Breiviks recht om te studeren zorgt voor verontwaardiging onder universiteitspersoneel

Screenshot_41

Dat we in het geval van Breivik met een terrorist te maken hebben, lijdt geen twijfel. Door zijn misdaad zijn de doden nu eenmaal dood en er is niets om zijn daad mee te relativeren. Nu gaat het er om dat Breivik, net als alle andere gevangenen, de tijd van zijn straf zinvol wil doorbrengen en graag zou willen studeren. Hiervoor heeft hij een vak uitgekozen, waarvan men er van uit moet gaan dat het overwegend door links gezinde mensen gedomineerd wordt: politieke wetenschappen. Dat zorgt uiteraard voor verhitte gemoederen. Zijn slachtoffers, respectievelijk het politieke kamp waartoe ze behoorden, hadden het 2-jarige jubileum van de terreuraanslag van Utøya van hun kant goed gepland. Enkele weken geleden hadden ze aangekondigd dat ze een nog groter jeugdkamp hadden opgericht en dat de nabestaanden van de slachtoffers zelfs een politieke partij hadden opgericht, waarmee ze zouden willen meedoen aan de verkiezingen.

Intussen zat Breivik niet werkeloos in de gevangenis: hij bereidde zich op zijn studie voor. En nu verkondigen de media dat hij zijn verzoek richt aan de universiteit van Oslo, omdat hij politieke wetenschappen wil studeren. De reacties zijn zeer verschillend:

Meerdere niet nader genoemde medewerkers van de universiteit, die met de Noorse zender TV2 gesproken hebben, zeiden dat ze op geen enkele manier iets te maken wilden hebben met de moordenaar.

Daarentegen moet de officiële verklaring van de universiteit van Oslo de indruk van rechtvaardigheid en correctheid wekken, temeer omdat er in Noorwegen veel sympathisanten van Breivik zijn, ook al probeert de gepubliceerde mening dit constant te verbergen. Daarom zegt Langerod, een politieke wetenschapper en politicus van de regerende Arbeiderspartij, dat men Breivik zou moeten toelaten om hem met zijn eigen extremisme te confronteren.

“Blindern (universiteit Oslo) is een plek waar men leert zijn opvattingen met woorden te vertegenwoordigen”, zegt hij.

De directeur van de Bjarkeid gevangenis, waar Breivik gevangen zit, zegt, dat de gevangenis er altijd op bedacht is om alle gevangenen erin te ondersteunen om een “officiële kwalificatie te verkrijgen, zodat ze de mogelijkheid hebben om een baan te vinden als ze ontslagen worden uit de gevangenis.”

BBC

En opnieuw moet je de propagandistische genialiteit van Breivik bewonderen, of je dat nu wilt of niet. Hij kan precies berekenen waarmee hij het grootste effect heeft en zelfs vanuit de gevangenis kan hij zijn politieke tegenstanders voor het hoofd stoten, en hen hun hulpeloosheid, waartoe zij zichzelf dankzij hun ideologie verplicht hebben, laten zien. Zoiets was de terroristen van de RAF niet gelukt, hoewel ze op een grotere mediale ondersteuning konden rekenen. Dat is maar 1 tot 2 islamitische terroristen gelukt, maar ook bij hen zijn de meesten kleine jammerende lafbekken als ze in de gevangenis komen.

Onze bewondering geldt natuurlijk het verstand, de moed en de vermetelheid. Het verstand moet je altijd bewonderen, daar waar het voorhanden is. Hieruit moet je echter geen goedkeuring van een terreurdaad afleiden.

Bron:

http://www.kybeline.com/2013/08/06/breiviks-recht-zu-studieren-emport-universitatspersonal/#more-47443

Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Noorwegen. Bookmark de permalink .

