Jihad: schijnheilige strijd

Screenshot_2

Eigenlijk is het islamitische paradijs een merkwaardig oord. Jihadstrijders die naar Syrië vertrekken om te vechten wordt een plekje in het hiernamaals beloofd. Maar welbeschouwd is het nogal inconsequent dat ze zich hiermee laten paaien. Ze zouden er namelijk hun afschuw over moeten uitspreken. 

Hoe ziet dat paradijs er uit? Je zou zeggen dat het in alles het fotonegatief is van alles wat er niet deugt op aarde. De grootste zondaar is natuurlijk het decadente Westen, waarvan Jihadi’s niet moe worden het te verketteren. Zijn losbandige leefstijl, het platte materialisme en gebrek aan vroomheid. Het kan niet anders of met deze zaken wordt korte metten gemaakt zodra het tijdelijke voor het eeuwige wordt verwisseld.

Toch?

Lees verder>>>

(h/t Helena)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Hypocrisie, Islam, Jihad. Bookmark de permalink .

14 reacties op Jihad: schijnheilige strijd

 1. koddebeier zegt:

  Het is gewoon tuig !!! Met een gelovig sausje erover.

  Like

 2. KCMO zegt:

  Je moet er als jihadist toch niet aan denken dat je 72 maal moet gaan uitleggen wat de bedoeling is.

  Like

 3. Republikein zegt:

  Moet Wientjes eens weten.Groot hoofd, leeg geweten.

  Like

 4. Helena zegt:

  Ja, wat een giller hè, dit stukje.

  Like

 5. Theresa Geissler zegt:

  Ach, alles aan de Islam is immers schijnheilig. Waarom het hiernamaals dan niet?
  IK kijk nergens meer van op.

  Like

 6. Luchtpint zegt:

  Even citeren: “Eigenlijk is het islamitische paradijs een merkwaardig oord. Jihadstrijders die naar Syrië vertrekken om te vechten wordt een plekje in het hiernamaals beloofd. Maar welbeschouwd is het nogal inconsequent dat ze zich hiermee laten paaien. Ze zouden er namelijk hun afschuw over moeten uitspreken. ”

  Dat gaan ze niet doen. En waarom ? Omdat de Islam een egalitaire doctrine is. En dan mag je niet vergeten dat moslims zelf altijd zeggen “Wij houden meer van de dood dan jullie van het leven.”

  En dat is ook de bedoeling EN de logica van Islam. De Islam distribueert gelijkwaardigheid in miserie, fatalisme, terreur, armoedigheid, de-intellectualisering en zelfbeklag. D.w.z. dat het leven van moslims ZELF op deze planeet even weinig waard is als dat van niet-moslims.

  Waarom anders kinderen opleiden tot terroristen ? Waarom anders kinderen vastketenen in madrassa’s ? Waarom ze neerschieten als ze wat fout hebben gezegd ? Waarom vrouwen op allerlei manieren onder de duim houden ? Waarom de moslimgemeenschap zelf continu controleren via Mutaween om na te gaan wie er buiten de lijnen kleurt en ze te straffen in het openbaar ?

  Waarom allemaal ? Omdat de Islam moslims nu net wil doen voelen dat een mensenleven hier op aarde TOTAAL NIKS waard is ! Niet omdat de Islam zoveel waarde hecht aan een moslimleven, vergeet het maar ! Daarom dat ze zeggen “Wij houden meer van de dood dan jullie van het leven.” Het is niet inconsequent, het is eerder “de logica van de gek”, of beter, de logica van doctrinair fanatisme !

  Like

 7. Tom Hendrix. zegt:

  De ISLAM is een ordinaire CULTUS DES DOODS, ingesteld door de pedo profeet, en kinderverkrachter MO, de achterlijke karavanenberover!

  Like

 8. bobzelf zegt:

  wel eens bij nagedacht ,dat die maagden ook 72 kunnen zijn ?
  Jezus wat een tegenvaller dan .
  Dan kan je mooi niet meer terug .

  Like

 9. Daiyu-ninja zegt:

  Las deze reactie van een moslim(a).
  Ik citeer hem/haar,”Niet gehecht raken aan het wereldse leven. Leef in de wereld alsof je een vreemdeling of een reiziger bent.”
  Waarop een andere moslim(a) reageerde met de woorden,” Ibn Umar leverde over dat de profeet zijn schouder pakte en deze adviserende woorden uitsprak, waarmee hij adviseerde om niet gehecht te raken aan het wereldse leven. Het wereldse leven is immers maar tijdelijk.”

  Ze leren dus om geen waarde te hechten aan niets en niemand.

  Like

  • Republikein zegt:

   Gelijk heppie, maar bemoei je dan ook niet met mijn leven en ga lekker in de zandbak je tijd verdoen.
   Ik heb wel een emmertje en scheppie te geef.

   Like

 10. felix zegt:

  Bruin zal ze niet worden…

  Like

 11. luckybee zegt:

  72 maaden plus hun aardse vrouwen dat heeft Al Suyuti gezegd, het zijn dus 4 er bij.Kan een man ze iedere dag ze ze befredigen? Of wordt het een verkrachting door al die meiden?bloedgeil, ze worden niet ouder als 15 jaren?en ze zijn onbesneden?
  Al-Suyuti (died 1505 ), Koranic commentator and polymath : “Each time we sleep with a houri we find her virgin. Besides, the penis of the Elected never softens. The erection is eternal; the sensation that you feel each time you make love is utterly delicious and out of this world and were you to experience it in this world you would faint. Each chosen one [ie Muslim] will marry seventy [sic] houris, besides the women he married on earth, and all will have appetising vaginas.”

  Like

 12. treintrien zegt:

  Billy Connolly (bekend van onder andere not the nine oçlock news )
  zei er het volgende over:

  The fucking thought of 54 virgins…it’s a fucking nightmare! 😉

  Like

 13. Jan zegt:

  Moslims testen voortdurend de procedures op vliegvelden om nieuwe aanvallen met vliegtuigen uit te voeren

  Jihadis probing airport security: dry-run on DC to Orlando flight 2013

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s