Esther Voet had Harry van Bommel niet moeten kussen, maar wel een paar stenen naar zijn laffe kop moeten gooien

Screenshot_3

(Door: Roelf-Jan Wentholt)

Die Pennings mag dan wel geniaal zijn, maar nu heeft-ie in zijn meest recente stukkie toch een paar essentiële zaken laten liggen. Nou ja, het ging inderdaad eigenlijk over Breivik en hij is sowieso mijn vriend en dus help ik hem even.

We zijn bij Knevel en Van den Brink gisteravond. Daar zitten (vanaf 27:25 ) Esther Voet van het CIDI en Harry van Bommel van de SP aan tafel. Esther Voet is een heilige en daarom kan ze deze taak van de verdediging van Israël eigenlijk niet aan. Ze had natuurlijk een paar stenen mee moeten nemen naar de studio en die naar de kop van Van Bommel moeten gooien. “Hier heb je je intifada, lul!”, had ze er dan liefjes bij kunnen zeggen. Dat geaffecteerde mormel – ja, ik bedoel Van Bommel – zou rennen als een wezel en schreeuwen om bescherming.

Esther had natuurlijk ook kunnen regelen dat als het gezinnetje van Bommel met de kleintjes op stap gaat het autootje van de Bommeltjes wordt bekogeld. Gewoon om het een keer mee te maken. Vanaf een viaduct, een halve stoeptegel op het goede moment naar beneden laten tuimelen. Doe niet zo moeilijk, intifada doet toch niemand zeer Harry, huilend kind met je verschrikkelijke nep-deftige Nederlandse woordjes-uitsprekerij? Snobistisch links is een zo tenenkrommend verschijnsel dat een gezond mens twee dagen niet meer normaal kan lopen na blootstelling.

Goed, Bommelbom werd wel even geconfronteerd met zijn oproep tot intifada in 2009. tijdens een anti-Israël of beter gezegd pro-Palestijnse-moordenaars-demonstratie. Vlak achter Bommelbom gilden zijn mede-demonstranten om het vergassen van joden. Had ie niet gehoord. Wat een wezenloze lul is het toch. Ich habe es fokking nicht gewusst!

In de uitzending van Knevel van gisteren weigert Van Bommelding zich nog altijd te verantwoorden voor zijn oproep tot geweld, toen. “Het was de context”, zegt hij, “want het was toen de Gaza oorlog!” Lul! Vreselijke vuile verraderslul! Die oorlog was een reactie op een eindeloze reeks raketten die jouw vette moordenaarsvrienden  afvuurden op weerloze Israëlische burgers. Jij, van Bommel, zal al rennen voor een steen, wordt het niet eens tijd voor een raket? Op je geaffecteerde aanstellerige uitgestreken smoel. Te veel gelebberd, dat hoofd, dan krijg je die permanente uitdrukking van genadeloze lafheid.

En meteen gooit van Bommel er weer twee leugens tegenaan: “Er vielen toen 1300 doden (niet waar!) waarvan driekwart burgers” (ook niet waar!). Dus van Bommel heeft nog nauwelijks zijn fijne lipjes van elkaar bewogen of hij heeft er al drie leugen op zitten. Er vielen ongeveer 1100 doden en daarvan waren er zeker, buitengewoon zeker 700 Hamasbeulen. Waarschijnlijk waren het er meer maar omdat aan de Hamasbeulen werd opgedragen te strijden in burgerkleding, werd het moeilijk te zien wie nu zo’n smerige bloedbeul was en wie een onschuldige burger. Verder verschuilen die Hamasslachters zich dolgraag tussen vrouwen en kinderen want dan kunnen ze hopelijk weer juichend van orgastisch overwinningsgenoegen met die lijken lopen pronken. Nooit zag ik gelukzaliger gezichten dan de Hamas-moordenaars met een kinderlijkje in hun armen. Orgastisch, er is geen ander woord voor.

