Ramadan-rush in Londen

Screenshot_3

De duurste producten staan vooraan, de ‘Harrods exclusive’-spullen zijn gearriveerd en de openingsuren werden aangepast. De Londense luxeboetieks staan klaar om rijke Arabieren te ontvangen die het eind van de ramadan komen vieren. Harrods nam Arabisch sprekend personeel in dienst en trainde zijn werknemers in het zakendoen met Arabieren.

De winkeliers in het beroemde Britse warenhuis Harrods zijn klaar voor het Suikerfeest. Na een rustige – of zoals een verkoper het omschrijft: ‘saaie’ – ramadanmaand is het weer tijd voor de ‘ramadan-rush’. Oftewel de tijd van het jaar waarop de rijkste Arabieren, of blingionaires, naar Londen komen met maar één doel: veel geld uitgeven, feest vieren en pronken met hun rijkdom.
Arabische jongens, met name uit de Golfstaten, hebben hun exclusieve modellen van Bugatti, Lamborghini en Ferrari naar Londen verscheept om door dure buurten als Knightsbridge en Belgravia te rijden. Casino’s hebben buikdanseressen en Arabische dj’s ingehuurd. Dure hotels hebben Arabisch sprekend personeel aangenomen en gerechten uit het Midden-Oosten op het menu gezet.

(Hier zou ik graag een “lees verder” geplaatst hebben, maar dit stuk is alleen voor abonnees van de Vlaamse krant “Standaard”. Maar u bent zó ook wel voldoende geïnformeerd)

Geplaatst door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Arabieren, Graaien, Groot-Brittannië, Hypocrisie, Moslims, ramadan. Bookmark de permalink .

10 reacties op Ramadan-rush in Londen

 1. Cathja zegt:

  Ik hoef niet verder te lezen! Misselijkheid overvalt me. Ik zoek even een teiltje….!!

  Like

 2. multidifficulti zegt:

  http://nieuwreligieuspeil.net/node/3031 oftewel ze zijn besuikert.

  Like

 3. Joannes den Hollander zegt:

  Ook hier geen verdere interesse.

  Like

 4. Tom Hendrix. zegt:

  Ik hoop dat het email en glazuur van hun tanden springt, en moge menige haatbaard bezocht worden door een grote menigte vlooien. Amen.

  Like

 5. Republikein zegt:

  Geld stinkt. Een moslim ook.

  Like

 6. Willie zegt:

  En die winkeliers dan ??? Voor de centen danst de beer nog altijd blijkbaar

  Like

 7. Wans Horst zegt:

  Omdat wij met z’n allen producten kopen die (deels) gemaakt zijn met behulp van olie, voornamelijk benzine, blijf de afhankelijkheid van OPEC-landen groot. We moeten eerst auto’s hebben die op waterstof rijden.

  Like

 8. Tom Hendrix. zegt:

  @Wans Horst: 11.12. uur. Dat zullen de oliemaatschappijen NOOIT PIKKEN. Deze zitten met hun hele arm in het gat van BEA BILDERBERG en de rest van deze kliek, en niet te vergeten de NWO.
  Ze zullen ons eerder naar de verdommenis helpen. Ik ben het wel met U eens, dat alternatieve krachtbronnen noodzakelijk zijn, maar zoals ik aangaf, zullen politici, regeringsleiders, werkgevers dwars gaan liggen en het NOOIT goed vinden!

  Like

 9. Jantina zegt:

  Laat deze mensen doen met hun geld wat ze willen. Het is ook goed voor de economie dat ze hun geld daar uitgeven toch? Ik heb het niet en zou me er ook echt niet druk om maken. Het geluk zit in je zelf en niet in luxe!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s