Islamitische geestelijke die Australische vrouwen betast, zegt dat het een cultureel misverstand is

Screenshot_34

Culturele misverstanden. Dit is een cultureel misverstand. In de Australische cultuur is het molesteren van vrouwen verkeerd. In de Egyptische moslimcultuur valt te verwachten dat zoiets gebeurd. Een moslim gebedsleider, die beschuldigd wordt van het aanraken van de borsten van twee tieners en een oma op de noordelijke stranden, gelooft dat hij het slachtoffer is van een misverstand. Ik ben er vrij zeker van dat hij hier niet het slachtoffer is.

Ahmed Alkahly, een 59-jarige Egyptenaar, die een bekende Qari, of gebedsvoordrager is in zijn vaderland, bracht een bezoek aan Sydney om een avondgebed te leiden in de Dee Why Masjid moskee tijdens ramadan.

Volgens de politie heeft hij in twee afzonderlijke incidenten op woensdagmiddag een 16-jarig meisje en een 57-jarige grootmoeder benaderd, die haar kleinzoon in een kinderwagen duwde. Hij heeft hen aangerand door op Dee Why Beach hun borsten aan te raken. Beide slachtoffers belden de politie. De heer Alkahly werd minuten later vlakbij gevonden en gearresteerd.

De politie beweert eveneens dat hij maandagmiddag ook de borsten betastte van een 16-jarig meisje in een reservaat in Dee Why. “Ze zijn zeker door het incident overstuur,” zei inspecteur Craig Wonderen over de drie slachtoffers.

Maar wacht. Er is een redelijke verklaring voor.

Echter, de in Sydney woonachtige zoon van de heer Alkahly zei dat de incidenten het gevolg van waren van een misverstand en dat zijn vader, die geen Engels spreekt, zich zo diep schaamt en verdrietig is over de daaropvolgende arrestatie, dat hij bijna een zenuwinzinking heeft gekregen.

Wat heeft Engels hiermee te maken hebben? In welke denkbare reeks omstandigheden kon zijn slechte kennis van het Engels hem aanleiding gegeven tot herhaaldelijk, maar onbedoeld, onzedelijk betasten van tienermeisjes?

Oh natuurlijk. Het is een misverstand. Hij begreep niet dat in Australië vrouwen worden beschouwd als mensen en wettelijke rechten hebben. In Dubai zou hij zijn vrijgelaten en de 16-jarige meisjes zouden zijn beschuldigd van overspel

Hij zei dat de incidenten ontstond toen mensen op het strand vroegen om foto’s te nemen met zijn vader, die een exotische Egyptische islamitische jurk droeg. Dus probeerde hij hen natuurlijk een volledige authentieke Egyptische islamitische ervaring te geven.

De heer Alkahly kwam ook in contact met een van de vrouwen, omdat haar hond begon te blaffen en naar hem grauwde.

Nogmaals, hoe kon het ene ding leiden tot het andere? Misschien dat in Egypte zo´n serie gebeurtenissen enige zin heeft. Een woordvoerder van de Dee Why Moskee, Usamah Alamudi, zei dat de heer Alkahly gewoon ”liefde en mededogen” liet zien, maar de culturele verschillen tussen Australië en Egypte niet begrepen had. Misschien dat zijn soort “liefde en mededogen” in Egypte had moeten blijven. Samen met hem.

De heer Alkahly is een van de vele Qaris of gebedsvoordragers die door de Egyptische regering naar Australië voor de ramadan worden gestuurd. Australië moet Morsi bedanken voor het inschakelen van een van hun beste seksuele roofdieren om Australiërs te onderwijzen over hun gewoonten en overtuigingen.

Bron:

http://frontpagemag.com/2013/dgreenfield/muslim-cleric-who-groped-aussie-women-claims-cultural-misunderstanding/

Auteur: Daniel Greenfield

Vertaald uit het Engels door:

Vederso

(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Australië, Hypocrisie, Islam, Moslims, ramadan. Bookmark de permalink .

19 reacties op Islamitische geestelijke die Australische vrouwen betast, zegt dat het een cultureel misverstand is

 1. Tom Hendrix. zegt:

  Daar gaan we weer. En weer schiet(en) de moslm(s) in de slachtofferrol, steeds weer. Deze mensen, horen niet in onze moderene, seculiere samenleving, zij horen in de Noord-Afrikaanse landen! Laten ze daar hun achterlijkheid maar beleven.

  Like

 2. Tom Hendrix. zegt:

  mosmls= moslims.

  Like

 3. Roni Thome zegt:

  Deze oude islamitische viezerik moet gewoon direct op het vliegtuig worden gezet en nooit meer terugkomen. Als zijn zoon hem wil zien, dan reist hij maar naar Egypte. Hoe dan ook, de uitleg dat deze mensen geven voor wangedrag is net zo primitief als hun Takkiya (bedrog).

