Twee 18-jarige Britse meisjes op Zanzibar met zuur overgoten (+ video)

Screenshot_13

Katie Gee en Kirstie Trup, de beide 18-jarige slachtoffers van de zuuraanval

De twee jonge vrouwen wilden alleen maar de islamitische wereld verbeteren op het voormalige slaveneiland. Ze wilden het humanisme verbreiden door op een school te helpen. Hun hulp werd echter door twee vrome eilandbewoner op een motor beloond met een portie zuur:

De slachtoffers werkten als vrijwilligsters op een school op het eiland, dat voor de kust van Tanzania ligt. “Het incident was een schok voor iedereen, omdat er voor het eerst buitenlanders op zo´n manier werden aangevallen”, zei de plaatselijke politiechef Khamis Mukadam. De beide tot Zanzibar behorende eilanden Unguja en Pemba zijn overwegend islamitisch. Ze maken sinds de onafhankelijkheid van Groot-Brittannië in de jaren-60 officieel deel uit van Tanzania. Sinds verleden jaar komt het steeds opnieuw tot aanvallen op vooral katholieke priesters in de regio.

Der Spiegel

Ze gaven beide les op de Sint Monica school, een katholieke instelling. Ze waren beide joods en men speculeert ook dat de radicale islamieten een signaal wilden afgeven in verband met de ramadan (Telegraph).

Screenshot_23

Stone Town op Zanzibar, waar de zuuraanval plaatsvond

Het belangrijkste is echter, dat de twee nog steeds onverbeterlijke “goedmenschen” blijven. Ook met een verbrand gezicht kun je voor moslimkinderen iets goeds doen.

Het is wel opvallend, dat je nu, aan het einde van de ramadan, overal politie ziet. Kennelijk is men bang voor islamitische rellen.

Bron:

http://www.kybeline.com/2013/08/09/zwei-18-jahrige-britinnen-auf-sansibar-mit-saure-verletzt/#more-47498

Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Religie van de vrede", Islam, islamofascisme, Joden, Moslims, Multiculti, Naïviteit. Bookmark de permalink .

29 reacties op Twee 18-jarige Britse meisjes op Zanzibar met zuur overgoten (+ video)

 1. Walgelijk twee prachtige jonge vrouwen voor het leven getekend uit naam van een ideologie uit het jaar 600. Het ideaalbeeld van de wereld dat zij nog voor ogen hadden is verder weg dan ooit.

  Like

 2. louis-portugal zegt:

  Die moslims pesten de christenen overal weg.
  En uiteraard zijn niet ALLE moslims zo maar het gedeelte dat wel zo is maakt uit hoe de sfeer is.

  Like

  • beny zegt:

   men zou kunnen zeggen dat de geschiedenis zich herhaald,in 1940-45 waren ook niet alle duitsers nazi’s maar diegene die het wel waren hebben een enorme ravage aangericht.zoals je zegt zijn niet alle moslims radicaal maar diegene die het wel zijn kunnen een gelijkaardige of nog grotere ravage aanrichten indien ze nu niet met alle middelen aangepakt worden.

   Like

  • win zegt:

   deze twee zijn joods, staat in het stuk.

   Like

 3. Theresa Geissler zegt:

  Na zó’n ervaring en misschien wel voor altijd verminkt nog ‘iets goeds willen blijven doen’ voor moslimkinderen………Ja, dat is des goedmenschen. Heilig. Anders gezegd: Té goed voor deze wereld.
  Wanneer houdt het ‘barmhartige Samaritaan-gehalte’ op en wanneer begint het land- en cultuurverraad? That’s the question.
  Maar ja, het is natuurlijk wèl een vraag, waar 18-jarigen zich doorgaans nooit mee bezighouden, laat staan 18-jarige goedmensen…….

  Like

 4. Tom Hendrix. zegt:

  En de PvdA zag dat het goed was…..KOTS!

