Brandenburg: 10 islamitische “zedenwachters” schoppen zwangere vrouw: miskraam

Screenshot_11

Centrale asielzoekerscentrum in Eisenhüttenstadt

Tien asielzoekers, die zichzelf beschouwen als “zedenwachters”, hebben in het asielzoekerscentrum Eisenhüttenstadt in de Duitse deelstaat Brandenburg een zwangere vrouw (23) zo in elkaar geschopt, dat ze een miskraam kreeg. Zoals “BILD” bericht, willen ze uit alle macht de waarden van de sharia handhaven en beschuldigden ze de vrouw en haar man van onzedelijk gedrag. Maakt niet uit – dat doet geen afbreuk aan onze welkomstcultuur.

BILD”:

Overval op zwangere vrouw – vanwege “onzedelijk gedrag” miskraam na aanval. Islamitische “zedenwachters” slaan asielzoekerechtpaar in elkaar.

Geweld in naam van de religie: meerdere mannen hebben in Brandenburg een zwangere vrouw (23) dusdanig toegetakeld, dat zij een miskraam kreeg.

In totaal tien mannen gingen in het centrale asielzoekerscentrum in Eisenhüttenstadt op de vrouw los. Volgens een bericht in het nieuwsmagazine “Focus” drong de bende afgelopen vrijdag de woning van de zwangere Zulikhan S. binnen, waarin ze samen met haar man woonde. De beide waren uit de Kaukasus gevlucht en zochten bescherming in Duitsland.

De daders beschuldigden het stel van “onzedelijk gedrag”, details werden niet bekendgemaakt. Ze mishandelden de vrouw, schopten haar meerdere keren in haar buik. Zulikhan S. kreeg door de brute aanval een miskraam. Ook haar man werd in elkaar geslagen. Beide moesten naar het ziekenhuis om behandeld te worden.

Radicale islamieten willen uit alle macht traditionele waarden in het asielzoekerscentrum handhaven. De 38-jarige aanvoerder van de groep viel al meerdere malen op door meedogenloos gedrag.

Hij zou behoren tot de radicaalislamitische beweging “Kaukasus Emiraat”. Ook de beide terroristen van de aanslagen in Boston, de broers Tsarnajev, waren aanhangers van deze separatistische beweging.  

Screenshot_9

Bron:

http://www.zukunftskinder.org/?p=42837#more-42837

Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", Criminaliteit, Duitsland, Immigratie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, migrantengeweld, Moslims. Bookmark de permalink .

24 reacties op Brandenburg: 10 islamitische “zedenwachters” schoppen zwangere vrouw: miskraam

 1. jowitteroos zegt:

  Het gaat “goed” daaro. ( maar niet heus) Ik zou zeggen, linea recta retour naar waar je vandaan kwam en straffen!!

  Like

  • Joop Klepzeiker zegt:

   Nee Jo dat is niet de juiste oplossing dat is het verplaatsen van het probleem , gewoon horizontaal afvoeren naar de vuil verbranding, brengen ze ook nog eens iets op.

   Like

 2. Cathja zegt:

  Ten eerste heb je je als asielzoeker in een asielzoekerscentrum GEDEISD te houden, ten tweede gelden er geen islamitische regels in een asielzoekerscentrum, omdat dit een neutraal terrein is, en ten derde moet deze hele groep á la minuut het land uit worden gezet! Doordat deze zwangere vrouw een miskraam heeft gekregen (kun je van een miskraam spreken, of is het een te vroege geboorte?), hebben ze ook nog eens nieuw leven vermoord.
  Dit gajes hoort niet thuis in Europa!! Wanneer treedt het gezonde verstand van mensen in werking en erkennen ze dat we dit volk hier niet zouden moeten DÚLDEN? Laat ze terug gaan naar waar ze vandaan komen. Laat ze daar maar killen wie ze willen, maar buiten je eigen landsgrenzen heb je je aan te passen of je blijft waar je bent!
  TUIG!
  MOORDENAARS!
  OPROERKRAAIERS!
  JODENHATERS/CHRISTENHATERS!

  Dát ZIJN jullie!! Wegwezen!!

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @Cathja 12.33. uur. Nu ik dit lees, komt bij mij “stoom uit het toetsenbord”. Gloeiende, gloeiende vinketering, PLOERTEN VAN POLITICI VAN LINKS TOT RECHTS, JULLIE ZIJN DEBET AAN DEZE GANG VAN ZAKEN. Ik ben het gvd ondertussen kotszat, dat deze ONMENSEN toch nog in de OPVANG ZIT. VERVOER inhuren, en retour naar hun zandbaklanden, dat MOET GEBEUREN. MAAR DE RODE SCHOFTEN ZULLEN WEL TEGEN ZIJN!

