Bremen: buitenlanders vallen bouwvakkers aan

Screenshot_12

Een groep buitenlanders heeft in Bremen meerdere bouwvakkers aangevallen en vier van hen verwond. De ruzie was begonnen toen vier buitenlanders het omheinde bouwterrein in Bremen-Neustadt betraden om zo hun route af te korten. Toen ze er door de bouwvakkers op werden gewezen dat dit om veiligheidsredenen verboden zou zijn, ontstond er een woordentwist, waarin de buitenlanders aankondigden terug te komen.

Ongeveer drie kwartier later bestormde een groep van ongeveer 30 personen het bouwterrein en viel de 15 bouwvakkers aan. Bij de aanval raakten vier bouwvakkers gewond. Drie liepen door klappen en schoppen tegen het hoofd en het lichaam zware kneuzingen op, een vierde heeft een steekwond in zijn rug. Alle vier slachtoffers moesten in het ziekenhuis behandeld worden. Er was geen sprake van levensgevaar.

Screenshot_7

Politie: “Personen met een migratieachtergrond”

Na de aanval vluchtten de buitenlanders een nabijgelegen huis in. Dit werd door de politie omsingeld en door een speciale eenheid doorzocht. In een woning werden meerdere personen aangetroffen, die blijkbaar te maken hadden met vechtpartij. Van hen werden de persoonsgegevens opgenomen. De identiteit van de messentrekker kon tot nu toe nog niet achterhaald worden.

Volgens de politie zou het volgens ooggetuigen bij “de aanvallen gaan om personen met een migratieachtergrond”. Meer informatie over de nationaliteit of de herkomst van de daders wilde de politie op vragen van de “Junge Freiheit” niet bekendmaken. De “BILD-Zeitung” berichtte echter dat het bij de daders om leden van de beruchte Libanese Miri-clan zou gaan.

Screenshot_8

Bron:

http://www.jungefreiheit.de/Single-News-Display-mitKomm.154+M572d8b59faa.0.html

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Incidenten", "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", Criminaliteit, Duitsland, Immigratie, Islam, Moslims, Multiculti, Rotzakken. Bookmark de permalink .

13 reacties op Bremen: buitenlanders vallen bouwvakkers aan

 1. Joannes den Hollander zegt:

  In dat huis had men ze natuurlijk ook over een kam kunnen scheren.
  Met een vlammenwerper.

  Like

 2. Daiyu-ninja zegt:

  Dit tuig is van mening dat als zij iets willen, dan heb jij je bek te houden.

  Like

 3. HaJoGe zegt:

  Moet je als blanke Europeaan eens proberen. Je gaat bijna naar die knokploegen van voor de oorlog terugverlangen (als ze dan maar in Duitsland blijven!)

  Like

  • Joannes den Hollander zegt:

   HaJoGe 14.33 Het begin van de knokploegen is al aanwezig.
   Hetzij mondjesmaat want de geciviliseerde Westerlingen zijn nog niet zo onbeschoft en laag bij de grond zoals dat genetisch afval. De meesten van ons moeten nog meer getreiterd worden voordat ze zich samen pakken. Ik hoop echter wel dat het snel gebeurt dan kunnen we gelijk aan de wederopbouw beginnen.

   Like

 4. Wel weer tekenend dat ze eerst zorgen voor een nummerieke meerderheid voordat er gevochten wordt, iets dat je bij onze marokkaanse prinsjes ook altijd ziet, tref je er eentje alleen dan durft hij je niet eens in de ogen te kijken maar zodra er via het mobieltje voldoende medestanders zijn dan gaan ze los. Laf tuig van de richel.

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @tijluylenspiegel 14.45. uur. O, maar dat is ook altijd de strategie van de “lichtgetinten”, ofwel de “rifapen”, bij ons in Nederland. Maak het zelf mee, je loopt over het trottoir, en verderop staan dan de marocs, met een heel contingent, en dan kijken ze of ik een boog om hun heen maak, jammer dan, ik loop dan stug door. Tot nu toe heb ik geen aanval op mijn lijf en leden gehad, misschien ook weer een bof. Maar al met al met dit volk gaan we zeer grote problemen krijgen, nog groter dan we al hebben!

   Like

   • Heb dit zelf ook een aantal keer aan de hand gehad, het is een kwestie van uitstraling, waarbij ik wel moet aantekenen dat ik volgens kennissen een zeer expressief gelaat heb.
    Mijn gedachten zijn nog net niet in blokletters op mijn voorhoofd geschreven, maar laten zich meestal wel raden.
    Mijn hex was regelmatig verbaasd dat ik geen ruzies uitlokte door mijn manier van kijken.

    Like

  • Rick zegt:

   Zij komen in ieder geval wél voor elkaar op!! Moet de gemiddelde NL’er eens proberen: Via je je mobieltje al je vrienden, kennissen en familie oproepen om een potje te komen knokken met een marrokkaanse bende. Sta je dus mooi in je uppie want er zal niemand op komen dagen 😦 En dát mijn beste brave mede-reaguurders is nu nét het kardinale verschil tussen onder de voet gelopen worden of willen vechten voor je vaderland!!

   Like

   • Tom Hendrix. zegt:

    @Rick 15.15. uur. Beste Rick, zo is het gewoon. De saamhorigheid, ik kende die uit de jaren 50 van de vorige eeuw, is er niet meer. Kapot gemaakt door overdreven liberalisme en socialisme, is de Nederlandse burger verworden tot een zombie, die nog net in staat is om ’s avonds “boer zoekt vrouw”, te kijken. En dat Rick, zeg jij terecht, gaat ons opbreken!

    Like

   • Henny Clemens zegt:

    Rick@ dit is wat ik al zo lang zeg, dat is ook hét probleem met de NLers, de mentaliteit en solidariteit van ons volk is nooi heldhaftig geweest.
    Daarbij komt dat als je al wat durft te doen het juist dé NLer is die klaar staat om jouw te veroordelen en niet de agressor.
    Dat is ook de reden dat veel mensen die nog wel de moed hebben uiteindelijk dit land verlaten, want het is verschrikkelijk om met lede ogen te moéten toezien hoe je land en de mensen om je heen veranderen in onderdanige bruikbare idioten.

    Like

 5. qutrex zegt:

  Voor zulke gevallen dienen de bouwvakkers in de toekomst verplicht in het bezit te zijn van een grote zware kraaninstallatie met bijbehorende sloopkogel van het formaat XXL. Kan de politie in voorkomende gevallen ook gewoon rustig aan het bureau blijven zitten.

  Like

 6. Jean zegt:

  Met dat vreemd tuig enkel maar ellende maar daar komt iedereen wel achter, nu wordt nog véél informatie achtergehouden want verkiezingen zijn in aantocht en de vuile rode én groene ratten houden hun sluipwegen graag open.

  Like

 7. Pingback: Iedereen is blij en groet elkaar, niemand treurt | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s