Kandidaat-burgemeester van Moskou wil opgepakte migranten dwingen te werken

Screenshot_50

Ook in Moskou kost de migratie met haar schadelijke zwarte economie, criminaliteit, en vooral met de eeuwig eisende mensenrechtenorganisaties veel geld, terwijl niet weinig Russen onder de armoedegrens moeten leven.

Daarom heeft een kandidaat-burgemeester voor Moskou van de volgende belofte een verkiezingsthema gemaakt:

Een kandidaat van de nationalisten voor de burgemeestersverkiezingen zei dinsdag, dat honderden arbeidsmigranten, die in het oosten van Moskou in een tentenkamp werden ondergebracht en wachten op hun mogelijke uitzetting, minder levensmiddelen moeten krijgen en dat men ze aan het werk zou moeten zetten.

In de groene tenten met stapelbedden zijn meer dan 600 mensen ondergebracht. Zondag had de politie ongeveer 1400 migranten, overwegend Vietnamezen, opgepakt op beschuldiging van overtreding van de immigratiewetten. De immigratie is intussen het belangrijkste onderwerp in de burgemeestersverkiezing in Moskou geworden en veel kandidaten eisen strengere wetten.

Mikhail Degtyaryov, die kandideert voor de nationalistische liberaal-democraten, zei, dat de levensmiddelenverzorging van de migranten gereduceerd zou moeten worden en dat deze zouden moeten werken, om “nuttig” te zijn voor Moskou en om de kosten van de regering in het tentenkamp evenals de kosten voor de uitzetting te verminderen.

Dit nieuws is niet afkomstig van de een of andere nationalistische website, maar van het bekende Ria Novosti (Russisch nieuw voor de wereld).  

Daarbij schieten je onmiddellijk twee dingen te binnen: ook Rusland heeft dezelfde immigratieproblemen als Berlijn, Griekenland, Italië, Frankrijk, enz. En ten tweede: steeds meer landen keren de morele dictatuur van het Avondland, die onder de naam “mensenrechten” de rechten van de oorspronkelijke bevolking ten gunste van de migranten en andere minderheden schenden, de rug toe. De boze betovering lijkt steeds zwakker te worden.

Bron:

http://www.kybeline.com/2013/08/07/moskaus-burgermeisterkandidat-will-festgenommene-migranten-zu-arbeit-zwingen/

Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Immigratie, Rusland. Bookmark de permalink .

13 reacties op Kandidaat-burgemeester van Moskou wil opgepakte migranten dwingen te werken

 1. Joannes den Hollander zegt:

  In Siberie is werk zat, het ontroesten en weer strak in de verf zetten van de oliepijpleidingen houdt hen van de dagelijkse verveling af.

  Als ze niet zo goed het felle daglicht kunnen verdragen is er een plaatsje diep onder de grond, Dan mogen ze als mijnwerker hun dagelijkse brood verdienen totdat ze weer terug moeten naar hun Heimat.

  Like

 2. nieuwenhuis zegt:

  “een kandidaat-burgemeester “naar mijn hart…..

  Moesten ze in andere EU landen maar ook eens doen…….., maar ja, net zoals U zegt, de “mensenrechten “…………dat is het grote struikelblok.

  Like

  • koddebeier zegt:

   Het zou eens tijd worden mensenplichten……zonder plichten geen rechten !!

   Like

  • Cathja zegt:

   @ nieuwenhuis 12:45

   Onze mensenrechten worden hier anders óók met voeten getreden hoor! Een overheid die nooit en te nimmer tevreden is met wat ze aan belastinggeld binnenkrijgt, die steeds meer geld van ons in beslag neemt [want dát is het!], schendt onze mensenrechten, want we hebben het RECHT om een flink deel van het loon waarvoor we hard gewerkt hebben, te houden. Onze overheid verplicht ons echter om allerlei vreemden van geld en goederen te voorzien, en verplicht ons om ook geld af te staan voor allerlei dubieuze zaken, waarvan we vaak niet weten wat dat zijn. We werken dus voor mensen die wij niet kennen, en die ons niet kennen, en voor zaken waarover we niet teveel vragen mogen stellen. Ik voel mij dus ook geschonden, én bestolen! De overheid heeft naar zijn burgers toe de plicht om hen te beschermen.
   Daar hebben ze blijkbaar nog nooit van gehoord.

   Like

 3. koddebeier zegt:

  Daar kunnen die hufters hier nog wat van leren..

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @koddebeier 14.49. uur. Precies, hier komt de RODE LINKSE KERK gelijk in actie, om iedere gelukzoeker uit de hele wereld te koesteren, aan een gratis advocaat te helpen, en om deze gelukzoeker(s) te vertellen dat Nederland eigenlijk TOVERLAND is want alles KUNNEN deze GELUKZOEKERS voor NIETS krijgen. Vooral de PvdA is daar goed in.
   Manmanman!

   Like

   • koddebeier zegt:

    Socialisten zijn maar in één ding goed Tom en dat is in geld uitdelen van anderen.
    Ze delen dat het liefste uit onder hun eigen aanhang dus aan allochtonen, gelukzoekers, beroepswerklozen, uitkeringsrenteniers, kunstenaars en ander subsidievreters.

    Like

 4. Henny Clemens zegt:

  Cathja16:03

  Ik wilde dat ik het gezegt had maar als u het zegt is het ook heel goed, dat laat weer zien dat wij en velen met ons dezelfde gedachten hebben en ja we worden bestolen, bedrogen en belogen.
  Wat moeten, kunnen we doen om dit te stoppen?

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @Henny Clemens 17.26. uur. Wat kunnen we doen zegt U, en terecht. Er zijn enige mogelijkheden, zoals massaal demonstreren op 21 september, en /of op meerdere data, zoveel mogelijk deze ROVERHEID van VVD/PvdA tegen werken, juist niet doen wat MARX RUTTE, het liefste zou zien, maar geld opzij zetten, of van de bank halen. En in het uiterste geval, deze regering afzetten. Ik gooi zo maar wat in de groep Henny, want de beste oplossing heb ook ik niet. Ik weet wel wat beter is, een regering en politiek die er voor de EIGEN BEVOLKING IS, en niet voor ALLE GELUKZOEKERS TER WERELD.

   Like

 5. henk schroemges zegt:

  Wat we hier tegen kunnen doen? Neem het voorbeeld van die familie die in de rechtszaal in opstand kwam en de dader van die moord- want dat is en blijft het- aanviel. Had liever gehad dat de uitlokkers van die opstand werden aangepakt en het liefst met vele honkbalknuppels. Die uitlokkers en veroorzakers van die algemene woedeuitbarsting zitten in hun toga’s met schijnheilige porums taakstrafjes uit te delen. Ik bedoel dus de rechter en zijn aanhang. Die woee-uitbarsting heeft daadwerlijk uitwerking gehad.
  Vergeet niet dat de niet te stuiten cq in te dammen macht van een massa woedende mensen echt iets teweeg kan brengen.

  Like

 6. messi zegt:

  dit is een saaie site

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s