Berlijn: ruzie na rellen in openluchtzwembad

Screenshot_2

De rellen, veroorzaakt door van oorsprong Arabische en Turkse jongeren in een openluchtzwembad in het Berlijnse district Pankow, krijgen nog een staartje. “De gebeurtenissen zullen besproken worden in de volgende bijeenkomst van de sportcommissie”, zei de Berlijnse CDU-parlementariër Peter Trapp tegen de “Berliner Morgenpost”. Afgelopen donderdag was het tot een grote actie van de politie in het zwembad gekomen, nadat het badpersoneel door meer dan 50 jongeren in het nauw werd gedreven. Uit veiligheidsoverwegingen wilden de badmeesters daarvoor een springtoren sluiten. De politie moest met 60 man aanrukken en ontruimde het hele zwembad.

Blonde badjuffrouwen worden niet serieus genomen

De Berlijnse zwembaden besloten daarop het zwembad op vrijdagen en zaterdagen alleen nog te reserveren voor gezinnen. Alleenstaanden, jongeren en kinderen zonder begeleiding werd de toegang verboden. Trapp bekritiseerde handelwijze van het zwembad en eiste dat er individuele beslissingen genomen zouden moeten worden wie het zwembad in zou mogen en wie niet. Om bepaalde groepen helemaal uit te sluiten, wees hij van de hand. De SPD echter sprak zich uit voor meer “conflictloodsen” in het zwembad.

Terwijl een woordvoerder van de zwembaden in een eerste reactie sprak van “met testosteron overstromende jonge mannen”, wordt er bij de “Tagesspiegel” gezegd dat er vaker problemen zouden zijn sinds er een tramverbinding naar de probleemwijk Berlin-Wedding zou bestaan. “Vanaf het moment dat je rechtstreeks met de tram naar Wedding kunt, hebben we deze klanten in Pankow”, citeert het blad een medewerker van de zwembaden. Veel jongeren zouden zich niets laten zeggen door blonde badjuffrouwen.

Al in 2006 heftige onlusten

Het is niet het eerste incident in zijn soort in het zwembad. Al in 2006 hadden buitenlandse jeugdbendes rellen geschopt in het zwembad. Ze vernielden de boel en joegen de badgasten uiteindelijk op de vlucht.

Screenshot_3

Bron:

http://www.jungefreiheit.de/Single-News-DisplaymitKomm.154+M5891ca01291.0.html

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Incidenten", "Integratie", "Verrijking", Berlijn, Criminaliteit, Immigratie, migrantengeweld, Moslims, Multiculti. Bookmark de permalink .

21 reacties op Berlijn: ruzie na rellen in openluchtzwembad

 1. Lang leve al die gasten?!

  Like

 2. louis-portugal zegt:

  Cultuurverrijking noemt men dat.

  Like

 3. Joannes den Hollander zegt:

  Een uitgaans,- zwembad, bioscoop, strand, disco en straatverbod voor moslims instellen.

  Bij de Marine werd de veiligheid van het personeel altijd gewaarborgd als ze in een baai mochten zwemmen. Er stond altijd een uikijk haai op wacht. Hij schoot zonder te waarschuwen op haaien die de aanval op deze mensen wilden inzetten.

  Wellicht een idee voor de badmeesters. Om overkill te voorkomen lijkt me in eeste instantie een Smith & Wesson .357 voldoende. Werkt naar mijn mening voldoende preventief voor de rest van de “haaien” .

