Over godsdiensten en politieke opvattingen

Screenshot_29

(Door: Henk V.)

A.Nanninga is een absolute topper in de wereld van het kritische denken en sinds zij Geen Stijl op stijlvolle, vlijmscherpe manier verrijkt, is die site voor ons een machtige medestander gebleken. Ineke van der Valk gaat totaal voor de bijl en zo hoort het ook. Een van de grootste verworvenheden in de westerse wereld, het Vrije Woord, staat namelijk sinds 1975 op een beschamende wijze onder druk. Beschamend voor het Westen, omdat in dat jaar de Europese Gemeenschap bij het Verdrag van Straatsburg definitief het hoofd boog voor de chantagepolitiek van de Arabische oliesjeiks. Een olieboycot bleek sterker dan moreel besef dat een maatschappij gezond moet houden.

De vierde nederlaag op rij in de reeks van vernietigingsoorlogen tegen Israël had de Arabieren doen beseffen dat de Joodse entiteit in hun midden niet met militaire middelen kon worden weggevaagd. Zij begrepen dat er een betere strategie bestond, met grotere winstkansen. Maak de Europese vrienden van Israël tot de vijanden van dat land. Dat doel kon op een weloverwogen,doortrapte manier worden bereikt. Sluit vriendschap met de vrienden van Israël; leg de vriendschap vast in een verdrag dat zeer in het voordeel van de Arabische, islamitische wereld zou uitpakken, want daarin zou een clausule moeten worden opgenomen, waardoor de islamisering van de vrienden van Israël op systematische wijze kon worden aangepakt.

Er zou moeten worden besloten tot vrije, onbeperkte instroom van moslims en daarbij zou de intocht van de islam onder de meest gunstige omstandigheden worden verwelkomd: als een zeer gewenste, bevriende religie die zich zonder enige (!) tegenwerking van Europese zijde zou mogen verbreiden!

De Europese geesten werden door een zware olieboycot rijp gemaakt voor deze absurd eenzijdige overeenkomst .Met deze oneerlijke erfenis zitten wij opgescheept. Het Verdrag van Straatsburg was geen teken van wederzijdse vriendschap tussen twee gebieden, maar een Arabische oorlogsdaad tegen het Westen. Een efficiënte wraakactie , vanwege de westerse steun aan en sympathie voor Israël.

Elke verdere uitwerking van de Eurabische ”eenheid” houdt consequent een versterking van de islamitische hegemonie in! Een uitvloeisel daarvan is dat bepaalde aspecten van de sharia gestaag worden geïmplementeerd! De hele inschikkelijke houding van het Westen met betrekking tot de islam is terug te voeren op onderwerpingsgedrag aan een invloed die men eigenlijk vreest: Europa gedraagt zich als een geslagen hond, die de handen van het baasje likt, opdat die maar niet meer boos wordt.

Laten we eens kijken naar een uitspraak van de president van de grootste vriend die Israël ooit had, de Verenigde Staten. Hij zegt tegen de moslims: “The world shall not belong to those who slander the prophet.” Dit is een onaanvaardbare en belachelijke uitspraak over de zogenaamde onaantastbare exclusieve status van Mohammed, want iedere moslim zal het hoe dan ook wel uit zijn hoofd laten om iets ten nadele van de stichter van zijn ideologie te zeggen! Het ergerlijke van zo’n uitspraak is dat moslimsympathisant Obama daarmee niet alleen de moslims onderworpen houdt aan de sharia, maar waarschijnlijk de hele wereld iets wil opleggen, namelijk dat de islam geen strobreed in de weg mag worden gelegd. Over de islam zwijg je!

Maar waarom zou een specifieke ”religie” NIET van commentaar mogen worden voorzien, terwijl die zelf andere opvattingen als verwerpelijk betitelt, wat ook duidelijk negatieve commentaar is ? Godsdiensten moeten nooit worden vrijgesteld van vragen en/of commentaar. Deze exclusieve vrijstelling van kritiek is pure sharia, voor Europa vastgelegd in 1975. Obama spreekt nog over ‘slander”’ (laster), maar in de sharia wordt niet gedacht in termen van laster of gerechtvaardigde kritiek. Men houdt het simpel: over de islam hou je gewoon je mond. Je onderwerpt je er aan!

En in dat infantiele kader gaat er een vrouwmens aan de slag en schrijft een zwaar gesubsidieerd boek over de rechtvaardigheid van de sharia bepaling dat de islam gevrijwaard moet blijven van kritiek. Gelukkig staan er dan mensen op die de waanzin van deze trut ongegeneerd aan het mes rijgen, naar een vaderlandse traditie, die van het Vrije Woord. Hulde, A.Nanninga!

