Mensverachtend

Screenshot_43

Ze voelen zich dichter bij Turkije staan dan bij Duitsland: aanhangers van de Turkse minister-president Erdoğan in Düsseldorf

Niet het Turken-plan van Kohl, maar voorvechters van multiculti bedreigen het algemeen welzijn.

Helmuth Kohl was als nieuwbakken bondskanselier in 1982 van plan om ongeveer de helft van de destijds in Duitsland wonende Turken ertoe te bewegen naar huis terug te keren. De late “onthulling” van dit plan heeft voor reacties gezorgd, die het nodige zeggen over de realiteitsweigering en huichelarij van nu, die het immigratiedebat in ons land verduisteren.

Wat heeft Kohl toen gezegd? Europese of Oost-Aziatische immigranten zouden zich probleemloos in de Duitse samenleving voegen, bij mensen uit de Oriëntaalse cultuurkring zou dit echter opvallend vaak niet het geval zijn. Daarom zou de terugkeer van die Turken, die naar hun vaderland zouden willen terugkeren, gestimuleerd moeten worden. Klopt dat dan niet? Bestaan er integratieproblemen met Chinezen, Portugezen of Indiërs? Slaan jonge Vietnamese macho´s hun Duitse medeleerlingen op het schoolplein in elkaar? Niemand durft te vragen waarom er eigenlijk een “islamtop” nodig is voor een “beter begrip” tussen moslims en autochtonen, maar waarom anderzijds niemand een “boeddhistentop” of een conferentie voor de dialoog met geïmmigreerde hindoes nodig vindt.

Het antwoord heeft Helmut Kohl 30 jaar geleden gegeven: omdat hindoes noch boeddhisten hieraan geen enkele behoefte hebben, omdat er geen noemenswaardig religieus of cultureel gefundeerd onbegrip bestaat tussen hen en de oorspronkelijke Duitsers. De “boeddhismetop” zou na vijf minuten al afgelopen zijn: er zou niets zijn om over te praten. Het plan van Kohl werd slechts aarzelend en in beginsel in de praktijk omgezet. Het werd nooit echt en duurzaam uitgevoerd. Mogelijk zou ons, de Duitsers zowel als de hier wonende Turken, die tot op de dag van vandaag niets kunnen aanvangen met de kloof tussen hen en de cultuur van Avondland, het nodige bespaard zijn gebleven wanneer Kohl zijn plan strikt zou hebben uitgevoerd. De toenmalige bondskanselier had het per slot van rekening niet over “alle Turken”, hij wilde zich doelbewust tot diegenen richten, die vanuit zichzelf tot de conclusie zouden zijn gekomen dat ze in het vaderland gelukkiger zouden worden.

Nu zijn deze ongelukkige immigranten hier gebleven, opgesloten in de zelfgekozen isolering. Daarin groeien hun kinderen op, hier geboren en toch nooit echt in Duitsland geweest. De multiculti-ideologen gingen er met de overwinning vandoor, die het concrete lot van de mensen – zowel immigranten als autochtonen – niets interesseert: het gaat hen om hun maatschappelijk experiment, het “te boven komen” van nationaal en cultureel gegroeide gemeenschappen ten gunste van de “multiculturele samenleving”. Niet Kohls (helaas slechts tijdelijke) idee was, zoals nu alweer te horen is, “mensverachtend”. In werkelijkheid verachten de mensen diegenen, die zulke experimenten met hen uitvoeren.

Bron:

http://www.preussische-allgemeine.de/nachrichten/artikel/menschenverachtend.html

Auteur: Hans Heckel

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", Communisme, Duitsland, Groenen, Immigratie, Krankzinnigheid, Marxisme, Multiculti, Naïviteit, Socialisten. Bookmark de permalink .

8 reacties op Mensverachtend

 1. Tom Hendrix. zegt:

  Op zich was het een goed plan, wat Kohl opperde in 1982. Echter, wat hij niet in de gaten had, of bewust weg liet, was de realiteit van de zgn. Resolutie van Straatsburg”, ook wel bekend onder de titel: ” Oil for Immigration”. Want ook de partijgenoten van de CDU van Kohl hadden voor gestemd in Straatsburg. We komen niet van deze werkelijkheid af, zij is er gewoon. De enige oplossing die wel werkzaam zou zijn is REMIGRATIE. Natuurlijk op vrijwillige basis voor de moslims, met eventueel een vertrekbonus. En anders zouden ze gedwongen moeten worden. We hebben met deze mensen een GROOT PROBLEEM.

  Like

 2. luckybee zegt:

  Smijt ze eruit dan hebben wij geen last meer van ze.

  Like

 3. Jan zegt:

  Aangezien de Duitsers de Turken kunnen missen als kiespijn smeet ik dit gehele islamitische kankergezwel het land uit. Turken die niet-moslim zijn laten blijven want dat zijn ook degene die voortdurend last hebben van moslims. En wat die islamitische olielanden betreft, die gaan toch niet boycotten want dan stort hun economie met een klap in elkaar. Komt er van als je één product in de winkel hebt die ook nog eens door anderen uit de grond gehaald moet worden. Helaas is er één gigantisch probleem en dat socialisten islamofielen zijn en dus bereid zijn vrijwillig naar de galg te lopen en zichzelf de strop om de nek te hangen. Ach, in feite hangt die er al om. het enige wat moslims hoeven te doen is de stoelpoot onder hun luie kont wegschoppen.

  Like

 4. Theresa Geissler zegt:

  Waarom word ik toch altijd weer spinnig als ik gehoofddoekte wijven zoals op deze foto zie pralen met hun hoofddoeken?
  Ik weet best: Erg logisch is dat niet. Ze zullen ons -oppervlakkig bezien- niet gaan dwingen, hun voorbeeld te volgen, maar toch……
  Op een bepaalde manier ontkom ik maar niet aan het idee, dat het doodgewoon provocatie is. -En dat ze stiekem denken: “Als wij hier eenmaal de baas zijn, moeten jullie er óók aan geloven. Iedereen heeft zich over te geven aan de wil van Allah.”

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @Theresa Geissler 10.56. uur. Dat denken de moslimvrouwen zonder meer. Met de hulp van de socialisten, en de meeheulers van links-liberalen, liberalen en linkse christen-democraten, zou je inderdaad denken “dat gaat ze lukken”. Ik blijf erbij dat de moslims moeten REMIGREREN, niet goedschiks, dan maar met dwang. Nooit zal de islam kunnen matchen met onze vrije seculiere staat, in zo verre daar nog sprake van is. En het motto van de moslim: ” Willst Du nicht mein Bruder/Schwester sein- moslim worden- so schlag Ich Dich dein Schedel ein”.

   Like

  • Latraviata zegt:

   Ik heb hetzelfde en ik ben ervan overtuigd dat het pure provocatie is.
   Bij de supermarkt mijd ik de hoofddoek als de pest en in het ziekenhuis ook geen hoofddoek aan mijn bed.

   Like

  • oogenhand zegt:

   Als niet-moslimvrouwen een hoofddoek mogen dragen, kunnen er geen lastige vragen komen als een niet-moslimman naast een hoofddoekvrouw loopt, ook niet als de hoofddoekvrouw bijvoorbeeld een Marokkaanse is. Wederom, waarom hoeven Marokkaanse mannen geen baard te dragen om zonder lastige vragen een moskee in te lopen?

   Like

 5. koddebeier zegt:

  De voorvechters van multiculti zijn een gevaar voor vrijheid en een gevaar voor de mensheid.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s