34 reacties op Breiviks recht om te studeren zorgt voor verontwaardiging onder universiteitspersoneel

 1. Joost Visser zegt:

  Je kunt ook stellen dat iedereen een product van de maatschappij is waarin hij/zij is opgegroeid. Wat moeten we dan van Noorwegen denken.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   In verband met Breivik niets, natuurlijk; hij is gewoonweg niet te plaatsen. Officieel is hij anti-Islam, maar zijn terreurdaad trof een zuiver niet-islamitische groep. Daarnaast kàn het bijna niet,dat iemand anti-Islam en daarnaast vrouwvijandig is. Als hij beide van zichzelf wèl beweert -zoals Breivik- is dat een teken aan de wand, dat het maatschappijbeeld dat hem voor ogen staat geen duidelijke contouren heeft. Of, misschien louter voor hemzelf, maar voor helemaal niemand anders. Wat betekent, dat het nooit gerealiseerd zou kunnen worden, positief of negatief. Hij is, met al zijn genialiteit, een totaal uniek geval, dat een vrijwel onoplosbare problematiek met zich meebrengt.
   Dat kún je gewoon Noorwegen niet aanrekenen. Een product van de Noorse maatschappij zou inhouden, dat het land nog meer van zulke exemplaren zou hebben voortgebracht en dat is niet zo, omdat geen enkele maatschappij dat zou kunnen. Je kunt bijvoorbeeld wàtjes kweken, die, met al hun mensvriendelijkheid, geen antwoord hebben op de islamitische agressie. Dàt heeft zich in Noorwegen en Zweden dan ook overvloedig gemanifesteerd, maar dít….Nee. Totaal niet te plaatsen en daarom ook niemands schuld, dat is mij mening.
   Ik kan me voorstellen, dat de Noorse autoriteiten geen idee hebben, wat ze met hem aan moeten.

   Like

   • E.Eliveld zegt:

    Lees eerst eens zijn manifest voordat je dit soort uitspraken doet. De relatie tussen PC, multiculturalisme en feminisme tot islamisering wordt hierin uit de doeken gedaan. Je zult dan ook begrijpen dat je de lui op Utoya echt niet als ‘niet-islamistiche groep’ zult kunnen classificeren.

    ABB is wel degelijk te plaatsen. namelijk als volksverdediger. En dit maakt van de multiculturalisten volksverraders. En de autoriteiten, die mogen hun borst wel natmaken. En dan heb ik het niet alleen over de Noorse…

    Like

 2. henk schroemges zegt:

  Waarschijnlijk heeft Beivik niet alleen in Noorwegen een hoop!? sympathisanten.
  Zoals de linkse Noren zich echter momenteel nog steeds opstellen t.a.v. Breivik is niet uitgesloten dat er weer binnenkort iets soortgelijks zal gebeuren daar.

  Like

 3. 2Crazy2bTrue zegt:

  Het noorse socialisme evenals het overige socialisme in Europa is als een HIV infectie van de moderne maatschappij. Breivik vertegenwoordigt het natuurlijk afweermechanisme op de massale import van moslims, die niets anders voor ogen hebben dan vernietiging van de Westerse cultuur.

  Als het socialisme erin slaagt, zoals bij de meeste HIV infecties, de patiënt te laten overlijden wordt dat socialisme door hetzelfde mechanisme getermineerd en zal er zo’n mooie islamitische maatschappij overblijven waarvan er inmiddels al zoveel prachtige voorbeelden bestaan in de wereld.

  Ons sociale vangnet inruilen voor lepra, dat is waar het moderne socialist voor kiest.
  Laat Breivik hun dat maar eens met feiten onder de neus wrijven.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   @@Crazy2beTrue, 1.27u. Hoofdzakelijk klopt het, maar hoe pas je Breivik’s vrouwvijandigheid daar in?
   Dat is nou net de paradox! Zolang hij zich tegen letterlijk alles verklaart is hij op geen enkele manier bruikbaar.

   Like

 4. luckybee zegt:

  Over Breivik zijn wij het helemaal eens. Mijn vraag is nu is Noorwegen nog wel een democratie, met socialisten zo lang aan de macht?met bijna geen oppositionele noemens waardige partijen in zicht?