Godsdiensten, maar ook politieke opvattingen, zullen ons NOOIT dwingend moeten voorschrijven wat we zeggen of denken mogen of wat niet. De vrijheid van denken, spreken en schrijven is een kostbare verworvenheid die wij onder geen enkele dwang ooit zullen opgeven.

Door:

Henk V.

(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

9 reacties op Over godsdiensten en politieke opvattingen

 1. Theresa Geissler zegt:

  Nog afgezien van het feit dat Obama zich zelf met dat ene zinnetje verraden heeft: “…….who slander the prophet.” NIet: “Mohammed”, niet, desnoods: “the prophet Mohammed” maar : “the prophet.” Zonder meer. Als iemand, die Mohammed absoluut als de profeet erkent. Dat wil dus zeggen, dat hij de Islam nader staat dan als sympathisant, dat hij…… vul maar in. Waar blijft nu de man, die zogenaamd als Baptist gedoopt is? Zou het niet méér Amerikanen opgevallen zijn?

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @Theresa Geissler: 17.20. uur. Theresa, Obama is een RENEGAAT, en een VERRADER en een MOSLIM. En daar steek ik 2 handen voor in het vuur.

   Like

  • Lucie zegt:

   Obama heeft zonder meer twee agenda’s,het wordt nu steeds duidelijker wat hij werkelijk wil.
   Hij is een echte moslim,en die zijn niet te vertrouwen.
   Hij is een huichelaar en een smerige leugenaar,de duivel in eigen persoon.

   Like

  • HenkV zegt:

   Nee, Theresa, De propaganda machine van de politiek correcte stroming in de U.S.A, die de onderwerping aan de islam nu ook definitief in haar genen heeft zitten, werkt onder Obama’s regering op volle toeren.Ook de Amerikanen worden nu gehersenspoeld en daarom is de veelzeggende uitspraak van O. waarschijnlijk het ene oor in en het andere weer uitgegaan.
   Ik hoop beslist dat er in het kamp van de Republikeinen mensen van formaat en met een duidelijke visie zullen opstaan en zich melden als president kandidaat..
   Kolonel Allen West lijkt mij zo iemand.

   Like

 2. Tom Hendrix. zegt:

  Henk V hulde voor jouw inbreng, ik ben het er helemaal mee eens! Weg met dat verradersgebroed, leve het nationalisme, leve het vaderland, en weg met het socialistisch marxistisch cultuurrelativisme!

  Like

 3. 2Crazy2bTrue zegt:

  Obama is Osama’s geheime wapen. Dat Obama zo met de dood van Osama liep te pronken, leek wat klunzig, maar dat hoorde bij de misleiding van de publieke opinie. Osama heeft zichzelf opgeofferd voor de islamitische zaak en Obama speelde het spelletje keurig verder uit.

  Obama is de tot dusverre meest succesvolle infiltrant die ooit het Witte Huis heeft gehaald, van waaruit hij de touwtjes in handen heeft naar praktisch alle westerse marionetten regeringen. De wereldwijde islamisatie en de afbraak van de joods-christelijke cultuur is een samenwerkingsverband tussen Saudi Arabië en krachten binnen de VS.

  Laatst genoemden blaken van zelfvertrouwen dankzij enkele geheim gehouden ingrijpende technische doorbraken. Naast een totale strategische overmacht valt er te denken aan mindcontrol d.m.v.gefocusde mircogolfstraling vanuit militaire satellieten. Totale wereld beheersing vanuit een enkele locatie ligt binnen bereik. Hopelijk zal Snowden daarover binnenkort ook een boekje open doen zodat het tij alsnog kan keren.

  Like

  • Lucie zegt:

   Dat de VS zo achter Snowden aanzit maakt duidelijk dat er heel wat vuiligheid niet naar buiten gebracht mag worden.
   Ik hoop dat Snowden nooit gepakt wordt door die criminele Zwarte en zijn opvolgers.
   Het kan zo maar zijn dat we nog eens totaal versteld zullen staan door de verhalen die Snowden te vertellen heeft.

   Like

 4. henk schroemges zegt:

  Vind het bovendien bijzonder vreemd dat de Republikeinen in de USA niet veel feller van leer trekken tegen de socialist Obama.
  Wil hun toch alvast adviseren om het boek van rof.Dr. Rossiter (psycholoog) te lezen en daarmee rekening te gaan houden.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s