Het sprookje van westerse islamondersteuners over de “islamitische minderheid”

Islam_by_country.svg

(Door: Michael Mannheimer)

De voortdurende mythe van de westelijke dhimmi´s is die, dat moslims een minderheid zouden zijn en daarom speciale bescherming en aandacht nodig zouden hebben.

De demografische bom: moslims zijn geen minderheid

Er zijn wereldwijd 1,5 miljard soennitische moslims. Dat zijn er meer dan de katholieken, de volgende, op een na grootste, religieuze fractie, die 1,1 miljard omvatten of de hindoes met 1 miljard. Nog vormen ze een minderheid in de westerse landen, maar demografisch ontwikkelen ze zich tot de meerderheid.

In Groot-Brittannië bezoeken meer mensen moskeeën dan kerken. De moslims zijn daarom de grootste actieve religieuze groep daar. De meest populaire babynaam vorig jaar was Mohammed voor Jack of Harry. In Frankrijk werden in deze generatie meer moskeeën gebouwd dan katholieke kerken en in Zuid-Frankrijk staan al meer moskeeën dan kerken. Mohammed-Amine is de meest populaire dubbele naam, voor Jean-Baptiste, Pierre-Louis, Leo-Paul en Mohammed-Ali.

In België is 50% van alle nieuw geboren zuigelingen moslim en lege Belgische kerken worden veranderd in moskeeën. De populairste babynaam daar is Mohammed en van de eerste meest populaire babynamen zijn er 6 islamitisch. De populairste babynaam in Amsterdam, Utrecht, Rotterdam en Den Haag is … Mohammed.

De Europese, islamitische bevolking is de laatste generatie verdubbeld en zal dit opnieuw doen. Tot 2025 zal een derde deel van alle nieuw geboren zuigelingen in Europa islamitisch zijn. De demografische tekens staan op de wand geschreven. Een derde deel van alle moslims in Frankrijk en Duitsland zijn teenagers of jonger in vergelijking met een vijfde deel van de oorspronkelijke bevolking. Een derde deel van alle moslims in Groot-Brittannië en België is jonger dan 15 jaar in vergelijking met een vijfde deel van de oorspronkelijke bevolking. Als je alle leeftijdsgroepen bij elkaar optelt, zijn ze nu nog in de minderheid, maar weldra zullen de moslims de meerderheid vormen.

Als we naar deze cijfers kijken, dan kun je maar heel moeilijk beweren dat moslims een minderheid zouden zijn. Ze vormen op dit moment niet de meerderheid, maar meerderheden zijn niet alleen maar een statistische momentopname, maar een culturele en demografische trend. Landen worden niet door het verleden of het heden gedefinieerd, maar door de toekomst – door de richting, die ingeslagen werd.

En de toekomst van Europa is een islamitische meerderheid. De meeste Europese regeringen hebben zich daar bij neergelegd en handelen dienovereenkomstig. Op dit moment kunnen er dan nog wel meer Europese mensen zijn, maar cultureel gaat men uit van de aanname, dat de toekomst een islamitische zal zijn.

Bron:

http://michael-mannheimer.info/2013/08/01/die-mar-westlicher-islamunterstutzer-von-der-islamischen-minderheit/#more-23075

Auteur: Michael Mannheimer

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", Appeasement, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Immigratie, Islam, Islamisering, lafheid, landverraad, Moslims, Multiculti, Naïviteit, Overheid, politici, praatjesmakers, Rotzakken. Bookmark de permalink .

7 reacties op Het sprookje van westerse islamondersteuners over de “islamitische minderheid”

 1. delamontagne zegt:

