Israël: in één maand 38 gewonden door terreuraanvallen

Screenshot_15

Het Israëlische leger en de binnenlandse veiligheidsdienst Shin Bet hebben hun maandrapport over de maand juli gepubliceerd. Volgens het rapport raakten er alleen al in de maand juli 38 Israëli´s gewond door terreuraanvallen. Een van de gewonden is een klein kind, dat een hoofdwond opliep toen Arabieren in de buurt van de Oude Stad in Jeruzalem een joods gezin met stenen bekogelde.

Daar werd bovendien, ook door gegooide stenen, een 8-jarige joodse jongen verwond. Een baby raakte gewond toen een bus, die naar de Klaagmuur onderweg was, met stenen werd bekogeld. Bovendien bevinden zich drie mensen van de grenspolitie onder de gewonden – ze waren in de Palestijnse stad Abu Dis, toen daar een bom ontplofte.

Een ultraorthodoxe man raakte gewond toen hij in Jeruzalem werd neergestoken door een Arabier. In Hebron kon de politie de mesaanval van een Arabische vrouw op het nippertje voorkomen. In de regio Hebron werd een man gearresteerd, die in zijn auto materiaal vervoerde om bommen mee te maken. Volgens de autoriteiten vonden er in juli 55 aanslagen met Molotovcocktails plaats, het meest op autobussen of joodse auto´s van privépersonen in Judea en Samaria.

Bovendien wordt de politie beziggehouden door ontelbare vandalistische daden tegen joodse instellingen. Een voorval in Hebron het afgelopen weekend baarde opzien: in de Grot van de Patriarchen, een heilige plaats van het Jodendom, probeerde een jonge Arabier de mezoeza van de deurpost af te trekken. Het voorval werd geregistreerd door een bewakingscamera.

Bron:

Israelheute.com

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Palestina", "Religie van de vrede", "Westbank", "Westelijke Jordaanoever", antisemitisme, Arabieren, Islam, Israël, Israël-vijandigheid, Jeruzalem, Jodenhaat, Krankzinnigheid, Moslims, nieuw fascisme, Terrorisme. Bookmark de permalink .

23 reacties op Israël: in één maand 38 gewonden door terreuraanvallen

 1. Cathja zegt:

  Dus hier is dat tuig ook al flink bezig met geweld en vernielingen, nu tegen Joden en hun bezittingen! Israël moet hard optreden, en laten zien WIE er de baas is in hun land! Bij herhaling: verbanning of gevangenschap.
  Het moet Arabieren maar eens ingepeperd worden dat ze met hun gore tengels van de religieuze symbolen afblijven! Stel je voor dat een Jood zou naderen tot de moskee in Jeruzalem; ze zouden moord en brand schreeuwen! Maar Joodse religieuze symbolen zouden gewoon gesloopt mogen worden? Keihard aanpakken, dat tuig! net zolang tot ze het niet meer in hun domme koppen halen om nog iets uit te vreten op Israëls grondgebied!

  Like

  • Republikein zegt:

   Nou, dat gaan ze echt wel doen. Israël ligt toch niet in Afrika?

   Like

  • Henny Clemens zegt:

   Cathja16:20
   .
   Nederland moet ook hard optreden en Duitsland en Frankrijk en Zweden en Engeland en Belgié enz enz enz.
   Dit is al wereldwijd aan de gang en blijft zo tot er een burgeroorlog ergens uitbreekt of erger een 3e wereldoorlog, daar zijn ze in de westerse wereld op uit, want dit is niet meer te stoppen met een dialoog of wat anders, dit is alleen te stoppen met grof geweld.
   Want dát is het enige wat ze verstaan en waar ze ontzag voor hebben, praten doen ze alleen als zij er wijzer van worden, om van de angst misbruik te maken, als dat niet lukt gaan ze weer een stap verder, en als dat niet helpt gaan ze bomaanslagen plegen en zo stap voor stap vreten ze alles op.
   Het zijn teken, ze parasiteren op een volk en als het leeggezogen is gaan ze verder.
   Voorbeelden? Bekijk de wereld geschiedenis van de islam en hun veroveringstechnieken.

