de onschuld vervangen door volslagen onbegrip voor het grootste gevaar dat ons voor ogen staat.Rood slaat dood.

  Like

 9. david_1973 zegt:

  Ja, waar zal ik eens beginnen…. Ik ben een man van rond de 40 en zie het allemaal met lede ogen aan. Onwetendheid en te druk met eigen carriere…dit is wat de meeste mensen drijft. Bewust dom gehouden door een geile machtselite die er niet voor u als burger is en die zijn kwade agenda middels verdeel en heers perfect tot uitvoering brengt. Onwetendheid in de vorm van de geschiedenis niet kennen en daar niet de juiste conclusies aan verbinden. De islam werd rond 600 “opgericht” door mohammed de zelf benoemde profeet (al zullen moslims hem niet zelf benoemd beschouwen) Deze mohammed is daarna direct begonnen met de Jihad. Onderdeel van die Jihad is het veroveren van gebieden en de wil opleggen aan ongelovigen. Als we constateren dat deze mohammed het geloof startte vanuit ruwweg Medina en na zijn dood verder is uitgedragen door zijn direct familie, kennissen en broeders kunnen we zien dat de Jihad zich na zijn dood zonder uitzondering heeft doorgezet tot aan en in de poorten van Europa. Dit is een voortschrijdende zaak geweest. Er is zeer veel bloed vergoten en de Jihad met de wapens is nooit gestopt, hooguit wel eens tot staan gebracht. Nu we dus zien dat mohammed pas in 600 de islam tot stand heeft doen komen kunnen we ons dus legitiem afvragen: Wat was er dan in die tijd in Egypte, Algerije, Tunesie Syrie enz. Daar verwijs ik u voor naar de geschiedenis boeken. U mag zelf bekijken en snuffelen hoe dat zat. Hoewel de Jihad min om meer in de moderne tijd tot staan is gebracht is deze nooit gestopt. Dat kan ook niet want het zijn immers de orders aan de volgers van de Islam om dit te continueren tot dat er een totale overwinning is. (Ik zeg het even in normale mensentaal).Waar de islam tot staan is gebracht in de laatste eeuwen is er nu een fenomeen gaande wat zich kan laten omschrijven als de ongewapende Jihad. Hoe het is ontstaan kunnen we lange discussies voeren maar er zit een agenda achter. Zelfs Joost Niemoller vermoedde in 1 van zijn laatste stukken een zogenoemde “agenda” Een veel gebruikte misleiding is de komst van de gastarbeiders naar Europa en hun permanente status. Is er iemand die kan geloven dat men destijds zo dom was dat men niet gewoon tijdelijke werkvergunningen had kunnen afgeven? Zelfs in die tijd waren politici niet zo dom. Dit kan dus duiden op een agenda. Die agenda komt ondermeer tot uiting in de resolutie van Straatsburg van 1975 die ondermeer bepaald dat de Arabische immigratie actief bevordert dient te worden. Dit komt voor uit de angst om geen olie meer te verkrijgen uit de Arabische landen. Nu kunnen we niet met zekerheid zeggen dat de Jihad agenda er al was maar dit bood en biedt zeker de mogelijkheid tot het uitvoeren van een Jihad agenda maar dan zonder veel bloedvergieten. Olie…. eens is al gesteld door Martien Pennings dat een moratorium hierop de islam met zijn jihad voorgoed zou kunnen afstoppen. Ik ruik weer een agenda…. Het is immers al reeds lange tijd mogelijk om auto,s op andere brandstoffen te laten rijden dan benzine (het product uit olie). Waarom zou dat moratorium er dan niet komen…