  Like

 5. qutrex zegt:

  Domme mooie lieve naieve en te goed van vertrouwen zijnde blonde meisjes en/of vrouwen moeten in de toekomst desnoods maar met gepast licht geweld (voor instructies zie de voortreffelijke koran met aanhangsels) worden weerhouden om zich in zo’n wespennest te steken.
  Of zeg ik nu iets verkeerd ?

  Like

 6. Lucie zegt:

  Je kan als Westerling ook veel beter deze landen mijden en al helemaal niet je ergens mee gaan bemoeien.
  Dat die vrouwen daar de mensen niet tot de islam wilden bekeren,maar gewoon hulp wilden beiden is voor moslims al verkeerd.
  Weg blijven uit die landen,we hebben er hier al genoeg van dat soort rondlopen.
  Nog even over Prof.Drs.van Frikschoten,wat vreselijk voor hem en zijn familie,ik zal zijn verhalen heel erg missen.

  Like

 7. Henny Clemens zegt:

  Wat moeten wij daar dan ook, blijf daar wég, zeker vrouwen, wij zijn daar nog minder dan een geit.

  Like

 8. Eduardus zegt:

  Enige goede oplossing; hek er om.

  Like

 9. koddebeier zegt:

  De domme gutmenschen leren ook nooit !!!! Laat ze dood vallen in die landen !!
  Je kan wel raden uit welke hoek zo’n beestachtige aanslag komt.

  Like

 10. Republikein zegt:

  De ouders hadden de reis moeten verbieden.In hun thuisland is het ook niet pluis.Wat moet je in zo n kut land. Verminkt worden als dank. Kutvolk, weg er mee.

  Like

 11. luckybee zegt:

  Als twee christen meisje in een Islamistische land vrij rond lopen, dan kan een zuur aanfal overal gebeuren, zie in Pakistan doen ze met Pakistaanse meiden.Blijf lekker thuis en het is thuis ook veel mooeir als ergens in een Islamistisches land, dat meestal uit woestijnen bestaat.

  Like

 12. JiepMK zegt:

  Halve moslimsletjes die niet eens denken aan het vooruit helpen van hun eigen land verdienen ook niet beter.

  Like

  • Daiyu-ninja zegt:

   JiepMK zegt:
   9 augustus 2013 om 18:35

   U haalt me de woorden uit mijn mond.
   Er zijn veel mensen in hun eigen land die hulp kunnen gebruiken.

   Like

   • Tom Hendrix. zegt:

    @Daiyu-Ninja 22.04. uur, op 9/8. Precies Daiyu, in de Zorg is plenty werk! Laat die geiteneukers het toch zelf uitzoeken, blijf weg uit die HAATJURKLANDEN!!

    Like

 13. Urbanus zegt:

  Kinderen van 18 jaar…
  Dan vraag ik me af wat er vooraf gaat aan de beslissing om naar zo’n oord af te reizen. Het is nogal wat en dan bereid je je terdege voor dunkt me en… dan verdiep je je in de haatboeken koran en de hadith’s en de cultuur.
  Ben ook benieuwd naar de rol van de ouders hierin. Vragen, vragen, vragen…

  Like

 14. treintrien zegt:

  Nou, dat lijkt me duidelijk, Urbanus:

  Je weet dat Engelse meisjes en jongens op hun achttiende over het algemeen niet in staat zijn om een sommetje als 5X12 op te lossen?
  Dat Engelse jongeren niet weten dat er zoiets als een Tweede Wereldoorlog is geweest?
  Dat ze zelfs te stom zijn om daaruit af te leiden dat er vast ook eens een Eerste is geweest?
  (leestip (alweer) Dalrymple- leven aan de onderkant)

  Dus hoe moeten deze meiden zich verdiepen in de koran? Ze zijn hun éigen taal niet eens machtig ( in GB mogen docenten nog maar vijf spelfouten per ingeleverd artikel aanstrepen, dit om de leerlingen niet te ontmoedigen, dit volgens de leer van professor Pinker. Die zelf overigens in perfect grammaticaal en stijlvol Oxford-engels die boodschap brengt)

  Hadiths hebben ze zeker nog nooit van gehoord. Bovendien horen die twee dames al achttien jaar dat de islam eigenlijk een soort christendom-heavy is. En dan hoef je je niet te verdiepen, want allah en god zijn toch dezelfde?