   Like

 3. Theresa Geissler zegt:

  Kennelijk willen die waanzinnigen al niet eens meer, dat een normaal getrouwde vrouw ook zwanger wordt. Anders kan ik het niet verklaren.
  Dat is minder onzinnig dan het klinkt: Noureddine el F., lid van de Hofstadgroep, verklaarde destijds dat, toen hij trouwde, zijn bruid en hij de huwelijksnacht doorbrachten met bidden en zegen afsmeken over de Jihad of zoiets. En bij Sektes als de Moonies en Hare Krishna krijgen de stellen, eenmaal getrouwd, instructies, wanneer het geoorloofd is om gemeenschap te hebben en zwanger te worden.Eerder mag het niet, wettelijk getrouwd of niet. Trouwens, bij de Katholieken was het vroeger dezelfde gein: Als het burgerlijk huwelijk, om praktische redenen, voorafging aan de datum van het kerkelijk huwelijk, leefden de gehuwden tot na die tweede voltrekking nog NIET als man en vrouw. Zelfs konden zij beter nog niet “onder één dak slapen,” zoals van goede katholieke……. Genoeg met die flauwekul;
  STOP DIE GODVERGETEN SCHOFTEN LEVENSLANG I EEN DWANGBUIS IN DE CEL EN GOOI DE SLEUTEL WEG!!!

  Like

 4. Siem zegt:

  Het is toch niet te geloven dat ‘asielzoekerscentra’ inmiddels een islamitische staat in de staat vormen. Homo’s en christenen zijn hun leven daar ook niet zeker. Waarom doét niemand wat aan deze islamitische terreur?

  Like

 5. lucky9 zegt:

  Persoonlijk vind ik de herinvoering van de doodstraf voor zulke goed gedocumenteerde vormen van geweldpleging een uitstekend idee. Wat er hier gebeurde was echt MOORD in tegenstelling tot vrijwillige abortus. Opsluiting is veel te kostelijk en heeft geen zin. Eens vrij herbeginnen ze gegarandeerd. Ze blijven een gevaar voor de maatschappij. De waanzin is dat die onverbeterlijken hier verblijven op kosten van de werkende autochtone burger op uitnodiging van de EUSSR-roverheid.

  Like

 6. Jan zegt:

  Turkse filosoof: “Zwangere vrouwen in het openbaar zijn immoreel en lelijk”
  https://ejbron.wordpress.com/2013/07/26/turkse-filosoof-zwangere-vrouwen-in-het-openbaar-zijn-immoreel-en-lelijk/

  Niet op straat komen, dus

  Like

 7. Republikein zegt:

  Kind aan de hand, kind in de wagen en kind in de buik, we weten waar dat naartoe gaat, dag lieve landgenoten, het is afgelopen.

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @Republikein 14.57. uur. Daar ben ik ook bang voor. We zijn verraden en verkocht, en tenzij we ons oppakken en met pek en veren optrekken naar het Binnenhof gebeurt er helemaal niets. Voor jaren terug lieten Molukkers zien, hoe je dat islamgajus moet aanpakken, maar dat mag niet van onze verraders van de politiek. Ik weet genoeg!

   Like

   • Republikein zegt:

    Ja Tom, Molukkers hebben nog overlevingsdrift, veel landgenoten, niet jij en ik en reageerders op dit blog, staan aan de zijlijn toe te kijken, en gaan pas meedoen als ze zelf ook persoonlijk worden getroffen door de debiele ellende van vandaag.Dus het moet eerst nog veel erger worden, denk ik zo.Zwijgende meerderheid?

    Like

 8. luckybee zegt:

  Dat zo iets in Europa mogelijk is hebben wij aan de Marxisten te verdanken.In alle de woestijnen dezer wereld uitzetten, daar horen ze thuis.

