Bosnië als opmarsgebied: Plan “Europa 3000”

Screenshot_10

Radicale islamieten werven rekruten voor de Jihad in Europa en Rusland. Gedeeltes uit de Bosnië-aantekeningen van een Russische journalist.

Midden augustus 2003 zijn leiders van de radicale islamieten tot de conclusie gekomen dat de oprichting van een terroristische infrastructuur op de Balkan zeer belangrijk zou zijn om de terreuroorlog later naar Europa, Rusland, Israël en later naar de VS te verplaatsen. De Afghaanse strijder met uitstekende contacten tot de Taliban en Al Qaida, Sahid Emir Musa Ajzi, kreeg hiervoor de opdracht. Hij is verantwoordelijk voor rekruten met een “blank, Europees uiterlijk”.

Bosnië, Albanië, Kosovo, Macedonië, het zuidelijke deel van Servië en van Montenegro moeten in de toekomst een verenigde islamitische staat worden. Dat is de eerste fase van de verovering van Europa in de zin van het radicaalislamitische plan “Europa 3000”. Volgens dat plan moet europa een land van de moslims worden – van de Oeral tot aan Groot-Brittannië. Het plan moet stapsgewijs worden uitgevoerd en gebaseerd zijn op een “geweld en haat”-techniek. Aan de stadsrand van de meeste Europese (ook Russische) grote steden moeten reusachtige islamitische enclaves ontstaan. Het doel is om deze enclaves in de niet al te verre toekomst tot een islamitisch centrum te verenigen.

Het tweede deel van het plan heet “Kaukasus 2000”. De schrijvers gaan er van uit, dat de NAVO in het kader van de uitbreiding naar het oosten zorgt voor de controle over de Kaspische Zee. Dan valt deze zee militair en tactisch onder de invloed van Turkije. Washington en Istanboel moeten de islamitische wereld constant onder controle houden. Dat betekent feitelijk de controle over de de meeste olievoorraden wereldwijd en de dienovereenkomstige transportroutes naar Europa en Amerika. Met Rusland en China dient een “groene gordel” te ontstaan. Turkije, dat door de VS tot het militair sterkste land van de regio gemaakt moet worden, is dan vermoedelijk voor de verbinding met Europa verantwoordelijk.

Bovendien werd besloten om Bosniërs en Albanezen met een Slavisch uiterlijk als terroristen aan te werven en op te leiden. De strijders kunnen dan probleemloos door de hele wereld reizen, zonder verdenking op zich te laden door de politie en de geheime diensten. Ze kunnen ook in de Noord-Kaukasus komen. Men noemt ze “blanke duivels”. Ze zijn uitstekend opgeleid en klaar voor de Jihad in heel Europa en Rusland.

Maar eerst dienen deze strijders met een Slavisch uiterlijk als reserve. Als toekomstige zelfmoorddaders zijn ze bereid tot een martelaarsdood in naam van Allah. De kern van deze groep wordt gevormd door Bosnische moslims en rekruten uit Tsjetsjenië en andere regio´s in de Kaukasus.

De terreuropleiding vindt plaats in “veilige Albanese gebieden”, d.w.z. in Albanië, Kosovo en een deel van Macedonië. Voor de dekmantel wordt gezorgd door het nationale Albanese leger AKSH, de opvolger van de UÇK.

Veel verboden “humanitaire instellingen”die op de terreurlijst van de VS staan, zijn tot op de dag van vandaag actief in Bosnië – weliswaar niet officieel. Dat zijn Idealna Buducnost Bosne, Al-Haramain, Fond Al Nashab al-Aksa, Jemiat al-Furkan Taibah al-Furkan. De Bosnische geheime diensten kijken de andere kant uit. Er komen bovendien steeds meer “humanitaire instellingen”, die gefinancierd worden met islamitisch geld. Op hun rekeningen wordt jaarlijks honderd miljoen dollar gestort. Dat is genoeg om medewerkers te betalen, nieuwe aanhangers te werven en religieuze en militaire centra op te richten.

Bovendien komt er geld voor drugshandel en wapenaankopen voor conflictregio´s. In Centraal-Bosnië bevinden zich tot 2000 radicaalislamitische strijders. In geheime kampen krijgen jonge moslims een drie maanden durende religieuze, wapentechnische en terreuropleiding.

De opgeleide terroristen worden via reisbureaus en “humanitaire instellingen” naar het buitenland gebracht. Islamitische extremisten uit Bosnië-Herzegovina gaan naar de Kaukasus en Afghanistan, maar ook naar Europa en de VS, om daar legaal te leven.