Het Knevel-gesprek wordt even onderbroken om een filmpje te laten zien waarin van Bommel op bezoek gaat bij het kantoor van het CIDI. Aanbellen, Esther kust hem (!) en ze schuiven aan tafel. Van de conversatie vang ik op dat Esther Bommel er op wijst dat de Palestijnse Autoriteit een maandelijks salaris betaalt aan terroristische Palestijnse moordenaars die in de gevangenis zitten. Dat betaalt de PA van het geld dat de EU daar naar binnen giet. Of wat er nog van over is nadat de hele PA top er flink van gestolen heeft want ze willen allemaal graag net zo geaffecteerd worden als Bommel. Er is geen mens die zich serieus met het conflict tussen Israël en de Palestijnen bezig houdt, die dit verhaal niet kent. Maar van Bommel reageert als of hij er nog nooit van gehoord heeft. “Ik moet dat eens verder uitzoeken”, zegt ie. Dat is de SP-variant van Bommels favoriete zin: Ich habe es nicht gewusst.

Nog een ander ding doet mij zodanig tenenkrommend in elkaar krimpen dat ik er zelfmoordneigingen van krijg. Esther Voet, de stralende moederlijke vriendelijkheid zelve spreekt van de “Westbank” alsof ze niet weet dat dit gebied al zeker vijfentwintighonderd jaar (2500 jaar) de namen Samaria en Judea draagt. Waarom neemt ze die idiote benaming “Westbank” over? Denkt ze niet dat er in die naam Samaria en Judea een betekenis schuilgaat die mogelijk in het voordeel van de Joden pleit?

Laatste puntje. Van Bommel heeft het over “internationaal recht” en dan bla-bla-nederzettingen en bla-bla-bezetting en bla-bla-boycot. En omdat journalisten niks weten en over Israël en “de Palestijnen” én . . . . .vooral weten wat niet waar is, kan Van Bommel die leugens moeiteloos kwijt. En zelfs als je wél iets weet over de geschiedenis van Israël en het internationale recht, moet je een heel verhaal vertellen om dit soort smerige leugens te ontzenuwen. Maar de feiten zijn natuurlijk, en hier mag ik de geniale Pennings citeren dat er

“( . . .) géén bezetting is, dat Samaria & Judea zelfs geen ´omstreden gebied´ zijn, zoals de Israëlische Hoge Raad meent, maar gewoon vestigingsgebied voor de Joden. En wel volgens het Internationaal Recht! En dan bedoel ik niet het “internationaal recht” waarover ze het altijd hebben op het NON-journaal en in de verdere “kwaliteitspers”, dat is namelijk alleen maar de mening van de Verenigde Nazi’s (geen spelfout) die overheerst worden door die kongsi van misdadigerstaten die zich verzameld hebben onder de afkorting OIC (Organisation of the Islamic Conference) Ik heb het over het echte Internationale Recht, waarin je op deze plek en ook hier een  spoedcursus kunt volgen.”

Jezus-Christus! Deze “beschaving” is een gekkenhuis geworden! Alom nitwits en fouteriken die elkaar helpen en versterken! Ik wil eruit!
_______________________________

Door:

Roelf-Jan Wentholt

(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Palestina", "Religie van de vrede", antisemitisme, antizionisme, Desinformatie, Geschiedvervalsing, Historie, Hypocrisie, Islam, islamofascisme, Islamofilie, Israël, Israël-vijandigheid, Joden, Jodenhaat, Linkse Kerk, Marxisme, Naïviteit, nieuw fascisme, praatjesmakers, Rotzakken, Socialisten, Terrorisme. Bookmark de permalink .

44 reacties op Esther Voet had Harry van Bommel niet moeten kussen, maar wel een paar stenen naar zijn laffe kop moeten gooien

 1. Helena zegt:

  Gewoon, omdat ze alle aandacht verdient, zet ik hem hier weer maar eens neer.

  Like

 2. Tom Hendrix. zegt:

  Roelf-Jan Wentholt, ik ben het geheel met U eens. Ook en zeker wat betreft Judea en Samaria, deze plekken worden al bijna 3000 jaar bewoond door de joden. Daar zijn bewijzen zat voor, tevens het feit dat bij de overeenkomst van San Remo, Israel feitelijk erkend is. Maar dat wil de jodenhater van Bommel natuurlijk niet weten! Laat hem maar uithuilen bij zijn anti semitische maatjes; de schijnheil van Agt, de gekke Gretta Duysenberg, en het molenpaard Meulenbelt.