  Like

 5. treintrien zegt:

  Uit de commentaren op de bronsite geplukt:

  Maria gegen Scharia schrieb am 6. August 2013 um 21:27:
  So sind sie, die linken Jakobiner!
  Gegen Todesstrafe, aber Breivik hätten sie am liebsten guillotiniert.
  Für Frieden, aber für den Balkankrieg.
  Gegen Knäste, aber für Bautzen und Hohenschönhausen.
  Gegen KZs, aber für Gulags.
  Gegen Religion, aber für Buddhismus und Islam.
  Gegen Erziehung, aber für Ganztagskindergärten.
  Gegen Tierquälerei, aber für Schächten und Halalfraß.
  Gegen Zwänge aber für Veggie-Tag und Gender.
  Gegen Kirchen, aber deren Segen für Homos.
  Gegen Ehe, aber Ehe für Homos und Polygamie.
  Gegen Kinder, aber für die bildungsunwillige Brut der Zigeuner und Moslems.
  Gegen Zigarettenrauch, aber für Joints.
  Gegen Mädchenbeschneidung, aber für Knabenbeschneidung.
  Gegen Atomstrom, aber für Irans Atombombenbau.
  usw.
  Maria gegen Scharia schrieb am 6. August 2013 um 21:32:
  Linke Heuchelei, Fortsetzung

  Gegen Waffenlieferungen, aber welche für Palästinenser und syrische Terroristen
  Abitur für jeden Schwachmaten, aber als erstes Lehrerstellen kürzen

  Probeersel voor vertaling:

  Linkse huichelarij:
  Zo zijn ze, die linkse Jacobijnen
  Tegen de doodstraf, maar Breivik hadden ze graag geliquideerd.
  Voor vrede, maar ook voor de Balkanoorlog
  Tegen gevangenissen, voor concentratiekampen/werkkampen (haal door wat niet juist is)
  Tegen concentratiekampen (?) voor goelags
  Tegen religie, voor islam en boedhisme
  Tegen opvoeding, voor dagopvang
  tegen dierenmishandeling, voor halal
  tegen dwang, voor veggie en vrouwendag
  Tegen de kerk, voor de zegen voor homo’s
  Tegen de trouw, voor de trouw voor homo’s en veelwijverij
  tegen kinderen, voor het onopvoedbare gebroed van moslims en zigeuners
  tegen sigaretten, voor softdrugs
  tegen meisjesbesnijding, voor jongensbesnijding
  Tegen atoomstroom, voor de iraanse atoombom
  Tegen wapens, alleen goed voor palestijnen en andere terroristen 😉
  een vwo-diploma voor iedereen, maar wel de leraren korten.

  Enzovoort.

  Die Maria gegen Scharia inspireerde blijkbaar 😉
  Als je dit zo leest is het niet zo gek dat die linksgekkies van bijna alles zo in de kramp schieten. Weten met links niet meer wat rechts net heeft gedaan 😉
  Ohja, die Jacobijnen, dat zijn die van Robespierre, dat begrijp ik goed he? Niet dat er in Duitsland nog een heel ander groepje was dat zich zo noemde?

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   In Duitsland, nee, niet dat ík weet, tenminste. En ja, de Jacobijnen, dat was de kant van Robespierre. Je had ook nog de Girondijnen, die iets minder radicaal dachten. -Marat, de tweede man van de Revolutie is vermoord door een Girondijnse, Charlotte Corday -in bad, volgens de overlevering. Heeft haar trouwens op haar beurt haar hoofd gekost.
   Maar jij ontwikkelt op deze site waarachtig een verrassende poëtische, literaire en historische spitsvondigheid, Treintrien! Proficiat!

   Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @treintrien: 03.23. uur. De lijst is volkomen correct treintrien! Respect!

   Like

   • treintrien zegt:

    Hoho,
    die mevrouw maria gegen scharia he,
    die was zo goed 😉
    Ik heb alleen geprobeerd te vertalen.

    Like

 6. oogenhand zegt:

  Reblogged this on oogenhand and commented:
  Inderdaad, politieke wetenschappen zijn de oplossing. Overigens moet weer gezegd worden dat Noorwegen zijn eigen olie heeft.