  Best interessant artikel. Toen wij nog in NL woonden +- 20 jr terug hoorde je toch vaak, “ach ,t zijn er maar een paar”………..!!!!!!
  Jammer dat er staat:” Zuid-Frankrijk staan al meer moskeeën dan kerken “. Ik geloof ook niet dat er hier kerken worden omgevormd naar mosquee. Er staan hier in elk klein stadje/dorp wel een eeuwen-oude kerk, die nog gebruikt worden als kerk.
  Z-Fr is groot, daar kan NL mischien wel 10 x in/uit. De concentratie van moslims is v.n.
  vanaf Marseille naar Noorden ( rhone-dal ) en uitschieters richting Toulouse en O-waarts. Er zijn hele gebieden waar men niet eens weet wat een moslim is.
  Als ik zo lees over england & NL, lijkt mij dat er geen verschil is tussen stad en buitengebied wat dat heerlijke moslim-gedachten-goed betreft.
  Dat walchelijke filmpje waarin die Tomy.dinges (vergeet altijd namen ). .. zo wordt beschimpd. Hoe houdt die man dat vol tegen die gekken. Ken hier gelukkig een Engelsman, die er HEEL anders overdenkt. Is oud werknemer BBC en IS er uitgewerkt.

  Like

 2. oogenhand zegt:

  En dan draaien de moslims en links de logica om: omdat ze snel groeien in macht, is het verstandig om op hun eisen in te gaan. De zwakken verdienen alleen respect wanneer de moslim of links zijn. Trap er niet in.

  Like

 3. Theresa Geissler zegt:

  Eigenlijk is dit onderwerp al eerder aan de orde geweest en wel op 29 Juli jl. met het artikel: “Kijk naar de overkant van de grote plas, Amerikanen…..enz.” Maar goed, de conclusie is onverminderd waar: Moslims vormen hier géén zielige minderheid en hen blijven bevoorrechten en ontzien is strikt genomen zelfs een aanslag op hun waardigheid! Alleen zijn het nou eenmaal drammerige, verwende kinderen -zij het met aanmerkelijk gevaarlijker eigenschappen- die dat zelf anders zien. Dús dan moet je ze gewoon de pen op de neus zetten, voor het echt uit de hand loopt, heel eenvoudig. Gewoon laten meedraaien met de zeden en gewoonten van het land, waar ze nu eenmaal wonen. Geen gesjoemel, geen gesteggel en -wat ik zelf zo vaak naar voren breng- op cruciale momenten het woord NEE duidelijk en krachtig laten horen. Zonder ruimte voor uitzonderingen.
  Zijn ze het er niet mee eens? Daar is de weg terug naar de zandbak. De keuze is aan henzelf; ze zijn oud en wijs genoeg.
  Natuurlijk betekent dat aan alle kanten consequenties, bijvoorbeeld ook: Geen belachelijke vonnisjes in zaken als eermoord, verkrachting en dergelijke. Prent ze goed in hoe WIJ vinden dat ze moeten handelen, dat is het enige, wat hier telt.
  Maar ja, daar had natuurlijk al jaren geleden mee begonnen moeten worden.

  Like

 4. beny zegt:

  mark steyn en paul weston waarschuwen al lang voor deze demografische ontwikkeling

  Like

 5. Tom Hendrix. zegt:

  De islamisering gaat gewoon door. En aangezien de gevestigde politieke partijen, zoals het cda,de vvd,de pvda,gl,d66,sp en cu, geen oplossing wensen te hebben terzake de overname van nederland door moslims, vormen en zijn zij onderdeel van ditzelfde probleem. Er komt zo geen oplossing, tenzij wij, burgers, daarvoor zorgen!

  Like

  • beny zegt:

   de islamisering gaat inderdaad gewoon door,ondanks waarschuwingen van churchill waar niemand oren voor had,dan einde jaren 60 enoch powell die waarschuwde en nauwkeurig de tijd voorspelde waar we nu in leven,maar wederom had er niemand oren naar. dan eind de jaren 70,begin de jaren 80 ontstonden het vlaams blok,front national,…….die nog steeds voor dezelfde gevaren waarschuwde als hun voorgangers maar het drong nog steeds niet door tot de linkse luchtbel waar de wereldvreemden vrolijk in ronddartelen,totaal niet bewust van welke ravage ze aangericht hebben en waarvoor zij en zij alleen volledig voor verantwoordelijk zijn.toekomstige generaties zullen hen bijzonder dankbaar zijn voor hun ongeziene,bewuste naiviteit en lafheid,incluis hun eigen dierbaren.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s