  Like

 4. Henny Clemens zegt:

  Dit is aan de orde van de dag, wij hebben gelukkig Wilders nog die voor elke gebeurtenis vanuit die hoek aan de bel trekt velen lachen hem uit maar het helpt, in de landen om ons heen inclusief Engeland en Zweden is het hier nog relatief rustig, de teken (bloedzuigers) zijn volgens mij toch een beetje bang voor de ophef die er telkens komt.
  Stem Wilders hij moet de grootste partij worden.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   @Henny Clemens, 19.14u. Dat is ook zo, Henny, en Wilders-zelf (net als wij allemaal) put kracht uit het feit, dat in dit land het respect voor de vrijheid van meningsuiting zo kolossaal sterk ontwikkeld is!
   Zelfs door de meest linkse radicalinski’s in Nederland wordt die nóg gerespecteerd; kom daar in het buitenland eens om! In Duitsland, bijvoorbeeld, vegen de Antifa’s -vergelijkbaar met extreem-Links híer- al decennia lang de vloer aan met diezelfde vrijheid van meningsuiting!
   En mede daardoor, daar ben ik van overtuigd, konden WIJ zo’n nationalistische politicus voortbrengen als Wilders. Tenslotte krijgt ook elk LAND de politici, die het verdient.
   Verder is het aan óns om te laten zien, dat we hem waard zijn!

   Like

 5. BertG. zegt:

  Ik zal vast de eerste niet zijn hiermee. Hij heb ze allemaal terug gepakt. Turkse democratie.
  http://www.dagelijksestandaard.nl/2013/08/meer-dan-200-coup-planners-veroordeeld-in-turkije

  Like

 6. Theodoor zegt:

  Apartheid, wel eens van gehoord, zou dat een oplossing kunnen zijn? De doekjesdraagsters laten zien dat ze geen probleem met dat systeem. Apartheid, probleemloos dus.

  Like

 7. delamontagne zegt:

  ik meen me te herinneren dat iets dergelijks in de (begin) -jaren 90 ook in (Isl)amsterdam heeft plaats-ge-vonden. In de slo(p)[t]ervaart. Het slopervaart,…..sorry….slotervaart-zwembad. De juiste beslissing die toen natuurlijk werd genomen:: het zwembad werd gesloten.

  Like

 8. guusvelraeds zegt:

  De SPD echter sprak zich uit voor meer “conflictloodsen” in het zwembad.

  Bij geen gewijzigd beleid over een aantal jaren door nood gedwongen hiermee uitgerust.

  Like

 9. Rick zegt:

  Het zou van politieke correctheid getuigen indien dit zwembad onmiddellijk gesloten zou worden.
  Op deze manier hoeven er geen daders aangewezen te worden nóch maatregelen genomen te worden die stigmatiserend zouden kunnen werken. Oh ja…En de autochtone bezoekers zouden dan tevens voor een twééde maal gedupeerd worden. Hoeveel mooier kun je het krijgen als Die Hard Gutmensch 😉

  Like

 10. Paardestaart zegt:

  Wat een brutale schooier, die f* ing CDU-bobo..! Waar bemoeit hij zich goddomme mee?!
  Neemt zo’n zwembad maatregelen om gewone bezoekers te beschermen, moet hij er uit politieke overwegingen weer overheen! Geen politicus is bereid de eigen bevolking beschermen tegen deze treiterjihad; de politie moet met 60 man uitrukken om de badmeesters te ontzetten, maar de schuldigen straffen is taboe! Snapt die brekebeen niet dat je alleen zo de zogenaamde goedwillende moslims – waar de politiek nu al decennia mee loopt te schermen – zover krijgt dat ze hun eigen rotte appels de dampen aandoen omdat ze er zelf last van krijgen?!
  Lafaard! Impotente bemoeial!

  Like

 11. Republikein zegt:

  Moslims kunnen niet zwemmen, behalve in bloed.

  Like

 12. Republikein zegt:

  Deporteren., die pislammers.

  Like

 13. beny zegt:

  ik val in herhaling maar,”same shit different place”.hier in belgie hebben we ook al zo een toestanden gehad me dezelfde soort die rel schopte. vorig jaar nog in hofstade en daarvoor in de ster in st-niklaas,er komt een duidelijk patroon naar boven die een linkse mens niet kan/wil/durft zien.

  Like

 14. Avidia zegt:

  De enige oplossing is, gooi ze allemaal in het zwembad, kijken wie het overleefd.

  Like

 15. luckybee zegt:

  Zwembad verbod voor alle moslim jongeren , anders uitzetten (Duitse of Hollandse paspoort afnemen.)

  Like

 16. Pingback: Berlin-Neukölln: Bij zwembadrellen dient de imam te bemiddelen | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s