  Like

 9. Tja, het verbaast me niet! Dat krijg je als je alle deuren van de primatenkooien in de dierentuinen openzet!

  Like

 10. Henny Clemens zegt:

  Tom Hendrix 14:26
  Beste Tom, denk je nu echt dat het schelden op politici helpt?
  .
  Denk vooral niet dat ik het niet met je eens ben.
  Maar de treurnis is dat het de politici en politie NIETS kan schelen wat er met jouw of mij gebeurd!
  Wij zijn na veel ellende verhuist, onze dochter werd geterroriseerd door zo’n ongedierte, geen hulp van politie en of politici niéts!
  Mijn man heeft het toen maar zelf gedaan en raad eens?
  HIJ kreeg gevangenisstraf, geeft niet wij hebben het met ere gedragen en wij zijn als hele familie trots op hem.
  Maar je kent ook het verhaal van het waxine houdertje naar de oranje’s gegooid die man wordt hede ten dage nog steeds vervolgt!
  Dus wij zijn collateral damage en dat wordt in gecalculeerd dat is niet erg!
  Alles voor de nieuwe wereld orde.
  Dus er moet eerst een van hoge afkomst door zo’n malloot worden gewond of erger, DAN zijn de rapen gaar, dán kan alles uit de kast gehaald worden.
  Er is een doel gesteld en dat is of een 3e wereldoorlog of een overheersing door de islam.
  Want wij NLers doen niets, helaas.

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @ Henny Clemens; 17.46. uur. Beste Henny, dat gescheld van mij is uit onmacht. Maar dat heeft U onderhand wel begrepen.
   Respect voor uw man, en dat hij wel actie ondernomen heeft.
   Wat rot dat U hem daardoor een poos heeft moeten missen.
   Verder ben ik ook van mening, dat de politiek, justitie en politie helemaal niets meer zullen doen voor ons, de van geboorte blanke Nederlanders.
   En ik ben er tevens, net als U van overtuigd, dat er een gigantisch complot achter zit.
   Ik heb net eens zitten te lezen waar de Bilderbergers voor staan, nou dan gaan je de ogen wel open, hoe ver ze al zijn met het complot om de duivel op de troon te helpen.
   NWO en Bilderberg, dat zijn de cruciale organisaties, die uit zijn op massamoord, en het tot slaven maken van een groot deel van de wereldbevolking.
   Nogmaals bedankt voor uw reactie. Groet Tom.

   Like

  • Theresa Geissler zegt:

   @Henny Clemens,17.46u. Is natuurlijk wel zo, Henny, maar laat Tom zijn gram nou maar spuien op zijn manier; hier op de site kàn dat gelukkig.
   -Al zou ook díe mogelijkheid dubieus worden, als er hier bijvoorbeeld ook zoiets als een ‘Resolutie-Anciaux’ ingediend zou worden, zoals in België èn de Kamer zou halen, maar Godzijdank zijn de kansen daarop hier nog aanzienlijk kleiner. -Hoogstwaarschijnlijk komt hij er in België toch ook al niet door.
   Ieder vogeltje zingt zoals het gebekt is. Laten we elkeen die vrijheid nou maar zoveel mogelijk gunnen. Zeker hier.

   Like

 11. JiepMK zegt:

  De begeleidende foto verklaart wel meteen het dalende IQ en de stijgende werkloosheid in Europa.

  Like

 12. Joannes den Hollander zegt:

  Asielzoekers uit de Kaukasus????
  Doet me gelijk denken aan het meest gevreesde en moordlustigste volk dat satan onder de zon heeft.

  Die asielzoekende soortgenoten kunnen maar beter gelijk met de Noorderzon vertrekken want het is geheid zeker dat de Tetsjeense maffia wraak zal gaan nemen.

  Dat ruimt dan wel weer lekker op natuurlijk

  Like

 13. moslimshorenachtertralies zegt:

  Comment verwijderd

  Like

 14. moslimshorenachtertralies zegt:

  Comment verwijderd

  Like

 15. oogenhand zegt:

  Dit is dom. Ongeboren kinderen doden. Dat kan uitstekend tegen de voortdurend zwangere moslims worden gebruikt.

  Like

 16. ..... zegt:

  Lang leven geert wilders!
  Dat soort volk hoort hier niet in nederland! Hoelang willen ze deze mensen nog binnenhalen?
  Voor dat soort volk vind ik de doodstraf helemaal geen erge straf!
  Je komt hier binnen in nederland (in sommige landen kom je der gewoon niet in) en dan ga je ook nog zulke stunts leveren? Dat is gewoon ziek! Geloof of geen geloof doe dat maar lekker in eigen land!

  Arme vrouw ik hoop dat het verder goed gaat met haar en haar man!

  Like

 17. oogenhand zegt:

  Reblogged this on oogenhand and commented:
  Ongeboren Moslimbaby’s doden kan veel mensen op heel verkeerde gedachten brengen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s