  Like

 3. Theresa Geissler zegt:

  Tja, Roelf-Jan, die slotzin van je had ook een gedachte van Breivik kunnen zijn; één van zijn gedachten in die richting, die hem tenslotte tot zijn gruweldaad bracht. Maar, alle gekheid op een stokje: Die Esther Voet is wekelijk te ‘licht’ voor de haar toebedeelde taak. Martien heeft hetzelfde al een paar maal bij haar gesignaleerd en, hoewel ze aan de goede kant staat -uiteraard- ze weet niet ‘door te bijten.’ Je vraagt je werkelijk af of het soms afgesproken spel is. Ik bedoel, de media varen momenteel een bepaalde koers en we weten allemaal wat die is. Zou er achter de schermen zó gemanipuleerd worden, dat het CIDI op de één of andere manier gedwongen wordt, een bepaalde afgevaardigde te sturen (Voet) en dus hierin niet de vrije keuze heeft? Ik kan ook niet zo gauw zeggen hoe dat mogelijk zou zijn, maar het geeft wel te denken, dat er nooit iemand van een zwaarder kaliber op de buis verschijnt -die ze toch bijna wel moeten hebben. Op deze manier komt het CIDI -dat toch de realiteit aan haar kant heeft- de laatste tijd nooit meer sterk uit het debat. Zo’n blaaskaak als van Bommel moet stevig op zijn nummer gezet worden en daar is deze bescheiden dame niet toe in staat. Ik herhaal het: Het verschijnsel wordt langzamerhand zó frappant, dat ik ergens opzet vermoed, al moet je me niet vragen, hoe dat dan bewerkstelligd wordt.

  Like

  • guusvelraeds zegt:

   Natuurlijk is er tot op zekere hoogte opzet in het spel. Mocht het al een keer zijn dat een Palestijnen liefhebber in het nauw gedreven wordt door iemand die wel van de hoed en de rand weet en die dat ook durft te verkondigen zal alras de knip en plak brigade ingeschakeld worden. Voorbeelden hiervan in overvloed binnen de Nederlandse roemruchte kwaliteits-media.

   Like

   • Tom Hendrix. zegt:

    @guusvelraeds 19.27. uur, op 7/8. Daar ben ik ook van overtuigd Guus. Stel je voor, dat onze bevolking “de ogen”, zouden worden geopend, over de realiteit van Israel en de Palestijnen. Neen, dat mag niet van de socialisten, en de rest van de policor partijen!

    Like

  • Martien Pennings zegt:

   Geen opzet, Theresa, en geen complot.
   Ronny Naftaniël, Voets voorganger als directeur, was ook een halve zachte.
   Ik heb eens een keer per telefoon een mogelijk project met hem doorgesproken dat ik zou verzorgen.
   Binnen vijf minuten had ik ruzie met hem en heb ik de telefoon tierend neergekwakt.

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Oh ja? Tamelijk aanzienlijke sukkels dan!
    Ze zullen toch echt moeten leren, zich assertiever op te stellen anders worden ze in de media nog meer onder de voet gelopen dan nu al het geval is. Goed,dat ze er in Israël geen dagelijks zicht op hebben; de Joden die daar zowat in de vuurlinie zitten, zouden hier zeker niet vrolijk van worden!

    Like

 4. bobzelf zegt:

  Ik ben zo vriendelijk geweest na het lezen hiervan deze uitleg even naar de politieke partijen te sturen waaronder Emiel, zelf en de 2e kamer partijen .
  IEMAND PROBLEMEN MEE ???

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @bobzelf 16.54. uur. Prima gedaan Bob! Weet je dat de SP in 1984 een uitgesproken tegenstander was, van de massa-immigratie van moslims. Nou daar zijn ze wel heel snel van afgestapt. Alles heb ik hierover gelezen in: ” De schijnelite van de Valsemunters”, van Martin Bosma. Daar kun je lezen hoe gigantisch wij door de politiek van “links tot rechts”, bedrogen zijn geworden.

