Islamofascistisch liegen met Ineke van der Valk

Screenshot_5

Ineke van der Valk

Dus iedereen op de socialmediaas LOL-en en haten op Ineke van der Valk gisterenavond. Wie? Ineke van der Valk. Ineke pende een hi-la-risch boekwerk bij elkaar over islamofobie. Eerder deze maand gaf zij daarover dit ontluisterende interview, de bron van alle hoon en walg. Welnu, dat mevrouw Van der Valk zulke malle dingen beweert is niet zo gek: het boek werd geschreven in opdracht van de subsidiespons (57K in 2012 van de gemeente Amsterdam) Euromediterraan Centrum voor Migratie en Ontwikkeling (EMCEMO). En hee kijk nou, daar schreven wij dit topic over. Zij wilden met een petitie het strafbaar stellen van islamofobie afdwingen.

Screenshot_7Maar er is meer: EMCEMO is zowel gelieerd aan de extreemlinkse kringen rond René Danen als aan moslimextremisten. Zo herdachten zij openlijk de gedode antisemiet en hamas-terrorist Sjeik Yassin. EMCEMO- leider Menhebi is verder adviseur van koning Mohamed VI van Marokko. EMCEMO heeft Ineke van der Valk dik geld betaald om haar maatschappij-ontwrichtende quatsch op te schrijven. Moslims zijn slachtoffers, moest de boodschap luiden. En moslimhaat is niet de schuld van hun intolerante, agressieve kutreligie maar van Wilders en het internet. Right.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

27 reacties op Islamofascistisch liegen met Ineke van der Valk

 1. Martien Pennings zegt:

  Dat stuk van Nanninga is hysterisch goed.
  Niet alleen qua opschrijven, maar ook qua journalistieke research.
  Ze is wel op het spoor gezet door Joost Niemöller, though.
  Maar nietteminiter: I am standing in awe.

  Like

 2. topsporter zegt:

  Nanninga is wat mij betreft het ideaaltype van de onderzoekjournalist, geweldig hoe de waarheid naar boven wordt getild, supergaaf, supercool…..
  De laatste twee woorden gebruik ik om aansluiting te vinden bij de jeugd, die met deze te koop zijnde muts moet klaarkomen.

  Like

 3. Jean zegt:

  Ach, ze kunnen nog 1.000 boeken bij mekaar krabbelen over die achterlijke gewelddadige barbaren, voor ons zijn het en blijven het levensgevaarlijke barbaren die niet thuishoren in onze westerse samenleving, punt.
  Die achterlijken hebben ons opgezadeld met islamofobie, ik had al een religiefobie want al die sekten zijn maar op één zaak uit nl. macht over de burgers, wel, die macht krijgen ze niet, vroeger niet, nu niet en nooit niet, nog liever oorlog met die achterlijken dan knikken voor die baardapen in soepjurken.
  Er komt pas rust en vrede als die achterlijke gewelddadige barbaren verdreven zijn uit onze westerse leefwereld, ook dan pas zal er welvaart en leefbaarheid terugkomen.
  Nu alle personen én instellingen droogleggen die zich inzetten voor die achterlijke gewelddadige barbaren zoals die trut in het artikel anders zal dat gezever zich blijven herhalen, vergeet nooit waar islam voor staat:
  I = idioot
  S = smeerlapperij
  L = lafhartig
  A = afschuwelijk barbaars
  M = moorddadig
  Duidelijk dat men daar islamofobie van krijgt, het zou zelfs al voor minder…

  Like

 4. Cathja zegt:

  Dus volgens de simpele ziel Van der Valk zijn moslims ‘slachtoffers’? Waarschijnlijk heeft ze soep in haar bovenkamer, i.p.v. gezond verstand! Moslims hebben wereldwijd enkele honderden miljoenen slachtoffers gemaakt, dus ga nu niet de moslims ‘slachtoffers’ noemen en hen daarom verdedigen!
  Het internet en de heer Wilders hebben trouwens niets met moslimhaat te maken. Moslims maken zichzélf gehaat, door hun gedragingen, uitspraken en hun zielig-doen! Zielig doen (zich miskend voelen) past precies bij moslims, en deze vrouw staat dus (voor heel veel geld waarschijnlijk) klaar om hen te helpen verdedigen.
  Misselijkmakend, als je als Nederlandse vrouw je inzet voor een zó verschrikkelijk intolerante groep mensen zoals de moslims, terwijl je je eigen landgenoten fel bekritiseert!
  Dom, gevaarlijk en opruiend mens!

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @Cathja 10.29. uur. De islam heeft in 1400 jaar tijd 278 miljoen mensen vermoord. En dat noemt zich “religie van de vrede?’. Mag ik even een teiltje…..

   Like

   • Cathja zegt:

    @ Tom Hendrix 10:49

    Gewoon MASSAMOORDENAARS dus….!
    Wie kan mij één religie opnoemen door wiens ‘gelovigen’ zóveel gruwelijkheden zijn gepleegd als door de aanhangers van de islam (lees: de ‘profeet’)?

    Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @Cathja 10.29. uur. Inderdaad, deze tuttebel is zeer gevaarlijk Cathja, en wel omdat deze rode en linkse waanzin, via de omroepen en pers 24 uur per dag ons opgedrongen wordt. Er is geen sprake meer van een objectieve pers,msm en omroep. Het hele zooitje is als een `HOER`, onderdanig geworden aan de PvdA, D66,SP,GL,VVD en CDA. We krijgen alleen de agitprop van de linksen en de politiek correcten te horen! En daardoor is het zo gevaarlijk Cathja, dat zo een mafdoos van der Valk, en een ex pvv er van Doorn/ook totaal mata glap- een podium krijgen en hebben. Kotsmisselijk ben ik ervan.

   Like

  • Peter Klaasing zegt:

   Laten wij een zwarte lijst maken, met daarop al deze moslim-konte kussers, zodat wij hen ter verantwoording kunnen roepen, als ook in Nederland de pleuris uitbreekt. Te beginnen met Rutte en Samsom de landveraders. Dan daarbij linkse meiden zoals Ineke vd Valk. Nou Amsterdam zit vol deze zg walletjes elite. Eigenlijk moeten dit soort arabieren kussers gedwongen worden om moslim te worden. Dat betekend natuurlijk dat bv Ineke vd Valk haar vagina moet laten verminken en natuurlijk ook in een burka over straat.

   Like

 5. Jan zegt:

  Ik surf regelmatig naar het blog van Meulenbelt en wist daarom van dit boek en de dwarsverbindingen, van Meulenbelt en Danen en met de andere organisaties (allen gesubsidieerd) Als toegift bij het uitgebreide verslag foto’s van de sekteleiders zodat direct duidelijk is wie met wie hokt.

  vrijdag 13 januari 2012 Boekpresentatie: Islamofobie en discriminatie
  Het boek is mede geschreven in opdracht van het Emcemo, en Abdou Menebhi legde uit waarom zij, als seculiere organisatie, vinden dat er meer aandacht moet zijn voor de islamofobie.
  http://www.anjameulenbelt.nl/weblog/2012/01/13/boekpresentatie-islamofobie-en-discriminatie/

  Emcemo organiseert in samenwerking met Argan, HTIB en ACB Kenniscentrum op vrijdag 26 september een debat over de Amsterdamse notitie over de scheiding van Kerk en Staat.
  Op dit email-adres kunt u ook terecht voor nadere informatie over het debat of op het volgende telefoonnummer: 0655818828 (Emcemo, Abdou Menebhi)
  http://www.anjameulenbelt.nl/weblog/2008/09/19/scheiding-van-kerk-en-staat-1/

  Zie ook:
  donderdag 29 maart 2012 Twintig jaar antiracisme-strijd
  http://www.anjameulenbelt.nl/weblog/2012/03/29/twintig-jaar-antiracisme-strijd/

  Wat NBK betreft en haar samenwerking:
  http://www.nederlandbekentkleur.nl/RAR/oproep.html
  Zie bij ondersteunende organisaties, hier staat de hele fascistische kliek genoemd

  Like

 6. Republikein zegt:

  Zeik Yassin,veel gekken kunnen niet in zijn schaduw staan.

  Like

 7. Theresa Geissler zegt:

  Het stuk van A. Nanninga is erg goed, al kreeg ik wel een beetje de indruk dat ze zich deze keer wel wat èrg opwindt over het ‘Fenomeen’ Ineke van der Valk.
  Dat moet ze niet doen. Deze mevrouw is gewoon de zoveelste goedmens-hysterica die reeds de revue gepasseerd is. Deze mevrouw zit vol goedmensen-kretologie, die we al veel eerder gehoord hebben, geeft interviews waarin ze de helft van het gevraagde niet wil toelichten, heeft een vaag boekje geschreven over wat zij ‘islamofobie’ meent te moeten noemen en probeert aan de hand van dat vage boekje op den duur niets minder dan een wètsvoorstel door de Kamer te krijgen! Ja, nu ik het zelf zo intyp, heeft het inderdaad wel iets hilarisch, moet ik toegeven. Maar ik blijf erbij: Maak je hierover niet druk. Deze (proest) wetenschapster bewijst door haar eigen presentatie al, dat ze van dusdanig weinig gewicht is, dat hààr serieus nemen zou getuigen van de meest beschamende naïviteit ooit. Zij gooit als het ware haar eigen glazen in. Zoiets als de advocaten van de tegenpartij bij het eerste proces-Wilders. Zo’n figuur is het dan ook, natuurlijk.

  Like

 8. Roelf-Jan Wentholt zegt:

  Ineke van der Valk laat via Twitter weten:

  De grootste bedreigingen voor onze vrije, multiculturele en tolerante samenleving zijn islamofobie en mensen als Wilders die deze promoten.

  Twitter allemaal wat terug! Die dame moet gaan merken dat er mensen zijn die al die onzin niet meer slikken.

