Andries Knevel weet niets van de islam

Screenshot_28

Arnoud van Doorn

(Door: Joost Niemöller)

De nieuwe moslim Arnoud van Doorn zat bij Knevel & Van den Brink. Kan Andries Knevel geen cursusje interviewen krijgen?

Arnoud van Doorn, voorheen van de PVV, is nu bekeerd tot moslim. Hij mocht bij Knevel en van den Brink gisteren zeggen wat hij maar wilde. De tafelheren, Andries Knevel en Antoine Bodar, bleken niet alleen een verbijsterend gebrek aan inzicht over de islam ten toon te spreiden, ze bleken ook nog eens totaal niet in staat tot interviewen. Een goed interview begint bij interesse, bij goed luisteren, bij alertheid en bij het stellen van de juiste vragen naar aanleiding van wat er wordt gezegd.

Van Doorn kon zijn gang gaan met zijn obligate pr-praatje voor de islam.

Het riep ook nog een andere vraag op: Verdienen Knevel en Bodar eigenlijk de naam ‘christelijk‘ nog wel? Waar staan zij eigenlijk voor? Zelden zag ik christenen zo slecht het christendom verdedigen.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

12 reacties op Andries Knevel weet niets van de islam

 1. henk schroemges zegt:

  Ook bij deze figuren maakt angst voor de Islam laffe buikspreekpoppen van hen.

  Like

 2. Theresa Geissler zegt:

  Joost Niemöller had daar gisteravond als gastheer moeten zitten, in plaats van Bodar, zoveel is wel duidelijk. (Maar ze zullen wel gek zijn, natuurlijk.) Voorts wordt het mij bij deze opeens een stuk helderder hoe die van Doorn tot zijn opmerkelijke stap gekomen is: Uit de PVV gezèt dus, wegens malversaties. Met onenigheid vertrokken en bepaald niet vrijwillig. Tja, dan kan er gemakkelijk sprake zijn van een wrok, zodat van Doorn, uit louter rancune, tóch maar eens het object gaat bestuderen, dat de PVV juist altijd heeft bestreden. Zoekende, m’n zolen! Hij was rancuneus en gefrustreerd, anders niet! En in z’n tomeloze verongelijktheid besloot hij, dat de Islam hem eigenlijk niet slechter beviel dan zijn zieltogende katholicisme (kan best; tenslotte is hij een man, geen vrouw, weet U wel) dus…… Ja, bizar, ik weet het. Maar na dat Noorse-gezin-op-vakantie hoef je je nergens meer over te verbazen. Nee, natuurlijk, gaat hij dat zo niet bij K&B zitten vertellen, wat dacht U? Dus daar heb je meteen de reden dat het waaróm zo wzig bleef!

  Like

 3. Martien Pennings zegt:

  Niemöller heeft dus de energie die ik niet meer kon opbrengen wél opgebracht.
  Prima stuk ook.

  Voorts: misschien moet ik de reactie die ik hier http://bit.ly/15eUYOV plaatste, hier ook maar neerzetten:

  Over de geest van die Arnoud van Doorn.
  Dit is duidelijk een psychopaat.
  Die types komen heel rationeel over, maar ze kunnen op elk gewenst moment hun gevoel “uitzetten”.
  Ik heb ooit een relatie met zo’n dame gehad.
  Die zei het ook gewoon: “Wat mij pijn doet, elimineer ik.”
  Dat was ik dus, op een gegeven ogenblik.
  Ze zette me van de ene op de ander dag uit haar leven.
  Ik had het kunnen weten, want ze zei ook:
  “Ik kan gevoelens uitschakelen, want daar heb ik een knopje voor.”
  En ze maakte ook inderdaad een klikbeweging naast haar hoofd terwijl ze het zei.
  Later heb ik me wel eens afgevraagd of niet ook de meeste politici psychopaten zijn.
  Die kunnen, terwijl ze geconfronteerd worden met de bewijzen voor het feit dat ze hun vader hebben vermoord en hun moeder vergiftigd, onbewogen blijven kijken.
  Neem nou die “dead pan” van Harry van Bommel eergisteren bij Knevel en Van den Brink.
  Typisch.
  Ik noem het altijd: looien plaat voor de kanis, maar het is misschien anders: ze kunnen gewoon een gedeelte van hun brein stilzetten.

