Steeds maar weer. Racist-roepers die feiten haten

Screenshot_37

Dus in de blije bubbel die ‘jouw comfortabele leventje’ heet dringt opeens een onaangename waarheid door. Namelijk: Marokkanen slaan meisje kapot. Dit zijn feiten. Dit is gebeurd. Maar hou je dat naast je eigen wereldbeeld dan schuurt het. Het betreft trouwens een wereldbeeld waarin het helemaal oké is om jezelf te tooien met een naam waarin de zielloze afko ‘MarCom’ staat. [Edit: inmiddels van naam veranderd + achter slotje gekropen] MarketingCommunicatie. Dat ben jij. En je bent er trots op. Een lekker gekke marcommer, met de toko op twitter en daar komen dan zomaar berichten uit de echte wereld voorbij. Jouw wereldbeeld: iedereen is gelijk en sommige mensen zijn slachtoffer. Dit zijn nooit de mensen die in elkaar geslagen, beroofd, verkracht en lastig gevallen worden, maar altijd gekleurde en/of andersafkomstige mensen. De realiteit: Marokkaanse jongens zijn een plaag die met hun terreur al jaren lang overal de boel verzieken voor mensen in het algemeen en Nederlandse meisjes in het bijzonder. Uh-oh. Daar doemt een akelige discrepantie op tussen jouw wereldbeeld en de realiteit.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

9 reacties op Steeds maar weer. Racist-roepers die feiten haten

 1. Tom Hendrix. zegt:

  Iedereen die in Nederland de waarheid zegt, namelijk dat we wel een probleem hebben met Marokkanen, zal door LINKS en de POLITIEK CORRECTEN onmiddellijk de mond gesnoerd krijgen, doordat deze gelijk gaan krijsen: Racist,Xenofoob, Bruinhemd,Fascist. Maar inmiddels is dat gegil geheel ongeloofwaardig geworden.

  Like

  • Republikein. zegt:

   Is dat niet de kracht van herhaling,Tom?

   Like

   • Tom Hendrix. zegt:

    @Republikein 23.43. uur, op 6/8. Beste Republikein, dat zou inderdaad zo kunnen zijn. Daarbij het feit, dat de socialisten, links-liberalen,liberalen, en linkse christen-democraten oververtegenwoordigd zijn in de geledingen van de MSM en de geschreven pers. En daar gaan ze 24/7 door met hun “progressieve agitprop”, te verspreiden.

    Like

 2. lucky9 zegt:

  In feite is al dat policolor-gegil niet meer of minder dan een misdrijf: het aanzetten tot – en passieve medeplichtigheid aan- islamitische geweldpleging. Niet de islamcritici behoren voor de rechtbanken te staan, maar alle multicullers, ongeacht hun politieke gezindheid of levensovertuiging. Het zijn gewoon misdadigers. Of ze het nu ‘gewusst’ hebben of niet, maakt niet het minste verschil uit. Maar, hoe hoger in de politieke hiërarchie ze zich bevinden hoe verzwarender de omstandigheden en hoe groter de verantwoordelijkheid van deze islamofiele criminelen. Want dat zijn ze ! Gewoon criminelen die eender wat gillen.

  Like

 3. HaJoGe zegt:

  Je kan de Islam het beste vergelijken met een wurgslang – zeker als je weet hoe een wurgslang zijn prooi precies doodt. Al die “linksen” van Tom moet je vergelijken met de verzorgers in het reptielenhuis – eerst voeren ze muizen en ratjes, en durven ze nog met de slang te spelen -= maar als het volwassen ratten en konijnen voeren wordt worden ze toch bang. En uiteindelijk kan de slang makkelijk zijn verzorgers opvreten. Wat een heerlijk vooruitzicht !! (Ware het niet dat ik dit graag VER buiten onze grenzen zie gebeuren – dus gauw dat hele zaakje naar hun kerngehuchten zenden.

  Like

 4. luckybee zegt:

  Helemaal mee eens. Wij moeten Europa weer terug veroveren.van al die Marxisten dat alleen en overal onheil stiften kan.

  Like

 5. Frans Brassens zegt:

  Zijn die ‘racist-roepers’ nou gewoon zo dóm, of zijn ze alleen maar zo slécht?
  Of zijn ze slecht omdat ze dom zijn?
  Het kunnen ook nog gehersenspoelden en dus gestoorden zijn, of zo maar gestoorden….tsja.

  Ik kan daar (echt waar) nooit hoogte van krijgen. Maar deugen doen ze in ieder geval niet.

  Like

 6. johannes zegt:

  ze zijn dom, en slecht voor hun vaderland.
  ‘tis een bijwerkings verschijnsel van gehoorzaamheid aan de overheid

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s