Uhrskov: De immigratiepolitiek van Zweden

Screenshot_6

Je kunt niet genoeg schrijven over de Zweedse tragedie. Van de immigratiecijfers aan de andere kant van de Sont kun je je bijna geen voorstelling maken. Sinds 1980 heeft Zweden een verblijfsvergunning verleend aan 1.640.978 mensen. Alleen al vorig jaar kwamen er 111.090 keer mensen Zweden binnen. 40.873 vielen daarbij onder de familiehereniging in Zweden. Beide cijfers zijn de hoogste ooit. In 2012 werden van de meer dan 111.090 vergunningen ca. 70.000 afgegeven aan mensen uit de niet-westerse wereld, waaronder meer dan 40.000 aan mensen uit overwegend islamitische landen. [..]

Is Zwedens ongeluk iets dat Deense mainstream media interesseert? Nee, niet meer dan sporadisch. Het meest krankzinnige experiment in welk Scandinavische land ooit vindt vlak bij ons plaats en blijft voor het Deense publiek volstrekt onderbelicht. Zoals Machiavelli lang geleden heeft opgemerkt: Wanneer een probleem beperkt is, is er bijna niemand die het herkent. Wanneer genoeg mensen het hebben onderkend, is het te laat om er nog iets aan te doen. Zweden is al ver over de rand en er is tot dusver geen aanwijzing dat het land op zekere dag niet helemaal in de afgrond zal verdwijnen.

Screenshot_7

Bron:

http://snaphanen.dk/2013/08/09/ungarnsk-antisemit-var-jode/

Auteur: Morten Uhrskov Jensen

Vertaald uit het Deens door:

Vederso

Bron oorspronkelijk artikel:

Jyllands Posten

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", Appeasement, Censuur, Desinformatie, Dhimmitude, Immigratie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, mainstream-media, Moslims, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, Zweden. Bookmark de permalink .

19 reacties op Uhrskov: De immigratiepolitiek van Zweden

 1. Theresa Geissler zegt:

  Ja, meer dan anderhalf miljoen immigranten op zo’n negen miljoen inwoners -dat is veel. Heel veel.Het is ook geen wonder, eigenlijk, dat ze die niet de baas kunnen. Je zou het af en toe wel eens vergeten omdat het landsoppervlak zoveel groter is, maar Het Nederlandse vólk is ècht veel groter dan het Zweedse. Is het geen twee maal, dan toch wel 1,8. maal.
  Nou, relatief klein volk, aangekweekte watjes-mentaliteit en dan zo’n onevenredige toestroom, dat is natuurlijk vràgen om moeilijkheden! (En dat zie je de laatste tijd dan ook).
  En dan nog iets: Ze hebben geen politicus zoals Wilders, hè. Ja, vlak dàt niet uit! Ik geloof waarachtig,dat er iets in zit wat hier laatst al eens geopperd werd: Dat de Moslims in Nederland zich tóch nog relatief koest houden omdat ze beseffen, dat ene Geert het er niet bij zou laten zitten, als ze híer flikten, wat ze dààr flikken.
  Niet dat ze dat met zoveel woorden zouden toegeven, natuurlijk……

  Like

 2. lucky9 zegt:

  In Zweden gebeurt een etnische GENOCIDE door de machthebbers. Op hun eigen volk, nota bene! Ik schuw het woord genocide niet langer om deze volksverraders te typeren.

  Zij zijn medeplichtig aan elke moord door een allochtoon begaan op een autochtoon. Maar daarbij stopt hun crimineel gedrag niet. Ze zijn ook medeplichtig aan elke verkrachting van een autochtoon door een allochtoon, aan elke verwonding van een autochtoon door een allochtoon, aan elke roofoverval op een autochtoon door een allochtoon, aan de laatste cent afpersing van de autochtonen om de allochtone parasieten te verwennen en onrechtmatig te financieren.

  De Zweedse politiek correcte nomenclatuur (inclusief de euSSr feeks Cecilia Malmström) is dus COLLECTIEF EN INDIVIDUEEL medeplichtig aan: MOORD, VERKRACHTING, ROOF en DIEFSTAL, SLAGEN EN VERWONDINGEN en OPLICHTING. Zij horen levenslang in een gevangeniscel thuis. Zij zijn onverbeterlijk en een permanent gevaar voor de bevolking en de hele Zweedse samenleving.

  Malmström hoort niet thuis in de Europese commissie zijn hoort veroordeeld en opgesloten te worden wegens medeplichtigheid aan veelvoudige moord en verkrachting met voorbedachtheid. Zij hoort veroordeeld en gestraft te worden wegens poging tot het plegen van GENOCIDE!