   Like

  • Martien Pennings zegt:

   Nee hoor.
   Dit soort stukken gaat per e-mail naar Esther Voet en Roelf-Jan heeft Van Bommel getwitterd.

   Like

 5. reageerbuis zegt:

  Was er blij mee om vandaag dit commentaar op die uitzending te lezen. Esther Voet behartigt de belangen van Israel bijzonder slecht. Ze geeft geen weerwoord op de leugens en volksverlakkerij van Van Bommel. Was het niet mogelijk een directeur van het CIDI te benoemen die wel adequaat naar buiten kan treden? Dit was niet de eerste keer dat ze het liet afweten.

  Like

 6. Jan zegt:

  Harry Hamas 2007 Amsterdam:

  Like

 7. Republikein zegt:

  Judaskus.

  Like

 8. Martha zegt:

  Goed stuk, meneer Wentholt.

  Toen ik ze elkaar zag kussen, was het al een gelopen race voor mij.
  Wat een verschrikkelijke leugens heeft die rat van Bommel uitgekraamd.
  Een pak op zijn lazer verdient hij.

  Like

 9. Pingback: Breivik: massamoordneigingen en politieke scholing | E.J. Bron

 10. Martha zegt:

  Met mijn volledige instemming E.J.
  Wie gooit de eerste steen of volstaat 1 steen…..

  Like

 11. Martha zegt:

  Hahaha, die zit E.J. 🙂

  Like

 12. multidifficulti zegt:

  Harry is gewoonweg een terroristenknuffelaar en een mediageile publiciteitshoer. Zo maakt Harry zich bijvoorbeeld zorgen over een terrorist http://harryvanbommel.sp.nl/weblog/2007/09/17/kamervragen-over-justitie-en-politieoptreden-bij-filipijnse-activisten/ terwijl die terrorist ook een andersglobalist bedreigd heeft, Harry geeft zich uit als andersglobalist maar vertikt het om het op te nemen voor zijn mede-andersglobalist(Walden Bello) maar loopt de benen uit zijn reet, lult de blaren op zijn tong om de bedreiger van Bello maar te helpen.

  Like

 13. Martha zegt:

  Off topic E.J., ik verwacht morgen een vlammend artikel over
  die verdwaalde geest te gast bij Knevel en Bodar, ex-PVV-er
  die zich bekeerd heeft tot de islam.

  My goodness, ik ga mij bedrinken.

  Like

  • Republikein zegt:

   Zwaar van het padje, ze krijgen goddome ook steeds maar weer ruimte om hun debiele gedachtenkronkels te ventileren, het addergebroed.

   Like

  • Republikein zegt:

   De ene gore leugen na de andere, wat een minkukel, islambashen, wat een teringmongool, zelden gezien.(nou ja, zelden)

   Like

   • Republikein zegt:

    Met zn kloten aan een boom,,ik kan er niet over uit, tyfus pleuris kuttekop.

    Like

   • Tom Hendrix. zegt:

    @Republikein 01.05. uur. En het ergste is nog, dat deze hele LEUGENKRAAM, op last van de socialisten en hun meeheulers, de politiek correcte partijen, 24/7 over ons worden uitgestrooid, en dat we deze shit ook nog moeten betalen.

    Like

  • manna zegt:

   het verloren schaap….

   Like

  • Martien Pennings zegt:

   Maar het zal niet door mij geschreven worden, Martha.
   Deze vent is echt en klinisch hartstikke gek.
   Je kunt toch niet wéér alle leugens die deze gast zit te vertellen één voor één gaan zitten weerleggen?

   Like

 14. KCMO zegt:

  Hier de teksten waarom ik met het CIDI gebroken heb.
  Het CIDI onder Esther Voets zal Israël gewoon verkopen als ze het uitkomt.
  Originele emails zijn in het bezit van Bron/Webmaster.
  >>>
  L.S.

