Kaufland Lörrach wenst “Vrolijk Ramadanfeest”

Screenshot_11

Kaufland in Lörrach geeft speciaal een folder op A3-formaat met een mooie halvemaan en ster uit om de moslims een “Vrolijk Ramadanfeest” te wensen. De folder werd tegelijk met de wekelijkse gebruikelijke folder van Kaufland deur aan deur verspreid.

Hier de verschillende pagina´s van de folder:

Screenshot_12Screenshot_13Screenshot_14Screenshot_16Screenshot_17Screenshot_18Screenshot_19

Bron:

http://www.pi-news.net/2013/08/kaufland-lorrach-wunscht-frohes-ramadanfest/#more-348824

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Duitsland, Graaien, Islamisering, Moslims, ramadan. Bookmark de permalink .

8 reacties op Kaufland Lörrach wenst “Vrolijk Ramadanfeest”

 1. Cathja zegt:

  Hiervan ga je toch over je nek? Ik zou die folder terug sturen naar de winkel die hem heeft verspreid. Met mijn duidelijke mening en boodschap erbij uiteraard…!

  Like

 2. Lucie zegt:

  Als het maar geld oplevert,dan doen die idioten alles.
  Ondertussen overwoekeren de moslims als onkruid,steeds meer heel Europa,dank zij de eurofielen in de EU, Brussel en Den Haag.

  Like

 3. evert zegt:

  Commercieel niks mis mee, inspelen op je doelgroep.Er wonen 3 miljoen Turken in Duitsland op een bevolking van 70 miljoen.De Aldi en de Lidl doen precies hetzelfde en je moet niet achterblijven bij de concurrent.Dat kost je geld.

  Like

 4. luckybee zegt:

  Je doet geen zaken met je vijand .Dat was altijd al zo geweest waar om zal het nu anders zijn?

  Like

 5. R.A.F zegt:

  Ja het is dan kiezen tussen al die Turken die bij je komen kopen of die paar mensen die wegblijven omdat je die ramadan spullen verkoopt .
  Dan wint de commercie het toch van de principes .

  Like

 6. Tom Hendrix. zegt:

  ‘Het geld dat stom is, maakt recht wat krom is”, zei mijn overleden vader altijd. Hoe waar is dat in deze tijd. Ethiek en moraal, dat lachen ze weg, het interesseert de geldmagnaten niet. Om de moslims te gerieven, verkopen ze zelfs mensen. Zie: ” De resolutie van Straatsburg”.

  Like

 7. Cathja zegt:

  @ R.A.F. 13:05

  Ik vind het een beetje bezopen dat de supermarkten denken dat ze lekker aan het suikerfeest kunnen verdienen! De HEMA heeft ooit ook eens van die ramadan-spulletjes verkocht, maar bleef met het grootste deel van de ingekochte spullen zitten! Denk toch niet dat ze bij ons kopen! Elke Turk of Marokkaan koopt vrijwel alles bij ‘eigen supermarkten’. Zéker als het gaat om dit soort feesten, waarbij er typisch Turkse en Marokkaanse gerechten worden geserveerd, die de vrouwen zélf bereiden. Dan kom je als Nederlands bedrijf daar echt niet tussen met je voorgekookte gerechten hoor! Als je dan ook nog probeert via een foldertje een graantje mee te pikken van het moslimfeest, dan ken je de markt nog niet. De islamitische supers zijn over het algemeen ook nog eens goedkoper met hun waren dan de Nederlandse.
  Ik weet dit van mijn vroegere Turkse overbuurvrouw.

  Like

 8. R.A.F zegt:

  Cathja Als je bij de Lidel of Aldi kijkt zie je veel moslims ,Allemaal potentiele klanten voor ramadam spullen , en er wordt genoeg van verkocht .
  En met hoeveel rommel van de kerst of pasen blijven de winkels zitten , drie weken later ligt die rommel nog in de uitverkoop .

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s