  Like

 7. Mosje Groen zegt:

  Dat de linksmens meent Breivik bovenop zijn straf een basisrecht te kunnen ontnemen, getuigd slechts van de voor hen gans normale overheersende arrogantie, waardoor de bodem gelegd wordt voor het opstaan van nieuwe Breiviks.

  Terreur is een verschrikkelijk iets, maar dag in- dag uit geconfronteerd worden met de opgelegde dwang en terreur van links maakt dat ik snap dat er nieuwe Breiviks op zullen gaan staan.

  Actie/reactie….

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @Mosje Groen: 07.46. uur. Daar werkt de LINKSMENSCH met zijn handlangers, de zgn. GUTMENSCHEN 24/7 aan. De dwang en terreur van de RODEN, dienen we met RESPECT en ACHTING te ondergaan- KOTS! Maar dezelfde LINKSEN eigenen zich de ETHIEK toe, dat ZIJ, alleen ZIJ de “NOBELE MENS”, zijn, en dat ZIJ ALLEEN het RECHT HEBBEN OPWAARHEID. Ziedaar 1984, in optima forma. Het zijn vuile hypocrieten! Even ter aanvulling: ik keur de GEWELDDADIGE ACTIE van BREIVIK AF. Maar zoals U zegt: Actie/Reactie!

   Like

 8. Jan zegt:

  Socialisten, marxisten, statisten of hoe dit gespuis verder ook heet of zichzelf (vaak met trots zelf) noemt hebben Breivik zelf in het leven geroepen door met de islam in bed te duiken en het Joods-Christelijke geloof af te zweren en te verketteren. Links heeft zelf het gevangenisklimaat ‘geliberaliseerd’ om criminelen voor te bereiden op de maatschappij als zij weer vrij komen en precies dat doet Breivik d.m.v. een studie. Maar blijkbaar is deze alleen voor een gevangenenpopulatie met dezelfde bloedgroep als die van links zelf. Wel mag moordenaar De Graaf doorgaan met activiteiten vanuit zijn cel omdat hij ‘beesten beschermde’ en zich dus inzette voor het ‘goede doel’ maar als iemand als Breivik zich volgens zijn visie zich inzet voor ‘het goede doel’, d.w.z. behoud van de Joods-Christelijk moraal en maatschappij dan is dat zo verwerpelijk dat hij dubbel gestraft dient te worden en meent links apartheidspolitiek te moeten toepassen: een socialist mag wel studeren maar een niet-socialist absoluut niet en dat terwijl links zelf de regels in het leven heeft geroepen. Links wil ook niet dat Breivik ergens na het uitzitten van zijn straf een baan krijgt, dus zij menen hem nog eens te moeten hoewel zij er faliekant tegen zijn. Links valt met het geval Breivik gewoonweg voor de zoveelste maal door de mand.

  Some people are more equal than others.

  Like

 9. Joannes den Hollander zegt:

  Een maatschappij creeert de bewoners die het verdient.
  Dat geldt gelukkig niet alleen voor Noorwegen.
  Een voedingsbodem van veertig jaar linkse hufterigheid heeft inmiddels zijn vruchten afgeworpen in de vorm van Neo Breiviks, Vikingen, Kruisvaarders, Vlaamse Leeuwen en Watergeuzen.
  Het langdurig terroriseren van de eigen volken heeft inmiddels de nog latent aanwezige Patriottistische restanten in de genen tot leven gewekt. Dat nieuwe leven heeft bij enkelen zoals Breivik reeds de volwassenhed bereikt
  Deze eigenschappen zullen uiteindelijk collectief de volwassenheid bereiken en dat zal beslist niet lang meer duren.

  Dankzij al die linkse hufters zal West-Europa helaas verworden tot een groot bloedbad, waarbij we dat linkse gespuis beslist niet zullen vergeten.

