Tsjetsjeense islamitische extremisten: asiel in Duitsland

Screenshot_1

Vanaf januari tot midden juli 2013 zijn er ongeveer 9000 Tsjetsjenen als asielzoeker naar Duitsland gekomen. Daaronder bevinden zich, behalve leden van maffiabendes, ook belangrijke mensen van de radicaalislamitische terreurcel “Emiraat Kaukasus”, zoals “Welt Online” bericht:

Nu al wonen er volgens informatie van de binnenlandse veiligheidsdienst ongeveer 200 aanhangers van de Tsjetsjeense terroristenchef in Duitsland. Onder hen bevinden zich ook extremisten die bereid zijn tot geweld, die voortdurend onder observatie staan.

“De toonaangevende mensen van het ´Emiraat Kaukasus´ in Duitsland zijn bijna allemaal niet zo lang geleden als asielzoeker het land binnengekomen”, zei iemand van de veiligheidsdienst tegenover “Welt”. “Ze zamelen hier geld in voor de strijd in de Kaukasus of werven strijders aan. Over het algemeen houden ze zich erg buiten schot.”

Screenshot_5

De blogger Aron Sperber heeft hierover in een lezenswaardige bijdrage zo zijn ideeën over in Europa asiel zoekende Mohammedanen. Hoewel eer genoeg rijke islamitische landen zouden zijn, geven islamitische asielzoekers er de voorkeur aan om zich, ondanks alle “islamofobie”, in Europa te laten verzorgen.

Toch worden in de officiële VN-statistieken de islamitische landen de belangrijkste afnemers van vluchtelingen genoemd. Dat ligt echter aan het feit dat vluchtelingen in islamitische landen altijd vluchtelingen blijven, terwijl zij in Europa na enkele jaren uit de statistiek verdwijnen.

Screenshot_4Jordanië staat op de eerste plaats, hoewel de Palestijnen al meer dan 45 jaar geleden kwamen en net zoals de Jordaniërs islamitische Arabieren zijn. Pakistan staat op de derde plaats, hoewel de Afghaanse Pathanen al meer dan 20 jaar geleden kwamen, dezelfde taal spreken en dezelfde religie delen.

Iran staat op de vijfde plaats, hoewel de Afghaanse Hazara´s al meer dan 20 jaar geleden kwamen en Perzisch sprekende sjiieten zijn. De vluchtelingen uit de Balkan zijn echter niet meer terug te vinden in de VN-statistiek, hoewel ze noch de taal noch de religie van de landen van opname deelden.

Vanzelfsprekend zijn ook de miljoenen mensen die sinds het einde van de Tweede Wereldoorlog uit het Oostblok waren gevlucht, al lang uit de statistiek verdwenen.

De bevolking van Saoedi-Arabië bestaat voor 27% uit gastarbeiders die voor de oliesjeiks zwoegen, bij het aantal asielzoekers staan de Saoedi´s ondanks hun rijkdom slechts op de 117e plaats. De Saoedi´s zorgen er echter voor dat de in Europa opgenomen moslims voorzien worden van moskeeën, imams en islamitische centra.

Solidair is men in de islamitische wereld alleen maar bij de verbreiding van de eigen ideologie en in de strijd tegen de belangrijkste vijand Israël.

Screenshot_6

Bron:

http://www.pi-news.net/2013/08/tschetschenische-islamisten-asyl-in-deutschland/#more-348187

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", Duitsland, Immigratie, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Moslims, Terrorisme, Tsjetsjenië. Bookmark de permalink .

10 reacties op Tsjetsjeense islamitische extremisten: asiel in Duitsland

 1. Tom Hendrix. zegt:

  Jawel hoor nog wat HAATBAARDEN die hun hand komen ophouden, en ons daarna met liefde de keel doorsnijden. En dat uiteraard met bijval van die theemuts uit EUSSR BRUSSEL- Malmström- want we moeten vanwege de culture verrijking van de RODE LINKSE KERK, dit gajes met plezier binnenhalen. Ik word er zo moe van!

  Like

 2. luckybee zegt:

  Mischien hadden de Russen de maatregelen de Stalin tegen ze genomen heeft namelijk alle moslims naar Centraal Asie te verbannen inclusief de Krim Tartaren, zo moeten houden, dan waren er niet zo veel aanslagen in Russland geweest en ook wij zijn van ze tamelijk veilig.Maar Chrutschew heeft ze teruggehaald.Nu hebben zo wel de Russen als ook wij last van ze.

  Like

 3. Daiyu-ninja zegt:

  Dit zijn geen doorsnee mensen, maar moordenaars.
  Waarom komen ze hiernaartoe?
  Want zo op de foto te zien, zien ze er goed doorvoed uit, dus ze redden zich heel goed in hun eigen land.

  Like

 4. HaJoGe zegt:

  Malmström is het echte voorbeeld van het Stockholm-syndroom op grote schaal. Je land wordt geplunderd en uitgekleed, de jonge vrouwen in je land worden stelselmatig verkracht en je juicht het allemaal toe. Wij zijn echter allemaal zo langzamerhand allemaal Malmströfoob geworden en wij gaan dus recht krijgen op erkenning en, de bijbehorende, uitkering.

  Like

 5. louis-portugal zegt:

  Gezellige jongens die tjetjenen, zien er ook echt uit als asylzoekers.

  Like

 6. oogenhand zegt:

  Reblogged this on oogenhand and commented:
  Ik ben fel tegen Islamofobie; een ziekelijke angst voor de Islam. Door het leren van Tsjetsjeens en het gebruik van asymmetrische oorlogsvoering kan het probleem uitstekend beheerst worden. Saoedi-Arabië is overigens erg dom bezig. “Woeste” moslims zullen hard nodig zijn om de Saoedi’s te beschermen tegen niet-moslim gastarbeiders.

  Like

 7. Jean zegt:

  Het gaat van kwaad naar erger naar dramatisch met dat vreemd binnensluipend tuig.
  ALLEMAAL te danken aan die EU huichelaars die zwaar betaald worden om Europa de nek om te draaien. Wanneer draaien wij die huichelaars de nek om?
  In het land B gaat dat gebeuren op 25 mei 2014, zeker weten.

  Like

 8. Republikein zegt:

  Waarom woont dat wijf niet in Deutschland?
  http://bureaudehelling.nl/auteur/farah-karimi

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s