  Gaarne verneem ik van u waar ik op uw homepage een afmeldlink vind voor de nieuwsbrief.
  <<>>
  Geachte heer Xxxxxxxxxxxx,
  Als ik u e-mail goed begrijp wenst u geen Vriend van CIDI meer te zijn. Dat spijt ons zeer dit te vernemen.
  Gaarne vernemen wij wat precies de redenen zijn van uw opzegging, zodat wij eventuele klachten kunnen verhelpen. Wij staan altijd open voor uw aanbevelingen.
  Graag willen wij hierbij dankzeggen voor het vertrouwen, dat u de afgelopen jaren in ons werk heeft gehad.
  Mocht u op uw besluit terug willen komen en dus “Vriend van CIDI” willen blijven, dan stellen we dat uiteraard zeer op prijs.
  En nee, er is geen plaats op onze homepage waar u zich kan afmelden als Vriend. Dat kan gewoon door middel van een telefoontje of zoals u nu doet per e-mail of brief.
  Met vriendelijke groet,

  Xxx xxx X,
  Adm.medewerkster CIDI
  Xxx xxx Xxxxx@cidi.nl
  Postbus 11646
  2502 AP Den Haag
  <<>>
  Geachte mevrouw xxx Xxxxxx,

  Mijn liefde en vriendschap ten aanzien van Israël zal onverminderd voortduren.
  De keuze van mevrouw Esther Voet als directrice van de CIDI heeft mij tot dit besluit doen komen,
  mijn inziens een onjuiste keuze als de Israëlische belangen betreft.

  Hoogachtend,

  Xxxxx X. Xxxxxxxxxxx
  >>>

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @KCMO 01.30. uur. Respect voor uw besluit. Kan er zeer goed inkomen, ik heb mijn lidmaatschap opgezegd van de EO om dezelfde redenen. Ze zijn allemaal geinfiltreerd door de bacil: Israel haat.

   Like

 15. Republikein zegt:

  Sorry webmaster,its off topic, maar lucht ff op.

  Like

 16. Wachteres zegt:

  Ha ha ha, ik heb naar Knevel en Co gekeken.

  Ze stelden zelfs enkele scherpe vragen aan de ‘afvallige’ nee de ‘bekeerde’:

  Wat hij vond van het feit dat hij zich zomaar tot de islam mocht bekennen, maar als een moslim zich tot het christendom bekeerde dan kon dat zijn kop kosten”.

  Tja, een rechtstreeks antwoord kregen de heren niet. De zielepoot was daarvoor niet naar Saoedie-Arabië gegaan, maar voor een goed gesprek met de geestelijke leiding.

  Een verbijsterend antwoord, waaruit blijkt dat alleen achterlijke idioten zich tot die godsdienst wenden.

  Nadenken hoef je dan niet meer.

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @Wachteres 08.29. uur. Nadenken bij deze gutmenschen en socialisten, neen beste Wachteres, dat willen deze “breingestoorden”, helemaal niet, zo overtuigd dat ze zijn van hun HEILIGE RODE/LINKSE WAARHEID. Walgelijk, dat is het!

   Like

 17. Martha zegt:

  Martien, mijn oproep was inderdaad aan jou gericht, sorry, maar
  natuurlijk begrijp ik dat je niet aan de gang kunt blijven en de
  krankzinnigheden die deze malloot uitkraamde opnieuw gaat weerleggen.

  Potverdikkie, wat viel Bodar mij tegen.!!
  Een tafel vol zombies.

  Het heeft mij een halve fles gekost. 😆

  Like

 18. Louisa zegt:

  De vrienden van Hamas hebben nu ook ingebroken bij “Omroep Max”. Ook een vertegenwoordiger van “Joop” van de VARA doet mee met de “discussie”.
  Zie Omroep Max, zie het gastenboek bij de serie programma’s “Isragël, 65 jaar geliefd en gehaat”.
  Er zijn inmiddels 21 kantjes met leugens, verdachtmakingen, uit duistere inormatiebronnen bijeen gegaarde nonsens. De bekende als Palestijnenliefde verpakte Jodenhaat.
  @Republikein: schaam je niet, dat gevoel heb ik zo dikwijls, bij Omroep Max, bij die meer dan idiote boycotacties…..