  Like

 4. Dat krijg je als je primaten uit een dierentuin vrij tussen mensen laat rondlopen; het is de schuld hun dierlijke instincten !

  Like

 5. Moslims zijn erger dan dieren… het zijn wilden!

  Like

 6. Theresa Geissler zegt:

  Oh, dat er sprake is van enig cultureel verschil geloof ik best: In Egypte is die ouwe natuurlijk gewend, zich dagelijks zulke handtastelijkheden zonder consequenties te kunnen veroorloven. Gedeeltelijk vanwege de hier opgegeven redenen -als ze daar aangifte doen, worden zij gearresteerd wegens overspel en niet hij- en ten tweede omdat die vrouwen zo’n groot ontzag voor een man van Allah is ingeprent, dat ze hem bij voorbaat niets durven weigeren -zelfs geen poging tot aanranding. Dat dat in een westers-georiënteerde maatschappij als Australië een beetje anders gaat en dat HIJ zelfs kans loopt om daar gearresteerd te worden zal voor hem zeker een cultuurschok geweest zijn. Dat-ie er maar lering uit mag trekken voor een volgende keer en zich even realiseren, dat de Islam het, helaas voor hem, niet op alle continenten voor het zeggen heeft. Nog steeds niet.
  Wel doet het een beetje overtrokken aan, dat ‘de slachtoffers er nog steeds overstuur van zouden zijn.’Kom op, zeg! Verkoop die ouwe pik desnoods een oplawaai, en ja, doe ook aangifte, maar ga niet doen alsof ‘je eer onherstelbaar geschonden is’ of zoiets. Door dàt soort gevoelens te cultiveren wordt voor we het weten de klok teruggedraaid naar het Victoriaanse tijdperk toen het met de zelfstandigheid en het zelfbeschikkingsrecht van de vrouw óók niet al te best gesteld was, als we ons herinneren willen.. Jezelf niet presenteren als slachtoffer, zeker niet ten overstaan van dat soort lui. dàt is essentieel.

  Like

 7. Jean zegt:

  Het zou zéér wenselijk zijn de rituelen toe te passen die ze in het land van die perverse eikel toepassen en dat is: handjes mooi op het blokje leggen en goed mikken tussen polsen en ellebogen en kap, weg er mee, die perverse eikel zal niet meer met zijn poten aan onze westerse meisjes zitten.
  Wanneer wordt nu eens begonnen met die achterlijke gewelddadige barbaarse smeerlapperij te verdrijven UIT onze westerse cultuur? Of zitten de laffe politiekers te wachten dat de burgers het initiatief nemen? We weten dat het lafaards in kwadraat zijn maar dat ze zo laf zijn dat ze hun verantwoordelijkheid waarvoor ze decadent betaald worden niet durven opnemen tart toch elke verbeelding, in Europa is het nu eenmaal nog steeds dat die linkse rode en groene ratten dat paden schoonmaken voor die perverse smeerlappen, wel, die paden gaan wij opbreken tot aan Lampeduza zodat ze niet meer binnen geraken in Europa.

  Like

 8. JiepMK zegt:

  Voelde me meteen thuis op dat frontpagemag, Lekker veel oproepen tot geweld, dus ook maar even een reactie achter gelaten.

  Like

 9. guusvelraeds zegt:

  De heer Alkahly is een van de vele Qaris of gebedsvoordragers die door de Egyptische regering naar Australië voor de ramadan worden gestuurd.

  Wanneer kunnen wij christelijke gebedsvoorgangers naar islamitische landen sturen tijdens de kerstdagen. Ik bedoel maar. In islamitische landen wordt elke godsdienst minderheid gediscrimineerd in het meest gunstige geval, als het tegenzit wat eerder regel dan uitzondering is uitgemoord. In Egypte heeft een vrouw conform “”rechtvaardige”” sharia wetgeving 4 mannelijke getuigen nodig die bevestigen dat ze aangerand of erger verkracht werd. Ga er maar aan staan. Geen enkele vrouw haalt het in islamitische landen in haar hoofd na een verkrachting ook nog aangifte te doen. In landen als Pakistan wordt de vrouw die melding komt doen van verkrachting meteen opgesloten en wordt de verkrachting door de politie ambtenaren meermaals overgedaan. De islam is zo pervers dat vrouwen die ter dood veroordeeld zijn vlak voor hun terechtstelling ook meermaals verkracht worden. Dit wordt gedaan om zeker te zijn dat de ter dood gebrachte vrouw ook in de hel komt. Sowieso bestaat volgens de islamitische doctrine 90% van alle mensen die in de hel zitten uit vrouwen. In Egypte is overigens een nieuwe tendens gaande rondom mannen die hun handen niet kunnen thuis houden in bussen, treinen en op straat. Omdat het rechtssysteem in Egypte faalt in het veroordelen van mannen is er een burgerinitiatief ontwikkelt dat mannen die over de schreef gaan in het openbaar vervoer, op straat of waar ook met foto en naam publiekelijk worden bekend gemaakt. Dit heeft tot grote protesten geleid uit conservatieve hoek maar jonge seculiere Egyptenaren staan achter deze aanpak.

