Nigel Farage bekritiseert de overdreven activiteit van de regering met de buitenlandervijandige postercampagne

Screenshot_36

Ik heb enkele dagen geleden bericht over de wanhopige actie van de Britse Conservatieven, die echter meer schade dan nut heeft opgeleverd, zonder echter een afschrikwekkend effect op de immigratie te hebben. De essentie van Farages bezwaar is deze: het heeft geen zin om met zulke overdreven acties de vijandigheden in het land aan te wakkeren en beschuldigd te worden van racisme.

Wat heeft het voor zin en wat is het resultaat wanneer de illegalen naar het politiebureau gaan om zichzelf aan te geven? (uitgezet worden ze vermoedelijk toch niet).

De regering zou er veel beter voor kunnen zorgen dat de binnenstromende illegalen al bij de grens worden opgepakt en het land niet worden binnengelaten.

UKIP

Mr. Farage zei: “Natuurlijk willen we de illegale immigratie stoppen, maar wat heeft het voor zin als je ze op de stations oppakt en er op hetzelfde moment in Dover en nog honderd andere havens massa´s het land blijven binnenstromen.”

Telegraph

Daarom kunnen we er van uitgaan dat deze zin van Helmut Kohl, die deze week door de Britse regering werd ontdekt (en tot op de dag van vandaag verborgen was), slechts een loze, ineffectieve verkiezingscampagne is.

Bron:

http://www.kybeline.com/2013/08/03/nigel-farage-kritisiert-den-aktionsimus-der-regierung-mit-den-auslanderfeindlichen-plakaten/#more-47293

Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Groot-Brittannië, Immigratie. Bookmark de permalink .

4 reacties op Nigel Farage bekritiseert de overdreven activiteit van de regering met de buitenlandervijandige postercampagne

 1. guusvelraeds zegt:

  Een huis beveilig je aan de voordeur en aan de achterdeur. Liefst nog bij het tuinpad. Maar absoluut zeker niet bij de slaapkamerdeur en de deur van de provisiekelder.

  Like

 2. Je zou verwachten dat een eiland zoals Groot-Brittanië nog steeds is de grenscontrole vrij eenvoudig zou moeten zijn, Engeland is reeds vele decennia uitermate streng op im- en export van dieren die vaak wekenlang in quarantaine moeten om te voorkomen dat er een dierziekte wordt geïmporeerd, je zou toch verwachten dat het niet zo’n hele grote stap is om ook menselijke grensoverschrijders uitvoerig te controleren.
  Nee ik bedoel daar niet mee om illegalen en dieren vergelijkbaar te maken, maar puur het technische gedeelte van het toelaten van mensen zonder geldige reisdocumenten.
  Het zou toch een peulenschil moeten zijn ? (of is het peuleschil…?)

  Like

 3. Republikein zegt:

  Dat is de afgoden verzoeken,ik ga bij de buurvrouw koffie drinken en zeg na 4 uur dat ik niet meer terug kan naar huis.Ze zal dan zeggen dat ik een goede dokter nodig heb, en ze heeft gelijk. Er zijn mensen die maar 1 keer door een deur lopen, de terugweg is gebarricadeerd door rode goedmensen.

  Like

 4. Tom Hendrix. zegt:

  Maar dat is toch een geweldige verrijking-cynisme modus uit. Neen, het zou toch inderdaad mogelijk moeten zijn voor de Engelsen, om hun grenzen afdoende te bewaken.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s