  Like

 19. Jan zegt:

  Esther Voet had beter moeten weten. Iedereen weet dat Dirty Harry een schuinmarcheerder is en dat het zwaard van Mo boven zijn hoofd hing toen hij met een vrouw aan het flikvlooien was in Jordanië. Esther Voet had Van Bommel een knietje moeten geven.

  ‘Van Bommel is dol op vers vrouwenvlees’
  http://www.mamjo.com/forum/index.php?topic=108115.0;wap2

  Van Bommel is verder niets anders dan een zielige leugenaar, een poseur, kenmerkend voor een socialist:
  ….
  Ondanks dat ik vijf stoelen van de Senaatsvoorzitter verwijderd ben, kan ik met zekerheid vaststellen dat ook hij een Rolex polshorloge heeft. Een gouden. Ik ben benieuwd of de minister-president die we straks spreken er ook eentje heeft.

  Het gesprek nadert een einde en met enige TELEURSTELLING moet ik vaststellen dat de mp geen Rolex draagt.
  http://harryvanbommel.sp.nl/weblog/2007/07/12/een-dagje-jordanie/

  Like

 20. Jan zegt:

  Behalve dat Harry van terroristen en moordenaars houdt, dus ook van Mandela, is Harry’s Engels ook van ‘topkwaliteit’. Hij schreef eens trots op zijn weblog dat hij een brief aan Mandela had gestuurd die om te huilen was zo slecht:
  Lang leve Nelson Mandela!
  http://harryvanbommel.sp.nl/weblog/2007/07/18/lang-leve-nelson-mandela/

  Like

 21. Op 7-8-2013 in Knevel en Bodar, zat de ex-PVV-er Arnoud van Doorn, die zich bekeerd heeft tot de islam. In jauari 2013 werd hij door de politie van Den Haag opgepakt op verdenking van het lekken van geheime stukken naar het het Algemeen Dagblad. De politie kwam het lek op het spoor dankzij een ander lopend onderzoek naar het gemeenteraadslid. Eind 2012 werd er bij de politie gemeld dat hij softdrugs zou verkopen aan kinderen tussen de 14 en 15 jaar. In het kader van dit onderzoek werd zijn telefoon getapt. Dit bevestigt het Openbaar Ministerie aan ThePostOnline. Oud-PVV’er Arnoud van Doorn – inmiddels vrijgelaten – ontkent de handel in softdrugs, het Openbaar Ministerie zegt dat hij bekend heeft.
  Aldus:
  http://nieuws.thepostonline.nl/2013/01/23/haags-raadslid-aangehouden/
  De geheime stukken gingen over een mogelijke aankoop van het World Forum door de gemeente Den Haag. Op basis van de geheime documenten schreef de betrokken journalist een artikel in het AD/Haagsche Courant. De gemeente Den Haag deed vervolgens aangifte. Daaruit bleek dat Van Doorn aan een journalist vertelde waar hij in zijn fractiekamer de geheime informatie kon vinden over de mogelijke verkoop van het Haagse World Forum en gaf hij hem zijn toegangspas.
  Een verrader in hart en nieren blijkbaar. Deze humorloze was typisch geschikt voor islamiet, zoals hij glashard alles 180 graden omgekeerd zat te beweren, al heel bekwaam in taquyya (zelf niet goed beseffen dat je uit gewoonte liegt). Daar al meteen niks tegen terughebben is een geconditioneerde reflex. Knevel? Antoine Bodar? Lieten zich door de bekeerling rustig afpoeieren met “daar wil ik het niet over hebben”. Zelfs de eigenlijke beweegreden waarom Van Doorn islamiet werd bleef verborgen. Als PVV-er had hij zich niet in de islam verdiept, zei hij. Maar toen hij de partij uitgegooid werd sloeg zijn potentiële islam-afkeer om in sympathie. Zelfs de ‘rechtse’ Charles Groenhuijsen zat er schaapachtig bij.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s