   Like

   • Q zegt:

    Het spijt mij Henny Clemens, maar ik zie dat bepaald anders
    (Sta me toe het even over ‘wij’ te hebben.)

    Wij hebben helemaal niets te verwachten van ‘Nederland’. ‘Nederland’ zal hier helemaal niets tegen ondernemen. Als u een politicus hoort beloven dat hij dat wel zal gaan doen dan kunt u ervan uitgaan dat die ‘harde maatregelen’ vooal uzelf zullen treffen. Omdat u wel eens reageert op een guur-rechts-extremistische website bijvoorbeeld. (Sorry heer Bron 😉 )

    Moslimextremisme zal hier niet bestreden worden. ‘Nederland’ wil juist graag dat moslims en inboorlingen slaags raken tot op de rand van een burgeroorlog of er net overheen.
    Dan pas zullen die ‘harde maatregelen’ van u in het leven geroepen worden. Niet om de openbare orde te herstellen maar vooral om een status quo te laten voortbestaan.

    Wat mijns insziens nodig is, is dat wij eens harde maatregelen gaan nemen tegen die landverraders, zolang die blijven zitten zijn wij machteloos tegen de mohammedanen.
    Dit gezegd hebbende, let u ook even op of ik blijf reageren op deze site ? Mocht ik ineens weg zijn dan kunt u ervan uit gaan dat ik in een vergeetput zit onder het AIVD hoofdkwartier en dat de sleutel weg is want oproepen tot een harde aanpak van landverraders is staatsgevaarlijk natuurlijk. Wat dat betreft zijn de ‘antiterrorisme maatregelen’ nu al streng genoeg zoals ze zijn. Werden ze maar eens toegepast op het tuig van mohamed in plaats van op ons.

    Like

   • E.J. Bron zegt:

    Ik beschouw mijn blog als rechts, populistisch, neo-conservatief, klopt. Maar zeker niet als “guur-rechts-extremistische” website.
    Laat dat even héél duidelijk zijn! De webmaster heeft helemaal niets met nazi´s en neo-nazi´s. Hij is eveneens fel tegenstander van de Antifa´s, de nieuwe nazi´s, die inderdaad met knokploegen dezelfde tactiek gebruiken als Hitler met de SA voor WO II. Ik beschouw ze dan ook als familie van elkaar. En of je ze nu nationaalsocialistisch of socialistisch noemt, SOCIALISTISCH zijn ze!!

    Webmaster

    Like

 2. multidifficulti zegt:

  Een volk dat voor tirannen zwicht, zal meer dan lijf en goed verliezen, dan dooft het licht.
  Hendrik Mattheus van Randwijk, 1906-1966, dichter, prozaschrijver, verzetsheld, journalist

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @multidifficulti 16.44. uur. En dat is niet van toepassing op Israel. Wel dankzij onze klootzakken van de politiek, op Nederland en helaas, ook in de rest van Europa, mede door toedoen van de EUSSR!

   Like

  • Henny Clemens zegt:

   Dan is ons licht al gedoofd, wij zijn al gezwicht en het zal alleen maar erger worden.

   Like

 3. Q zegt:

  Heer Bron,
  Ik vind zelf uw website helemaal niet guur-rechts-extremistisch. Ik geef het een dikke 9+.

  Ik bedoel met deze term slechts aan te geven dat de socialistische horden gebruik maken van het zogenaamde ‘framing’.
  Ze zullen net zolang benamingen zoeken en die er bij de mensen in hersenspoelen (d.m.v. de kracht van de herhaling) zodat het niet meer over de inhoud van artikelen of reacties erop hoeft te gaan. Daar zullen ze net zolang mee doorgaan totdat iedereen die hier niet zelf is geweest ervan overtuigd is dat het hier een als abject te veroordelen guur-rechts-extremistisch-populistisch-neo conservatief-neo liberaal haatblog is.

