VIDEO: IDF op Facebook

 

Geplaatst door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

9 reacties op VIDEO: IDF op Facebook

 1. luckybee zegt:

  Mijn grote zorg is wat gebeurt er met Europa?

  Like

  • Jan zegt:

   Wordt islamitisch aangezien er al vanaf de jaren 50 niet genoeg kinderen geboren worden. Griekenland heeft een geboortecijfer van 1,2 en dat betekend dat de Grieken na ca 2060 niet eens meer bestaan. Oorzaken: generatie X wilde studeren en stede kinderen-krijgen uit. Na studie wide men reizen of men wide ‘iets leuks doen’ en natuurlijk speelt de instelling van al het linkse babyboom-volk een rol, namelijk dat kinderen krijgen burgerlijk is.

   Like

 2. Tom Hendrix. zegt:

  De IDF is tenminste nog een echt LEGER! Bij ons hebben ze dankzij de VOLLIDIOTEN in DEN HAAG, nog geen TANK meer. Met de dag groeit mijn WEERZIN tegen dat stelletje LAPZWANSEN in DEN HAAG! Het mag voor mij uitlopen op een 14 juli 1789!

  Like

  • Jan zegt:

   Europa vergeet dat de VS nog een fiks deel van de defensie van Europa betaalt. Als de Amerikaanse troepen weg zouden gaan, ik zie Obama er voor aan dat hij die maatregel zal nemen, dat stellen de legers van de landen niets meer voor. Dat wordt voor het gemak vergeten. Daarom is het onzinnig te beweren dat de Duitse economie nog (microscopisch klein) groeit.

   Like

  • lucky9 zegt:

   Dat is niet meer als normaal.
   De Israëli’s hebben bewezen bekwaam te zijn om elke defensieve technologie te kunnen reproduceren. Inclusief de nucleaire. Slachtoffers van genocidaire agressie hebben geen andere mogelijkheid dan wel zich te verdedigen. Mochten alle Vlamingen maar zo realistisch zijn als de Israëliërs! Ik hoop van niet, maar vrees wel dat Brussel ooit van de kaart zal geveegd worden door een ‘nuke’ ingevolge de domheid van generaties beroepspolitiekers. (En het immense bedrog van de moslim Obama, uiteraard.)

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s