  http://debuitenlandredactie.nl/2013/05/seksuele-intimidatie-in-egypte-de-feiten-op-een-rijtje/

  Like

 10. Luchtpint zegt:

  Hypocrisie, daar gaat het over. Hetzelfde verhaal van altijd bij religieuze clerus: hoogstaande moraliteit is iets waar de grote massa’s zich aan moeten houden. De beroepsmoralisten zelf mogen in het geniep elk gebod en verbod breken. En wanneer ze in het openbaar met de billen bloot worden gezet, dan verschuilen ze zich achter een excuus.

  En dan krijg je een halfslachtige, bezopen uitleg als “cultureel misverstand”. Het enige waar zo’n lapzwans het slachtoffer van is, is dat hij mooi met zijn hypocriete zeikverhaal te kakken wordt gezet in het openbaar ! Broek af, billen bloot en rode oortjes.

  En dan achteraf komen janken dat ze slachtoffers zouden zijn ? NO WAY, JOSÉ, niet met mij !

  Like

 11. Cathja zegt:

  Arabieren staan er om bekend dat ze hun handen (en de rest..) nog wel eens gebruiken waarvoor ze NIET bestemd zijn. Ik heb dit wel eens aan den lijve ondervonden in Tunesië. Als je daar een kledingstuk wilt passen, schieten ‘helpende handen’ naar voren, en moet je behoorlijk van je af bijten! Bij een andere toeriste flikken ze het daarna gewoon opnieuw. Dit heeft niets te maken met welke taal dan ook, maar alles met oververhitte en oversekste mannen! Fatsoenlijke mannen ben ik niet vaak tegen gekomen daar.
  Die begerige geestelijke Egyptenaar in Australië had beter even na kunnen denken voordat hij zich aan die vrouwen vergreep! Hij was zeker even ‘vergeten’ dat hij niet in zijn thuisland was, waar dat soort zaken aan de orde van de dag zijn?
  SMEERLAP!

  Like

 12. Helena zegt:

  Dit is gewoon het recentste geval in een lange, lange rij van soortgelijke gevallen.
  Laatst nog in Engeland een kerel voor net zoiets VRIJGESPROKEN omdat hij de excuus kaart trok.
  Zijn “geloof” had hem geleerd dat dit gewoon mocht, hij wist niet beter want hij had op een moslimschool gezeten en ook in de moskee was hem nooit verteld dat het anders was in Engeland. Ik zoch die link maar kon hem niet meer vinden toen kwam ik dit tegen. Nog beter een “leuk” overzichtje.
  http://muslimrapewave.wordpress.com/2013/08/02/rapejihad-in-australia-prayer-leader-claims-cultural-misunderstanding/

  Like

 13. Theodoor zegt:

  Alweer een zielige Mohammedaan. Zielig maar niet heus, maar gemeen, doortrapt gemeen om zomaar je eigen normen en waarden op te leggen aan voor hem vreemden in een vreemd land. Zeker een krankzinnige.

  Reist zeker op subsidiegeld van de EU, Egypte is net zo arm als de ratten.
  Er moet gauw een eind komen aan de EU, deze club maakt Europa kapot.

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @Theodoor 21.28. uur, op 3/8. En deze moslims worden bij ons vooral gepamperd door de PvdA. Want deze socialisten, hebben de NEDERLANDERS, ingeruild voor deze PRIMATEN uit Noord-Afrika. Goed onthouden als er weer verkiezingen zijn.

   Like

 14. R.A.F zegt:

  dat zijn vader, die geen Engels spreekt, zich zo diep schaamt en verdrietig is over de daaropvolgende arrestatie, dat hij bijna een zenuwinzinking heeft gekregen.

  Ahhaa dus hij schaamt zich niet vanwege het betasten [[ ze klauwen mogen eraf rotten ]], maar vanwege de arrestatie .

  Like

 15. Prachtige reactie Theresa Geissler, inderdaad zou je vandaag de dag verwachten dat een meisje of een vrouw assertief genoeg is om zo’n “ouwe pik” zijn plaats te wijzen, is het niet verbaal dan toch op zijn minst door een klap op zijn platte bek (om nog maar niet te spreken van een knietje op een intieme plaats).Valt me vies tegen van die Australische vrouwen en meisjes….!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s