  Veel mensen die ontvankelijk zijn voor zulke retoriek zullen niet eens meer de moeite nemen om hier een kijkje te nemen want stel je nu eens voor dat jouw inzicht over deze site anders is als die van de groep waar je bij wilt horen. Quelle horreur !

  Like

  • E.J. Bron zegt:

   9+ ?? 😦

   Wat moet ik dan nóg doen om er een 9,5 of 10- van te maken? 😆

   Like

   • Q zegt:

    Da’s een inkoppertje … :
    mensen die mee willen werken aan uw site maar daar absolute anonimiteit voor terugwillen tegemoet komen natuurlijk.

    En buiten dat,
    op het LBO wat ik gevolgd heb werden nooit 10-en gegeven. Daarvoor moet u bij de Katholieke Universiteit van Tilburg zijn geloof ik. Daar kunt u een 10 halen op politieke correctheid. 😛

    Like

   • E.J. Bron zegt:

    Quote: “mensen die mee willen werken aan uw site maar daar absolute anonimiteit voor terugwillen tegemoet komen natuurlijk.”

    Twijfelt u er dan aan dat dit niet het geval is….???

    Webmaster

    Like

   • Napoleon Planta zegt:

    Yes Oh Yes ! KUT !

    Die Katholieken toch, zo geil in het geniep ! 😛

    Like

 4. Republikein zegt:

  Alhoewel ik een aanhanger ben van de wet van de grote getallen voel ik me op dit moment niet geroepen om uit de anonimiteit te treden.Murphy vertrouw ik niet.

  Like

 5. Q zegt:

  Heer Bron, ik wil u niet beledigen of voor het hoofd stoten, maar

  … daar absolute anonimiteit voor terugwillen tegemoet komen natuurlijk

  Twijfelt u er dan aan dat dit niet het geval is….???
  Webmaster

  daar is mijn constatering boven elke twijfel verheven.

  Ik baal er eigenlijk van dat de discussie wat uit hand loopt.
  Het is al erg genoeg dat de sectie stiekem van onze overheid beter weet wie Q is dan u, blijkbaar.
  En wie er achter het pseudoniem Q schuilgaat dat heb ik u toch al eens via de mail uit de doeken gedaan.

  Hoe nuttig dit pseudoniem nog is zal ik maar in het midden laten, maar het is in elk geval uitleg waarom het geen 10 was.

  Like

  • E.J. Bron zegt:

   Oeps, daar herinner ik me plotseling iets. Maar het fijne weet ik er niet meer van. Spijt me. Zou u zo vriendelijk willen zijn om nogmaals via de “contact”-knop te mailen en de zaak in het kort nog eens uit de doeken te doen!?
   Nogmaals excuses, maar ik krijg zoveel mail binnen. Mocht ik het geweten moeten hebben wie reageerder “Q” is, dan weet ik het nu niet meer.

   Webmaster

   Like

   • Napoleon Planta zegt:

    Q ? Dat is toch de high tech laborant uit James Bond ? We zijn in goed gezelschap, blijkbaar ! 😀

    Like

 6. Helena zegt:

  De baby.

  Like

 7. luckybee zegt:

  Ik weet niet maar ik vind dat de Joden, de humaanste manier gevonden hebben om zich van de Arabieren te beschermen die een religie van de dood aanhangen.Niet vergeten dat de Joden Kanaan bezitten zinds dat Mozes ut Egypte met zijn volk het land berijkten, en niet eerst in 1949.Ook daar voor was het land de beloofde land van de Joden (Abraham heeft daar gewoond.)Abraham heeft Hagar en Ismael zijn zoon uit Kanaan verbannen.Ze mogen overal wonen waar ze willen alleen niet in Kanaan.Kanaan is groter als waar nu Israel ligt.