Bron:

http://german.ruvr.ru/2013_07_31/Bosnien-als-Aufmarschgebiet-Plan-Europa-3000-6171/

Auteur: Konstantin Katschalin

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Bosnië-Herzegovina, Europa, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Rotzakken, Terrorisme. Bookmark de permalink .

14 reacties op Bosnië als opmarsgebied: Plan “Europa 3000”

 1. nieuwenhuis zegt:

  “Bosnië, Albanië, Kosovo, Macedonië, het zuidelijke deel van Servië en van Montenegro moeten in de toekomst een verenigde islamitische staat worden”

  Dus Mladic en Karadich hadden gelijk ??

  Like

  • Henny Clemens zegt:

   Ik zei dat jeren geleden al op de site De Pers, en werd eraf gegooid.
   In een interview had Karadich gezegd dat wij europeanen hem nog eens dankbaar zouden zijn dat hij en het gehele volk de moslims wilde vernietigen, en dat ik het ermee eens was, dat was genoeg reden mij een verbod te geven.
   Maar hij heeft gelijk, toen, en ook nu.

   Like

   • Henny Clemens zegt:

    jeren, moet jaren zijn natuurlijk.

    Like

   • Cathja zegt:

    @ Henny Clemens 12:43

    U bent niet de enige hoor, die er zo over dacht/denkt! Ik ken ook enkele personen die vinden dat de verkeerde personen voor het Joegoslavië-tribunaal moesten verschijnen.
    De waarheid zal openbaar komen als het te laat is.
    Zo gaat dat vaak.

    Like

   • Peter Klaasing zegt:

    Henny je weet toch dat alle media mensen linkse rakkers zijn. Op Scheveningen, zeggen wij ook jearen.

    Like

 2. Cathja zegt:

  Wie nú nog vindt dat moslims vredelievende mensen zijn, die is compleet van zijn verstand beroofd, inclusief, jawel…, onze hele koninklijke familie, die niets anders doet dan een knieval maken voor moslims, waar ook ter wereld! Ook ZIJ zullen deze overheersing laten gebeuren, dus zijn medeschuldig aan verraad tegen het eigen volk, als het ooit zover komt dat de moslims voor de poorten van Nederland staan!
  Wat ik hierboven lees kan alleen ontsproten zijn uit de gedachtenwereld van SATAN, voor wie het niets uitmaakt hoe hij mensen in het verderf stort! Deze ‘mensen’, die dénken dat ooit de hele wereld door hen geregeerd zal worden, maken één catastrofale denkfout. Ooit komt de dag, de allerlaatste dag, en dan zal het oordeel over hen niet mals zijn!
  Met SATAN zal het slecht aflopen, maar met deze volgelingen nét zo!
  Dat is dan mijn ‘troost’!

  Like

  • Lucie zegt:

   Ja Cathja,dat is ook mijn troost.
   Dat deze randdebielen zo totaal gestoorde gedachten hebben,is niet te bevatten.
   En inderdaad,het koningshuis is mede schuldig aan de ellende in ons land.
   Maar bij hun gaat het alleen om gewin,dat de stumpers niet doorhebben dat zij ook de klos zijn,als de overheersing zich aandient,snappen die leeghoofden niet.

   Like

  • Peter Klaasing zegt:

   Cathja, hiep hiep hoera voor deze woorden. Binnekort zullen al deze zg sekuliere mensen met een schok wakker worden, als hier in Nederland ook de pleuris uibreekt. Dan is het voor de struisvogels ook voorbij en dan moeten wij maar rekenschap eisen van al dat linkse gebroed.

   Like

 3. Nou ze liggen al aardig op schema vwb. de enclaves aan de randen van grote steden, daarbij moeten we vooral de hand en spandiensten van (lokale en landelijke) politici niet uit het oog verliezen, van de landelijke politici weet iedereen wel zo’n beetje op wie gelet moet worden, bij de lokalo’s ligt dat aanzienlijk ingewikkelder. De mosketen schieten als paddestoelen uit de grond, de financiering is vaak in nevelen gehuld, hoogste tijd dus dat islamkritische partijen ook lokaal voet aan de grond gaan krijgen, helaas dien je daarvoor een flinke dosis lef te hebben, en hoe triest het ook is om vast te stellen, politici met cojones zijn dun gezaaid.

