Moordlustige moslims overvallen Britse soldaat en schreeuwen “Lee Rigby”

Screenshot_17

In Exeter, in het zuiden van Groot-Brittannië, overviel een horde “vreedzame”, ramadan vierende moslims de jonge soldaat Alexander, gooiden hem op de grond en begonnen hem te trappen. Daarbij scandeerden ze de naam van de in het voorjaar door 2 moslims afgeslachte soldaat Lee Rigby.

Op weg naar huis in St. Thomas, in Exeter, zei hij, werd hij door een van haat vervulde meute moslims overvallen, die hem verweet een soldaat te zijn. Na ongeveer 2 minuten lukte het hem te ontsnappen, na zich hevig verzet te hebben. Zijn verwondingen zouden veel erger hebben kunnen zijn. “Ik werd neergeslagen en ze trapten me een paar minuten. Ik rolde in elkaar, maar kon niet opstaan. Eentje probeerde een schroevendraaien uit zijn zak te pakken. Deze kon ik van hem afpakken en mezelf verweren. Ze waren gemaskerd, dus ik kon hun gezichten niet zien. Ze schreeuwden de hele tijd ´Lee Rigby´; alsof ze de misdaad over wilden doen.”

Revolution and Progress

Destijds, bij de moord op Lee Rigby, had minister-president David Cameron verklaard dat dit niets met de islam te maken zou hebben. Welnu, het schijnt dat de meeste moslims niets met de islam te maken zouden hebben.

Bron:

http://www.kybeline.com/2013/08/04/mordlusterne-muslime-uberfallen-britschen-soldat-und-rufen-dabei-lee-rigby/#more-47324

Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", Appeasement, Dhimmitude, Groot-Brittannië, Islam, Islamisering, Krankzinnigheid, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, Naïviteit, Racisme, Rotzakken, Terrorisme, tolerantie/intolerantie. Bookmark de permalink .

19 reacties op Moordlustige moslims overvallen Britse soldaat en schreeuwen “Lee Rigby”

 1. Cathja zegt:

  Je zou dat rottuig het beste het land uit kunnen TRAPPEN! En die schijnheilige ‘ramadan’ stelt totaal niks voor als je ziet hoe gewelddadig ze zich gedragen! Met die ramadan veeg ik mijn achterste af! Ze doen voor de show mee, maar ze menen er niks van! Overdag hongeren ze zich uit, maar zodra de zon onder gegaan is, vreten ze zich helemaal vol en gedragen ze zich als beesten, als moordenaars. Welk nut heeft die ramadan dan? NIETS!
  En Cameron maar vast blijven houden aan: “het heeft niets met de islam te maken”. Wat een stuk onbenul! Dit gedrag heeft ALLES met de islam te maken! De islam is de kanker, die voortwoekert in de wereld.
  We kúnnen hier niet van wegkijken. We zullen moeten beginnen met het deporteren van moslims die op enige wijze met justitie in aanraking komen en zijn gekomen. Daarna kunnen we verder gaan met het terugsturen van boventallige moslims. Nuttelozen, die geen enkele bijdrage aan de samenleving leveren.
  Het zal niet gemakkelijk worden, maar er zit niks anders op. Anders worden we slaven van hen die onze werelddeel aan het veroveren zijn!

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @Cathja 11.34. uur. Inderdaad beste Cathja terugsturen. De Islam kan niet aanvaard worden, omdat de islam een perverse ideologie is. En terugsturen kan, dat kan onder de noemer REMIGRATIE. We zullen als burgers, de politieke partijen MOETEN DWINGEN om hiermee te beginnen, anders zullen ze weer wegkijken en nalaten, tot een oplossing te komen.

   Like

 2. Theresa Geissler zegt:

  Je zou inderdaad zeggen, dat Cameron logischerwijze dààr niet meer mee zou hoeven aankomen. Maar God weet, hoe hij het nu weer probeert te draaien. Misschien wel door dit incident eenvoudig ‘dood’ te zwijgen; deze soldaat lééft immers nog? Niets aan de hand, zoiets. Het beste zou zijn, daarop alert blijven. en mocht hij inderdaad de gore “moed” hebben om te zwijgen, dat dan anderen even de aandacht er op vestigen. De EDL of zo. In elk geval, dit gebagatelliseer door de Britse politici moet afgelopen zijn. Als de maat nu nog niet vol is……

  Like

  • guusvelraeds zegt:

   Nee hoor, de maat is nog zeker niet vol. Zelfs als en masse christelijke gebouwen en gebedshuizen gebrandschat gaan worden door islamitisch geteisem dan nog zal de politiek correct elite dit afdoen als gevolg van falen en onnodig provoceren gedaan door autochtone bevolkingsgroepen. Zodra echter met een vinger door een autochtoon gewezen wordt naar een moskee trekt de multiculturele elite alle registers open om hun bedreigde islamitische species te beschermen.