  Like

 3. Republikein zegt:

  Zweden, een voorbeeld voor gekkies, maar niet heus. Waar blijven de pabo ers om het te benadrukken, types zoals brandnetelenbos en het paard van Almere genaamd,hinnik hinnik, Jorritsma? Schurft, tyfus, en cholera, voor allen met de grote boekenkennis, onder aanvoering van de tamboer-majoor Maarten van Rossum.

  Like

 4. treintrien zegt:

  @ Lucky
  Je overschat de politici schromelijk, denk ik
  laten we het maar voorlopig gewoon op onbeschrijflijke stupiditeit houden.
  Gewoon te dom om zelfstandig de veters te strikken.

  Like

  • lucky9 zegt:

   Heb ik ook lang gedacht, maar hoe meer men van sommige islamofiele politici te weten komt (uitlatingen, reacties, standpunten, connecties, bindingen, carrière, verleden enz.) hoe minder je geloof kan hechten aan de belangrijkheid van het element stupiditeit, want dom zijn de meeste politiek correcte politici helemaal niet.
   De eeuwig terugkerende vraag over onverklaard wangedrag is overigens steeds dezelfde: “Is het kwaadaardigheid? Of, is het stupiditeit?”

   Mijns inziens is het beslist bewust kwaad ‘opzet’ doorlopend en systematisch via via gefinancierd door (meer dan vermoedelijk Arabisch) smeergeld. Zeker aan de top van de politieke poco-piramides. Opzet, recidive (herhaling) en voorbedachtheid wijzen op een criminele bedoeling, niet op domheid. Ook deze generatie politieke criminelen zullen het -net zoals de nationaalsocialisten- “niet geweten” hebben!
   Het staat iedereen vrij om dit te geloven, maar ik geloof dit niet (meer). Ze weten dat ze medeplichtig zijn! Ze kunnen er niet naast lezen of kijken.

   Iemand die in het westers onderwijs een minimum aan opleiding genoten heeft schendt de gulden regel van ongewenste wederkerigheid misschien toevallig, maar nooit systematisch zonder criminele intenties.
   Domheid kan overigens geen excuus zijn voor criminaliteit. De wet moet nageleefd worden. Oplichting, diefstal, afpersing, hulp aan criminelen, opzettelijke berokkening van schade zijn strafbare of beteugelbare feiten.

   Waarom worden ze niet beteugeld of bestraft in Zweden ( en vele andere Europese naties) ?
   Het antwoord is beslist niet de domheid van de daders. Waarom staan deze politici boven en buiten de wet? Waarop trachten zij de rollen om te draaien en de protesterende burgers te criminaliseren?

   Geen twijfel mogelijk: het zijn leugenaars en bedriegers! In de criminaliteit belandt men stapje per stapje. Niets veters knopen. De gedachtepolitie en de massale financiële corruptie bewijzen het tegendeel.

   Like

 5. luckybee zegt:

  In alle Scaninavische landen heerst allang de Dictatuur van het Proletariaat.En dit is de resultaat er van.

  Like

 6. Tom Hendrix. zegt:

  @Lucky9 23.54. uur, op 9/8. Dat is helemaal waar wat U schrijft. Maar niet alleen die mafdoos Malmström, maar ook de drievuldige criminelen, Barosso, van Rompuy en de kampbewaker de SS er Schulz, horen in het gevang geflikkerd te worden. Deze hele EUSSR, is een grote maffiabende.
  En wat de massa-immigratie betreft; de econoom Friedman heeft duidelijk gezegd: ” Massa immigratie maakt het HELE SOCIALE STELSEL KAPOT”. Dus door deze waanzin, de instroom van onaangepasten, hebben wij straks geen pensioen en geen uitkering meer. En onze regering – de vuile verraders- helpen daaraan mee. KOTS!!

  Like

 7. Jan zegt:

  Het wordt steeds erger.
  In Bergakungen moest het publiek dat naar de bioscoop ging eerst het gekwezel en gezwets van een stel djihadisten over eid en het gevreet tijdens ramadan aanhoren dat zich in de zaal voor het scherm posteerde voor zij naar de film mochten kijken. Tot overmaat van ramp kregen de terroristen ook nog eens applaus van een filkse hoeveelheid dhimmies.

  Swedish Movie Theater Forces Film-Goers To Listen To Lecture On Islam, ‘I Feel Like An Outsider In My Own Motherland’
  https://midnightwatcher.wordpress.com/2013/08/10/swedish-movie-theater-forces-film-goers-to-listen-to-lecture-on-islam-i-feel-like-an-outsider-in-my-own-motherland/

  Like

 8. Helena zegt:

  Een waar woord.

  Like

 9. sweden you are fucking Crazzy, to open your doors for islamites

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s