  Deze strijd zal het zeker waard zijn, pas dan kunnen onze kinderen in vrijheid leven. Ze mogen weer kind zijn, ze mogen weer spelen op straat zonder geterroriseerd te worden door de huidige bezetter. Onze vrouwen kunnen weer zorgeloos over straat lopen zonder verkracht te worden door die waanzinnige psychopaten. Onze opa’s en oma’s kunnen ook weer rustig door de winkelstraten lopen zonder dat ze achter hun rollator door zes man in elkaar geslagen worden om vervolgens beroofd te worden door dat tuig van de richel

  Deze vrijheid verdienen onze kinderen. Ook uit respect voor onze voorouders die in het verleden de tirannie verdreven hebben, zodat wij, hun nazaten ook in vrijheid konden leven.

  Het is het waard, al zal de prijs hoog zijn.

  Like

 10. Tom Hendrix. zegt:

  Joannes den Hollander: 08.49. uur. Inderdaad Joannes, die strijd gaat er komen. En helaas, zie ik stromen met bloed, en apocalyptische toestanden. En links is een van de redenen dat deze strijd er komt. Het is inderdaad Wij- patriotten en nationalisten, tegen ZIJ-de linkse verraders en hun helpers, en de islam. En het zou wel eens heel gauw kunnen gebeuren. Ik ber er niet blij mee, maar zo is de situatie anno 2013. O tempora, O mores!

  Like

 11. Tom Hendrix. zegt:

  oei, ik ber moet zijn ik ben.

  Like

 12. Theresa Geissler zegt:

  @E. Eliveld 8.45u. Oh, daaruit mag ik dus opmaken, dat U zijn manifest wel gelezen heeft!
  Nou, gefeliciteerd. Maar ook zonder het gelezen te hebben, kan men nog wel begrijpen, dat de ‘volksverdediger’ Breivik een maatschappelijke theorie ontwikkeld denkt te hebben, die voor geen enkele maatschappij, zeker in de praktijk, een bruikbaar handvest heeft, helaas.
  Het ís waar, dat de socialisten gemene zaak maken met de moslims. En dat multiculturalisme en feminisme zich met elkaar verstrengeld hebben is eveneens een feit. Breivik signaleert dat allemaal tegelijk, oké. Maar bij analyseren hoort ook prioriteiten stellen en dat kan hij blijkbaar niet: Omdat hij niet weet, wat hij het eerste zal aanpakken, maait hij maar alles tegelijk weg. Voor hèm (en, zo te lezen, voor U ) heeft dat een geldige reden. Voor praktisch het hele verdere domme klootjesvolk is het een brug te ver, waar niemand iets mee kàn. Had hij, in het kader van zijn protest tegen de Islam, zijn aanslag tegen een overduidelijk islamitisch element gericht, dan waren er eveneens slachtoffers geweest, maar de opzet zou door iedereen begrépen geweest zijn. Dit onbegrijpelijke is dus een logisch gevolg van Breivik’s genialiteit, goed. Maar dat maakt het nog niet hanteerbaar. Het maakt hem tot een wannabe volksverdediger die uiteindelijk geen volksverdediger kàn zijn, omdat hij in elke hem welgezinde groepering wel oneffenheden ontdekt, die moeten worden uitgeroeid. Tot er niets en niemand meer over is. Heeft U er al bij stilgestaan dat alle roemruchte dictators deze tendens ontwikkeld hebben Aantoonbaar? Hitler, Stalin, Mao,Robespierre (toevallig deze nacht nog aangehaald door onze mede-reageerster Treintrien) Allemaal hadden ze nobele doelen voor ogen, maar Op die manier kún je nou eenmaal geen volksverdediger zijn, al heb je wel de intentie. Theorieën zijn mooi, maar de praktijk is iets anders.
  En nog iets: Het feminisme mag inderdaad haar tekortkomingen hebben -Misschíen zal men daar over een tijdje nog meer over horen van mij, hier op de site, ik beloof vooralsnog niets- maar elke westerling dient niettemin in deze tijd het legale van haar beginselen te erkennen.
  Zo niet, dan is hij niet beter dan de moslim, die vrouwen tot het eeuwige ‘voogdijkind’ verklaart en haar het zelfbeschikkingsrecht op deze manier ontzegt!

  Like

  • Joop Klepzeiker zegt:

   Ik kijk met grote belangstelling uit naar je bijdrage over het feminisme.

