VIDEO: Pallywood straattheater

 

Zie hier nog maar eens een voorbeeld van Pallywood, het volkomen nep in elkaar zetten van foto’s en filmpjes door moslimitisch gevormde medemensen. Deze keer spelen de Moslimbroeders acteurs hun slachtofferrol in Egypte maar overal doen de moslims dit. Het is trouwens in Nederland niet anders. Ook hier spelen de moslims altijd de rol van het slachtoffer, of het nu aan het bijstandsloket is, in hun gesubsidieerde en beschermde baantje of in de rechtbank of de gevangenis. Altijd slachtoffer. Was het maar waar, ga je denken, was het maar waar.

Door:

Roelf-Jan Wentholt

(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Pallywood", Moslims. Bookmark de permalink .

8 reacties op VIDEO: Pallywood straattheater

 1. Tom Hendrix. zegt:

  Dat is een van de strijdmiddelen der moslims. Misleiding heet dat, en volgens hun haatboek de koran volledig toelaatbaar, zeker tegen ons ongelovigen.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   @Tom Hendrix 10.19u. Gebrekkig strijdmiddel dan, Tom. Herinner jij je de zogenaamde “Ploerten” en de “adventures of Shirley….Temple of zoiets? Ze laten hun kinderen met opzet over de grenzen van die bezette gebieden lopen en de Israëlische soldaten provoceren in de hoop, dat die uit hun slof schieten zodat ZIJ dat snel op film kunnen vastleggen. Alleen schieten die Israëliërs niet zo snel uit hun slof; die zijn nu eenmaal geduldiger en humaner met kinderen dan zijzelf. Dús moeten ze gaan improviseren, steeds weer met erbarmelijk slecht resultaat. Je lacht je echt rot als je het ziet en het is onbegrijpelijk, dat volwassen mensen -wat die Palestijnen hopelijk toch zijn- dat zelf niet inzien en die schertspogingen niet uit zichzelf opgeven. Kun je nagaan, wat een achterlijk volk het is!

   Like

   • Tom Hendrix. zegt:

    @Theresa Geissler 11.00. uur. Ik weet het Theresa. De grootste comedie-indien het niet zo triest was- hebben deze satanaanbidders-moslims- uitgehaald in SREBRENICA! Ze hebben een gigantisch theater gemaakt, en dat kwam ook de PLOERTEN van SOCIALISTEN goed uit, om in een schijnvertoning te doen alsof er 8000 muzelmannen waren vermoord. Ook deze leugen vond gretig aftrek bij de socialisten en de politiek correcte partijen van de toenmalige EU/EEG. Ook de rode CLINTON vond het prachtig, om zo de Serven van het hele conflict de schuld te geven. Waar waren deze hypocrieten toen het MOSLIMGEDROCHT ORIC met zijn KEELAFSNIJDERS/muzelmensen 100 Servische dorpen had uitgemoord? Oorverdovende stilte…..

    Like

 2. Daiyu-ninja zegt:

  moslims hebben zichzelf wijsgemaakt dat zij ZOVEEL meer dan anderen zijn, dat iedere niet-moslim voor hen moet kruipen.
  Misschien dat ze oeliewappers naar hun pijpen kunnen laten dansen, maar mij niet. Want ik dans niet met ze mee.

  Like

 3. HaJoGe zegt:

  Ach, ten behoeve van Szebrenitza hebben ze ook vele begraafplaatsen “geruimd”. Voor het journaille was het onbekend dat mohammedanen niet in een kist begraven worden – dus waren ze weer eens geschokt.

  Like

 4. guusvelraeds zegt:

  Walgelijk en inderdaad conform opdracht Mohammed is elk middel geoorloofd in de jihad wat in normale taal gewoon terreur en oorlogvoering is. De islam draait alleen om expansie. Elke islam adept mag mij komen uitleggen dat dit niet zo is. De fanatiek gelovige moslim is elke schaamte voorbij. Een geloofsrichting zonder scrupules. Wat moeten we daarmee in onze contreien? Hun saamhorigheid geldt alleen binnen eigen kring en alles daarbuiten wordt bedrogen, uitgebuit, berooft en als even kan liefst uitgemoord. Nederland zal dit allemaal in extenso gaan meemaken als de 1 miljoen die we nu in huis hebben gaan oplopen naar 2 en 3 miljoen. Je mag hun alles in de schoot werpen van uitkering tot respect die ze in mijn ogen niet verdienen. Een individuele moslim mogelijk wel maar absoluut niet als groep. Zij zullen dit alleen zien als zwakheid en onderwerping. Gelijk hebben ze ook nog. In hun landen wordt elke minderheid verdreven en uitgemoord en wij zijn te laf te zeggen, daar geen respect voor christenen en joden, dan hier ook geen respect en gelijke rechten voor moslims. Nederland en Europa is laf. Alles voor een ingebeelde maangod en een moorddadige profeet. Bah! Kijk naar de islamitische wereld en je ziet de toekomst van Europa als de aanhangers van de islam de overhand krijgen. Moslims maken massaal misbruik van de tolerantie die er bij ons ingestampt is en onze wat gelijke rechten betreft geperverteerde wetgeving.

  http://www.break.com/video/what-really-happens-pallywood-135548

  Like

 5. Daiyu-ninja zegt:

  Het lijkt wel alsof die man, op 35 seconden met rood shirt aan, naar de cameraman kijkt met een blik van: doe ik het zo goed? Kom ik zo geloofwaardig over?
  Wat een toneelspelers, zeg!

  Like

 6. Zelfs goed acteren kunnen ze niet! Lijkt wel een basischool-toneel uitvoering!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s