  Like

 4. louis-portugal zegt:

  Volgens mij zaten de andere aanwezigen een beetje meewarig te kijken over zoveel onbenulligheid en hadden er geen zin in om op in te gaan.
  Ik heb er wel een paar keer flink over kunnen lachen

  Like

 5. topsporter zegt:

  Toch vind ik die uitzending met de zgn. moslim Arnoud van Doorn, drugshandelaar en nog wat meer van dat, erg leerzaam. Ik begrijp de behoefte van Joost naar een kritisch intervieuw.Arnoud kreeg alle ruimte zich bloot te geven en dat deed hij.( hij kreeg alle ruimte om zich als luchtballon te profileren)
  Ik moest ongelooflijk lachen toen hij “vrede zij met hem” er tussendoor mompelde/lispelde.
  Op dat moment droop de grootst mogelijke onzin van de beeldbuis.
  Deze man gelooft niet in de islam.
  Ik zou me kunnen voorstellen dat hij een informant is, dubbelspion?
  Het zou zo maar kunnen.

  Like

 6. luckybee zegt:

  Dit is helemaal of topic maar ik vind het te belangrijk om niet hierover te praten.Het gaat over meneer van Anraadt die veroordeeld wordt voor het leveneren van grondstoffen voor mosterd gas aan Sadam Hussein., En de slachtoffers van de aanfallen van Sadam Hussein op Halabja. waar bij 5000 Jurden zijn gedoodt.Hier door webben de linksen G.W. Bush veroordeeld dat hij gelogen heeft over , dat Sadam Hussein in het bezit was van MVW.(Massa vernietigings Wapen.) Zijn deze bommen die op Halabja zijn gewordpen geen massa vernietigings wapen?Onze halve gare linkse intellectuelen beweren het nog steeds, deze Marxistische idioten met Maarten van Rossum voor aan..

  Like

 7. Theodoor zegt:

  Ik weet het, het is een dooddoener maar voor WO 2 werden nogal wat Nederlandse mensen NSB’r A. van Doorn draagt alle kenmerken daarvan uit.
  Gewoon een fout persoon.

  Like

 8. guusvelraeds zegt:

  Verplicht verbannen naar het meest grove islamitische land dat er is. Bijvoorbeeld Pakistan. Saoedi Arabië is ook goed. Of zullen we hem eerst een cursus Jihad voeren cadeau doen, te volgen in Syrië. Oefenen hoofden afsnijden brengt immers de vrede dichterbij en stelt Mohammed en Allah tevreden. Walgelijk dat “”vrede zij met hem”” steeds weer te horen. De uitzending gezien bij programma gemist. Achteraf gezien wat heb ik nu gemist. Wisten we niet al dat rondom islam vraagstukken het onderste nooit uit de kan wordt gehaald op de Nederlandse T.V.. Inderdaad er waren een aantal geschikte punten in zijn weerzin wekkend monoloog. Meteen hadden ze moeten inspringen toen het gedrocht van Doorn vertelde dat hij zich niet bemoeide met de wetgeving van een land. Het repliek had dan moeten zijn dat dit land wel een 100% islamitische wetgeving hanteert. Een wetgeving die hij als gelovig moslim moet onderschrijven. Maar nee, de onbenullen Antoine Bodard en ook Andries Knevel kwamen daar niet op. Of toch, maar spraken het bewust niet uit. Hoop dat het laatste niet waar is en domheid in het geding is. Daar valt nog mee te leven.

  Like

 9. W. de meerenpaal zegt:

  Van Doorn liet toch maar mooi aan de wereld weten dat hij zich totaal niet bekommert om het vermoorden van christenen voor hun geloof, ondanks dat hij als Moslim uitgenodigd werd in SA en als Islamiet geen kritiek hierop heeft. Maar deze diepe belediging dat hun leven niet veel waard is in de ogen van deze bekeerling, ontging de twee heren totaal.

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @ W.de meerenpaal 21.37. uur. U zegt: “Maar deze diepe belediging dat hun leven niet veel waard is in de ogen van deze bekeerling, ontging de heren totaal”. Dat toont de mentaliteit van deze “heren”, na 40 jaar LINKSE HERSENSPOELING!!

   Like

  • Republikein zegt:

   Als de vrome gastheren geen tegengas geven is het eenrichtingsverkeer, de slapjanussen.

   Like

 10. Ratio zegt:

  Religie- Geloof, processen van niet denken.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s