  Like

 4. Tom Hendrix. zegt:

  Zo blijkt maar weer, dat Servië onterecht is gebombardeerd, onder leiding van de politieke verrader CLINTON, van de partij der zgn. democraten, die gewoon socialistisch zijn. Dus al vanaf het begin van het Joegoslavië conflict zijn wij, burgers, voorgelogen door de politieke partijen van ” links tot rechts”, maar verwonderen doet mij dat allang niet meer. Deze zelfde verraders van politici, die ALLEMAAL instemden met ” De resolutie van Straatsburg”, uit 1975, op aandringen van alweer de BILDERBERG en de NWO. Het is gewoon een goor complot, waarbij de MOSLIMS gebruikt worden om ONS vrij burgers monddood te maken, c.q. te decimeren. En alle partijen, zoals bij ons de Christen-democraten, de Liberalen, de Links-liberalen en de Socialisten, zijn niet meer dan de 5e colonne van het MOSLIMTUIG. Laat U toch niets wijsmaken, RUTTE of SAMSOM het zijn beiden land-en volksverraders, net als “kereltje Pechthold”. O ja, ze -de pers en de kranten- hebben ook nooit bericht over het uitmoorden van 100 Servische dorpen door het MOSLIMVARKEN ORIC. Nog meer bewijzen nodig, lijkt mij overbodig!

  Like

 5. M.A.L. Sion zegt:

  5 voor 12? Of moeten we al met seconden gaan werken?
  Er waren vele maanden aan voorbereiding nodig voor de invasie in Normandië.
  Of gaat het straks via een andere methode. Contra-jihad wellicht?
  Hoe dan ook, we zullen moeten gaan plannen.

  Like

 6. Pingback: En de EU breidt maar verder uit zodat de djihad ook hier kan bloeien en groeien | Golfbrekers

 7. oogenhand zegt:

  Reblogged this on oogenhand and commented:
  Blanke DUIVELS? Sheyateen? Vreemde naam. Maar goed. Misschien kunnen wij beter Bosnisch dan Albanees of Tsjetsjeens leren.

  Like

 8. Het blijft natuurlijk interessant om meer licht op zaken te krijgen. Mannen als Arkan die zich ook met de Servische zaak bemoeiden waren geen fijne mensen. Maar zij waren niet de enige beesten op de Balkan.

  Al jaren is er helemaal nooit bewezen dat de ontploffing in Sarajevo door de Serven veroorzaakt is. Geluiden gaan dat het om een aanslag op eigen mensen ging om de NAVO te bewegen in te grijpen en de oorlog ten gunste van de moslims te laten keren. Of dàt waar is weet ik niet maar het zou op zijn minst onderzocht kunnen worden.

  Wat zeker onderzocht moet worden zijn de daden van de Bosnische moslims vanuit de enclave Sarajevo in diverse rondom liggende Servische dorpjes. Die mordpartijen op Servische dorpelingen vanuit de veilige enclave horen gewoon gedocumenteerd en gepubliceerd te worden. Mladic kwam natuurlijk niet voor niets orde op zaken stellen.

  Vóór juli 1995 werden er in verschillende raids Serviërs vermoord door islamitische Bosnische moslims. Een schatting zegt dat er zo’n 150 Servisch dorpen werden weggevaagd. Tussen 1992 en juli 1995 werden 2.383 Servische burgers gedood waarvan de namen bekend zijn. Dit werd compleet genegeerd door de Westerse media. Die moorden op Serviërs vonden plaats in een gebied dat werd verondersteld een “veilige haven” te zijn. Het gebied moest gedemilitariseerd worden, maar dàt is nooit gebeurd.

  Dus eerst waren er aanslagen en moorden op Servische dorpelingen alsmede vernietiging van kerken analoog aan wat je in Kosovo (http://bit.ly/MfRfz4), in Syrië en op verschillende plekken in Afrika ziet gebeuren. Hierop nam het Bosnisch-Servische leger Srebrenica in in juli 1995. Daarna vonden er executies plaats aan de hand van namenlijsten waarop soldaten stonden maar het ging daarbij zeker niet om de geclaimde 8000 gedode mannen en jongens. Er werden ongeveer 2500 lichamen in de graven geteld. Veel van deze lichamen waren gestorven door gevechtswonden en dus niet door een executie. Erg gemakkelijk werden alle lichamen die werden gevonden na juli 1995 geteld als slachtoffer van de genocide, ook al waren ze gestorven in de strijd.

  Het doden van de Bosnische moslimmannen in Srebrenica was een reactie op de moord van meer dan 2.000 Servische burgers, vooral vrouwen en kinderen. Om een of andere reden blijft die proportie maar steeds buiten beeld.

  Iets meer (http://www.globalresearch.ca/?p=5321388) informatie:
  Bosnian Muslim War Crimes: 1990s (http://bit.ly/MfKTQ1)
  Srebrenica: The Destruction of Christian Churches and Assault on Christianity (http://bit.ly/MfLDVk)
  Srebrenica: Executions and Mass Murders (http://bit.ly/MfLSQu)
  Srebrenica: The Untold Story (http://bit.ly/MfMs0y)

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s