   De vrouw als jager volgeschoten met penisnijd.

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Liever niet op de dingen vooruitlopen, Joop.
    Ik ben ermee bezig, maar ik stuur niets in voor ik de inhoud een beetje redelijk uitgewerkt heb.
    Op een bijdrage zoals een paar maanden geleden, met dat historische Karel Martel-stuk, waar geen syllabe van klopte, zit, denk ik, niemand hier te wachten.
    Ik ben in de ‘ruwe’ fase. Het kan nog een tijdje duren.

    Like

  • E.Eliveld zegt:

   “Maar ook zonder het gelezen te hebben, kan men nog wel begrijpen, dat de ‘volksverdediger’ Breivik een maatschappelijke theorie ontwikkeld denkt te hebben, die voor geen enkele maatschappij, zeker in de praktijk, een bruikbaar handvest heeft, helaas.”

   CRAP… je schrijft als een multiculturalist. Je kakelt maar wat. Net zoals die slinksen en rooie kapitalisten. Juist door de nazaten van de plucheplakkers te pakken, de toekomstige vingerwapperaars en ‘fascist’ roepers heeft ABB aangegeven hoe de strijd, wil de blanke Europeesche autochtoon de strijd om zijn land winnen, gevoerd zal (moeten) worden. Utoya was gewoon een indoctrinatiekamp. Punt. De poltiek correcten leiden openlijk kinderen op.

   ABB heeft zelf steeds gesteld dat deze daad noodzakelijk was. Daden stellen doen we namelijk in Europa niet meer. En daarom zal niemand in de komende vrijheidsstrijd worden ontzien. Iedereen in het speelveld zal partij moeten kiezen. Opdat lui die feitelijk te bang zijn om waar ze voor zeggen te staan te dwingen dit ook écht te verdedigen. Of niet natuurlijk… Je weet wel, zoals die lui die zo ‘beschaafd’ zeggen te zijn. En zich daarom voegen binnen het kader van het discours zoals dit door de politiek correcten is opgesteld…

   Like

 13. Jan zegt:

  Feminisme is marxisme in het kwadraat en in de wereld gezet door lelijke wijven zodat zij het plekje gratis kregen in de maatschappij zonder er iets voor hoeven te doen, behalve te schreeuwen dat zij ‘achtergesteld’ worden.
  Net als socialisme is zij gebaseerd op haat en afgunst en op vermeende tegenstellingen. Feminisme is dus (net als socialisme waarvan zij onderdeel is) een geestelijke stoornis. Kenmerkend voor de feminist(e):
  * niet kunnen onderscheiden tussen realiteit en fictie/onzin
  * niet helder kunnen denken
  * bizarre emotionele reacties
  * bizarre reacties in normale situaties
  * mannenhaat
  * dingen horen die er niet zijn
  * iedereen wil jou kwaad doen
  * geïsoleerd gedrag (liefst samen met katten en citroenplantjes)
  * gebrek aan emotie
  * bizarre ideeën over mannen: allen zijn verkrachters, alle mannen willen mij er onder houden

  Als mannen besmet zijn zie je weekheid en verwijfdheid. In de jaren 70 kenmerkte zich dit door zich unisex te kleden en met tasjes te lopen.

  Like

  • Joannes den Hollander zegt:

   Jan 11.36 Prachtig omschreven.

   Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Ik merk het al, Jan, bij het woord ‘Feminisme’ worden bij jou alle registers opengetrokken.
   Helemaal ongelijk heb je niet, maar houd je dit voor ogen:
   Feminisme is dan geen noodzaak, maar e-man-ci-pa-tie wèl.
   Dat kan tegenwoordig niet worden ontkend. -Behalve door M’s en M’s. (Macho’s en Moslims.

   Like

 14. Daiyu-ninja zegt:

  …………………..Meerdere niet nader genoemde medewerkers van de universiteit, die met de Noorse zender TV2 gesproken hebben, zeiden dat ze op geen enkele manier iets te maken wilden hebben met de moordenaar…………………..

  Beetje vreemde uitspraak, want met islamitische terroristen hebben ze geen moeite.

