GB: 17-jarig verkrachtingsslachtoffer van moslim grooming doet tijdens proces poging tot zelfmoord

Screenshot_23

“De imams ondersteunen de verkrachtingsbendes die de jonge blanke meisjes misbruiken”, zegt een leider van de moslims. De verkrachtingsbende uit Oxford werd door imams ondersteund, die hun aanhangers aanmoedigen om te geloven dat de blanke vrouwen het verdienen om “bestraft” te worden, zegt een islamitische leider. (Telegraph).

De daders zijn opnieuw moslims, die uit racistische redenen blanke meisjes verkrachtten en op mensonterende wijze vernederden – deze Mohammeds, die voor zichzelf constant “respect” eisen. In dit geval ging het om 10 moslims, die het meisje verkrachtten vanaf 11-jarige leeftijd.

Screenshot_21

De teenager probeerde tijdens het proces, waarbij het ging om seksueel misbruik, waaraan ze vanaf haar 11e jaar stond blootgesteld, zelfmoord te plegen.

De nu 17-jarige nam na haar eerste dag in de getuigenbank een overdosis tabletten. Het proces werd langere tijd uitgesteld toen ze in mei behandeld moest worden in het ziekenhuis, voordat men weer verder kon met het verzamelen van bewijs.

The Times

Screenshot_24

Ja, inderdaad. Moslims en hun vrouwen en dochters verdienen respect. Onze  kinderen echter zijn het goorste vuil, ze verdienen geen respect van de kant van de moslims.

Vooral kinderen van alleen opvoedende ouders en van leden van de multiculti-ideologie, Groene, alternatieve denkers, zijn een gemakkelijke prooi voor zulke grooming bendes. Onlangs lieten een paar kinderen foto´s van een vriendinnetje van hen zien. De bloedjonge dochter van een nogal alcohol minnende alleen opvoedende Groene politica. Welnu, de meisjes waren al zichtbaar in zulke kringen afgegleden: zwaar opgemaakt, te sexy kleren, duidelijk in feeststemming. En je kon zien aan de foto´s, dat ze zich geschminkt en gekleed hadden naar de smaak van “Zuidlanders”. De smaak van de alternatieve scene of de apolitieke Duitse jeugd is echt een heel andere.

Screenshot_22

Bron:

http://www.kybeline.com/2013/08/06/17-jahrige-massenvergewaltige-britin-begeht-wahrend-der-gerichtsverhandlung-selbstmord/#more-47419

Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Groot-Brittannië, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, Jihad, Moslims, Rotzakken. Bookmark de permalink .

14 reacties op GB: 17-jarig verkrachtingsslachtoffer van moslim grooming doet tijdens proces poging tot zelfmoord

 1. Ad de Koning zegt:

  Als je alleen die koppen al ziet, het is het gemeenste tuig wat er bestaat. Ik begrijp niet dat regeringen ze niet meteen uitzetten naar een land waar ze thuishoren, zoals Iran. En als dat uitzetteen weer eens niet kan, meteen op een eiland in een werkkamp opsluiten en nooit meer eruit.

  Like

 2. Cathja zegt:

  Hieraan kun je zien dat imams seksueel misbruik van blanke heidense meisjes eigenlijk stimuleren! Ze hebben zeker nog nooit begrepen (de imams en soortgelijke gestoorden) waarvoor ze hun ‘jongeheer’ alléén dienen te gebruiken? Gebruik is iets anders dan misbruik! Of zit het verstand van een moslim (geestelijke of geen geestelijke) in zijn geslachtsdeel?
  Je zou het toch bijna geloven?
  Hun bovenkamer zal dan wel leeg zijn.
  Dat verklaart veel…!
  Dat seksueel misbruik een strafbaar feit is, dat interesseert hen niks. Ik zou zeggen: daders én de stimulators (de imams en soortgelijke leeghoofdigen) oppakken en voor lange tijd achter de spijltjes, op water en brood.
  Kunnen ze allemaal afkoelen.

  Like

 3. Ad de Koning zegt:

  Nog een aanvulling op mijn mail: dat noemt zich de religie van de vrede en gaat in de moskee knielen en buigen. Hypocrieter kan het niet.

  Like

 4. Ex-Moslima zegt:

  Die Anjem Weetikveel haalt het bloed van onder mijn nagels vandaan. Man man man, wat haat ik die baviaan.

  Like

 5. HenkV zegt:

  Het is goed om nog eens stil te staan bij de beschuldiging die moslims uiten wanneer er vraagtekens bij hun religieuze overtuiging worden geplaatst. De persoon die commentaar levert krijgt op zijn minst twee stickers opgeplakt. Racist en Nazi.

  Beide zijn even onzinnig, want de islam is een denkrichting met godsdienstige pretenties. Racist is men wanneer men mensen op grond van hun etniciteit kleineert of ten achterstelt.
  De beschuldiging van racisme geeft overigens de graad van geestelijke ontwikkeling aan: totaal onvolwassen en onwetend. Voornoemde kwalificatie gaat dus op voor ieder die de beschuldiging van racisme uitspreekt tegen ons.

  Nazisme is als beschuldiging gericht tegen de islam critici nog een graadje stompzinniger.
  De kern van het nazisme was superioriteitsdenken op raciale gronden!
  Hier komen de beschuldigingen tegen ons opvallend in elkaars vaarwater terecht. Wanneer de islam critici van hun opvattingen verwijt dat ze racistisch zijn, dan zegt men in die ideologie dus eigenlijk dat islam en ras eigenlijk één pot nat is. En dat is daarom zo interessant, want je zelf superieur achten boven alle niet moslims is namelijk het summum van nazistisch denken.