  Ik heb gereageerd met:

  De grootste vijand van de “multicultuur”, is de Islam. Kijk maar eens hoe het minderheden vergaat in islamitische landen

  Like

  • Henny Clemens zegt:

   Roelf-Jan-Wentholt 11:48
   ik doe daar graag aan mee,ik heb gestuurd dat het vreemd is dat zij als vrouw opkomt voor de islam de onderdrukkers van…vrouwen.
   En nog een; De ialm is schuldig aan 99% van de ellende in de wereld, niet Wilders.
   Ik hoop dat het haar afgeblokte hersens binnen dringt, maar heb weinig hoop, maar zoals u zegt Roelf Jan we moeten het doen, er is al zo weinig tegen te doen.

   Like

 9. Republikein zegt:

  Tolerant moet ik niet zijn, multiculti is conflict veroorzakend, en vrij ben je op moment van geboorte, daarna niet meer. Ben ik wie ik ben, Ineke, of moet ik zijn naar jouw natte wensdroom?
  Ik vind jou een schaap met wolfskleren. Tijd voor het slachthuis.

  Like

 10. henk schroemges zegt:

  multiculturele en tolerante samenleving? Die 2 woorden wens ik niet te gebruiken. Onze westerse samenleving is (nog steeds) vrij te noemen. Maar door dergelijke randfiguren met kennelijk studie aan een In-Holland college o.i.d. wordt die vrijheid stukje voor beetje weggesaneerd door de politiek correcte nuttige idioten die momenteel het bewind voeren. Het zijn en blijven landverraders! Voor dat soort mensen zijn wellicht in de jaren 30 van de vorige eeuw de Duitse woorden Untermensch en ausradieren gebruikt.

  Like

 11. guusvelraeds zegt:

  Off topic, maar misschien ook niet off topic.

  Op Zanzibar zijn 2 goedmenselijke Britse meisjes ernstig verminkt door een aanval met zoutzuur. De twee Britse meisjes verbleven op Zanzibar in het kader van een vrijwilligers werk project.

  De media zegt dat ze nog in het duister tast over de aanleiding en de daders. Is het islamofoob nu al te zeggen dat de daders met 100% zekerheid moslims zijn die het sharia recht hebben toegepast. Sharia recht omdat het hier twee niet geheel bedekte en ook nog ongelovige meiden betreft die zich niet conform de land cultuur en moslim kleding voorschriften voor vrouwen gedragen hebben.

  http://www.ad.nl/ad/nl/1013/Buitenland/article/detail/3489093/2013/08/08/Britse-vrijwilligsters-18-aangevallen-met-zuur-op-Zanzibar.dhtml

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @guusvelraeds 13.59. uur. Precies Guus, dat ies koeltoer van de muzelmannen. Ze willen ook echt vrede guus, daarom hebben ze ook als leuze : ” So willst du nicht mein Bruder (Schwester) sein, -dus mossel worden- so schlag Ich Dich dein Schedel ein”, is toch echt wel vreedzaam niet, whoehahahahaha!

   Like

 12. Henny Clemens zegt:

  Islamofoob moet de geuzennaam worden, voor mensen met een realisme en gezond verstand, en niet bruikbare idioot, want dat is een benaming waar ik mij diep en diep voor zou schamen.

  Like

 13. louis-portugal zegt:

  Ik kan bijna niet geloven dat er nog zoveel debiele mensen rondlopen.
  Ik heb liever een echt mongooltje want is meestal veeel sympatieker.

  Like

 14. Daiyu-ninja zegt:

  Ach ja, die gekke rene danen, die kwelgeest heeft aangifte gedaan tegen de AVRO.

  Die kwezel vond dat in het AVRO-programma Opsporing Verzocht buitenproportioneel veel aandacht werd besteed aan de vermeende (laat me niet lachen) delicten van kansjongeren met een biculturele achtergrond. verder stelde van danen, dat Opsporing Verzocht met haar ”onrechtmatige stigmatisering” de indruk wekt dat ”nieuwe Nederlanders” bovengemiddeld crimineel zijn.

  Is die vent soms blind en doof?!
  Zulke ontspoorde idioten zou je het liefst op het hakblok zetten.

  Like

 15. henk schroemges zegt:

  Henny Clemens 14.43
  Goed idee, alleen moet aan de betekenis van het woord islamofobie nog wat gesleuteld worden. Het woordenboek zegt: grote afkeer of angst voor de Islam.
  Laat dat angst maar weg, maar onderstreep wel de zeer grote afkeer voor de islam (speciaal met kleine letter)

  Like

 16. Tom Hendrix. zegt:

  By the way, ook ik ben blij met de artikelen van Mw. Nanninga, bij Geen Stijl. Een verfrissing, ten opzichte van de RODE AGITPROP!

  Like

 17. uitdedoofpot zegt:

  Het zou echt het hek van de dam zijn als dit in de wet opgenomen wordt. Ik bedoel: islam-kritiek strafbaar stellen in een land waar islamisering steeds extremere vormen aanneemt?…

  Kijk ook eens op het Marokko-forum, waar Marokkaanse jongeren – die hier nota bene geboren zijn – over de Nederlandse normen en waarde denken. Dit worden de jihadish van de nabije toekomst.

  http://forums.marokko.nl/index.php

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s