  Like

  • Jan zegt:

   Een socialist is toch ook een wereldvreemd e bizar figuur

   Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @Daiyu-Ninja 11.48. uur, op 7/8. Precies, dat is de RODEN eigen, het steeds maar weer meten met 2 maten. Alleen alles wat de SOCIALISTEN goedkeuren, dat alleen wordt ons 24/7 door de strot geduwd, een conservatieve, of andere mening wordt gelijk verworpen door de linksmensch!

   Like

 15. Mosje Groen zegt:

  Beste Theresa, ik heb Breivik’s manifest niet gelezen maar voor mij is het heel simpel te verklaren wat zijn doel was en waar ik Breivik zou kunnen plaatsen: Hij schoot een hele berg toekomstige, rode smijt-het-geld-maar-over-de-balk-weg-want-wij-betalen-het-toch-niet-zelf, faciliteerders neer.

  Toekomstige landverraders zoals ik meen dat Breivik het zag.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   @Mosje Groen 14.20 Natuurlijk, Mosje. Ik kom tenslotte immers ook tot de conclusie dat hij alles tegelijk zag.
   Alleen begon hij indertijd zelf te verklaren, dat zijn daad verband hield met zijn afkeer van de Islam. Elke gewone sterveling begint dan met te denken: Hé, waarom pakt hij dan een verzameling jonge Socialisten in plaats van Moslims?
   Maar goed, alles hield dus verband met elkaar, zoals Breivik in zijn genialiteit het zag. En in zijn ogen was dat verband zo sterk, dat hij rustig de ene groep in plaats van de andere kon pakken: Lood om oud ijzer, voor hem.
   Alleen blijft het middel wel èrg rigoureus en een niet na te volgen voorbeeld.
   Ik zou jou en anderen die hiertoe neigen tóch dringend willen afraden, een Anders Breivik als ‘verzetsstrijder te gaan zien, geniaal of niet.
   Met zo’n verzetsstrijder zou binnen de kortste keren iedereen worden afgeslacht, en met een beetje pech wij nog eerder dan de moslims.

   Like

 16. Vasti zegt:

  Breivik, een man die 69 jonge mensen de dood in schoot om de samenleving/wereld te beschermen/waarschuwen voor geweld.
  En dit zou dan getuigen van intellect & moed…

  Islam is niet het enige kwaad op deze wereld.
  Het is de mens.
  Het verstand zit op slot.

  Like

 17. E.Eliveld zegt:

  Theresa Geissler zegt:
  7 augustus 2013 om 16:56
  “En U, Mijnheer Eliveld? Vond U de daad noodzakelijk?”

  KIjk, nou zijn we er!

  Eerst uitspraken doen over de motieven van, waar iedere politiek correcte het over eens is, een ‘gek’,.. dan met droge ogen stellen dat om jezelf een getrouw beeld te kunnen vormen het lezen van zijn manifest helemaal niet nodig is. Want ja, jij haalt je info toch van het NOS journaal en andere slinkse mainstreammedia.. En vervolgens hen, die zichzelf wel hebben ingelezen en zich in de zaak hebben verdiept en die je hierop aanspreken, op een vingerwijzende manier vragen of zij ‘de daad noodzakelijk’ vonden.

  En op het web maar met namen van historische figuren strooien…

  Je tactiek om publiekelijk de vraag te blijven herhalen: “waarom pakt hij dan een verzameling jonge Socialisten in plaats van Moslims?”…is herkend. Die strategie hanteren de multiculteralisten als decennia. Je bent een ‘Doubt, en je zit naar mijn mening écht op de verkeerde webstek.

  Salut!

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Onderbouw dat laatste eerst maar eens, zou ik willen voorstellen.
   En geef dan eerst eens, om te beginnen, rustig antwoord op mijn vraag.
   Best te doen, naar mijn mening, maar ik heb het vermoeden dat U dàt toch niet durft.
   Daarom gooit u uit voorzorg maar alvast de deur dicht met uw ‘Salut.’
   Oké, zoals U wilt. Have a good time!

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s