  En dan komen we bij de rol van de ouders: die beperkt zich tot hem erin hangen en ’t kind eruit persen. Daarna zit zo’n jong voor de tv of de nintendo, want dan zijn ze rustig.
  Opvoeden heeft men ook in GB een broertje dood aan, want een kind is natuurlijk al perfect. Beter gezegd: voor de ouders doet het kind alles goed, wonderkinderen, allemaal.

  En dat heeft allemaal te maken met de teloorgang van het socialistisch gedachtengoed. Vroeger waren die socialisten best tof. Ze wilden iedereen verheffen naar een hoog nivau.
  Het nivelleren van die halve groene terrorist samsom zou die oude garde een gruwel zijn geweest. Niet de rijken minder arm: de armen rijker! En opgeleider, gezonder (blauwe knoop! Daardoor hebben wij bij het spoor nog steeds de sov, onze kantine met gezond eten, komt daar nog vandaan. De Spoorweg Onthouders Vereniging. Mooi he, die tradities. Plaatje:http://www.eindhoven-in-beeld.nl/picture/number37341.asp )

  Maareh, die Dalrymple vertelt het veel beter dan ik. Hij schrijft dan wel over GB, maar het meeste is een op een naar ons land over te zetten. Helaas.

  Like

 15. Tistochwat zegt:

  “Het belangrijkste is echter, dat de twee nog steeds onverbeterlijke “goedmenschen” blijven. Ook met een verbrand gezicht kun je voor moslimkinderen iets goeds doen.”

  Het is toch niet te geloven!!!
  Ja, blijf vooral doorgaan met tevergeefse pogingen om die achterlijken te helpen.
  Moslims blieven geen ‘andersdenkenden’ en ze zullen hun achterlijke ‘allah’ NOOIT loslaten!
  Hoe triest het ook is voor die meiden: ze zijn zelf ziek.
  Als ze nu nóg niet inzien dat ze moeten stoppen met islam-knuffelen, zijn ze ook psychisch niet te genezen.
  Islamieten en westerlingen… Dat gáát nu eenmaal niet samen.
  Ga liever niet-ialamitische bejaarden helpen op vrijwillige basis!

  Like

 16. Pingback: “BILD”-Zeitung vindt “radicale christenen” op Zanzibar | E.J. Bron

 17. toetssteen zegt:

  Hoorde deze week op radio 1 dat veel autochtone meiden ineens op de knie:en gaan voor islam. Zijn die meiden dan echt gekneed in een hang naar sla me maar verrot, ik vind het lekker (ik chargeer). Maar wat beweegt deze jonge vrouwen tot dit extreme gedrag?
  Ik ben geen vrouw en als het aan mijn eigen vrouw en schoondochter ligt, zou dat stel een verplicht rondje realiteit krijgen en als ze er dan willen blijven, prima. (ergens in S.A.).

  Laat onverlet de vraag, wat drijft deze jonge vrouwen? De ehh ow wat voel ik me lekker in mijn bol mannelijke figuur die het had over en zo is het gekomen, mag bij de volgende tocht afgezonden naar Mars.

  Like

 18. BertG. zegt:

  Je zou toch denken dat zo iets wel stof dat nadenken geeft.
  Maar de volgende is alweer onderweg. Dan moeten ze er zelf maar achter komen.
  http://www.krantvanflevoland.nl/nieuws/25339/van-elkaar-leren-in-de-sloppenwijk-van-kibera/
  Want iedereen is even lief. Je weet toch.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s