  SImpel gezegd zijn de belangen van onze elite bij de olie te groot. Na het fabeltjeskrant optreden van wijlen Bernhard van Lippe Biesterfeld inzake het vermogen van de Oranjes en hun bezittingen zou er bij de gemiddeld nadenkende mens toch een lichtje moeten gaan branden. Zou het werkelijk zo zijn dat de Oranjes zomaar geen aandelen meer hebben in Shell terwijl de koninklijke olie maatschappij, destijds al koninklijk was gemaakt door Willem III voor de oprichting ervan. U zult begrijpen dat dit geen vriendendienst was. Aangezien de winst van Shell in het jaar 2012 is vastgesteld op een slordige 26,6 miljard dan kunt u aannemen dat de kop van onze elite (het koningshuis) er warm bij zit. Zij zijn immers hoe dan ook via welke constructies dan ook grootaandeelhouder. Aangetekend kan worden dat Shell weinig last schijnt te hebben van de zogenaamde crisis. Dit is op zich niet verwonderlijk als je de prijs naar gelang de situatie kan aanpassen naar eigen wens. Olie is voor het functioneren van de samenleving en zijn economie immers een basis voorwaarde.Nu komen we dus terug op het waarom de Jihad agenda (destijds bedoeld of onbedoeld) plaats kan vinden binnen geheel Europa, En waarom de misdaden tegen de authentieke bevolking die dit oplevert met de mantel der liefde worden bedekt. Ik weet dat er binnen de politie krachten zijn die het liefst de bezem er doorheen zouden willen halen maar ze worden teruggefloten van hogerhand. Zouden ze weten dat ze werken voor een collaborerend orgaan? Waarschijnlijk de meesten niet en ik kan het ze zonder kennis niet eens kwalijk nemen. Feit is dat de gewapende Jihad is vervangen door een voor het grootste gedeelte ongewapende Jihad en dat u die te danken heeft aan uw machtselite en hun dronkemans machtswaanzin. U doet er niet toe in het grote spel wat er gespeeld wordt. U bent slechts vulling in het theater van de macht. Nu maak ik even een uitstapje naar de PVV en WIlders. Wilders doet slechts aan symptoom bestrijding maar draagt niks bij aan de kern van het probleem. De geleide democratie zorgt dan ook dat hij niet de tools in handen krijgt om dit te veranderen. Helaas is door Wilders onbewust een kanaal gecreeerd door de machtsgeile boevenbende waarin u uw woede kunt kanaliseren. Daarin verwijs ik u naar de max van Wilders aan de macht van zijn partij qua zetelaantal. U kunt ervan op aan dat de verkiezingen van 2012 ernstig zijn gemanipuleerd. Want zo werkt het namelijk in een geleide democratie waar alle schijn bedriegt, en uw belangen er niet toe doen. De aanbevelingen voor een tot stand brengen van de Islam en zijn Jihad laat ik verder achterwege maar het zal u nu duidelijk zijn dat dit minder simpel is als gedacht. In de nabije toekomst zou het wel een zo kunnen zjjn dat iemand wakker wordt in zijn slaapkamer en denkt: “what the fuck, hoe hebben we het zover kunnen laten komen” Helaas is nu al een oplossing zonder omwenteling of bloedvergieten meer mogelijk. Jaag uw elite door de straten met pek en veren, Zij verdienen niet beter. In volgende stukken zal ik verder ingaan op het fenomeen haatzaaien en waarom dat geopolitiek gezien geen enkele impact heeft, Voorts zal ik u inlichten over de connectie tussen de islam en het nationaal socialistische gedachtengoed. Ik zal ook toekomen aan het verschil tussen nationalisme en het nationaal socialisme en waarom het beschermen van have en goed (nationalisme) in de nationaal socialistische hoek wordt gedrukt.

  Like

  • E.J. Bron zegt:

   @David

   Als u deze lap en hetgeen er eventueel nog volgt nu even in een artikel plaatst en opstuurt via de “contact”-knop rechtsboven op de voorpagina??
   Is dat misschien een idee?

   Webmaster

   Like

 10. Pingback: Fout Femke gaat weer nazislamitisch hoeréren | E.J. Bron

 11. Pingback: Femke Halsema lijdt op internet even erg als vrouwen in Pakistan | E.J. Bron

 12. Pingback: Femke Halsema , de steelneger en de bajes-Jood: wij gedenken Nationale Collaboratiedag | E.J. Bron

 13. Pingback: Femke Halsema, de steelneger en de bajes-Jood: wij gedenken Nationale Collaboratiedag | Stop de bankiers

 14. Pingback: Het falen van Geert Wilders bij het bevechten van de boycot-Israël-maffia | E.J. Bron

 15. Pingback: De nazislamitische hoer Femke Halsema is hypocriet | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s