   Like

 3. Joannes den Hollander zegt:

  Dat barbaarse genetisch afval blijft als ongeleide projectielen het noodlot tarten van de beschaafde mens. Hopelijk kijkt een of andere kazerne commandant enkele avonden de andere kant op. Want de handen van het gevechtspersoneel jeuken enorm. Lekker de straat op om de volksfestijnen in ere te herstellen. Zeker weten dat dan het volk ook mee gaat doen.

  Like

 4. Theodoor zegt:

  Minister-president David Cameron is een geboren leugenaar, liegen schijnt één van de belangrijkste eigenschappen te zijn die een mens moet hebben om politicus te worden.

  En nee dus Cameron, er is geen probleem met de koran en met moslims, leugenaar!

  Like

 5. Daiyu-ninja zegt:

  …………….werd hij door een van haat vervulde meute moslims overvallen, die hem verweet een soldaat te zijn………………….

  Dus met andere woorden,………………alleen moslims mogen soldaat zijn………….de soldaat van allah.
  En deze zelfbenoemde soldaten van allah mogen iedereen afslachten die het vertikt om zich tot de ziekelijk gewelddadige islam te bekeren.

  Like

 6. Fred zegt:

  Maar dit incidentje heeft niets maar dan ook niets met de Islam te maken hoor.
  Slaap maar rustig verder, mensen.

  Like

 7. Tom Hendrix. zegt:

  Maar het heeft NIETS te maken met de WREETZAME ISLAM, hé PvdA, en jullie andere idioten van cda,vvd,d66,gl,cu,sp, en pvdd. Blijkf maar wegkijken LAPZWANSEN, maar eens barst de bom!

  Like

 8. Peter Klaasing zegt:

  Tijd voor het stichten van radiogroepen en daarnaast aktie-groepen om mensen bij te staan tegen hordes gemaskerde bendes, zodat wij preventief kunnen optreden tegen dit moslim gespuis. Dan hun maskers afrukken en hun gegevens noteren en hen dwingen om een paar bekers varkensbloed te drinken. Hoe langer de politiek blijft wegkijken, hoe erger zal dit worden.

  Like

 9. vlieghe reinold zegt:

  IS LA faard MA nnen ,man tegen man kunnen ze nooit winnen

  Like

 10. beny zegt:

  wanneer gaan onze europese politici door hebben dat de islam ons de oorlog verlaard heeft,hoeveel mensenlevens van niet-moslims willen ze nog opofferen eer ze de realiteit onder ogen zien en het probleem aanpakken.

  Like

 11. Siem zegt:

  Maar wat kunnen we werkelijk doen om van die islamitische barbaren af te komen?

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @Siem 13.10.uur. REMIGRATIE dat is het sleutelwoord! En het liefst op vrijwillige basis, en anders maar met enig geweld. Ze moeten eruit, de islam zal nooit matchen met de vrije seculiere samenleving!

   Like

 12. Jean zegt:

  Hoelang denk Europa nog verder te gaan met die achterlijke gewelddadige barbaarse smeerlappen in onze seculiere westerse samenleving? Willen die ratten van de EU oorlog, pico bello, dan krijgen ze hem, ze moeten wel niet vergeten dat zij op de eerste rij staan als we onze vijand opzoeken.
  Zelden tot nooit zoveel lafaards samen gezien die als hobby hebben ‘het eigen volk vernietigen’ via import van gewelddadige barbaren.

  Like

 13. Joost Visser zegt:

  Ach, die goede oude tijd. Peaceprekende provo´s vallen dames lastig in 1968 die hun mannen wegbrachten voor dienst. Mariniers accepteerden dat niet en vielen de vredeprekende langharige provo´s aan met scharen. Ideetje misschien maar mu met tondeuses?

  Like

 14. koddebeier zegt:

  minister-president David Cameron is een halve zool.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s