  Om dit aspect van het islamitische denken maar even aan te houden: het islamitische ”ras” is superieur aan elk ander ras. Dat is een hoge graad van nazisme. Daarbij is impliciet de gedachte ingesloten dat een een ”superieur mensen soort” alles mag doen met de mindere soorten wat men maar wil.

  Dat zien we dan ook, niet alleen in het Midden Oosten, maar overal. Daarbij dient zich zelfs de mogelijkheid aan om je religie genoten tot ongelovige(=minderwaardige) te verklaren en je kunt gaan plunderen , moorden, roven en verkrachten.
  Op deze manier worden ook dagelijks naast christenen, joden en andere geloven, ook vele moslims slachtoffer van hun eigen geloofsgenoten.

  En dan zijn er nog mensen in het westen die deze handelingen NIET willen verbinden met godsdienstige interpretaties.

  Natuurlijk zijn er moslims die voor een deel verwesterd zijn, maar het boek, dat de basis van hun denken vormt verkondigt het bedrijven van geweld tegen anders denkenden wel degelijk En er zijn velen die dat dan ook in de praktijk brengen.

  De westerse ontkenning van deze werkelijkheid is er de oorzaak van dat de misdrijven tegen weerloze, onschuldige meisjes in groepsverband kunnen doorgaan. Wie een kennelijk steeds meer structureel wordend probleem in zijn samenhang kan of wil zien, zal als gevolg van de blinde vlek die daardoor ontstaat steeds achter de feiten blijven aanlopen en steeds meer kinderen tot slachtoffers doen worden.

  In de aardrijkskunde lessen moesten wij ooit leren welke gebergten de hoogste ter wereld waren. Nu wijs ik op een ander gebergte, namelijk die van de morele schuld die slachtoffers maakt.
  Er zijn een paar van zulke gebergten die er niet om liegen: het kolonialisme, de slavenhandel, de uitbuiting van de arbeiders door kapitalistische krachten..Deze handelswijzen lieten aanzienlijke morele schuldenbergen achter waarop veel leed was te vinden.Die bergen noem ik middel gebergten

  Op grotere schaal rezen het nazisme en communisme op, in al hun verschijningsvormen en deze stromingen maakten vele tientallen miljoenen slachtoffers..

  En nu verrijst er een berg van een geestelijke grootmacht die alle voorgaande trekken in zich verenigt en die absoluut de wereld wil beheersen, daarbij gedienstig geholpen door politiek correct.

  Als wij niet allemaal bij de les worden en het volk uit zijn narcose halen dan zal deze opkomende combinatie de duistere prestaties van alle voorgangers overtreffen.

  We weten wie wij we moeten aanpakken.

  Like

 6. luckybee zegt:

  De Britten moeten de moslims invlusief hun Immam uit engeland ruit smijten.

  Like

 7. Theresa Geissler zegt:

  We weten al langer dat die Imams voor een groot ddel de oorzaak zijn van alle ellende. De eerste islamitische gastarbeiders in, pakweg, eind jaren ’60 deden nog onopvallend hun werk en hadden vaak niet eens uitgesproken ideeën. Maar toen begonnen de gezinnen over te komen, werden er moskeeën gebouwd en verschenen de Imams met hun haatpreken. Nou, we weten inmiddels allemaal, waar dàt toe leidde. Op dat moment begon trouwens de radicalisering eveneens op gang te komen.
  En dat diezelfde Imams nu deze verkrachtingsbendes steunen, men hoeft er niet van op te kijken: Volgens mij zien die haatbaarden groen en geel van nijd omdat ze westerse vrouwen en meisjes er niet onder krijgen. Aan hen is dat uiterlijk nu eenmaal het beste te zien, duidelijker dan bij de mannen. Dat maakt ze innerlijk dol van razernij, zodat ze, uiterst stiekem, zinnen op de zoetste wraak……
  Had even, samen met de daders, ook die Imams even ingerekend, dan had je meteen de eigenlijke aanstichters van al dit leed te pakken gehad.
  Maar ja, de bewijzen, hè…..

  Like

 8. beny zegt:

  de regerende elite heeft er geen enkel probleem mee om blanke,britse meisjes op te offeren om hun islamieten niet boos te maken en te dienen naar wens. het linkse,fascisme en sadisme kent geen schaamte en heeft duidelijk geen geweten!

  Like

 9. Tom Hendrix. zegt:

  Beste mede reageerders, even niet vergeten WIE ons deze MOSLIMS hebben opgedrongen. Nog maar weer eens de oorzaak en de partijen noemen: 1.ste. oorzaak: De Resolutie van Straatsburg,
  2e oorzaak: de welwillende partijen die hieraan meehielpen, en nu wegkijken, voor Nederland zijn dat: CDA,CU,VVD,PVDA,D66,CU,SP,PVDD. En daar is geen enkele onjuistheid in. Zo rolt dit al vanaf 1972. Van de politiek KUNNEN WE NIETS MEER VERWACHTEN! HELAAS!

  Like

 10. oogenhand zegt:

  Reblogged this on oogenhand and commented:
  Misschien had dit meisje beter illegaal vuurwerk kunnen sparen en een shahidka kunnen worden.

  Like

 11. Mary zegt:

  HenkV zegt:
  6 augustus 2013 om 12:57

  @Henk V,
  Racist of Nazi, het zal me wat! Iedere vezel in me haat dat volk. Hitler heeft het verkeerde volk de dood ingejaagd! Hoe bizar ook dat ik Breivik zijn statement nu pas begrijp. Echter had hij nooit onschuldige kinderen mogen opofferen om zijn statement kracht bij te zetten dus levenslang is voor die gek zeker terecht!

  Like

 12. Theodoor zegt:

  Zal premier Cameron dit bedoeld hebben dat de islam een verrijking voor de UK is, hij was er nogal trots op na de moord op een soldaat in burger in Londen

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s