Een ramadanrevolutie in Algerije tegen de radicaalislamitische dictatuur in het land

Screenshot_10

Wanneer de moedige Algerijnen een homo-opstand, een Femen-opstand of een opstand van radicale islamieten tegen de bestaande dictatuur zouden hebben gepleegd, zouden ze al lang in alle Duitse en West-Europese media staan. Maar ze hebben zich alleen maar verzet tegen de dictatuur van de islam. Daarom staat het niet in “Der Spiegel” of de “Stern”:

Algerije: een provocerend ontbijt midden in de ramadan.

Enkele honderden Algerijnen hebben zaterdag 3 augustus, in het midden van de ramadan, in de stad Tizi Ouzou in het openbaar gegeten en gedronken om te demonstreren tegen de “islamisering van het land”.

Enkele Algerijnen, tussen de 300 en de 500, wilden daarmee hun vrijheid van meningsuiting verdedigen door bij elkaar te komen met flessen water, brood, sigaretten en bier. Het was de eerste bijeenkomst in zijn soort in Algerije. Het ontbijt werd noch door de bevolking noch door de autoriteiten verstoord.

Le Monde

We zitten er al op te wachten dat meneer Westerwelle onmiddellijk naar Algerije vliegt om de paar honderd moedige uitdagers van de islam tot rede te brengen. “Dat kan zo niet, heren ongelovigen!”, zou hij tegen hen kunnen zeggen. “Per slot van rekening heerst er een globale godsdienstvrijheid van de islam!”. De antipaus Franciscus zou zich er ook nog mee kunnen gaan bemoeien om van de opstandelingen meer respect voor de ramadan te eisen.

Bron:

http://www.kybeline.com/2013/08/04/eine-ramadan-revolution-in-algerien-gegen-die-islamisten-diktatur-der-nachbarlander/

Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algerije, Islamisering. Bookmark de permalink .

10 reacties op Een ramadanrevolutie in Algerije tegen de radicaalislamitische dictatuur in het land

 1. luckybee zegt:

  Een islamistische diktatuur wordtmeestal door de volgende Islamistische dictatuur gevolgd; er is geen democratie mogelijk in de islam leer.Het is een opressive absolute geloof.

  Like

 2. s breget zegt:

  Hier lopen ook westerlingen voor de verandering over naar de islam laten we hopen dat dat ook kan gebeuren van uit de islam dictatuur waar velen lijden aan geestelijke armoede.

  Like

 3. nn zegt:

  Dit is een heel hoopvol teken! Alleen islamieten zelf kunnen de islam nog vernietigen, het ‘vrije Westen” heeft al lang de keuze gemaakt om de wereld te islamiseren; maar als islamieten zich van de islam gaan afkeren zal dat niet lukken. Maar helaas worden dit soort acties toch meestal snel gesmoord, zoals in Turkije, waar de islamisering gewoon weer door gaat.

  Like

 4. Paardestaart zegt:

  Nou ja, dat zulke mensen er zijn in het holst van de leeuw; dat lijkt mij zowat het enige vrolijke nieuws dezer dagen. Het erge is dat zo’n demonstratie in Tunesië getolereerd wordt, maar hier onmogelijk zou zijn. Je kunt hier weliswaar nog best eten en drinken in het openbaar, maar zodra je er een demonstratie van zou maken zal de overheid op z’n minst de wenkbrauwen fronsen, terwijl de pers een dergelijk protest zou afkeuren en ‘m zou toeschrijven aan extreem-rechtse en xenofobe elementen, en de welgemanierden onder ons zouden hun zorg uitspreken over ‘de nodeloze provocatie’ en de te verwachten kwetsuren bij niet met name te noemen ‘groepen’
  Zo zetten de middelbare zeelanden de zaken, ook en juist bij ons op scherp.
  Zo las ik net dat FEMEN in Frankrijk van feministen te horen krijgt dat het chez nous à Paris nergens voor nodig is om de muesli-bataljons .uit de voorsteden tegen de haren in te strijken door de vrouwelijke anatomie in al haar glorie in de strijd te werpen..
  Staat de boel niet mooi op z’n kop.. ? 🙂

  Like

  • Theodoor zegt:

   Het lijkt of een groepje, een enkeling een verlopen strijd tegen de verstikkende islam aan het uitoefenen is, maar veel mensen zijn ook op de hoogte en houden zich helaas nu nog stil.
   Maar de islam vecht een verloren strijd, Het wachten is totdat er één schaapje over de dam is en als het dan losbrand zijn de gevolgen niet te overzien, dan gaat de massa overheersen met alle kwalijke gevolgen van dien, een soort beeldenstorm.
   Onze bange politici weten dat en zullen blijven liegen tot ze zwart zien, de angsthazen. Volgens mijn bescheiden mening is de fles al bijna vol.

   Like

 5. Republikein zegt:

  Wat is rammelan?

  Like

 6. s breget zegt:

  Theodoor we weten toch al langer dat de vernietiging van de Islam van binnenuit moet gebeuren ,de vrijheid van het westen is erg aantrekkelijk daar schuit het gevaar voor elke gast hier in NL en EU .Maar onze angst op de vele slachtoffers aan onze autochtone bevolking zal groot zijn gezien het af laten weten van bescherming door onze eigen regeringen laat dat onze hoop zijn .

  Like

 7. Helena zegt:

  Heerlijk Bron, cynisme daar hou ik van.

  Deze is ook leuk, wat zeg ik HILARISCH. Let wel Satire!
  http://www.israelvideonetwork.com/hilarious-israeli-kindergarten?utm_source=MadMimi&utm
  Niet helemaal on topic hier maar ik heb geen zin om te zoeken.

  Like

 8. lucky9 zegt:

  “De antipaus Franciscus” ? “De antichrist Franciscus” bedoelt hij ongetwijfeld!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s