  Like

 8. Roni Thome zegt:

  En dat zijn de ‘vredelievende mensen’ met wie Israël vrede moet sluiten volgens het stel stommeriken Obama en Kerry. Deze figuren weten net zo veel over de mentaliteit in het Midden Oosten als de ezels van het Europese Parlement. Wat Israël betreft, zij kan veel leren van de Sovjet methoden (die zijn economischer volgens de film Red Heat). Als de daders worden gepakt, moet hun huis worden platgegooid en de hele nest richting PA sturen. Ze hebben veel te verliezen: van kinderbijslag en WW uitkering tot AOW pensioen. Al deze uitkeringen bestaan in Israël (ook in de Arabische delen van Jeruzalem) en nada in de PA en alle Arabische landen.

  Like

 9. Henny Clemens zegt:

  Q 19:33
  Fij dat u mij er aan herrinnert dat de landen die ik noemde plus NL er niets aan doen, maar dat gaf ik al aan,::of ze willen een burgeroorlog of erger een 3e wereld oorlog::
  En dat NL eveneens niets doet aan de rechten van NLers versus mocro’s heb ik helaas ten lijve mogen ondervinden.
  Voor de rest vind ik uw verhaal een beetje mistig en Jame’s Bond achting, ik zeg niet dat u liegt maar het moge duidelijk zijn dat de aivd alles al lang in de gaten houd.
  Daarbij schrok ik van de benaming die u gaf aan deze site, en ik heb nooit de indruk gekregen dat deze site mensen aanspoort tot doden of deporteren enz enz dat wat zeer rechts extremisten wel willen.
  Ik denk zoals zeer velen in dit land en daarbuiten; Wie werken wil en zich aanpast aan de normen en waarden van ons land en wetten is welkom, die wie komt om de boel te bestelen en mensen te dwingen de cultuur van de islam en Sharia te omarmen kunnen vertrekken.

  Like

 10. Q zegt:

  Daarbij schrok ik van de benaming die u gaf aan deze site, en ik heb nooit de indruk gekregen dat deze site mensen aanspoort tot doden of deporteren enz enz dat wat zeer rechts extremisten wel willen.

  Maak u geen zorgen Henny Clemens. Dat is ook niet de benaming die ik zelf hanteer voor deze site. Ik probeer hem juist zo veel als mogelijk te promoten onder mijn kennissen door ze af en toe eens een link te geven naar deze site. Helaas hebben we het niet zo vaak over de wereldproblemen of de politiek onder ons. Het leeft niet zo bij mijn kennissen.

  Ik kies die bewoordingen om u ervan bewust te maken dat er op andere fora – blogs – media wel degelijk in die bewoordingen over ons gedacht word.
  In mijn comment van 20 : 32 legde ik al uit dat dit de framing is waar zij zich van bedienen.

  En niet dat onschuldige gedoe a.u.b

  n ik heb nooit de indruk gekregen dat deze site mensen aanspoort tot doden of deporteren enz enz dat wat zeer rechts extremisten wel willen.

  Misschien omdat u hier nog niet zolang bent. De provocerende geweldsfantasieën van Dhr. Pennings en die van sommige comments er op zullen natuurlijk met liefde verkeerd uitgelegd worden aan de overkant van de politieke kloof.
  Ik heb me ook wel eens mee laten slepen door zijn gewelddaden verbeeldende retoriek en ben in andere comments gaan pleiten voor volkstribunalen, guillotines, en afgehakte hoofden op houten staken langs de A12.

  En ik ben niet de enige.
  Deportaties,
  Tribunalen,
  Executies & totale uitroeiïngen,
  het komt allemaal regelmatig als wens voorbij hier.
  Dat u zelf volledig verschoond bent van zulke duistere gedachten tekent uw nobele inborst. Mijn complimenten !

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s